тази програма бива ли я .... :)

16.01.06
20:57

първи- гърди,трицепс, бицепс,
втори- рамо, трапец, предмишница, гръб
трети- почивка
четвърти-гърди, бицепс, трицепс
пети- рамо, трапец, предмишница, гръб

става на въпрос ,че имам забрана от лекар да не права коремни преси .. т.е мн става на вапрос мога но не бива .. така крака не ми се занимава пак краката грозно изглеждат като се напомпят мн .. за това тези неща не ги права ...

права по прицип само това .. защото  в залата разпродадоха уредите и останаха 3лоста от който единия е къс ... и 2 дънбела ... ...
1 лежанка .. която се избиваме кой да е на нея ...
и един гладиатор ...
гърди- от лежанка ... - горни малко зор ги права защото няма начин ... но се мъча  3-4 серии по 8-10 повторения с увеличаване на килограмите
трицепс- с лост , с дънбели , и на гладиатора .. по 3 серии по 8 повторения
бицепс .. почвам с дънбели 6 серии ... със завъртане на китката и без въртане ... и 3 серии с лост ...  все още съм слаб и карам с дънбелите с 13 килограма .. лост 25 някаде някой пат и по малко ...
рамо- на гладиатора както и с лоста зад врат поне тай мисля се казваше :) ... 
с дънбели встрани ...
трапец-  подвигане на дънбели за трапец... мн често се схващам и за това права 3 серии по 8 :) малко са ама ...
гръб - гладиатор, с лост  предърпване , както и  забрайх му името ...
ей това е чакам забележки ... не се притеснявайте свикнал съм да ми се смеят ... смейте се на воля .. аре 10х :)

16.01.06
21:06

забравих да кажа ... от 1 месец тренирам ... от 2 седмици ползвам тази програма ... аз си я измислих .. 51-52 ся качих 1 кг след като почнах да дигам ... първите пъти по 5 дена ходих но на 5тия малко права защото нямам сили :)  на 16 години съм леко такова  малък съм за възрастта си за това се принуждавам да вдигам .. и горе доле 1 см. дигнах бицепс ...

EN

16.01.06
21:08

[quote author=“STRATEG”]първи- гърди,трицепс, бицепс,
втори- рамо, трапец, предмишница, гръб
трети- почивка
четвърти-гърди, бицепс, трицепс
пети- рамо, трапец, предмишница, гръб

става на въпрос ,че имам забрана от лекар да не права коремни преси .. т.е мн става на вапрос мога но не бива .. така крака не ми се занимава пак краката грозно изглеждат като се напомпят мн .. за това тези неща не ги права ...

права по прицип само това .. защото  в залата разпродадоха уредите и останаха 3лоста от който единия е къс ... и 2 дънбела ... ...
1 лежанка .. която се избиваме кой да е на нея ...
и един гладиатор ...
гърди- от лежанка ... - горни малко зор ги права защото няма начин ... но се мъча  3-4 серии по 8-10 повторения с увеличаване на килограмите
трицепс- с лост , с дънбели , и на гладиатора .. по 3 серии по 8 повторения
бицепс .. почвам с дънбели 6 серии ... със завъртане на китката и без въртане ... и 3 серии с лост ...  все още съм слаб и карам с дънбелите с 13 килограма .. лост 25 някаде някой пат и по малко ...
рамо- на гладиатора както и с лоста зад врат поне тай мисля се казваше :) ... 
с дънбели встрани ...
трапец-  подвигане на дънбели за трапец... мн често се схващам и за това права 3 серии по 8 :) малко са ама ...
гръб - гладиатор, с лост  предърпване , както и  забрайх му името ...
ей това е чакам забележки ... не се притеснявайте свикнал съм да ми се смеят ... смейте се на воля .. аре 10х :)

НЕ

16.01.06
21:09

кажи тогава какво да права ... :)
кажи някоя прог ти :) писал съм имам само такива уреди ....
поне казвайте щото .... ти кат си як аз кат съм слаБ има разлика ..

16.01.06
21:13

Гърди ако искаш да имат приоритет ги тренирай в петия ден,не в четвъртия и също така с тях не прави и бицепс и трицепс,става много.Избери си едно от двете.

16.01.06
21:15

ясно .. а от 5тия нещо да преместя в четвъртия ?

16.01.06
21:18

Абе така като гледам,ти бая ги тренираш.Моят съвет е в понеделник прави ръце,вторник рамо,сряда крака,четвъртък-почивка,петък-гърди,събота-гръб.И така тренировката пак ти е с приоритет на ръце ама за гърдите треа да помисля повечко.Малко е сложно.Чакай да видим някой колега дали нема да помогне.

16.01.06
21:21

аз кат съм слаб .. и по принцип най мн до лятото искам да вдигна повече бицепс за това :) така си помпя ...  а друг е въпроса че еднам се държа в даскало от болките в китките .. нз за какво ама яко боли ...

гърди и те се развиват ама се пак е бавно и не им давам зор ... :) чакам да направа трицепс че малко повече килца от лежанката да турям  :)

FI

16.01.06
21:25

аз ли не разбирам незнам,но ти праиш вси4ко неправилно :!:1 крака, 2 грьб и рамо,3 гьрди,4 рьце и 2 дни по4ижка.ТОВА Е :!: не ми е ясно как след рамо,трапец,предм. правиш грьб :roll:

16.01.06
21:33

имаш право ... това не съм го мислиЛ :)

16.01.06
21:55

Програмата не ми допада по няколко причини.Първо - много ти е да правиш гърди+бицепс+трицепс в 1 ден.Избери гърди и още нещо - по твой избор.Второ - както се изрази колегата, не ми е ясно и на мен как след предм. , рамо, трапец правиш гръб...
Трето - ако искаш да направиш маса, включи и крака в тренировката.Можеш да пробваш следната програма:
Понеделник - Гърди, бицепс
Вторник - Гръб, Трицепс, крака
Сряда - Почивка
Четвъртък - Рамо, Предмишница, трапец
Петък - Почивка
Събота - с програмата за понеделник
Неделя - Почивка
После понеделник почваш със програмата за вторник... и така ги въртиш
Дано си ме разбрал...Успех!

16.01.06
22:01

ее да бе това е идея .. ще го пробвам .. мерси : )

JI

16.01.06
22:26

майко !! тука само разбирачи братче не не нямам думи НЕ  моляви се не убивайте момчето .
1 програмата е много натоварваща какви са тея 5 дни на 50 кила с1с 0 стаж .. а ?
правиш следното тъй като си мнооого зъл ектоморф
1 ден крака 2 упр , гърди 2 упр , гръб 2 упр , рмамо 1 , бицепс 1 , трицепс 1 , 
2почивка
3 крака , прасец
5 почивка
6същоя лато 1 ви
на 7 мия почика и продължаваш да редуваш горно долно тяло
ясно
така упражнения само базови за крака клек , за гръб чукове и набирания , за бицепс сгъване с лост , за трицепс френско , за гърди двете лежанки  за прасец калф машина , за рамена повдигане на щанга зад врат
правиш 1 загряваща с лоста и 3 работни серии
ядеш МНОГО  ! наблягай на яйца месо риба сирене кашкавал , картофи , ориз , макарони , бобови храни .
успех...

16.01.06
22:42

абе тя става ама .. маи сериите са малко ... нз ама аз така мисля .. :І
иначе ям не е  ама .... нз избирам  малко храните щото нали съм в побертета и да не ми излизат пъпки може и за това така да не напалнявам кат ората .. :)
пак правех 5 дни когат беше ваканция ... щото нямаше какво да се прави на студа и ай на зала ... ем шоу става ем гледаш сиир ... иначе пълноценна тренировка когат съм сам ми излиза някаде точно 1 час ... това горе доле ми се струва нормално нали ? :)

нз дали преоморявам мусколите ама ... днеска след като се пребрах 3 часа спах ... нз горе доле бях изморен ..

17.01.06
09:34

[quote author=“STRATEG”]абе тя става ама .. маи сериите са малко ... нз ама аз така мисля .. :І
..

Малко ли даже са много :!:  Това са 9 упражнения !!! Примерно по 3 серии прави 27 серии и то за цялото тяло, ако тренираш както трябва не е възможно да ги направиш. Намали ги на 1 упражнение на муск. група.

JI

17.01.06
22:48

големите групи няма да ги развие достатъчно с едно упражнение ! ..
иначе си прав че е доста натоварваща програмата ама не виждам коя за начинаещи с цялото тяло не е такава ?
ИЗВИНЯВАМ СЕ МОЯ Е ГРЕШКАТА 1 ВИ ДЕН НЕ СЕ ПРАВЯТ КРАКА ПОПРАВЯМ ПО ГОРНИЯ СИ ПОСТ

18.01.06
14:58

мерси горе доле схванах за какво става дума ... и ще вида ..... днескя си хакнах леко китката и лакатя ... поболяват ме ... но дано минат ... аре 10х :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1