а съм гледал един дядка 75 години си играе с каменна топка, тежаща по мои изчисления минимум 25 кг и я подхвърля като гимнастичка при съчетание
Аиде сега ,глупости на търкаленца :lol:
13.01.06
16:32
zxcdsa,
от лег си буташ два пъти личното тегло, на клег и тяга повече от два пъти личното тегло-много рядко и впечатляващо, познавам само един двама такива. Браво
19.01.06
22:31
junga, намерих клипчето ето ти старецът, практикуващ тай дзи цюан и ци гун изпълнява форма с топката
гледай :lol: http://jiaofu.hit.bg/chenjiagou_qiang_qigong.wmv
19.01.06
23:13
[quote author=“Infernaloverkill”]junga, намерих клипчето ето ти старецът, практикуващ тай дзи цюан и ци гун изпълнява форма с топката
гледай :lol: http://jiaofu.hit.bg/chenjiagou_qiang_qigong.wmv
Тая топка може да тежи и 5 килограма. :roll: Как го изчисли точно?
20.01.06
11:52
по формулата за обем на сфера и плътността на камъка нефрит, от който е направена топката.+това имам приятел, който го е гледал на живо, не съдя само от филмчето
20.01.06
13:09
Wow. :shock: .съгласен съм тогава. :oops:
Ами ако вътре е куха?! И стига с тези приятели :wink: !
21.01.06
10:20
това е в Китай на един фестивал по случай Китайската нова година през 90 те години, наистина един мой авер е присъствал :)
04.02.06
04:02
Lucifer_ много си як бе :) Браво! :wink:
елемент написа:
Цитат:
“Лег:92kg
Прав Лост за Бицепс:48kg
Тяга:
Клек:4x100
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват:75
Набирания:15
Набирания с Тежест:не правя
—————————————————————————————
Лично тегло:72,5
Ръст:173
Процент мазнини:
Ръка(студена):42
Гръдна Обиколка:120
Талия:76
Бедро:65
Прасец:43
”
Колега как го правиш този номер, на тези кг. такива размери???
За сравнение давам себе си
Лично тегло:88
Ръст:175
Процент мазнини:
Ръка(студена):43
Гръдна Обиколка:118
Талия:80
Бедро:62
Прасец:41
Като допълнение имам много тънки кости, китка едва 17см!
Ако може нека някой ми обясни на какво може да се дължи тази разлика от над 15кг при положение, че другите ни мерки общо взето съвпадат !!
06.02.06
15:37
И на мен ми е много чудно това.. :roll:
Знаеш на какво , винаги има доза изхвърляне при дадени индивиди, не казвам че елемент ни е взел за риби които може да хване с бастун, общо го казвам
[quote author=“iunga”]Момчета размерът и силата не вървят ръка за ръка :wink:
Едно мое комшийче преди 4 год го записах да тренира щанги бе на 13год
на 15г.тежеше 60кг. и клякаше със 220кг отпред кракът му беше наи-много
52санта.А аз имам ръка 41 но вдигам около165кг
Така че то си е до ген и тренировки :twisted:
написаното от юнгата за Ивайло Филев е напълно вярно защото той клякаше пред мен серии с по 220кг.После стана Европейски шампион до 17г на 16годишна възраст.Истина е според мен че не можеш да прецениш колко вдига даден човек по мерките му(е има някои които лъжат :wink: )докато не се увериш с очите си. Но има изключения и тоя въпросния дядка го доказва :)
[quote author=“ridddick”][quote author=“iunga”]Момчета размерът и силата не вървят ръка за ръка :wink:
Едно мое комшийче преди 4 год го записах да тренира щанги бе на 13год
на 15г.тежеше 60кг. и клякаше със 220кг отпред кракът му беше наи-много
52санта.А аз имам ръка 41 но вдигам около165кг
Така че то си е до ген и тренировки :twisted:
Абе вие световните рекорди за нищо ги нямате :shock:
има секви изроди Брато
ако не бех видел лапето с очите едва ли щях да повярвам на друг :lol:
13.02.06
14:55
брато, а тоя малкия(той сега едва ли е малък де :lol: ) как не се е изкривил от тая тежест, на 13 години костите още не са твърди не е ли опасно, а херния как не е получил не ми е ясно.Само за информация - ще ми кажеш ли колко е бил висок като е почнал и сега колко е - горе долу, не точно
Значи сега е с жълтеница бъбречна криза и
проблеми със всички кокалаци
иначе си порасна нормално ,значи не му е попречила
тежката тренировка с клякането на ръста
но проблема е там че на тези години се набляга само на техника
и не толкова на сила а след като поотрасне и заякне костната система
тогава се минава на супер максове
а казано елементарно като вземеш кола важно е да я разработиш
ако я форсираш още отначало то тя се скапва
също е и при хората
[quote author=“iunga”]Значи сега е с жълтеница бъбречна криза и
проблеми със всички кокалаци
От какво ли се е получило това....
Това ми бяха размерите преди 3 месеца Сега съм 76,5 и талия 81(вчера се мерих Тази зимна почивка..):) стоя си на същите постижения Който невярва Зала “Олимпия” град Плевен Нямам намерение да се правя на як пред вас...!! а Вие може да си се чудите...
red всеки човек е устроен различно Знам ли... фитнеса малка наука ли е :) Не тренирам отскоро а и съм нисък и набит откакто се помня Наблягам на гърди и гръб от много време Неразбирам кво толкова има Ако си мислиш че съм релефен жестоко се лъжеш...(по пресата говоря)
еми така е некои си мислят че като дигат с големи тежести ше нараснат много наи -много да се контузат като днеска един приятел се контузи на 115 кг лег почна да ги дига много бързо и резко и изведнъж изохка и остави веднага щангата и почна да ми се плаче.Така че не се само хвалете кои колко вдига а внимаваите защото тва остава за цял живот.Човек може да натовари мускула и с многоброини серии и повторения и пак да расте мускула.Аз даже дигам малко килограми даже някои сами казвали че за моита физика е трябвало да дигам по 130 кг но аз никога не сам правил да правя само 1 повторение.по принцип рекорда на лег ми 12 повторения с 80кг
ти си на 14г сега и имаш стаж 2 години , което ще рече че на 12 си почнал някаде 6клас.Много ме съмнява да можеш да ги правиш тия неща .Лично аз имам един приятел който тренира от 1 година и нещо и има постижения 110 лег и 160 тяга и е на 16 , но е химия - затова стига си си измислял килата или просто кажи в коя зала тренираш и да дойдем да те видим....
Да но темата е колко вдигате един път не на сериика
и не вдигаш ли тежко понякога там ще си и останеш
е пък моя рекорд е на 80кг лично тегло
със 100кг 31повторения ако става въпрос за повторения
Да но темата е колко вдигате един път не на сериика
и не вдигаш ли тежко понякога там ще си и останеш
е пък моя рекорд е на 80кг лично тегло
със 100кг 31повторения ако става въпрос за повторения
:lol: Кога и защо си го пробвал това?
П.П Вчера направих на 100кг 10 повторения, това са ми максималните възможности... на щангата :lol: (щангата ми е 40кг като допълнително съм заварил на дисковете по една арматура за да слагам още тежести, но ме е страх да слагам по-вече да не се скъса заварката :roll: :oops: , абе първобитна работа но като за в къщи става. Та въпросът ми беше колко според теб може да ми е макса?
130 би трябвало да вдигнеш.
130 би трябвало да вдигнеш.
Аз мисля ,че към 120 :roll: ? Но не ми се ходи в зала специално за да пробвам.
Трябва да потренираш 2-ки и максове може да ги стигнеш ,даже и повече от 130
Това горе в червеното не съм го написал аз(аз го направих в червено) , явно някой от модераторите го е написал , но защо така , че все едно аз съм го написал :?:
15.02.06
18:23
то зависи и от типа мускулатура, щото някои хора са по-издръжливи и могат да направят мн повторения с по-малко кила, но съответно не правят големи максове и обратно
примерно,(за лег става въпрос) не са ми издръжливи мускулите но са силни за 4-5 повторения(90 кг 4 пъти и 100 единица), докато на 15-тото със 60 кг се задъхвам
Като пишете на лега колко дигате включвате ли тежестта на лоста или само допълнителните тежести?
24.02.06
17:25
Е оставаше и да не я включваме хах :D
При всеки е различно някои вдигат 100кг 10пъти
и на 115 правят едвам двоика
а други прави със 100кг-6 и еденица на 125кг
а що се отнася до тренировките вкъщи със правени
щанги и тежести работата е малко измислена
и човек не може да бъде сигорен с колко килограма
тренира и кво дига
Еи сега се сетих за един мравояд които твърдеше
че прави с 80кг -3-4 пов. и каза че тежал 56кг
и така приказва ми пича зарибява ,накрая го хващам
за ушите и аиде в залата ,слагам му 80кг неможе ги мръдне
слагам му 70 кг едвам ги вдигна ,качвам го на кантара 62кг
после ми разправя че тренирал във тях със лост и тухли
и кантара му го подвел и тинтири минтири
това което вдигнете един път ви е макса и със олимпийски лост
и стандартни тежести
26.02.06
12:59
за това момче което било на 14 години и вдигало много..може да е верно...татко 2 клас дигал 150 килограма и е 3 пати републикански..може на момчето(културистчето) да има “сврах естествена”сила ;)
15 пъти по 10 ли? :twisted:
26.02.06
15:27
15 пъти по 10 ли? :twisted:
по-скоро 30 по 5 :twisted:
Охх охх Какво ли още няма да чуя в тая тема....
real`boy Предлагам ти да си самоизтриеш поста, заради предстоящия спам, и заради смехотворноста му
26.02.06
22:03
Имам молба към real boy!
Можеш ли да изпратиш снимка на баща ти когато е бил във 2-3 клас за да му се радваме?
Или поне му кажи мерките защото аз във втори клас едва съм си носел раницата със учебниците НО има и вариант баща ти да е бил на 20-25 години това че е във 2 клас не означава че е на 8-9 я!!! Помня само едно личният ми рекорд в 7 клас беше 26кг 1 път от лежанка :oops: може да поспорим за баща ти...Ако сега си признаеш че е лъжа ще го приема като невинна шега (иначе ще те помисля за ненормален)...
Да не е втори курс ,маи нещо си се объркал :oops:
06.03.06
09:03
14 години 120 кг лег :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ние българите сме голяма работа да знаете :D :D :D
15.03.06
22:56
Е аз вчера гледах един човек в залата с над 50 ръка и години към 30 се мъчеше на 130 килограма, теглото му да е било около 90 килограма е кво ми говориш ти бе я се спри , на всички ни се иска да сме много здрави ама трябва и много много работа.
15.03.06
23:24
90 kg с ръка над 50 не вярвам. Петър Петров е с ръка 50 и е сто и нещо...
лег-110кг
прав лост 45кг
клек не правя
френско-40
вертикален скрипец с широк хват зад врат-86кг-6 пъти,пред врат 73кг-8 пъти
набирания 20
кофи4ки -20
———————————————-
ли4но тегло-90кг
ръст-188
процент мазнини незнам
ръка(студена):40