19.08.15
13:37
Отговарям ти с въпрос. Кое им е вредното? ;)
няма да стане бомба споко
Мнението беше редактирано от Георги Стефанов на 19.08.15 13:38.
19.08.15
13:49
:D ами не знам, 2 различни източника на протеин... на едно ядене :? .... ох, сигурно ме мислиш за побъркана вече, нищо де беше ми интересно да знам :) Благодаря за отговора :)))
19.08.15
14:56
Има много по-побъркани ти си в начална фаза :D
19.08.15
15:37
Здрасти и от мен.
Мернах нещо интересно - този my fitness pall започнала ли си да го ползваш и ако да - полезен ли ти е? :)
19.08.15
16:26
казано от Andreeva1948 на 19.08.15, 15:37:
Здрасти и от мен.
Мернах нещо интересно - този my fitness pall започнала ли си да го ползваш и ако да - полезен ли ти е? :)
Здрасти :)
Ползвам го от време на време, да. Но го ползвам когато искам да спазвам някакъв определен хранителен режим, в момента не се съобразявам много какво ям като количество и не го ползвам. Но иначе е много полезен, поне за мен :)
19.08.15
21:52
Храна:
З: Овесени ядки с извара
О: Фасул с пиле
МЗ: чушка с извара и 1/2 яйце :Д
В: ГОЛЯМА Сьомгова пъстърва на фурна със салата
Утре заминавам на море (party)
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 19.08.15 21:53.
Няма проблем да ги смесиш, само яйцата да не са пържени.
Иначе когато имам малко повече време, ще пробвам рецептата и ще споделя резултата :)
28.08.15
08:56
Привет :)
Върнах се от морето... :) Беше сууупер, ако изключим, че ме хвана летния вирус последван от много “приятни” неща :(
Като цяло всичко беше много хубаво, като на море. Тичах 2 пъти на плажа сутринта йеййй :))
Храната беше що годе нормална, доколкото е възможно като си на море :Д
Започвам работа другата седмица и съм страшно развънувана :) Също така започвам и магистратура скоро, тъй че царството ми приключва съвсем скоро :)
Храна за 27.08
З: Овесена каша с извара
О: Крем супа от картофи и коприва
В малко кисело зеле с пиле (нямах абсолютно никакъв апетит всяка хапка беше на сила)
Сън- станах в 9 после спах от 13 до 17 и после заспах в 21 до 8.30 на другата сутрин. Бях забравила какво е да си болен :Х
Сега се чувствам май по-добре :)
Новите ми цели са:
1. Тъй като работата ми ще изисква повече съсредоточеност, четене, комуникация ще ми трябва повече енергия за това, а смятам, че до момента го карам на нещо като НВД, което май няма да ми дава достатъчно енергия, поне така се усещам...та новата ми идея е да премина на РБД или НВД-ВМ (ако някой може да ми даде съвет кое ще е по-добре ще съм много благодарна)... Може ли някой да ми помогне с изготвянето на някакво примерно меню и ще редуцирам с времето.
Смятам, да се върта около 1500-1600 к поне докато усетя как ми се отразява новият режим на тялото и после пак спирам да броя калории, тъй като съм малко против тези неща
Не искам да свалям, нито да качвам, искам да се чувсвам просто добре и с енергия :) и ако се стегна естествено няма да е зле :)
2. Започвам 3 пъти в седмицата йога - ще бъде към 19.00 часа и 2 пъти силови тренировки с акцент върху ръцете, краката и корема.
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 28.08.15 08:57.
29.08.15
09:17
Привет :))
Отчет за вчера - 28.08
Тренировка - йога + изкачване на стълби от 1 до 11 етаж 3 пъти (упражнение за крака :Д) + ходене много пеша
Храна:
З: Овсена каша с извара , кафе с мляко, добавки - алое на гладно + пробаиотик
О: Омлет с шунка и сирене + мини салатка :Д
В: Голяма Сьомгова пъстърва на фурна + салата айсберг
Течности - чай и над 3 л вода
Някакви коментари по горния въпрос :?
Благодаря :)
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 29.08.15 09:18.
29.08.15
14:48
така, отчет за днес, пълно омазване до момента :Д Ноо, и безумно вкусно... Искам да се похваля,че пекох хляб и направо ревах докато го ядох, прикачвам снимки. Също така правих солена торта :))
З: Обичайната
О: Хляб + солена торта :Д + сирене
В: 2 котлета Сьомга със салата
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 29.08.15 21:40.
30.08.15
21:26
Движение - разходка из Витоша около 3 часа :))
Храна:
Обичайните добавки
З: Овесени ядки с извара и чиа семена добавих
О: 3 пилешки шишчета със салата
В: 2 големи пъстърви на фурна + салата..
Нещо като си гледам менюто май наблягам прекалено много на месото/протеина... не знам добре ли е не е ли...май ще трябва да промням нещо.. :(
Някакви съвети?
казано от Никол Иванова на 30.08.15, 21:26:
Някакви съвети?
Ами да .....описвай си тренировките ....ако изобщо тренираш ,иначе дневника е безсмислен....само храна и нещо от сорта ....2-3 часа ходене ???
Това изобщо някой смята ли го за трениране ....аз тогава всеки ден трябва да си пиша 8 часа на крак на работа и требе да съм станал страшна цепеница от толкова активност ....:D
31.08.15
15:17
казано от overkill на 30.08.15, 23:40:
казано от Никол Иванова на 30.08.15, 21:26:
Някакви съвети?
Ами да .....описвай си тренировките ....ако изобщо тренираш ,иначе дневника е безсмислен....само храна и нещо от сорта ....2-3 часа ходене ???Това изобщо някой смята ли го за трениране ....аз тогава всеки ден трябва да си пиша 8 часа на крак на работа и требе да съм станал страшна цепеница от толкова активност ....:D
Здравей и мерси за включването :)
Като цяло тренировките ми са доста простички, имам в предвид - https://www.youtube.com/watch?v=X00_XjBCY0c&index=1&list=PLsgQFbYPZxUexZMJr2rjgbXzXyDD3PJRc и тренировки от сайта на Руми Илиева.. От време на време правя и йога или от интернет или от една програма, която имам на телевизора и всяка вечер има различни йоги по 20 мин.
Това е общо взето
Отчет до момента:
З: Извара 200 грама + овесени ядки накиснати във вода, кафе с мляко
О: Пилешка супа с фиде + 2 яйца цели + извара + салата
В: Пиле с кисело зеле и гъби кладница - готвено
02.09.15
21:36
Привет :) Не съм оставила дневника си :) Просто започнах работа най-после :)) и свиквам още с ранното ставане, и ранното лягане...
Давам бърз отчет за вчера и днес:
Тренировка - Руми Илиева цяло тяло - 25 мин и двата дни
Храна за вчера:
Обичайните добавки...
З: Овесени ядки с извара
О: пилешка супа + шопска салата + омлет
В: 3 котлета Сьомга със задушени броколи
Днес:
З: Същата
О: Пържола + салата
В Сьомгова пъстърва огромна със салата
Това което не ми харева и искам да променя и бих се радвала за съвети
Вечер ям прекалено много, което изобщо не ми харесва...Нямам навик да се храня повече от 3 пъти на ден, просто тялото ми “огладнява” в определени часове, като часовник!
Мислите ли че трябва да променя нещо в менюто, защото явно нещо не е както трябва ... Идеята ми е вечер да не налитам като освирепяла на яденето , защото с това темпо и с тази работа която е само на компютър скоро няма да мога да влезна в панталоните си :Д
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 02.09.15 21:37.
03.09.15
21:11
казано от nervak на 02.09.15, 21:47:
Илиева не ти ли е дала примерно меню?
Не ми е, тъй като не съм платила за фитнес клуба и, а използвам само тези, които са безплатни.
Днес - НИКАКВА тренировка освен, че вървях пеша до работата 1 час. Станах по-рано оправих се и тръгнах!
Храна:
З: Извара с овесени ядки (в работата) + кафе с мляко
О: Шопска салата с пилешка пържола
кафе - чисто
В: Салата айсберг с корнишони и черита много + пилешка пържола (сурово състояние 420 грама :Х) + зеленчуци на скара (гъби, тиквичка, чушка. лук и домат)
Вода : Над 3 л със сигурност
04.09.15
21:46
Храна:
З: Овсена каша с извара , кафе с мляко, добавки - алое на гладно + пробаиотик
О: Ризото с пиле (без сметана) + салата
В: Голяма Сьомгова пъстърва на фурна + салата айсберг
05.09.15
21:16
Тренировка: Йога - 35 мин + упражнения за цяло тяло на Руми Илиева - 25 мин
Ходене цял ден по магазините :Д :Д
Храна:
З: Обичайната + кафе с мляко
О: Салата овкусена с олио!! :(( Бяха ми е овкусили в заведението и нямаше как... + 2 пилешки каренца на барбекю
В: 1 котлет сиомга + 1 филе сиомга на скара (общо около 400 гр сурово състояние) + зеленчуци на пара (гъби,лук,моркови,брюкселско зеле,карфиол, червена чушка,чесън)
Питане: Как ви се струва храната и тренировките? Малко ли са, много ли са... Онзи ден бях с колеги на обяд и ми стана много странно,че момичетата грам не ядоха..имам в предвид- отиваме суттрин на работа никой не е закусвал!! само аз си вадя мойта закуска,после на обяд аз си поръчвам салата+ месо или супаа с пържола, а те или само салата или ризото със зеленчуци и си разделят порцията ...после се връщаме в работата до 6 и нищо не ядат ... не знам, аз ли ям много, имам чувството, че съм си изкривила представите за нормално количество :Х
06.09.15
21:30
Тренировка: Същата като вчера - Цяло тяло
Храна:
З: Овесена каша, кафе с мляко
О: Телешко варено + шопска салата
В: Омлет (4 яйца със зелечуци и извара) + салата айсберг с черита и лук :)
08.09.15
20:12
Здравейте
Не знам дали някой чете този дневник, но аз продължавам да пиша :))
МНОГО работа и почти никакъв сън, направо не мога да повярвам.
Единственото ми движение така да о кажа е сутрин ходя пеша до работата около 1 час и вечер правя тренировки за 15-20 мин на Руми
Храна:
З: същата + кафе с мляко
О:Пилешки филета със салата овкусена
МЗ: бадеми няколко сурови
В: 2 големи пъстърви на фурна със салата овкусена
Лека вечер от мен
казано от Никол Иванова на 02.09.15, 21:36:
Вечер ям прекалено много, което изобщо не ми харесва...Нямам навик да се храня повече от 3 пъти на ден, просто тялото ми “огладнява” в определени часове, като часовник!
Кое не ти харесва ? Че ядеш “много”, или че ядеш “много” и то вечер :Д (мисля че 1500-600 калории, оправдават кавичките :Д) Пък и в случай че закуската и обядът ти са малко, напълно нормално е вечер да си по-гладна и в това няма никакъв проблем.
Не виждам проблем и с трите ядената, както и с яденето по часовник ,което дори е по-удобно.
Колкото до това:
казано от Никол Иванова на 05.09.15, 21:16:
Онзи ден бях с колеги на обяд и ми стана много странно,че момичетата грам не ядоха..имам в предвид- отиваме суттрин на работа никой не е закусвал!! само аз си вадя мойта закуска,после на обяд аз си поръчвам салата+ месо или супаа с пържола, а те или само салата или ризото със зеленчуци и си разделят порцията ...после се връщаме в работата до 6 и нищо не ядат ... не знам, аз ли ям много, имам чувството, че съм си изкривила представите за нормално количество :Х
Остави ги колегите и изобщо не ги гледай, или поне не се влияй от тях- ти си на прав път. По-скоро те да взимат пример от теб.
09.09.15
20:27
казано от ddd на 09.09.15, 00:39:
казано от Никол Иванова на 02.09.15, 21:36:
Кое не ти харесва ? Че ядеш “много”, или че ядеш “много” и то вечер :Д (мисля че 1500-600 калории, оправдават кавичките :Д) Пък и в случай че закуската и обядът ти са малко, напълно нормално е вечер да си по-гладна и в това няма никакъв проблем.
Не виждам проблем и с трите ядената, както и с яденето по часовник ,което дори е по-удобно.Колкото до това:
казано от Никол Иванова на 05.09.15, 21:16:
Онзи ден бях с колеги на обяд и ми стана много странно,че момичетата грам не ядоха..имам в предвид- отиваме суттрин на работа никой не е закусвал!! само аз си вадя мойта закуска,после на обяд аз си поръчвам салата+ месо или супаа с пържола, а те или само салата или ризото със зеленчуци и си разделят порцията ...после се връщаме в работата до 6 и нищо не ядат ... не знам, аз ли ям много, имам чувството, че съм си изкривила представите за нормално количество :Х
Остави ги колегите и изобщо не ги гледай, или поне не се влияй от тях- ти си на прав път. По-скоро те да взимат пример от теб.
Исренно благодаря за мнението ти :) Притеснява ме това, че ям много вечер :Д исках просто да споделя това мое “притеснение” и впечетление и да чуя и вие какво мислите :)
За днес:
Тренировка - НЯМА!! освен ходнето сутринта :( има умствена само :Д :)
Храна:
З: овес с извара, кафе с мляко
О: Свински филета на скара със салата
В: Задушени зеленчуци със сиомгова пастърва на фурна около 700 грама сурово състояние
12.09.15
19:36
Здравейте, днес събота и на работа.. :Х като парцал съм...
Тренировка успях да направя макар и минимална - пак упражненията на Руми + ходене пеша до работата около 1 час
Купих си по-тежки гирички - 4 кг
Храна:
О: омлет със сирене + салата моркови, цвекло, целина и семки
В: 2 котлета сьомга (сурово съст. 500 гр) + задушени зеленчуци
Някой ако има коментари по храната ми и “тренировката” ще се радвам да го прочета!
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 12.09.15 19:37.
12.09.15
21:29
А как да познаем каква е била тренировката? :)
13.09.15
09:27
казано от Вероника Налбатска на 12.09.15, 21:29:
А как да познаем каква е била тренировката? :)
Това се двете тренировки, които редувам напоследък :)
https://www.youtube.com/watch?t=1201&v=HYXrt3GplaM
https://www.youtube.com/watch?t=722&v=g27aSvT8ctg
16.09.15
20:58
Здравейте..Давам бърз отчет за тези два дни - многооооооо работа :( на вс отгоре се разболях с темешратура 39 :(( сега вече вс е ок :)
Вчера:
З: същата...
О: крем супа + пържола с целина гарнитура
В: миш маш - 3 яйца, доматен сос, червена чушка, лук, гъби, извара малко
Днес:
З: същата
О: Пилешка пържола + шопска салата
В: Пилешка пържола + зад зеленчуци + кисело зеле сурово+ чери домати 250 гр
(месото общо в сурово съст. 500 грама)
18.09.15
20:19
Здравейте! Тренировка - на Руми 2 тренировки общо 1 час
Храна:
О: 3 телешки к. + салата моркови, цвекло, целина и семки
В: 2 котлета сьомга (сурово съст. 500 гр) + задушени зеленчуци
19.09.15
19:40
Най-после се наспах..повече от 12 часа :Хх .... днес имаше многоо ходене и тренировка за ръце с гирички + изкачване на стълби 2 пъти до 11 етаж + коремни преси...
Храна:
З: овесени ядки (3с.л.) с извара (200 гр) + кафе с мляко
О: фасул с пиле на фурна + салата
В: 2 котлета сьомга на скара със задушени зеленчуци (предстои)
вода около 2 л.
Добавки: мултивитамини от а до я; пробаиотик на гладно + алое вера
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 19.09.15 19:40.
20.09.15
19:04
Храна:
О: маринована пил пържола от бут - 200 гр с малко черен ориз - 100 гр готово състояние + салата
В: 2 котлета сьомга на скара със задушени зеленчуци - бр. зеле, карфиол и тиквичка (тази вечеря няма да ми омръзне никога :Х) + айсберг
вода около 2 л.
21.09.15
19:22
Трнировка:
Ръце, корем и крака - (краката- клекове, качване на стол с единия крак после с другия 4х20)
Ходене много, въпреки невероятното време
Храна:
О: Комбиниран омлет (3 яйца, извара, малко шунка) + салата- айсберг, сурова тиквичка, краставица, чери доматки, лук + авокадо
В: ОТНОВО!!! 2 котлета сьомга на скара (сурово съст. 470 гр) със задушени зеленчуци - бр. зеле, карфиол, тиквичка и гъби + айсберг, краставичка, черита...
май това ще е храната :)
вода около 2 л. + чай мента
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 21.09.15 19:25.
22.09.15
14:51
Днес имаме годишнина с приятеля ми - 6 години заедно :)) Бяхме на ресторант и ...храната..омазване общо взето :Д
З: Обичайната
О: Гръцка салата - 450 гр, Риба тон на скара - 200 гр, октопод- едно цяло пипало или там както му се казва ... и 1 скарида опитах също... понаядох се дота честно казано...
В: 2 котлета сьомга (сурово съст. 460 гр) + задушени зеленчуци - тиквичка, бр. зеле и лук + салата айсберг, тиквичка сурова+черита
май хапнах доста днес .. :?
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 22.09.15 20:59.
23.09.15
21:08
Храна:
З: овесени ядки (3с.л.) с извара (200 гр) + кафе с някакво гръцко мляко специално за кафе...наподобява вкуса на соево мляко...уникално е !
О: пилешка пържола от бут маринована на скара + салата моркови, домат и крастевица
В: 2 котлета сьомга на скара (сурово съст. около 470 гр) със задушени зеленчуци - бр. зеле, карфиол, тиквичка и гъби + айсберг, краставичка, черита и сурова тиквичка..
Малко ме притеснява. че последните дни ям само сьомга...има ли място за притеснение според вас...в смисъл консумирането на сьомга всеки ден по такова количество?
24.09.15
20:55
Храна:
З: овесени ядки (3с.л.) с извара (200 гр) + кафе с някакво гръцко мляко специално за кафе.
О: крем супа броколи + спаначено суфле с яйце на око + салата - моркови, цвекло, целина
В: 3 котлета сьомга на скара (сурово съст. около 550 гр) със задушени зеленчуци - бр. зеле, карфиол, тиквичка и гъби + айсберг, краставичка, черита и сурова тиквичка..
преядох май вечерта :Х :(
25.09.15
20:06
не знам дали някой чете този дневник, но аз продължавам да се отчитам..
Храна:
З: овесени ядки + извара
кафе с мляко
О: пилешки бон филета на скара мариновани + шопска салата + салата моркови
В: пилешка пържола на скара + задушени зеленчуци + шопска салата - овкусени
Вода около 2 литра + чай
26.09.15
16:25
Храна:
късна З: овесени ядки + извара
кафе с мляко
О: пилешки бон филета на скара мариновани (200 грама сурово съст.)+ айсберг, кисело зеле, чушка, карфиол,домат краставица....
В: най-вероятно ще е сьомгова пастърва на фурна (700 гр сурово съст.) + някаква салата
26.09.15
20:57
Добавям “тренировка”
За ръце с гирички, не знам как се казват...направих 4 упражнения х 15 всяко
клекове 40
изкачване по стълбите бързо качване от 1-я до 11-я етаж
коремни преси
не е много, но съм доволна :)
27.09.15
10:54
:D
27.09.15
14:07
З: Извара + овесени ядки
кафе с мляко
О: Крем супа от спанак - 2 купи + салата
В: сигурно Сьомга със задушени зеленчуци
28.09.15
20:53
З: Извара + овесени ядки
кафе с мляко
О: пилешка пържола от бут + салата
В: Сьомгова пастърва (450 гр сурово съст.) със задушени зеленчуци
вода около 2 л.
2 чая
02.10.15
19:39
Здравейте,
Тези дни много работа :( много съм скапна, радвам се че идва събота да се наспа!!!
Тренировки- никакви
ядене- и него не го бива като че ли...нищо по-различно от обичайното но в по-малки количества... :Х
Утре мисля да направя здрава тренировка, която ще споделя утре
Храна за днес:
З: овесени ядки с извара + кафе с мляко
О: Голяма салата от домати (3 домата) + краставици и целина + Пилешка пържола от бут
В: 2 котлета сьомга със задушени зеленчуци + салата