Тази програма според вас? Даите мнение добра ли е?

ME

19.01.06
12:12

Значи Тренирам от 1 година! 74 кг 1.77 висок 16 годишен !

1 ден - Гарди с Бицепс
2 ден - Граб с Трицепс
3 ден - почивка
4 ден - рамо с трапец
5 ден - крака
6 ден - почивка
7 ден - почивка

През ден правя и корем ! преса :) аиди пишете

19.01.06
13:22

[quote author=“metka”]Значи Тренирам от 1 година! 74 кг 1.77 висок 16 годишен !

1 ден - Гарди с Бицепс
2 ден - Граб с Трицепс
3 ден - почивка
4 ден - рамо с трапец
5 ден - крака
6 ден - почивка
7 ден - почивка

През ден правя и корем ! преса :) аиди пишете

1.гърди и трицепс
2.почивка
3.крака,рамо
4.почивка
5.гръб(+трапец) и бицепс
5.почивка
6.почивка
1 и 5 ден корем
аз така бих го направил...
но 1 година тренираш можеш и сам да си направиш програмата ти си познаваш тялото
по-здрави

19.01.06
14:08

Днес за пръв път влизам във форума, и от постовете които чета ми прави впечатление, че има много привърженици на комбинацията гърди+трицепс/гръб+бицепс. Мотивите за това са ми ясни, аз също съм тренирал по този начин. Но тази комбинация според мен (а и не само) може да се прави при много добре развити бицепс и трицепс. При хора при които те изостават или растат трудно варианта е неподходящ, по-добре е гърди+бицепс/гръб+трицепс.

19.01.06
14:09

Също много зависи и от избраните упражнения/серии/повторения. И двата варианта могат да се окажат подходящи или неподходящи, ако са/не са подбрани упражненията.

19.01.06
14:12

според мен и 2те програми са добри. имам обаче малки забележки. при първата рамо и трапец е малко на фона на другите дни. сложи към тоя ден предмишница или корем. да не е само рамо и трапец. към втората забележката ми е относно разположението на краката и рамото. според мен би било добре ако се разменят ден 3 и 5. рамото да доиде след гърба(и ще даде възможност на мускула да почине защото ще бъде по далеч от тренировката гърди трицепс)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1