Искам си баланса, силата и упоритостта обратно! Wanna make my Angel proud

Темата е заключена.
Прескочи до:

Отчет за вчера : баба ми избра прекрасен момент да ми раздразни корема :D носи ми нещо и каза че са тиквички със яйце на тиган без мазнина.След 2 хапки и ми стана едно такова тежко  , да ме боли отивам и я питам :
“Казвай честно какво сложии”
“Ааа нищо друго освен яйца и тиквички......и малко брашно......и галета......и олио за котлона” 
“Колко малко брашно и олио”
“Ами достатъчно като да стане” - еее няма що :D

Сънчо : малко (dull) 4 часа
Вода : 1л + 1,5л чай от лайка и зелен
Тренировка : не
Ходене : 13км

Храница : + Пробиен

06:00 400гр кисело мляко със 7-8 бадема
10:00 малък банан , ягоди
12:00 злополучните 2 хапки тиквички + омлет от белтъци със краве сирене
Вечерята пилешко филе , малко сирене , малко кашкавал , банан...(гладна бях е всичко готвено ми беше тежко)

Днес :

Сънчо : 8 часа
Тренировка : аеробика
Вода - към 2л до края на деня

Храна :

07:00 домашни ягоди към 300гр
10:00 варено яйце
12:00 телешко руло със грах , морков , гъби , лук
  ?    ягоди
Вечерята : никой не знае :D

*Ще.....ъъ... заминавам нанякъде :D уговорката с таткото беше, че за да ме пусне - никакви отбелязванки , никакви снимки по социалните мрежи , без хвалене на приятелки къде отлитам.Хубаво де , даже ще си почина по - добре (rock)

Следващия отчет в понеделник :)

Ооо нова страница :D Пожелавам си малко да вляза във график , да не успяват да ме ядосват хора които са на един океан от мен и много позитивни емоции това лято и добри тренировки (sun)

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 29.05.15 09:46.

Ей хора пазете си здравето , казвайте на близки и приятели че ги обичате , цените , държите на тях ВСЕКИ ДЕН , никога не знаете какво ще се случи.Господи най - клишираното нещо казано , ама господииии колко е вярно.

Вчера следобед легнах да поспя , събудих се със полиция , районно , баща ми лека му пръст починал.Ей така , човек на 46 години още не видял си дъщерята като абитуриентка , студентка , булка.....В един момент правехме руло и се смеехме, че е сухо а зелевата салата с много оцет в следващия вече стягаме погребение!Безкрайно тъпо да пиша в такъв момент но имам нужда с нещо да се разсея........наистина съм на тати дъщеря - всичко на мен падна , всичко аз правя.Не съм спала , някой трябва да вдига телефоните , всички реват , истерии , театри.......всички аз успокоявам.......утре погребение.......много хора ще дойдат , реч искам да прочета.

На пилешки пържоли готови съм , протеинови десертчета и много кафе - просто утре се моля да мине всичко нормално.Баща ми беше безкрайно точен човек , няма шест-пет и искаме и погребението да мине така.

30.05.15
19:36

Миличка, не те познавам, понякога прелиствам дневника ти, че много свежо пишеш.
ИСКРЕНИТЕ МИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ! Бъди силна! :(

Ваня Колева

30.05.15
19:50

Да много добре знам какво е.. моите съболезнования!Случват се и такива неща в живота все пак :( И това,което си написала въобще не звучи клиширано,защото често в забързаното ежедневие забравяме да благодарим на хората,които обичаме и са до нас и и ни подкрепят!Наистина желая ти много успехи и бъди силна!

30.05.15
22:18

Моите съболезнования, следя ти дневника от доста време преди да се регистрирам и изглеждаш много свеж човек, никой не заслужава това да му се случи, но за съжаление такъв е живота.. Бъди силна!

Ая Палачинкова

30.05.15
23:58

Искрено съжалявам ... Познавам те и лично и знам какво задружно семейство сте ...  не мога да повярвам,че преживяваш това ... Бъди силна и се пази (hug)

Дами , благодаря ви ! Много ! :* Просто исках да седна , да го напиша.....да не трябва все аз да успокоявам всички.

Янче , задружно семейство бяхме заради НЕГО ;( тати ни беше опората , за всичко съм разчитала на него.Дано наистина да съм негова дъщеря във всички смисли - трябва ми тази негова сила за да минем през това...

Мина погребението.С някой неща и хора се преборих.....с други не съм съгласна ама на , традиции били.Нищо че с баща ми тези неща никога не сме ги зачитали.Пак се повтарям - не е кой ти е погребението - хората които са били истински до теб и са те обичали - те са важните ! Не тъпите роднини от девето коляно дошли да ме натоварят още повече и да седнат на раздумка кой остарял грозно и коя останала стара мома.

Не мога да кажа че една сълза не пророних , но съм горда със себе си че аз четох прощалната реч , аз я писах и говорех със увереност и усмивка на лице.И то нямаше как - само хубави неща казах.Всичките му колеги бяха там - 60+ човека напълниха един вагон да дойдат.А те само как реваха като започнах да говоря колко ги е ценял и за това са били всичките увиквания към тях.

Иначе бях дамата на деня.Със черна рокля която той одобряваше , на високи обувки , със доста грим класически стил и направена прическа.Като се случи това първата ми работа беше на си сменя цвета на косата - от 31 януари ми повтаряше че червеникава не ме харесва , сега съм с черна.Много бяха против всичко това и смятаха че е неуважение , ама това си е мое решение пък ! Тати така си ми беше свикнал - кокона голяма винаги на платформи и облечена.Много ме боли че няма да ме види догодина завършваща , ама колко щяхме да се караме за роклииии малеее - признавам тогава тайничко нямах търпение
Аз исках да го видя за пръв път на бала ми с костюм , а не положен в ковчег.....

Иначе отново благодаря за пожеланията дали тук или на лично.Май от моите не се намери един роднина който да ме успокои мен.Ама и то трябва да ревнеш истерично като вдовица от сицилиянски сериал за да ти обърнат внимание.Как ги не понасям тези нещааа....Мъката е мъка , когато е тиха и смирена , всичко друго за мен е показност и вече не ревеш за починалия , а за себе си тип “аз сега какво ще правяя , горката аз” и подобни които се наслушах цял ден.

Само май един много умен човек от n-ти километра ми каза нещо- дали е истина или прах в очите все ми е тая - това ми даде спокойствие , това казвах днес навсякъде , с това успокоявам близките.
Каза ,че господ добрите хора рано ги прибира , а той , тати беше НАЙ - ДОБРИЯ.

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 31.05.15 19:52.

Въпреки че си е мой дневник и аз решавам какво да пиша , все пак е и спортен.
Дни не знам , аз съм “забила” във 29ти следобед и всичко го броя за едно.Един ден ядох по нощите протеинов бар , после май на 30ти имах една пържола и череши , преди погребението имах комбинация от череши сутринта , ягоди , Ксанакс половинка + Валериан или Ремотив и 30-40гр уиски(знам , знам.....мислех че заради хапчето се държах, ама то всички пиха даже и повече хапове пък нищо , до нагласа си е) Също си довърших корема тогава с 2-3 лъжици жито с нещо си и всъщност то  не ми е минавало.Не мога да преценя къде е границата м/у реален дискомфорт и нервна почва.Много упсарин изпих и терафлу - и това не е реално - като смразяващ студ , за секунди и минава.

Няколко неща искам да кажа , вече мина , дори и малко време , но много чисто виждам нещата.Гледах си страниците назад , ако , нали , не се познавах оставям впечатление че съм както казваше тати “разпасана команда”. “Тук да отскоча , там ще съм , здрасти и привет от еди къде си” Не съм тръгнала да афиширам с колко уговорки тръгвах , на всеки час да звъня , тати хич му не беше кеф винаги че все да съм някъде , нали цял живот бие път за работа по много и кажи речи му беше писнало от път.Много неща съм.........ааа “изпуснала” заради него - дали за добро или лошо те първа ще се види - за дискотеки говоря , за гаджета , за спане при приятелка и подобни.
И искам да кажа - дори и да е изглеждало по друг начин тук - липсваше ми свобода , наистина.Даже вчера повтарях “Ето , имам свобода , сега съм “шапка на тояга” ама тази свобода не ми е сладка.....” Сега няма кой да ме спира от нищо и трябваше ли , да се стига до тук , за да осъзная че никога не съм желала “този” вид освобождение.Дори сега , след няколко дни правя 18 да ми беше казал тати “прави вече каквото искаш , голяма си” сигурно пак щях да стигна до този извод.
Днес го казах , на ГЛАС , пред някой , сега го пиша тук , искам да го имам някъде публично и видимо.На баща ми ограниченията не са ми били проблема , винаги знаех , някакси вътрешно реално кое ме ограничава , най - големия ми страх - даже два.НЕ искам никога да стана като майка ми , страх ме е да се развивам , страх ме е да си избера професия , просто парализиращ ужас че изпод повърхността ще избие нещо НЕЙНО. Свързва ни само биологията , даже и кръвната група ми е като на тати ейй :D Жена , моя плът и кръв физически , а на милиони километри от мен емоционално........НЕ искам никога да попадам в нейната орбита , не искам да има власт върху емоциите ми , защото има ли власт ,има и манипулации и изхода е невъзможен.
Много е тежко това което пиша , даже грехота и сигурно неразбираемо , мисълта ми тече много бързо , но не искам да оплаквам живот който е свършил , няма да го върна , искам да скъсам всякаква “пъпна връв” която ме спира , казаха ми че е голяма крачка веднъж, че го осъзнавам , втори път, че знам в каква посока да поема за да го променя.

Иначе нали , дамите знаят , някои де - онзи подсъзнателен стремеж да ги накараме татковците да се гордеят със нас. Моя не беше много по похвалите и много пъти съм го питала защо , той казваше че ще се възгордея и надуя много пък и една гордост не значи потупване по рамото и “Браво” , въпреки че аз така го разбирах.Един път , нз преди 1 или 2 години изкарах нечовешко високи точки на една олимпиада и нали му казвам и той само “Аааа Аааа я се похвали по математика колко имаш :D :D :D :D ” и мен тогава ме хвана яд , знаех нали , че трябва не да се кефа на това което ми е даденост , а да вложа усилия в това , което безбожно много ми не върви.И не признавах тогава , ама беше много , много прав.После разбрах от трети човек, че е казал на всичките си колеги колко високи резултати имах :)
Искам да кажа че тази “гордост” , уж , която ми “липсваше” сега я чувствам толкова силнооо , нося я във мен , прожектирам я върху останалите , мисля си за тати , усещам само едно райско спокойствие , хармония.....слушах един куп с близки да дават фалшиви обещания  към тати, които съм сигурна че даже и те вътрешно знаят че няма да изпълнят.Ама той не беше човек на обещанията , никога нищо не обещаваше , а действаше и движеше напред.Аз също на последното сбогом не му обещах нищо , само казах , че ще се постарая да му го направя интересно , там горе за гледане , нали , и че ще има моменти в които става на крака и пляска от гордост , ама ще има и куриози дето ще цъка и ще се бие по челото и едно звучно такова “Ах ти маймунооо”(това си ни беше обръщeние №1 :D)

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 01.06.15 22:27.

Днес всъщност ядох.Вчера също :) Избива ме на захар , значи е време някакси да се върна към график на хранене “нормален” за мен.
Вчера наистина не помня какво съм яла , ама днес :

1.нападнах на на баща ми любимите бонбони Сушард зелената кутия със лешник - 6-7 бонбона
2.наобед хапнах мъничко леща
3.вечерята хапнах еквивалента на 3 вилийки Вита със пушена сьомга и крема сирене

Утре ще стигна до София да направя един подарък на на тати колегите.В работната му чанта намерих картите, които са ползвали да играят белот , даже пътувах с тях за един рожден  ден април и влака закъсня и те толкова се радваха, че си имат време още и още да играят :D

Движение имам - аз се сетих сега да ходя на училище , приятелки ме разсейват по цял ден , разходки правим.....всичко да не се прибирам в нас общо взето....

И днес имам храна , ейй.... :)

палачинко - питка от белтъци , кисело мляко , овесени ядки и сирене
3 “лодки” от тиквички пълни със сирене
2-3 бонбона

*** доста портокалов сок и фреш + кафета имам за деня.С колегите на баща ми седяхме доста време на раздумка.Принципно знам ,че няма незаменими хора в професионално отношение ама......10 човека да се натикали в офиса на тати , телефоните звънят на пожар , графици отпадат , няма кой да посреща едни неща там , няма качени данни в служебната поща чрез която комуникират отделите....това работа на един човек.....
Днес имахме да оправим документи , сметки , фондове тн......
Допълнително мен ме занимават със всякакви глупости , приятелки се обръщат към мен с това че не сме спазвали определени традиции.Обяснявам като на малоумен че тези традиции , които те даже не знаят от къде идват и следват сляпо като овце са на моменти глупави и единствените “вярвания” които спазвам са тези , съобразени със философията на баща ми и начина му на мислене.Сега не съм тръгнала да осквернявам всяко свято вярване...просто от мен се очаква да не излизам от вкъщи , да рева , да съм в черно(това го правя , защото го ЧУВСТВАМ на място , и жалейката не си свалям , НО ако усетя друго , ще тръгна със най - жълтата рокля) 
Сигурно.....най - малко по 4-5 пъти на ден поглеждам нагоре към небето и казвам “Почивай си , почивай си” Трябва да мисля за ВСЯКО малко нещо , поне преди тати ми помагаше със домакинската работа , от нз си колко дни моля майка ми да пооправи , другиден хора ще идват , тя нито приема нито предава......Та ще ставам утре в 5 да правя почистване на цялата къща , после с рейс до областния да продължаваме с фондовете , после един бог знае.......

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 03.06.15 23:47.

04.06.15
11:07

Сега прочетох последните постове. Ще ти разкажа за вярванията на едно от главните племена в Нигерия - йоруба. Имам много блзко приятелско семейство от там. Толкова ми харесва тяхното отношение към живота! Наложената им религия е протестантство, но определено в нея са си вплели местни вярвания. Те вярват, че човек умира тогава, когато е направил достатъчно добро/зло, че да бъде пратен в рая/ада. Когато човек направи достатъчно добро, че да е сигурно, че там му е мястото - Бог си го взима. Когато някой почине за тях е празник, може би си виждала по филмите в протестантските църкви как изглеждат ритуалите, погребалните ритуали изглеждат по същия начин. Те празнуват, защото са сигурни, че техния близък е направил достатъчно добро и вече няма място на земята, той е завършил земната си мисия и път. Имат си дребни традиции, които, докато не бъдат извършени, се смята, че душата на човека още не може да се изкачи в небесата, че тя стои сред тях, за това не спират да се усмихват и да поздравяват сякаш въздуха, че е бил добър човек, да му се възхищават, пожелават си да са толкова добри, колкото него. Да плачеш и тъжиш се приема като знак, че се съмняваш, че човека е отишъл в рая, т.е. не го мислиш за добър или за проява на егоизъм - той е на по-хубаво място, но ти го искаш за себе си - лошо, “печелиш си точки” за другото място. Не че са абсолютно безчувствени и няма да им липсва, който си е отишъл, даже си имат нещо като поговорка, която ми казват от време на време, когато направя на някого услуга или нещо просто положително, в свободен превод “внимавай с добротата, иска ми се да ти се порадвам по-дълго”. Колко чудно и различно от нашите ритуали е всичко... Принципно не съм религиозна, не съм сигурна дали вярвам в някаква по-висша сила и ако да, в каква.. Но ми харесва тяхната философия и отношение към живота. :) Та... Права си, най-добрия е бил, да! Пък и духа му ти се е радвал как си си сменила цвета на косата, била си такава, каквато обича да те гледа, не си агонизирала егоистично, не следваш сляпо ритуали, в които не сте вярвали - нито ти, нито той, как помагаш, как вършиш неговите неща, мислиш за неговите колеги... Никой страничен не може да знае как ти трябва да постъпиш. Ти знаеш как той би искал да постъпваш. Живота е кръговрат, истината е в това да бъдем добри хора, което ни отвежда... там. (hug)

казано от Nickie на 04.06.15, 11:07:

Сега прочетох последните постове. Ще ти разкажа за вярванията на едно от главните племена в Нигерия - йоруба. Имам много блзко приятелско семейство от там. Толкова ми харесва тяхното отношение към живота! Наложената им религия е протестантство, но определено в нея са си вплели местни вярвания. Те вярват, че човек умира тогава, когато е направил достатъчно добро/зло, че да бъде пратен в рая/ада. Когато човек направи достатъчно добро, че да е сигурно, че там му е мястото - Бог си го взима. Когато някой почине за тях е празник, може би си виждала по филмите в протестантските църкви как изглеждат ритуалите, погребалните ритуали изглеждат по същия начин. Те празнуват, защото са сигурни, че техния близък е направил достатъчно добро и вече няма място на земята, той е завършил земната си мисия и път. Имат си дребни традиции, които, докато не бъдат извършени, се смята, че душата на човека още не може да се изкачи в небесата, че тя стои сред тях, за това не спират да се усмихват и да поздравяват сякаш въздуха, че е бил добър човек, да му се възхищават, пожелават си да са толкова добри, колкото него. Да плачеш и тъжиш се приема като знак, че се съмняваш, че човека е отишъл в рая, т.е. не го мислиш за добър или за проява на егоизъм - той е на по-хубаво място, но ти го искаш за себе си - лошо, “печелиш си точки” за другото място. Не че са абсолютно безчувствени и няма да им липсва, който си е отишъл, даже си имат нещо като поговорка, която ми казват от време на време, когато направя на някого услуга или нещо просто положително, в свободен превод “внимавай с добротата, иска ми се да ти се порадвам по-дълго”. Колко чудно и различно от нашите ритуали е всичко... Принципно не съм религиозна, не съм сигурна дали вярвам в някаква по-висша сила и ако да, в каква.. Но ми харесва тяхната философия и отношение към живота. :) Та... Права си, най-добрия е бил, да! Пък и духа му ти се е радвал как си си сменила цвета на косата, била си такава, каквато обича да те гледа, не си агонизирала егоистично, не следваш сляпо ритуали, в които не сте вярвали - нито ти, нито той, как помагаш, как вършиш неговите неща, мислиш за неговите колеги... Никой страничен не може да знае как ти трябва да постъпиш. Ти знаеш как той би искал да постъпваш. Живота е кръговрат, истината е в това да бъдем добри хора, което ни отвежда... там. (hug)

А възможно ли е да съм била към това племе и да не знам хахахх - това което си написала мноого ми пасва на мисленето
Откакто стана това не съм ревала.......да , разводнявали са ми се очите и то точно за малки неща......когато се прибирах от аеробиката и на ъгъла видях некролога и се сетих как си ме прибираше с колата...когато свещеника четеше/опяваше молитвата ми тръгна като,,,,ъъ...лента - разбираш ли все едно извадено от американски филм.....не се въртяха спомени от рождени дни , Коледа , Нова година , официални събития......върнах се на ежедневните моменти , даже на най - най обикновени разгори , че все разпитвах какво ще ядем....господи сетих се с една рулетка как до скоро ме мереше и викаше “Казах тии азз , повече от 164см няма да мръднешш кога ти го казах още , виждаш ли как все съм прав ” :D :D
Искам да кажа , приемам случилото се , приемам че е имал нужда от почивка и наистина , добри дела , добри думи правеше на килограм.....ама примесено със уникално чувство за хумор и остър език беше нещо уникално за гледане.Просто думите ми се губят като опитам да обясня откъде идва това дълбоко възхищение и уважение....простоо на всеки пожелавам да срещне някой който носи такава силна енергия ли , присъствие ли.....
А аз както горе написах , съм безкрайно благодарна.Имала този човек неотлъчно до мен точно 18 години без една седмица.Подготвил ме е за всичко , дори и да не е до мен сега ,  аз вече имам изградена ценностна система , силен морален коректив и много много разум.Това никой не може да ми го вземе :)

За вчера забравих да напиша че ходих на аеробика и че вечерта седнахме все приятели да говорим и сигурно съм се отпуснала , защото една огромна купа със бели череши май че аз съм я изяла.

Днес :
2/3 шоколад милка орео (започваме деня със нещо , което баща ми е обичал много - безобразно сладко кафе , милката , тирамису , гараш , сочни пържолки със лук на скара :D )
пилешки бутчета със 2-3 бейби картофчета
безобразно много опитванки от шоколадов ганаш , лешници , крема сирене , смес за чийзкейк , 2-3 бисквитки докато уличих ваниловите 
чопках от омлет със кашкавал , 1ч.л тахан

Утре ще хапна повечко , имам и рожден ден... заветните 18 правя

Ая Палачинкова

05.06.15
16:14

Навсякъде да поспамя (giggle) Честит 18ти рожден ден , Сия (F)

казано от Ая Палачинкова на 05.06.15, 16:14:

Навсякъде да поспамя (giggle) Честит 18ти рожден ден , Сия (F)

Няма лошо Аяя , голям ден ми беше днес - официално  навършено пълнолетие (blush)

Да си кажа че преживях и рождения ден :) Много премерено тържество , нищо не липсваше и като емоции.Всъщност тези няколко дни ядох.Да , избива ме на захар , на кафета , ама то нормално.Измъчих си организма с този чист глад , ама хайде де, в онези моменти не можех да се насиля да ям.Тези дни се опитвам да се върна в нещо като режим.Имах тук едни 2-3 без сън......и не че ми се не спи , а просто всичко на мен се трупа и нямам време.....Имам чувството че близките  в частност дори и майка ми видяха искрица сила във мен и вместо те да се държат като възрастни прехвърлят непонятен брой задължения към мен....готвя , чистя като луда обикновено нощем ,защото през деня ми е запазено за ходене по всички видове инстанции , вадене на каквито се сетите документи , влачих по влаковете един огромен куфар със служебни принадлежности които се дават при определена работна длъжност - майка ми заяви че няма да се занимава.Взела съм една дъска и пиша всиичко което някога ми е казвано - данъци , дати на фактури , та ако ще и какъв тип крушки ползваме.
И хора като цяло много ме натоварват......изглеждала съм добре , не съм имала кръгове под очите , не рева на поразия , майче че значело че съм добре , даже тъжа ли !?!?! Всичкото описано по горе не го правя за похвали , не очаквам някой да ми даде признание и медал , ама като си зле - зле си , като влагаш сили да си добре - пак е зле.
Оплаках се , стига толкова :)

Храница :

08:00 шейк от 300ог ягоди , кис мляко и спирулина
14:00 омлет от 3 яйца без 1 жълтък със сирене , малко мед
аеробика
20:00 малко свинско филе + около 70-80гр бри за деня + малко сьомга пушена със крема сирене
23:00 шейк от много черници и екстри

Тези дни очаквах цикъла , имах някакви минимални болки в корема и кръста + апетит, ама не е сигурна работата.Просто се моля да ми дойде.Цял живот съм се пазила от прекомерни диети.Само забелязвам че ме избива на мазнини.

Храна в нехронологичен ред и може и да пропусна нещо.

шейк със доста черници + екстри
200-300 бели череши
3 парчета сьомга
за деня около 30-40гр бадеми
70-80гр бри + резен моцарела
1ч.л тахан сутринта
5-6-7 лешникови трюфела
Вечерята беше 2 тиквички пълнени със извара

Днес след поредната безсънна нощ се завлякох само за два часа на у-ще , после се опитах да поспя 3-4 часа сън на постоянни пресекулки , нали не мога да си изключа телефона , че чакам обаждане от полиция и един входящ номер имам да продиктувам....Та се въртях на всяко ставане през хладилника да хапна нещо готово.....
Казано иначе , ако искам нещо готвено трябва да отида да си го купя отдалеч , да си го сготвя и да е повече като количество (dull)

Към 7 до един парк 55мин умерено темпо ходих по стълбите малко да се разсея със слушалките.
Първи ден също без кафе.Минах от НЕпиене със месеци , до 4-5-6 на ден и сега го спирам.Организма ми сигурно ме мрази вече (dull)
Добрата новина е , че имам точно 11 дни ядове и до тогава всички документи ще бъдат извадени , уп-та излязли и всеки да се оправя за нататък.Аз се изнасям на към Пловдив :)

Да дам отчет и аз :D
Карам си задачките , събота бях на рожден ден на Палачинковата (sun) Ако някой не е го казал в този форум - супер позитивно момиче (inlove) И според мен от писаници във форум човек трудно изгражда реално впечатление , трябва си среща/и

Храна за събота/неделя - едно безкофеиново кафе , 2 шейка срещу главоболие(така бяха в заведението кръстени :D) , 3 мини парченца пица “4 сирена”  На рождения ден : 3-4-5 сурови бонбона , айсберг с круша и сладък дресинг , цвекло с морков и нещо си , ризото със зеленчуци и един ГОЛЯМ брокол в него :D , доволен брой череши , малко сурови ядки , парче от една уникална сурова торта (nlove9) ако съм пропуснала нещо , Ая да добави :D

Напитки : през деня айрян , вечерта вода , 3 или 4 чаши сангрия и бяло вино разредено с доста лед

За днес :

40гр сусамов тахан с лъжица мед
1/2 банан
пилешка супа
3 белтъка със зелен боб
Предстои ми вечеря пилешки гърди и краставици

Като активност : потанцувах си колкото за последните две години събрани , много разходки , вчера 1 час ходих по стълбите , днес съм на аеробика.

Може би ще питам за препоръки за добър фитнес във Пловдив близо до ъъъъъ...... улица Люлебургаз , ж.к Младежки хълм
За другия град в който ще съм си намерих страхотен , а ще ми се наложи и до Пловдив да отскачам

Да се оплача - от един зелен боб онзи ден така си прецаках корема.....отново (dull) всичко което излиза от ръцете на едната ми баба ми действа пагубно.Месо не мога да поглеждам , ядат ми се само плодове и зеленчуци.....месо ми дразни , тахан ми дразни !?!? Може менюто да е трагично , ама хапне ли нещо друго - все едно контракции по целия корем и те присвива от болка.

Вчера :
40гр общо тахан с мед
1 пресен ананас среден размер
2 краставици
2 белтъка
300гр череши
още 200гр череши
7-8 сушени сини сливи

Днес :
Трябваше да ставам рано , тъкмо заключих входната врата и аааа изненада причерня ми и аха-аха да падна :
1 праскова
4 Линдора бонбони с кокос
200-300гр череши
1 кисело мляко със чия , 5-6 сини сливи
До вечерта ще пробвам нещичко протеиново - или яйца или маааалко варено пилешко + краставици

След 2 дни официално заминавам и честно не знам нищичко как да структурирам.Тези дни си дадох сметка че дори да се чувствам спокойна , организмът ми е съвсем на друга вълна и всичкия стрес и безсъние ще ме настигнат.Корема стана прекалено капризен , МЦ закъснява 10+ дни и се чувствам като балон, като цяло концентрация ми липсва тотално , аа и кефф , косата ми пада.... Не знам какво оптимално решение за храна да взема и какъв режим да започна на този етап

Да се похваля -една от проклетиите за които се притеснявах се оправи - дойде ми МЦ и за късмет - на морето :D Въпреки това съм безкрайно доволна , водната задръжка се изпари.
Аз тези дни малко с пътуванията се направих на нищо - Сандански , Гърция , отидохме до Пловдив и от там за два дни на Бг черноморието по работа (не моя , разбира се)

Храната е уж добре.Усещам, че имам нужда да хапвам повече , дори и да натрупам 2-3 килца сега , после ще нормализирам И минимализирам щетите.Просто сега ми е безкрайно важна храната , за тренировки не мога да говоря в тези дни - корема просто ме сразява , кръста също , чак имам чувството че целия Ибупрофен на този свят няма да ми помогне.

Менюто за вчера :

09:00 1/2 кисело мляко със 100 череши
  ??    1 бонбонче карамелено шоколадово от лидълските Делукс , 10тина кашу
12:00 пилешки гърди със пресни картофчета със чеснова паста
16:00 мелба от която аз обрах черешите , пъпеша , ананаса и малко от битата сметана
20:00 слънчогледово хлебче със нискомаслена извара- ементал / пушена сьомга-крема сирене
22:00 125гр лидълски малини :D

Пия си водичка и зелен чай , разхождам се доста.
И този моя приятел много подмолно ми подлива вода на режима :D “Тук да спрем да хапнем , това да вземем , тук да се почерпим” и ако продължава така сигурно до края на лятото ще съм с +5-6кг

Днес същата закуска като вчера , само където си намерих чия от био магазин , сега наобед съм заета и съм си подготвила банан+кашу , вечерта сме харесали един рибен ресторант който вчера заради моите болки пропуснахме , тази вечер ще пробваме ципура + салата.

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 22.06.15 12:09.

Да си кажа менюто и графика.И моя милост работи във офис - понеже съм в болница не пиша повече подробности.От 11:00 до 16:30.И работата ми е предимно на бюро.Със почивка 20мин на обяд , а около нас има един голям магазин за фрешове и турска пекарна от която купуват колежките.Храна НЕ мога при никакви обстоятелства да си нося на работа , също и там горе категорично е забранено.И се храня предимно със ВХ до вечерята.

Храната горе долу добре , ядат ми се плодове и фурми.Като се замисля и зеленилки , месо хапвам на вечеря.

Горе долу  общо за всичките 4 дни дни изглежда така : към 16тина фурми , 500мл фреш от грейпфрут , портокал , лимон , 300гр къпини , 200гр малини ,2 банана , общо 100гр кашу - по 30-40гр на ден , много пресен ананас , 2 пъти фреш от ананас , над кило череши , 300гр котидж , 1 кисело мляко пробиотик , към 80гр сьомга със слайс авокадо на ръжен сухар , 50-60гр бри , 30-40гр ементал , 4-5 ореховки , 2бр от пекарната като таралеж със козе сирене и друго с маслини.

Това горе ми е през деня , вечерите са ми по - приемливи и протеинови , просто защото или излизаме на ресторант , или си го готвим ние.

Вечеря №1 - пилешки гърди , задушени зеленчуци + отделно си поръчах една голяма чиния със грах в малко масло
Вечеря №2 - телешки стек със бланширани броколи с лимон , зехтин , чесън + салата капрезе
Вечеря №3 - тази вечер де - се се опитаме да сготвим пиле със киноа и куркума

Храната не е малко , ама ми писна да се наливам със витамини при условие че има тооолкова горски плодове сега

Добър вечер......ъъ утро на съфорумците.През последния месец ползвах дневника си за оплаквания.Дори и приета достойно , загубата на баща ми ми се отрази по много лош начин.Всичко , което познавах като рутина рухна.Ново място за живеене , нова работа ииии нямам вече човек който да попитам : “А сега правилно ли го правя?”

Гордо заявявам че във всеки един момент съм се хранела със качествени храни.....по много :D всъщност преди няколко дни усетих
че вече не е нужно да се храня толкова , нормализирах кг и лека полека влизам във някакъв ритъм.Пия си зеления чай , горе долу менюто включва яко ананас , череши , малини , боровинки , къпини , фурми (giggle) , пилешко филе , лаврак , пушена сьомга , палачинка със овесени трици + кленов сироп + лешников тахан , много броколи , грах , краставици ии една много приятна нискомаслена извара.

Към днешна дата съм си в родния град по задължения , даже направих първата си тренировка от доста време насам

За днес :
голяма пилешка пържола
1/2 ябълка
50гр котидж
1 огромна купичка едамаме ? мъничкия зелен боб
2 кафета със кокосово мляко
протеинов бар Фитспо с кокос

Тренировката беше 30мин ходене по стълби , измъчени 3х15 клека и разтяжки

Като се прибера имам да си избирам фитнес зала + някакви групови занимания.

От бая време не съм писала.Работя си , ходя си по почивки , гледам храната да е добре.А тя е (sun) Салатки всевъзможни , месо , риба , невероятни количества боровинки , малини и къпини.Черешите като чели преминаха.Така ми се стече ежедневието , че всяка вечер почти съм по ресторантите.Ама пък поръчвам само уж качествени неща - суши , салатки с айсберг и скариди , спанак със годжи , телешки медальон , пилешко с манатарки.Ау и една много много прекрасна торта със маскарпоне , пресни ягоди и основа от лешници и черен шоколад.Даже до работата има кътче за фрешове и вече са ме запомнили и като ме видят - фреш със пресни боровинки , малини и ябълка нещо божествено е.

Тренировките лека полека ги възстановявам.Малкото сила която имах е паднала доста.На работа съм доста на бюро , но конпенсирам че 5 етажа ги качвам по 7-8 пъти на ден.Намерих си фитнес + групови занимания тип кръгови.Само тези 2 дни не правя нищо , МЦ ме изненада и  добре че има ибупрофен , защото ама много ме бели корема.

Давам менюто по дни :

Понеделник : - много ми се ядяха плодове
5 кръгчета ананас
100гр извара
фреш от боровинки , ябълка , малини
1 банан
1 ябълка
200гр малини
свински шиш със салата от зеле и морков
30-40гр сирене със розова плесен + 5-6 ягодки

Вторник:
1 краставица със 100гр нискомаслена извара и 30гр хумус
Руубар със какаови зърна
30-40 пъстърма
домашно слънгогледово хлебче колкото 2 хилийки Вита със половин авокадо , 50гр сиомга (знам как се пише , не намирам на телефона буквата) + извара + бри

Днес -
1 краставица със 100гр извара
5 домашни бонбона със овесени ядки , кашу , кленов сироп , лелено семе
3с.л извара
фреш от боровинки , ябълка , малини
крекер със пушена сиомга
задушени броколи със мариновано пилешко филе

Меню и дейности за днес :

10:30 1/2 питко-палачинка(яйце , кисело мляко , сирене , малко брашно от слънчогледови семки )
12:30 1/2 палачинко питка
15:00   шепа боровинки , малко кашу , 2-3 фурми - купих здравословни почерпки за повод на колежка
  ??    салата Капрезе + пилешко филе със манатарки
  ??    + останаха към 300гр боровники за дояждане , хората около мен казаха че са гадни,дребни и им се завират  между зъбите :D

Течности
700мл зелен чай
1л вода с лимон и кленов сироп малко за сладост че нямаше мед
+ вкъщи към литър вода че е адската жега

Тренировка : Канго джъпссс (rock) за първи път отивам

Много хаотичен ден.Успах се , цял ден тичам като кон да върша работа , главата чак сега ми мина.

Да се отчета : няколко хубави неща + не толкова :
-лудия косопад приключи , мога да спра някои витамини , че ми писна да се наливам
-МЦ се синхронизира
-НЕ си прецаках организма (а го очаквах!)
-нормализирах си съня
-върнах си донякъде тренировките и влизам в режим по - бързо отколкото очаквах
-преживях може би най - тежката загуба и се справих!

Сега лошите :D
-качила съм 2-3кг които казват че ми не личат , ама аз си ги виждам И усещам
-пропих кафе :D
-появи ми се малко целулит по бедрата

Прибрала съм се в родния град за няколко дни да си издам едни документи , после летя за Норвегия.

Храната давам по дни : преобладават пилешко и яйца , но в Пловдив пък хапвах предимно извара и шейкове със по половин кг боровинки ! :D

30.07 (мдаа пътувах 6 часа, в жегата това се сетих да си взема)
roobar с кокос и чия
roobar с какаови зърна
roobar с мака и боровинка
пилешки гърди (за целия ден 240гр) със сирена на фурна

31.07
пилешки гърди (за целия ден 100гр) със сирена на фурна
пилешка супа
пилешка пържола :D
2 салати с краставици и домат , сирене
3-4 шепи къпини
шам фъстък към 30-40гр

01.08 ??

02.08 (също  прекарах деня в път )
шейк от малък банан , прясно мляко , протеин ванилия
“питка” със сирене , 3 белтъка и 1 жълтък , 30гр овесени ядки
zuccini boat със извара и пушена сьомга и подправки
протеинов бар ФитСпо кокос
протеиново мляко ФитСпо
диня 100-150гр

Днес
Закуската я проспах , ходихме на лов за нов тиган и блендер
омлет(3 белтъка , 2 жълтъка) със сирене и спанак
омлет(3 белтъка , 1 жълтък) със извара , бекон , чили
към половин кг къпини
5-6 хапки диня
пилешки гърди 180гр сурово ст със камембер
4-5 малки домашни краставички

*Не ми се карайте че отделям яйцата , трябват ми бая жълтъци за да си направя маската за коса ! (wait) пък и исках да видя тиганът как се справя и го ударих на омлети.

Докато съм си тук ходя на аеробика и йога.

Голямото ми решение беше , че си купих първия протеин  :D питам при свършен факт , но добро решение ли съм взела?Спрях се на Бълк телешки протеин

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 03.08.15 23:40.

45мин чаках докато ми зареди форума оттам откъдето пиша :)
Миналата година , същата дата баща ми ми каза привечер нещо тип “оо днес ни било ден - левичарите празнували днес” и веднага пуснах един пост и тук във форума :)
Тази година , въпреки че него го няма до мен за да ме подсети , рано сутринта ме усъмна тази мисъл.Честито на левичарите ! Не винаги ни е лесно ама сме си такива :D

Храня се напоследък повече от прилично , отядох си прясна норвежка сьомга (giggle) заедно с разни зеленилки , чайчета , котидж и днес хапнах 4 парчета Линд със лешници

Тренировките ми включват тази седмица предимно изкачване на планини , туризъм и студуваме там където сме и така.
Другата седмица - Велинград ;)

Ами.. честит ти празник! :)

Не мога да намеря поста ти, в който си се чудела между 2 протеина.
Пила съм веднъж телешки на Бълк и бях очарована. :)

Но аз винаги предпочитам да си набавям протеина, дъвчейки го - т.е. не пия кой знае колко протеин на прах. :D

казано от Вероника Налбатска на 13.08.15, 21:38:

Ами.. честит ти празник! :)

Не мога да намеря поста ти, в който си се чудела между 2 протеина.
Пила съм веднъж телешки на Бълк и бях очарована. :)

Но аз винаги предпочитам да си набавям протеина, дъвчейки го - т.е. не пия кой знае колко протеин на прах. :D

Няма как да си намерила поста , чуденката ми беше 3мин гледане на два линка и на късмет :D :D
Не ми се искаше всеки ден да го пия , но ежедневието и работата (която напуснах вече) не ми позволяваха много алтернативи.Започвах работа от 11:00 до 17:30 като през това време на мога нищичко да хапна.Младите хора по морето работят , аз се набих във болница.По обяд имах минимална почивка и около мен само пекарни , Нонстоп и 1-2 фреш бара.Та протеинчето + 20-30гр ядки и това е.

Вчерашен пост - уж натиснах обнови и така си е останало....
Така и така влязох , поне да се оплача.
Хора , как се справяте със водната задръжка ;( толкова подута се чувствам...първо си мислех че си въобразявам , ама даже каишките ми стягат на краката.Мц ме бави със 5-6 дни + от онези дни преядох.....със ориз и обикновени бисквити :D Прекарах един летен вирус пълен комплект и като никога след него ми се отвори апетит.

Пия много вода и зелен чай , за друго не се сещам.

Тези дни храната ми е по - малко от обичайното , нещо тип “преядох достатъчно предишните дни” + наистина нямам апетит.

За 01.09 :
купичка кисело мляко със 20-22гр телешки протеин
задушен грах със малко масло
доста грозде
омлет от 3 белтъка , 2 жълтъка със моцарела
сандвич мини ръжена домашна филийка със краставица , хумус и филе

02.09
купичка кисело мляко със 20гр телешки протеин
1 праскова , 2 сливи (домашни)
1 краставица със малко хумус
Планирана вечеря : 2 мини свински бон филета + задушен грах
лъжица лешников тахан

Вчера навъртях почти 6км да си пробвам маратонките , днес съм на аеробика.

Отчет за днес :

10:30  праскова , слива
*колоездене 6км
12:00  пилешка супа със доста месо в нея
15:00  дом. лимецова бисквитка с ч.л фъстъчено масло и годжи
18:00  обезмаслено кисело мляко (puke)  (swear) със 30гр телешки протеин
*аеробика
20:30  пилешко бутче + крем супа(картоф,морков,грах,броколи) + салата розов домат с екстри
*ако огладнея до края на вечерта - моцарела и домат

*кой подяволите консумира обезмаслено кисело мляко?!?! Нямам думи да го опиша каква гадост е......помолих майка ми да вземе мляко и да го разбърка с малко протеин , че наистина ме болеше главата и не знам как можа да вземе това.....а наистина бях гладна тогава...

*имах си традиция август месец винаги да си избирам по едни маратонки за учебната година.Тази път малко закъсняха , ама съм доста доволна :)

Вчера ядох малко , днес наваксвам несъзнателно.....на всеки час съм гладна.

За вчера :
Много ме ядосваха , цял ден пропилях в нерви , че и леко се простудих(адския вятър)

10:30  200гр кисело мляко + 20гр протеин
14:00  пилешка супа
17:00  40гр десертче със сливи - домашно
20:00  омлет(2 жълтъка , 4 белтъка , извара , чили) + розов домат
23:00  противогрипното ми нещо - с.л мед+с.л тахан+джинджифил и какао

Движение : 12км каране на колело  + около 150 пъти събличане/обличане(пренаредих си тотално гардероба )
Течности : доста зелен чай + вода с мед (50гр) и лимони

Днес :

10:00  200гр кисело мляко + 20гр протеин
11:30  палачинко-питка(2 яйца , 2сл кисело мляко , 40гр био брашно със слънчогледови семки)
15:00   1/2 свинска пържола + краставица
17:30  3 сини сливи домашни + банан
аеробика   
Планирана вечеря : салата червено цвекло и морков , краставица със хумус , свинска пържола....

За вчера освен планираното меню хапнах и един малък банан , с.л мед с много канела , с.л и малко тахан със годжи , джинджифил и какао + много течности.Нещо започна да ме дави , все едно ми дразни на гърлото , после ме втресе , нощта се събудих обляна в пот и днес нииищичко (party) даже и водната задръжка падна тотално ;)

Днес  :

11:00  300гр кисело мляко с 30гр протеин
14:00  свинска пържола
17:00  малък банан
20:00   омлет(3 белтъка , 2 жълтъка , извара, чили) + ч.цвекло и морков + 2 чинийки кафяв ориз със морков , грах , гъби.....

Хубавичко ме ядосаха и цял ден бях по разходки , вечерта като се прибрах просто си бях много гладна и ориза ми дойде прекрасно :)

Течности : 3 кафета (dull) + 2л вода + 3-4 чая /мента , зелен , лайка.../

Активност : 5км сутрешен крос

Някой да препоръча хубави фитнес ръкавици ? Ходим с приятели да се “висим” на лостовете до нас.Всичко хубаво , много приятна занимавка , ама си прораних ръцете и едни ръкавици ще са ми нужни. :)

За вчера вечерта : 15тина зрънца грозде + няколко вилички ориз

Днес :

11:00 кофичка кисело мляко с 30гр протеин
14:00  палачинко-питка(2 яйца , 2сл кисело мляко , 30-40гр брашно от тиквени семки , сирене)
  ??     банан
20:00  пилешки гърди + салата розов домат , краставица , тн

Движение : 40мин стълби умерено темпо за добро утро , аеробика вечерта(тренировка за горна част)
Пия повече чай тези дни + кафе със с.л мед

Абе някой връзва ли се наистина на тези детокс чайчета ? :D Wow tea за няма и 2-3 седмици стана хита на сезона и всички се запалиха по това (dull) Всичко хубаво , абсолютно съм За да се пие чай ама.........30тина лева за пакетче което ти стига за има-няма месец и обещава пълно прочистване и минус няколко см..... :D По - добре по скъп зелен чай...

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 09.09.15 15:11.

казано от Сия Емилова на 08.09.15, 22:43:

Някой да препоръча хубави фитнес ръкавици

Тук съм споделил лични впечатления... което ми напомня да ги допълня със също чудесните от Training grip.

казано от Сия Емилова на 09.09.15, 15:10:

Абе някой връзва ли се наистина на тези детокс чайчета ?...По - добре по скъп зелен чай...

Кълват шарани... големите шарани.
Да, по-добре хубав зелен чай...

Не знам защо не си попълвам дневника при условие че “уж” имам нужното време.

За 14.09
Цял ден го изкарах на грозде и смокини и един банан.След тях аеробика , на която ми дойде егати и силата в скачането , направо имах чувството че ще литна , две момиченца ме питаха какво вземам (giggle) След нея : малка порция пълн. макарони със сирене и извара , пиленце към 200гр , салата червено цвекло и морков.

За 15.09
В ранните зори : малко макарони и 20тина зрънца грозде
08:00  палачинко -питка(2 яйца , 2с.л кисело мляко , сирене , 40гр брашно от слънчо семки)
11:00  протеинов бар фитспо кокос
15:00  банан , грозде
20:00  пиле 200гр + малко от макароните

Тренировка : крос сутрешен 5км

Днес :
07:00  50гр макарони , 2 смокини , доза протеин с кафе
12:00  задушено зеле с бекон
15:00  доста грозде
18:00  преди трен : банан със ч.л лешников тахан
20:00  чили кон карне около 200гр

Трен :Аеробика (толкова напади и клекове правим ,  взе че ми се появи дупе :D )

*абсолютно знам колко много захар има в гроздето и че не е добре да се прекалява с него , ама ще кажа същото за него като и за ягодите и боровинките : СЕГА ги има , сега са вкусни.Гроздето го късам лично от двора си , качила се на един стол и там си го ям ;)

Сезона “Ще отслабвам за морето” е официално  закрит.
Сезона “ТРЯБВА да отслабна за бала” juuuuuust beginnig babe

Не сериозно :D наистина ми предстои бал , ама нямам никакви желания да свалям.Само един проблем имам - роклята ми е с открити рамена и гол гръб отзад , а аз приличам на измършавял Робокоп :D Прилагам снимки на сегашна “форма”

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 16.09.15 21:09.

И от къде точно ще сваляш? :)

казано от Вероника Налбатска на 16.09.15, 21:23:

И от къде точно ще сваляш? :)

Аз ли (nangel) Надявам се от никъде , даже в рамене добре ще ми дойде някое мускулче , НО иронизирам съучениците със горния си пост за свалянето :D Зародило се е такова мислене странно , че живеем безметежно и напразно ей така почти 19 години и се събуждаме изведнъж , стреснати и учудени щото идва БАЛ  и вече е важно да се грижим за себе си , да смъкнем 10кг , да отидем на лекар за акнето което ни притеснява от години , що не и на лазерна епилация , родителите сега са склонили да дават пари на поразия ! :D

Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 28.09.15 21:12.

Към отговора на Вероника подхванах темата бал - таа..... :D купих си страхотна рокля от Виена , няма НИЩО по нея - без камъчета , паиети ,  дрънкулки , корсети и тн , само превъзходна кройка и хубав плат.И аз като Натали имам склонност към перлите , та  получих подарък комплект по наследство и един черна перла купени за повода.Всички други дрънкулки/чанта, хубави обувки от естествена кожа ,класически черен панталон  и разните му там за поводи набавих за един уикенд /Ще ме гледате май месец (giggle) (wait)
След добре свършената работа си седнах на д-то и започнах да уча , та прекарвам по 4-5 часа на ден в четене , писане , развиване на теми и все такива прекрасности.Също се готвя и за шофьорски курсове.

Храна днес : (спала съм под 5 часа , цял ден въглехидрати ми се ядат)

Закуска - Активия закуска (headbang) (dull) :x
Обяд    - пилешки гърди към 220гр + ч. цвекло и морков
Следобед  - 200гр кисело мляко със домашен мюсли микс
Вечеря  - домашна лазаня към 100гр + 200гр кисело мляко със домашен мюсли микс

Тренировка : Аеробика (мнооого упражнения ,вече , скачането го орязахме на 15мин загрявка)

*спестявам си коментара за закуската , нещо ми се ядеше от няколко дни и все не мога да усетя точно какво.Е , материализира се под формата на Активия :D Eй така цяло лято ми се прияждат определени неща . толкова ананас изядох примерно , също и боколи , после риба тон , после смокини.Сега е ред на киселото мляко със мюслито/ръжени ядки , лешник , червена боровинка , стафида , овесени ядки и сложих и чия и кокос /

Точно в деня в който реших да си попълня дневника се скъсах да ям яйца и едно такова еднообразно меню :D

07:00   2 тънки палачинки мънички + кафе с кокосово мляко(гъсто)
10:00   още едно кафе + ментов чай
12:00   палачинко-питка(2яйца , 60гр сирене, 2с.л кис. мляко 30гр брашно от слънчо семки)
16:00   2 тънки палачинки мънички
20:00   салата ч. цвекло + морков  , каша банан + кокосово мляко + протеин , 40гр пастърма 

Активност - 55мин стълби умерено темпо + скачане на въже общо за деня към 15мин

Какво правя толкова ? Амиии сетих се , че последните три години екскурзийки и ходенки насам натам ще ми излязат през носа ако не седна да уча сега.Номера да ме няма 14дни и после за една вечер да науча изгубения материал няма да мине на изпитите (wasntme) Оттам и кардиото - на всеки два часа гледам да стана , да се пораздвижа и тн

Ааа направо съм рекордьор :D прекарах ангина за 24 часа без температура.Вечерта легнах - нямаше ми нищо.През нощта адската болка и задушаване.Сутринта при личната й стана лошо като видя колко налепи имам. Болеше ме толкова , че не можех две думи да кажа.и понеже лошите неща идват на куп ме улучи първи ден Мц , та и корем ме боля. Лимон и мед през целия ден , Хербитусин и чай и на другата сутрин н-и-щ-о - буквално все едно нищо ми нямаше

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1