03.10.15
19:39
Тренировка: https://www.youtube.com/watch?t=539&v=nE8m0G7fteA
RU41-26 Minute Total Body Interval Workout Home Exercises For Total Body Burn And Tone Level 3
Храна:
З: Овесени ядки с извара; кафе с мляко (пробаиотик на гладно,мултивитамини)
О: Огромна салата - айсберг 1бр, 1 крастевица, 1 домат, зелен лук, кисело зеле, тиквичка овкусена с 2 с.л. зехтин и балсамико + боб от консерва цялато....
В: 2 Котлета сьиомга + задушени зеленчуци овкусени
10.10.15
19:33
Здравейте. Не съм, ви забравила, следя ви :Д Не съм писала отдавна, тази работа ме побърква..нямам време за нищо :( Записах и магистратура и ще бъде много забавно тази година :)))
Откъм тренировки, продължавам да си правя тренировките на Руми Илиева около 3-4 пъти в седмицата. Достатъчно натоварващи са, поне за мен. Също така почти всяка вечер баща ми ми прави масажи хаха :Д около 20 мин :))
Откъм храна горе долу си е същата...нямам прегрешения така да кажа - пържолки, салатки,яйца, боб от време на време, и разбира се риба !
За днес:
З: 200 грама извара Олимпус 3 с.л. овесени ядки + 1 л. чиа
Кафе с мляко
О: Пилешка супа + пържола с гарнитура - зеле и моркови
В: 2 котлета сьомга на фурна със задушени зеленчуци - бр. зеле, карфиол, чушки, тиквичка овкусени със зехтин, лимонов сок, червен пипер и девисил. + салата от пресни зеленчуци
Вода: около 2 литра и зелен чай
Мулти витамини от А до Я + пробаиотик на гладно + алое вера
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 10.10.15 19:34.
11.10.15
19:27
Здравейте :)
Днес много хубав ден, наспах се най-после....направих си тренировката после потичах малко, чувставм се много дорбе :)
Тренировката е пак на Руми от сайта - 22 мин цяло тяло.
Храна:
преди З - кафе с мляко, пробаиотик + алое вера
З: 200 грама извара олимпус + 3 с.л. овесени ядки + чиа
О: пилешка пържола (маринована със зехтин, бяло вино и подправки) около 250 гр + боб гарнитура + салата- краст, домат,лук, чушка, айсберг - овкусени
В: 2 котлета сьомга (около 400 гр с.с.)+ зеленчуци на фурна - карфиол, бр. зеле, чушки, тиквички овкусени със зехтин,чевен пипер,девисил + салата-айсберг,черита,тиквичка,краст. праз лук...
междудругото днес се замислих от кога не съм яла сладко (шоколад, тортичка, пастичка...) иии мисля, че последно беше преди около 1 год и пол. направо не можах да повярвам :Д
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 11.10.15 19:28.
14.10.15
11:57
Здравейтее :)) тези дни ни побъркаха от работа и от обиколки съответно. Чувствам се много отпаднала вечер като се прибера нямам сили за нищо. Имам чувството, че изяждам някакви нереални количества храна. Мисля, че съвсем съм си объркала представата за нормална порция. Прилагам 2 снимки от обяда и вечерята от вчера. Какво мислите? Дали си внушавам или наистина е много :((( тренировките на Руми не съм правила от 2 дни... :(( ужас като цяло... Трябва да промена нещо ...
З: обичайната
О: 2 пилешки пържоли със зеле плюс салата домати и краст
В: 2 котлета сьомга със зеленчуци на фурна-карфиол брюкселско зеле чушки... Плюс салата айсберг, краставица,тиквичка и черита и праз лук
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 14.10.15 12:00.
16.10.15
11:57
Здравейте. Тази седмица не зн какво се случва, но има безумно много работа и като се прибера в нас съм страшно уморена и въпреки всичко не мога да спя. През седмицата спя по 6 часа. Тренировки - никакви! Мисля, че там е проблема с не спането и с умората. Храна... Обичайната, но в по-малки количества. Наблягам като че ли повече на зеленчуците ...
Вчера:
З: 150 гр извара + овес
О: пилешки бон филета (200 гр по меню) + зелева салата гарнитура+ шопска салата
В: 1 котлет сьомга и много малка част от друг котлет 1-2 хапки+ зеленчуци ня фурна-карфиол, брюкселско зеле, чушка доста голямо количество+ сежа салата-айсберг, 2 краставици, 4 праз лук, около 100 гр черита...
Дали да промена нещо? Как ви се струва? Искам да отбележа, че в момента не съм и много активна... Ще се радвам да споделите мнение.
Вода около 2 л. + 2 чая мента
Също така забелязах, че като съм напрегната в работата- трябва да свърша нещо в даден срок дъвча много дъвки! Как си го обяснявате?
Мерси
16.10.15
21:44
Всяка нощ ли не можеш да спиш? Когато легнеш, за работа ли си мислиш?
Колко часа сън имаш на денонощие? Има влияние сънят, както и нивата на стрес и т.н.
17.10.15
16:27
Здравей Вероника :)
През седмицата спа по 6 часа .. лягам си в 12 и ставам в 6-6.30. Преди 12 не мога да заспя, опитвала съм се, не става и не знам защо! Не мисля за работа уж...но има много напрежение там... но събота и неделя си спа по 8-9 часа..
17.10.15
19:56
Тренировка - Руми -цяло тяло + коремни преси + изкачване на стълби + разходка 2 часа
Храна:
З: Извара с овес 3.с.л
О: Крем супа + пилешка пържола със сос песто
В: 2 котлета сьомга със зеленчуци на фурна със зехтин и червен пипер
Вода: около 2литра
кафе с мляко
17.10.15
21:55
Не съм сигурна, че можеш да наваксаш със съня.
Какво е по-различно събота и неделя, че тогава можеш да спиш, а през делничните дни - не?
18.10.15
17:51
Според мен се дължи на това, че през седмицата знам, че съм на работа и трябва да се свърат определени задачи в срок... а през събота и неделя си знам, че цялото време си е за мен, не мисля за нищо, нямам срокове итн. аз така си го обяснявам...надявам се с времето да свикна. Понякога след работа се чувствам, че все едно цял ден съм копала градината... мисловната работа ме натоварва в пъти повече от физическата, не знам как е при вас.
За днес:
Пекох пак хляб :) Получи се много добре... Наспах се ..около 9 часа :) Потренирах, разтегнах се, пазарувах, готвих, видях се с приятели като цяло доста динамичен ден в сравнение през седмицата
З: Овес с извара
О: Леща с 3 филии хляб намазани с малко масълце и поръсани с червен пипер (точно го изкарах от фурната и стана много вкусно) + салата - айсберг, краставица, маслини, чушки, черита
В: Обичайната :Д - 2 котлета сьомга със задушени зеленчуци на фурна-овкусени със зехтин, червен пипер и девисил :)
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 18.10.15 17:51.
19.10.15
19:37
Днес ми разказаха играта...от 9 до 18.45 плътно :Х :( Пълен парцал съм
Храна:
З: 2 филии от вчерешния хляб намазани с извара
О: Пилешка пържола от бут + зелева салата + домати и кратавици - овкусени със зехтин и оцет
В: 2 котлета сьомга със зеленчуци на фурна + салата-айсберг,черита,тиквичка,праз лук - овкусени пак със зехтин и оцет балсамико
21.10.15
11:48
Тези дни много зле-много работа, никакъв тонус. В петък има вероятност да не съм на работа и мисля да направя една тренировка хубава :) искам да влезна в тонус. Усещам, че качвам кг и то не от “хубавите” ами мазнинки в корема основно. Не дъм се мерила, усещам по дрехи. Не знам какво да изключа или включа в менюто си. Надявам се някой да даде съвет :)
Отчет за 20.10.2015
З: извара с овесени ядки -3 с.л.
О:Пилешки бон филета на скара 250 гр по меню + салата зеле, домат, краставица, чушка -1 л Зехтин, оцет, пипер
В: 2 котлета сьомга със зеленчуци на фурна- брюкселско Зеле около 200 гр, карфиол ок 150 гр овкусени със зехтин червен пипер и балсамико + черита, краставица, тиквички, чесън
Общо взето днес менюто ми ще е същото само за обяд мисля да е омлет -3 яйца със салата
Май някъде бъркам щом качвам мазнинки по коремната област. :(
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 21.10.15 11:49.
21.10.15
13:58
Прикачвам снимка от вчерешния обяд. Според вас това като грамаж колко е? И ок ли е за “нормална” порция. (Не особено интелигентни въпроси, но искам да разбера къде бъркам)
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 21.10.15 13:59.
21.10.15
17:59
Месото най-вероятно е около 200гр, но не мога да бъда сигурен.
Мнението беше редактирано от satisfaction на 21.10.15 17:59.
Храната ти е добре ,да не кажа че си една от малкото на които харесвам как и с какво се хранят ......просто ти липсва физическа активност ......преодолей си мързела и почни да тренираш сериозно ,преди или след работа от теб си зависи ......няма как да изглеждаш добре ако по цял ден си седиш на гъза колкото и да искаш и въпреки добрата храна ....трябва да положиш малко и някви усилия в тая насока .....мускули се оформят и растат само с тренировки ......;)
Месото определено не е 200гр., ако говорим за сурово количество де. Така като го гледам, най-вероятно е около 300-350гр. (сурово).
Мнението беше редактирано от ivang на 21.10.15 20:24.
21.10.15
20:36
Ако снимам обелен банан и питам колко грама е д/г, ще ми кажеш колко е бил необелен ли...
Несериозно ми отговаряш. Сам казваш, че не си сигурен, аз пък съм малко по-сигурен.
Приел си коментара ми като нападка ми се струва. Съжалявам, че не си разбрал.
Просто това месо едва ли е 200гр., давам моята преценка. Нещо лошо?
На това с банана се засмях, между другото.
Мнението беше редактирано от ivang на 21.10.15 20:51.
21.10.15
21:32
Нападка :D стига, моля те :D Просто си пиша тука и така ;) Казвам, че няма как да съм сигурен, защото няма как да съм сигурен (dull) , но си е толкова д/г.
22.10.15
10:32
Благодаря за отговорите и мненията ви!
Днес ставане пак в 6.30….:( и за късмет .. Дъжд... Как да не отидеш с усмивка на работа :))
Храна:
Кафе с мляко към 7
З: овес с извара
О и В ще дописвам
Успешен ден на всички !!!
22.10.15
19:33
O: Шопска салата + огромна пържола
СЗ: дояждане на пържолата
В: 1 котлет сьомга, 1 филе сьиомга - зад зеленчуци, свежа салата :)
Мнението беше редактирано от Никол Иванова на 22.10.15 19:33.
24.10.15
16:37
Здравейте :))
Вчера успях да поспя повече, тъй като не бях на работа. Общо взето си почивах през повечето време и четох за лекциите ми днес. потренирах малко, както си бях решила, после следваха и масажи :))
Храна за 23.10.
З: Овесени ядки с извара + кафе с мляко
О: пилешко и малко ориз + салата
В: 2 котлета сьомга със зеленчуци на фурна ...Всичко овкусено
Днес: Цял ден лекции от 8 до 16.00 пак съм скапана...
З: като вчера
О: Пилешка супа с пилешка пържола + салата
В: не е ясна още ..или пъстърва 2 броя или сьомга 2 котлета + салата
24.10.15
19:37
Вечерята
25.10.15
17:51
З:Извара с овесени ядки и чиа
кафе с мляко
О пиле с гъби + салата
В: 2 пъстърви на скара + тикчвички на скара + салата зеле, кратавици, черита, праз лук
26.10.15
14:18
Здравейте и Честит Имен ден на всички,които празнуват!
Днес, въпреки че не съм спала много пак се чувствам доста добре пу пу.
Отчет:-
З: овес с ядки 3 с.л + чиа
Кафе с мляко
Чай мента
О: пилешка пържола със шопска салата + малко картофки соте
В: планирала съм 2 котлета сьомга, но зависи колко съм гладна може и 1 и малко да хапна + салата и зад Зеленчуци
Успешен ден
29.10.15
16:01
Здравейте :))) давам бърз отчет за тези дни, общо взето няма много голяма разлика... Само дето смених сьомгата с пъстърва, защото мисля, че организъма ми много свикна на сьомгата и това не е хубаво.
28.10.2015
З: овес с ивара
О: супа, пиле и салата
В: 2 големи пъстърви и мнооого зеленчуци
29.10.2015
З: овес с ядки
О: пилешки бон филета с масло и салата-шопска, овкусена
В: 3 по малки пъстърви и зеленчуци
Вода около 2 л чай-2 броя
1 кафе с мляко
01.11.15
11:40
отчитам се набързо..вчеа танци до сутринта ... с 1 ред бул без захар (giggle) и много вода, без никакъв алкох, горда съм :Д
Храна 31.10
О 3 варени яйца със салата
В: 2 пъстърви със салата
Вода - много ...3 л примерно
Кафе с мляко- 1
Днес:
О: не се знае, сигурно пилешко с нещо и салата
В: 2 котлета сьомга със задушени зеленчуци :)
05.11.15
16:52
Здравейте, отчитамсе за последните дни. Храната както всеки път. Въпреки, че в офиса има нон стоп изкушения като бонбонки, сладки, и всякакви... Държа фронта за сега :Д
За днес:
О: шопска салата + пилешка пържола голяма с гарнитура задушени зеленчуци в масло ( броколи, карфиол, моркови, царевица)
В: 2 пъстърви на скара със салата
Болна съм, това в новото... И вече не знам какво да пия. Взимах тайлол хот и нурофен но не помагат особено. Предложения? Съвети?
07.11.15
21:21
Болна си от какво? Какви симптоми имаш?
Защото е много общо това “болна съм”. :) С някои неща може да се справи човек у дома и “на крак”, както се казва, но други са си по-сериозни и се налага да отидеш на лекар.
08.11.15
12:32
Оказа се, че имам бронхит и съм на антибиотик сега, сиропи... много неприятно :( Дано се оправя, защото утре съм на работа :(
Пия много чай - някакъв специален за бронхит.
Нямам особен апетит, но не пропускам ядене :) :Д вчера купихме тиква ...не бях яла от доста време, отядох се :)
за вчера:
кафе с мляко
О: яйца - 2 броя с извара и малко сирене + салата - домати, краст, маслини, карфиол задушен и имаше още нещо но не се сещам. + тиква на фурна без овкусители
В: 2 пъстърви на фурна с бр. зеле
днес:
З: Овес с извара - 200 грама извара. 3 с. л. - овес
О: пилешка пържола със същаъа салата от вчера + евентуално тиква :)
В: сьомга (350 гр с.с.) със задушени зеленчуци - (такъв е плана)
течности- много вода и чай и разтворими витамини