гърб методика

JI

18.01.06
00:15

гърба ми изостава
в момента правя една тренировка скрипци една свободни тежести , но при свободните тежести не мога да струкурирам упражненията
моля да ме посъветвате как да ги сложа по ред и кои са най - удачните
мисля да започна с мъртва тяга , после чукове , гребане т -щанга , гребане с дъмбел и трапец , но незнам ако имате по добри идеи

18.01.06
13:08

1. Чукчета
2. Т-щанга
3. Трапецовидно повдигане на раменете
Може и други комбинации от упражнения.
1. Чукчета
2. Т-щанга
3. Гребане с дъмбел
Според мен карай с 3 упражнения с висока интензивност. Пази се от претрениране.

JI

18.01.06
21:14

ех имам стаж година и 4 месеца не съм начинаещ ти ми даваш 3 упражнения от които 1 то е за трапец ....
не става най малко тяга ще включа ...

18.01.06
22:25

Естествено че ще включиш тяга.Без нея просто неможе да очакваш напредък.Ето и моя вариант.
1.Тяга
2.Гребане с щанга
3.Чукчета
Ако са ти малко можеш да включиш набиранки.Просто незнам при скрипците кви филми вкарваш и колко време разред имаш между тренировките за гръб

18.01.06
23:53

[quote author=“JiVk0”]ех имам стаж година и 4 месеца не съм начинаещ ти ми даваш 3 упражнения от които 1 то е за трапец ....
не става най малко тяга ще включа ...

Еми що не каза колко ти е стажа. Аз от де да знам... :?
[quote author=“FTF”]Естествено че ще включиш тяга.Без нея просто неможе да очакваш напредък.Ето и моя вариант.
1.Тяга
2.Гребане с щанга
3.Чукчета
Ако са ти малко можеш да включиш набиранки.Просто незнам при скрипците кви филми вкарваш и колко време разред имаш между тренировките за гръб

2-ро и 3-то са едно и също. Имаш интересна програма за гръб.

19.01.06
00:44

Айде и аз да се изкажа :D
1.Набирания с широк хват
2.Чукчета
3.Мъртва тяга
4.Гребане с дъмбел

В следващата тренировка със свободни тежести вкарай Мечката(гребане с Т-щанга) на мястото на Мъртвата тяга(нея я прави през тренировка).
Общо взето остави си 1. и 4. ,а Мърт.тяга,Мечката и Чукчетата ги върти в различните тренировки,но никога не ги прави и трите в една тренировка,защото и трите упражнения натоварват кръста.
Дано съм помогнал с нещо. :roll:

19.01.06
10:27

Аз съм объркал упражненията.Имах предвид с Т-щангата или с дъмбел.(на трета позиция)Грешка на езика.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1