02.10.15
16:31
Май ще започна веднъж седмично да го попълвам този дневник, че с толкова нападки и 2-3 реални поста нищо не мога да проследя като хората....
02.10.15
16:39
Да, измерване на телесните мазнини с калипер. Основно свойство на мускулите е , че не може да ги ощипеш. Ако можеш да хванеш гънка 3 см дебела на корема си, то си далеч от атлетична.
Онзи калкулатор дори сам не знае какво мери- мазнини или тегло. Високото активно тегло и мускулната маса са ОЧЕВИДНИ дори при 25% мазнини.
До известна степен силата е пропорционална на мускулите, да.
Мисля, че всички коментари дотук са свързани с храненето и тренировките ти, но ако искаш да се изтрият, просто пиши на модераторите.
02.10.15
17:14
На боби последния, както и този на бонбон изобщо не ми изглежда да имат някаква реална връзка... Очевидни са ми мускулите но явно само за мен и тук там за някой който ме е виждал наживо, та явно темата за до колко имам мускули трябва да я оставим до възможност за по-качествени снимки или по-нисък %мазнини :D за до известна степен се съгласявам
Този дневник и това видео
soul search има 10 букви, мъртва тяга има 10 букви. В думата тяга има буквата Я, с буквата Я започва думата яйца. Соул сърч е алергична към яйца. Яйцата се снасят от кокошка, кокошката има пера и крила, Дедал също си е направил крила. Дедал е чст опт гръцката митология. Гръцката митология е създадена в древна Гърция. Питагор е древногръцки философ. Питагор е създал питагоровата теорема. Питагоровата теорема се отнася за страните на триъгълника. Тригълника на ильоменати. Сл0чаенос7?? не мислиа!1!11
Soul Search е Ильоменат. Потвардено!!!!
02.10.15
17:48
Открихме Спиндермаан!!! :D ит ис бок !
Мнението беше редактирано от satisfaction на 02.10.15 17:49.
02.10.15
17:50
(sun)
Дами и Господа...
02.10.15
18:34
Тая жена от клипчето коя е? Сериозно ли е това или някакъв майтап?
казано от Камен Илиев на 02.10.15, 18:34:
Тая жена от клипчето коя е? Сериозно ли е това или някакъв майтап?
Мнението беше редактирано от Иванова на 02.10.15 23:49.
Цитат от една друга тема:
казано от soul search на 30.09.15, 20:24:
... или ти нещо си недоописал или аз съм нещо недоразбрал описаното...
казано от soul search на 02.10.15, 16:01:
казано от Queen Cobra на 02.10.15, 07:13:
Под “белтъци”, скъпа, имаме предвид протеини. Щом яйцата не ти понасят, те са силно алергенен продукти, то намери друг източник на протеин(белтъчини). Не знаех, че някой не прави разлика.
Половин кило ориз на ден + 50 гр. захар- не са най-добрият вариант за твоето тяло и няма скоро да си видиш плочките.На никой не се е случвало като се каже “белтъци” да си визуализира тези от яйцата :D
Нещо съм се разсеял по време на дискусията явно, че не съм ги възприел цялостно като протеин. И каймичката ми е 100+гр + сирене + риба и т.п. все източници на протеини.
Половин кило ориз което е част от 1900гр направени от 200гр ориз.... а и не разполагам с достатъчно финанси, за да мога да си позволя да се храня само с месце и рибка :D
Междудругото колкото й да е непонятно, нямам особен стремеж да си видя плочките, предпочитам да се съсредоточа в останалата част от тялото си :D Желанията ми на първо време са да мога да тренирам с 60 от лежанка и със 180-200на лег пресата
Питам се отдавна, това мъжки дневник ли е, но сега ми стана ясно!