18.09.15
22:11
Здравейте! (F)
Започвам нов дневник и нов профил, че тъй или иначе съм тръгнала да загърбвам всичко старо и излишно от живота си и започвам на чисто (giggle)
Повечето от вас си ме познават тук :) Няма смисъл от дълги обяснения, и без това вече много неща са различни.
Най-кратко казано целите ми са просто по-здравословен живот (според личните ми виждания за такъв, защото за всеки това е различно понятие) и поддържане на тялото в кондиция. Второто и без това ще си е така, заради специалността която отивам да уча и часовете които ще имам в курса.
Утре започва нов етап от живота ми! Летя за Анлия и в понеделник университет (sun) Специалност съвременни танци, като освен часовете по този вид танци включва и теория за танците,езици, тичане 5км всеки понеделник, час по балет, часове по ащанга йога, семинари ии каквото си избера допълнително (чудя се между състезателни мажоретки или още йога хаха) Ще постна програмата.
За това искам да си водя дневник и следя храната и движението. :)
П.С. Направих си два татуса преди няколко дни :D Тази седмица не съм тренирала, че ме опъваха. Само малко йогичкаа :) Качвам и клипче от вчера ( ии ЗНАМ че малко се клатя, но това е защото татусите са ми на два-три дни и доста опъва и наболява, просто исках да видя как ще стоят с йогата хахаха)
Темата беше редактирана от Teddy Stefanova на 03.10.15 04:03.
19.09.15
09:11
Хубаво е да има женско присъствие и в раздела за мъжки дневници :D
19.09.15
09:21
Хей, Теди! Успешни нови начинания и много попътен вятър! :)
Дано мъжете да са имали време да се насладят на дневника ти при тях, защото повече не те давам в мъжкия раздел и те местя при дамските дневници след 3, 2, 1… :D
19.09.15
10:08
Успех във всичко,с което се захванеш! Поздравления за начина на живот,който водиш,пожелавам ти много здраве,щастие,постоянство,сила и дух! Давай все така!
19.09.15
10:20
Хаха, а аз се чудех къде ми е дневничетооо... :D Нищо дe, стига им толкова :D
Благодаря вии! :) (sun)
20.09.15
22:46
Ехооо :) Тук съм вече!
Вчера пътуването няма смисъл да описвам храна и трен., целият ден беше път..
20/9
Ставане: 10аm (нарочно пиша am, заради часовата разлика да се знае в какво време е хаха пък и да не се бъркам)
- вит. Б12, калции,магнезии и цинк, спирулина
Движение:
Само пазаруване,мнооого ходене,стълби,носене на тежки неща... лудница цял ден. След ваната вечерта ще се разтегна обаче (rock)
Храна:
11ч - голямо черно кафе от Costa
12ч - 250мл Costa смути ‘‘Naked’’ (боровинка,банан,яблъка,лимон.. нещо такова)
18ч - няколко Nutri Grain барчета от овес и канела ии още някакви неща, кутийка малини и малко бананче,
- Кафе
19:30 - към 100гр сурово кашу, малко бананче
- Зелен чай с лимон
___________________-
Всичко е страхотнооо! Но много забързан живот водят тези хора бе :D Не мога да им смогна хахах. Готиното е че има мноого храна за бързо приготвяне, която все пак е добра за хапване, както и много неща за взимане to go.
Къщата ни си има огроомна кухня и двор! Нямам търпение за си правя йогата в двора, а точно над него на вторият етаж е моята стая и сутрин вдишвам зеленина (sun)
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 20.09.15 22:59.
22.09.15
00:34
21/9
Ставане: 7am
- вит Б; Калции, магнезии и цинк
Движение:
Цял ден бях до университета, послее много ходене защото се загубих, после подреждане на задачите и графиците дадени днес... с една дума само много ходене :D
Храна: (не я помня много добре,че бях доста заета)
- Вода с лимон, кафе
- банан, барче с овес и канела ии мед
- две шепи кашу, чепка грозде
- купичка доматена супа
- оризовки,бананче, кафе
- ориз със нещо си... един китаец вкъщи ме накара да го ям това :D и след него пакетче салата.
Чайчета
И реших да се запиша на хип-хоп допълнително, а не мажоретки че са ми много скъпи.
В моята къща едното момче учи спорт и е много наясно със всичко, ще отида с него да си активирам безплатният фитнес в спортната сграда. Няма да го ползвам, но имат и часове на които мога да ходя като групови занимания. :)
Другото ново е че докато търсих неща в най-известният им здравословен магазин Holland and Barrets, попаднах че търсят Sales Advisor. Иии ще кандидатствам за работата тези дни.
Много неща за един ден общо взето хахах, така ще е :)
Тединце, изглеждаш страхотно и стаята ти е много готина, а дворчето за йога наистина е много удобно! Много успехи и удовлетворение на новото място ти желая! (sun) Тия китайци са ужасни—явно им е навик на всичките да карат съквартирантите да опитват странните им манджи, а иначе български неща не могат да ядат, защото не знаят какво е магданоз и това разваля манджата—така според едни мои китайци от университета. :D
Стискам палци за работата, ама недей нищо да си навиваш на пръста отрано, особено за големи вериги. :) Намери си charity shop в който търсят доброволци и започни там. Отваря прилично много врати. :)
22.09.15
13:25
Благодаряя! :)
Кико, така си е да хаха :D
BGDN, даа знам по принцип, но приятелките ми от тук казаха ‘‘just go for it and see what happens’’ и това ще направя :D Иначе знам,че особено за тези големи веригии.. не се и надявам особено даже, но друго си е да си пробвал :) Просто ми трябва платена работа бързичко. то тук е студентско градче и има достатъчно. :)
Каква е разликата в това да си общ работник в малък магазин или голяма верига? Какво толкова има да опита там, да не би да е царските палати?! Питаш навсякъде и където стане, там.
Казах, че стискам палци, не да не опитва. Напротив, нека опита, аз лично съм опитала там точно 4 (словом четири) пъти, при все че и бях редовен клиент и момичетата от магазина на няколко пъти ми писаха supporting reference когато съм си подавала документите в главния офис. Дано стане, казвам само че има голям шанс и да не, особено на първа работа, и да не се обезкуражава, защото е неприятно да ти откажат от място, което поне на пръв поглед ти е близко по интереси.
Отбелязвам как са нещата според собствения си 5 годишен работен опит в UK. Аз работих в 3 малки, местни бизнеса, преди да започнат да ме отразяват големите вериги, и да ме наеме такава в крайна сметка. Къде си точно, Теди?
22.09.15
21:31
Даа, благодаря ти за което,аз напълно те разбрах :)
Аз съм в Ковънтри, ти къде си?
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 22.09.15 21:31.
За неща, формулирани малко по-шикозно от “касиер”—не е кой знае колко голям шансът, Богдана е права, ако сравнявам с практиката в Германия—по закон се търсят местни кадри и , ако ще се наема чужденец, било то и с препоръки, тогава е задъжение на работодаля да удостовери, че е търсил и наистина не е намери местни кадри, за да прибегне до чужденци. Такъв е законът за Германия, защото съм работила нещо подобно, за да се финансирам по време на студентсвото. Иначе вече за касиери, чистачи и всякакв мизерна работа местни кадри наистина не се намират и затова процедурата по назначаване на българи е правно улеснена. :D Извинявам се към Богдана, защото съм коментирала без да прочета подробно за каква работа става въпрос. (F) Успех на Теди и непременно да пробва! Колкото повече откази, толкова по-близо си до успеха!
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 22.09.15 22:22.
Отскоро съм в Bouremouth. И мен ме приеха едно време за бакалавъра в Ковънтри! Ама реших тогава другаде да ходя, кой ме би... :D Хубаво е че си до голям град, Бирмингам си е направо цял свят дълъг и широк. Моят приятел е оттам и сме чести посетители на района. :)
няма нищо, Кико (F)
Мнението беше редактирано от BGDN. на 23.09.15 01:01.
23.09.15
01:25
Аз май нямa да го посещавам скоро,докато не се започна да се ориентирам по-нормалноо хахах :D За три дни съм дала 40 паунда за пътни само в Ковънтри от загубванияя!! Какво остава в Бирмингам да ходя (tmi) За това искам работа бързо :D :D
Иначе храната много ме кефии! Евтина е и ми е интересна, по-лесно се справям с нея от в България. Хората същоо <3 И всичко като цяло де. Ноо... трудничко ми е малко :( Да се оправям имам в предвид.
Днес се стресирах и не влязох в час... трябваше да имаме импровизация ии аз съм толкова объркана все още че просто се прибрах и затворих и не знаех какво да правя. И това ще мине, всичко хубаво е трудно в началото :)
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 23.09.15 01:27.
23.09.15
22:01
23/9
- спирулина, магнезии, бит Б
Движение:
Много ходене, вечерта йога
Храна:
- Кафе, портокалов сок
- Naked смути 250мл, Кафе
- Авокадо и бейби моркови с лимон,морска сол и черен пипер, Juicy water (нещо като вода и лимон и портокал вътре)
- Сурови бадеми и кашу доста хаха, мини ябълка pink lady
- Банани, зелен чай
Иииии естествено тази сутрин ми дойде :D Все едно ми е малко стреса хаха.
Цък - малко от обстановката :)
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 23.09.15 23:20.
Добре дошла в Pink Lady клуба. Едвам им удържам, няма толкова вкусна ябълка. :D
24.09.15
00:07
Дааа (nlove5) Нарочно написах вида хахах. И също съм луда по бейби морковчетата и Naked smoothie.. (inlove) Взех си авокадо за 1 паунд, манго за 99 пенита, 170гр сьомга за 1.50 или 2 паунда.... толкова евтино, аз в България без да плащам наеми и всичко което в момента се налага пак не можех да се храня спокойно така :D Влюбена съм в храната тук.
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 24.09.15 00:10.
24.09.15
00:57
Добре дошла на острова, пращам ти поздрави от другия. Бъди силна и готова, понеже тепърва ще ти е необходимо.
24.09.15
03:15
Сега се прибрах ии за днес добавям: 100гр. Smoked ham? предполагам това е пушена шунка,но се чудя защото изглежда далеч по-добре от нашите..щом аз я ям :D По-скоро е тънко филе,нещо такова. С това хапнах и чери доматки с марулка,зехтин и морска сол ии после ще една малка ябълка от същите хаха и чай.
Иначе вън нищо не съм пила освен вода.
Лекаа :)
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 24.09.15 03:35.
Тънко нарязано филе от бут, пушено. Аз повече харесвам Wiltshire от същата серия, обикновено ги държат заедно. Много добавена сол имат обаче, гледам да не прекалявам.
Помня и аз колко бях втрещена от цените като се пренесох първо. Преди пет години избора и наличието на някои “екзотични”, западни или “луксозни” продукти беше още по-ограничен в България. Има си и добри и лоши страни де. Всяко лято се излагам по летищата като си нося розови домати, индивидуално омотани в найлонови торбички и изрядно подредени в кутии. :D
Всички си носят домати. Аз също си нося. Познавам и много германци, които си носят домати от градина. Поляците също си носят от Полша. Не е излагация. Всяка страна си има специалитети.
24.09.15
23:31
24/09
- спирулина, магнезии,бит Б
Движение:
- мноогоо бързо ходене, стълби от едната сграда в другата... вечерта пак тичане по магазини, загубване и мъкнене на тежки торби :D :D
- 3 часа танци, но днес беше по-скоро театър, само имахме загрявка
Храна:
- Кафе и портокалов сок
- малка ябълка, кафе
ииии вече чак вечерта като се прибрах ядох, излезнах и после пак вечерях хаха цял ден изгладнях, но нямах грам време. Таа:
- Риба тон, бейби моркови и марули със зехтин,морска сол и черен пипер
- малка ябълка, зелен чай
- Доматена супичка, марули и моркови, сурови бадеми (изгубих мярката но около 100гр излапах) иии след това 1 бананче и няколко глътки от бананово-ягодово смути ( от китаец пак :D не знам защо ме преследва вкъщи! )
Чай Twinnings, лимон и джинджифил
Едит: и малко Pecan ядки, не знам какво е това на Бг хаха със стафиди
Записах и модул днес,паралелно с курса - Customer Service in the Sport and Event Industry (rock) Иии на хип-хоп при едни негри... вторник и сряда от 8 до 10ч вечер трен. :D
Иииии трупясвам че цикъла ме умори :@ И всичко друго де хаха.
—————-
Писна ми.. не от мястото, не от разбраните Англичани, не от това че ми е стресирано покрай новото начало... писна ми от българите тук! Но за жалост ги има около мен... не знам защо ми се падна това. Никога не съм си намирала средата в България, задушават ме нон-стоп тези хора... Преди да се срещтна с такива ми беше много добре тук. Не знам защо така не ценят личното пространство, за нищо го нямат. Айде няма да се ядосвам за сега повече че не мога да спя от яд... поне в курса ми няма. Ако исках да ми нарушават спокойствието и да ми пекат Азис щях да си остана в България (разбира се говоря за моето поколение, не за всички )
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 25.09.15 02:07.
Tези българи, които първо ти се набиват на очи и уши е тези, които са надули чалгата. За съжаление и аз наскоро като бях на почивка единствените няколко (!) пъти, когато чух грозно надута музика от отворен прозорец беше българска чалга! Циганията просто е много натрапчива, наистина. Тук съм попадала на турци и цигани със същия манталитет.
25.09.15
15:06
То това за музиката беше образно казано, не преценям хората по музиката която слушат и мен не ме вълнува какво слушат стига да не го натрапват и музиката да не рефлектира директно на държанието им. Дразни ме държанието на българите, манталитета...Например аз съм дошла тук за да търся ново, да уча ново, да не съм ограничена а да се развивам, както в ученето така и цялостно... А те просто са пренесли нашата селяния тук и до там ( повечето).
казано от Teddy Stefanova на 25.09.15, 15:06:
...не преценям хората по музиката която слушат...
Спомни си древната латинска поговорка:
Когато на хубав човек му е кофти, това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво, това е чалга.
25.09.15
18:27
Хахах и това го има :D
Като цяло искам да кажа, че не ме бърка нито кой какъв е,нито кой какво прави.. стига да не навлиза в моето пространство,да не ми брои хапките, да не ме гледа в ръцете, да не ми иска обяснение за всичко което правя или като излизам.. просто да си гледа неговата паничка и неговия живот. А те са точно обратното, типично за нас поведение. Нещо което винаги ме задушаваше в Бг и исках от това да избягам. Добре че преобладават другите националности на които няма да им пука дори да си по анцуг и джапанки с мокра розова коса и нищо нагоре.. примерно :D Пък какво остава да ти се бъркат за друго.
————————————-
25/9
- обичайните магнезии,вит Б 12 и спирулина
* Днес мързеливо... най-после! Но утре ми е интервюто за insurance number, и в банката имам да ходя и доста неща. Днес само на шопинг.
Движението ще е шопинга хаахх ии вечерта разтяжки вероятно. Тук в стаята не мога да правя друго и ме е яд малко за това.. мога, стига да не включва скачане, а аз това исках :D Страхотно ще ми действа тичане сутрин рано, и на ума и на тялото... ама нещо не мога да ставам никак :(
Храна:
Вода с лимон, 250мл кокосова вода
- Naked смути, зеленото (ябълка,банан,манго,лимон, спирулина,хлорела ии още неща), шепичка бадеми и бананче
- Кафе, купичка мюсли със соево мляко (само от овес са,че нали с него нямам проблем от глутена, но тук одебеляват алергичните съставки и лесно намирам ако има wheat) ии вътре има кокосови стърготини,парченца бадеми и стафиди
- после още една купичка от същото, че ми се услади
*Къпах си и излизам, не знам дали ще хапвам още днес,зависи кога се прибера.Нооо съм почти сигурна че пак ще има доматена супичка (nlove9) Ама се чувствам доста тромава и подута.. особено в талията, коремчето ми е двойно. Мисля да си намалям количествата от понеделник, понеже много ми пречи на танците. Или просто трябва да тренирам вече, по мое мнение.
Хайде приятен следобед (F)
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 25.09.15 18:30.
Аз лично избягвам българите когато съм извън България.
Работила съм с българи извън страната, с малко от тях поддържам топли отношения тук. Рядко можеш да чуеш добра дума по адрес на когото и да било от сънародниците.
Когато съм на почивка извън страната, ги отбягвам, защото обстановката се превръща точно в това, от което съм отишла да си почивам. :) А и понякога не желая да ме свързват с даден човек само заради общата ни националност. Имала съм подобни случаи, било ми е дори неудобно.
Има, разбира се и изклчения.
25.09.15
21:16
Съгласна съм напълно, точно за това говоря :) Проблема е че дори когато веднъж отказа тяхната компания се започва цупене и изрази от сорта на ‘’нямам какво повече да кажа..’‘, което започва още повече да ме изнервя. Те са дошли да копунясват явно, аз далеч не за това. Но са твърде ограничени да разбират че хората са различни и имат различни цели.
25.09.15
22:44
Добавям за днес - многоо ходене,пазаруване.. иии мъкнене на чанти и разместване на стаяя (whew) :D
Към храната: 80гр. пак smoked ham ( само че тази беше по-хубава, направена с морска сол и дори не беше много солена всъщност) + бейби моркови ии после манго (официално води класацията ми за най-труден за рязяне плод :D ) и чайчета вечерта.
Накупих си спортни дрехи днес, нали улични танци започвам, а имам само клинчета и бодита от балета (tmi) :D
И да стискате палци утре всичко да е Ок с insurance номера и банката :)))
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 25.09.15 22:45.
26.09.15
12:09
Не знам дали си избрала семинар обаче прави сметка че състезателните мажоретки минават през зверски тренировки .Поне на мен ми се е случвало да тренирам по цял ден с почивки . Не е толкова лесно като по телевизията . Ако си занимавала с това и преди ще ти бъде няколко идеи по лесно .:D ^^
Другото което е много лошо впечатление ми направи едва ли не назидателният ти тон спрямо сънародниците ти в Англия .Това че тези които познаваш ти са такива не значи че всички там са простаци.Напротив аз не познавам много българи но малкото с които подържам контакт са страшно образовани .:D и разбрани . Всичките тези простащини ги има и в другите нации не си мисли че англичаните са по-добри .
Мнението беше редактирано от Бонбон на 26.09.15 12:10.
26.09.15
12:51
Навсякъде е едно и също с хората, просто в някои страни има по добре изградено общество и хората се уважават малко повече и така става по лесно за всички. В чужбина има много интелигентни българи, както и от много ниската прослойка. Но това да кажете “аз с българи не комуникирам” говори много и за вас самите.
Аз пак ще се обадя напитана ама +1 за трудните взаимоотношения с българи извън страната. Направих 2 опита като дойдох първоначално, първият завърши с “кво са правиш на принцеса, са сме си пийнали тука и затова е тоя гюбек”, на вторият общо-взето ни изгониха почти тихомълком от едно парти, защото имахме двама индийци в компанията и “тия мангали” не са уелкъм. Това са хора студенти по бизнес, МО и финанси т.е. би трябвали да са от интелигентната прослойка. Така приключиха моите опити за сдружаване :D имах две приятелки българки през годините, с които се виждах само поотделно, и един младеж, с когото се засичахме във фитнеса и пиехме по бира. Тук ще вметна, че поотделно като че ли е по-поносимо и лесно да се разбереш отколкото в група.
Не че всички са такива, ама е трудно да се насилиш след като си се сблъскал с това.
С две думи: не си сама и нищо чак толкова не изпускаш (f) :)
Мнението беше редактирано от BGDN. на 26.09.15 18:23.
26.09.15
19:14
Относно българите в чужбина:
Първо, всеки сам за себе си решава с какви хора иска да общува,защото хората могат или да те надграждат или да пропадаш с тях. Аз си подбирам и не мисля че съм длъжна, само защото съм българка да общувам предимно с тях тук, след като не са ми приятни. Говоря спрямо това какво съм видяла и какво съм чувала от адски много хора в чужбина.
Второ, не съм казала че нямам приятели българи тук, напротив - имам няколко и са много приятни хора. Нямам против българите, имам против манталитета като цяло. Това не значи че всички са така, просто повечето. И не сме ние виновни дори според мен, а държавата ни, но това е друга тема в която не ми се навлиза въобще.
Иии трето - не мисля че това колко интелигентни или начетени са е от значение ако държанието им е на простак. Например момичето от моята къща учи бизнес,доста е начетена даже, но вечер е върху масата почти по боксерки с топирана коса под звуците на Азис ;) Иначе оценките перфектни, не мога нищо да кажа за умствените й способности. Таа, какъв човек си е далеч повече от значение от това колко си учил и колко знаеш, поне лично за мен.
BGDN. - съгласна съм както винаги :) Ти доста ме разбираш всъщност хаха. Иии не се чувствам никак сама, макар да скъсявам контактите със сънародници тук (за жалост дори бях многократно предупредена да не разчитам на такива ако се наложи). Все пак съм тук с ясната идея да имам нов начин на живот, цели, запознанства и тн. Всичко е супер (sun)
НО като цяло всеки има свои впечатления и темата е доста широка, аз просто казах моите и това е.
————————
Относно мажореткитеее :D
Не се записах при тях в крайна сметка. Първо защото ми искат 90 паунда да се запиша и около състезанията ще искат още за нещо си.. и също така заради многото тренировки нямаше да имам време да работя. Другото което е, че ме е страх от травми, понеже изцяло разчитам на здравото си тяло за бъдеща танцова кариера.. и искам да си остана цяла хахах.
Но се записах на улични танци както споменах. Беше само 10 паунда за годината и тренировките са късно вечер, общо 4 часа на седмица. Пък и отидохме доста от момичетата от танцовия курс и ще сме си заедно :)
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 26.09.15 19:18.
26.09.15
19:36
26/9
- обичайните спирулина, магнезии, вит б12
Движение:
- много ходене, оправяне на номера,банки, ходене по магазини, библиотеки, пране, чистене... :D (whew)
Храна:
- Кафе и портокалов сок
- 2 малки консерви риба тон + чери доматки,зехтин, къри паста, пипер и морска сол
- Чай лимон+ джинджифил, малко портокалов сок, банан
- Бейби моркови + бадемово маслооо (inlove)(nlove5) (тук вметвам че изядох 170гр от него и се раздвам че взех мъничко бурканче :D )
- Сини боровинки, чай и малко гранола с канела
Иии това ще е, че в повечко ми дойде бадемовото нещо (wasntme)
За жалост се оказа, че имат свободни работни места, но далеч не в Ковънтри :( За тук всичко е заето.. Щях да се разплача там хаха,влюбих се в магазина. Но ми направиха поне карта да си трупам точки и да имам отстъпки.
Също се записах в библиотеката, че ходих да принтирам разни неща и утре смятам да прекарам неделният почивен ден в нея. :)
Оправих си вече последните неща из вкъщи и съм официално и уютно настанена. Вече се оправям из половината град, днес доста навъртях и не се загубих хаха.
Сега остава само и аз да се взема в ръце с тренировките и хапването. От тази седмица ни започва вече танцовата програма, но все пак не ми е достатчно за сега. Пък и от стерс напоследък съм качила малко и трябва да изхвърля доста вода от полуфабрикатите които хапвах поради липса на време или пък интерес към новото хаха.
Утре и до това ще стигна. :)
П.С. за първата снимка - НЕ съм кифла :D Това беше просто пращане на целувка на приятелят ми преди да заспя, но реших да я кача за малко ъпдейт хаха. Голямо настроение за снимки ме е ударило.
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 26.09.15 19:49.
26.09.15
20:37
Бадемовото масло е пристрастяващо! Щом си го открила няма мърдане. При мен вероятно са заминали над 100 бурканчета ( за няколко години , де ) :P
Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 26.09.15 20:44.
26.09.15
20:46
Оооо да, бие тахана! :D Чудя се как да се науча да хапвам само по лъжичка от тези неща.. доста дисциплина ще изисква :D
27.09.15
19:38
27/9
- Вит Ц, калции,магнезии и цинк, спирулина
Движение:
Разходка през деня и йога вечерта
Храна: ( ако може така да се нарече :( )
- Топла вода с морска сол и лимон
Цял ден фрешове от лимони, лайм,портокали.. доста вода
Чайове с лимон и джинджифил
Сега хапнах 600гр топла супичка от домати и босилек + чесън на прах и черен пипер
После пак малко портокалов сок и още един чай от джинджифил със сигурност
EДИТ: добавям още топла супичка, но този път от леща,домати и пипер
Ии малко снимки от къщата ми ии какво виждам от нея хаха.
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 28.09.15 22:42.
29.09.15
01:32
Днес имах много задължения и часове, а съм още достаа болна :( Цял ден не съм яла нищо, пих портокалов фреш и фреш от ананас ии някакви разтворими лекарства. Вечерта китаеца вкъщи хахах ми направи някакъв ориз със зехтин и морска сол и ме накара да изям една глава чист лук (puke) Това го използвали в Китай за лечение на настинки и гърло... ами да ви кажа 2 часа след това се чувствам по-добре със сигурност. Ейй много е яко да имаш поне двама китайци в къщата си, все едно съм на спа :D Ходят даже с такива чехли като в спа-център и с халат хахах и много разбират от здраве и такива неща.
Иначе се радвах че програмата ми ще е горе-долу лека, но днес ни дадоха два листа с Extra classes :x Ще имаме доста уъркшопи с известни хореографи и трябва да посещаваме спектакли в Бирмингам,към които после да пишем review и курсова работа.
И това още от другата седмица, разграфено по часове и дати. Отделно се оправям и с търсенето на работа, понеже парите от България никак не стигат за тук макар да е евтино.Надявам се да се получи. Днес ходих до още един здравословен магазин, но ми казаха след 3 месеца може би ще има място, а няма как да чакам до тогава :(
Та това е общо взето, няма особен отчет, но с тази заетост и това състояние към момента - толкова.
Лека вечер на всички (F)
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 29.09.15 01:33.
30.09.15
02:19
30/09
Доста съм болнаа :((((
Снощи не мигнах.. днес в 7 сутринта се обадих в университета че няма да ходя и легнах.. цял ден ту спах,ту лежах.
Нищо не ядох от снощи доо този вечер ей сега преди малко - пак варен ориз приготвен с доста къри + морска сол и пипер и зехтин, и рукола. После малко ябълки ии чайчета много пия. Гледам да не се насилвам, понеже знамм че организма сам се справя когато не го претоварваме с храна и може да ‘’работи’’ спокойно.
Силно се надявам да се пооправя, утре ми е почивен ден в университета така че пак ще почивам вкъщи. Но после предстоят интензивни дни и ще е добре да съм здрава.
Направо ще пиша вече като се пооправя, дано е до 1-2 дни чее не знам.. всички ги е тръшнал вирус тук. :(
Мнението беше редактирано от Teddy Stefanova на 30.09.15 02:51.