20.01.06
23:13
Еми исках да ми дадете един съвет за това как да накарам ръцете да растат по-бързо,в смисъл те растът,но аз съм малко нетърпелив и предполагам схващате...Пробвал съм супер серий,обаче ми казаха,че те са за релеф.Ако пробвам дроп серий добре ли ше е?Как мислите?Или евентуално да пробвам трисетове?И съм с лек кокъл,тоест на тия килограми съм супер здраво копеле,не се заблуждавайте,пък и имам много къси ръце и съм набит.Тва последното е само информация.
Данните ми са:
176см висок
37.5 бицепс
68кг
човече мислиш ли,че ако имаше такъв начин някой щеше да ходи да тренира с години.според мен се успокой и не се вманиачавай на тая тема. от много експерименти може въобще да не дръпнеш.щом ти растът макар и бавно(аз незная,какво очакваш) е по-добре отколкото да спре растежа.
21.01.06
00:34
Че ти какво искаш повече бе човече. За килограмите си имаш страшна ръка - закъде повече - то грозно става. Аз съм 179см, 72кг, 36 ръка и честно да ти кажа много си се кефя като се гледам в огледалото. На твое място аз точно релеф щях да предпочета отколкото още маса. Най-малкото знам че момичетата много повече се радват на очертаните и здрави мускули, а това достатъчно основание, нали? Вярвам че всеки иска лятото да събира погледите на плажа :)
[quote author=“Ronaldinho”]Че ти какво искаш повече бе човече. За килограмите си имаш страшна ръка - закъде повече - то грозно става. Аз съм 179см, 72кг, 36 ръка и честно да ти кажа много си се кефя като се гледам в огледалото. На твое място аз точно релеф щях да предпочета отколкото още маса. Най-малкото знам че момичетата много повече се радват на очертаните и здрави мускули, а това достатъчно основание, нали? Вярвам че всеки иска лятото да събира погледите на плажа :)
Eстествено,че искам и аз да събирам мацета от плажа. :wink: Но ми се ще да ми стане 40 ръката и тогава ше се укротя.
21.01.06
11:30
Незнам, но мисля че си израснал достатъчно.40 ръка на 70 кг, не мога да си представя как ще изглежда...Стигни до 38 и прави релеф..
21.01.06
12:41
Mopreme ти го каза директно в лицето - просто няма да ти стои на тялото 40 ръка. Ако си си поставил за самоцел да стигнеш 40 бицепс поне прави растежа равномерно и координирано с килограмите. Но моят съвет е да почваш с релефа. 37.5 за мерките ти си е просто перфектно. :) (мое мнение 8) )
21.01.06
12:43
[quote author=“Oblivion_”][quote author=“Ronaldinho”]Че ти какво искаш повече бе човече. За килограмите си имаш страшна ръка - закъде повече - то грозно става. Аз съм 179см, 72кг, 36 ръка и честно да ти кажа много си се кефя като се гледам в огледалото. На твое място аз точно релеф щях да предпочета отколкото още маса. Най-малкото знам че момичетата много повече се радват на очертаните и здрави мускули, а това достатъчно основание, нали? Вярвам че всеки иска лятото да събира погледите на плажа :)
Eстествено,че искам и аз да събирам мацета от плажа. :wink: Но ми се ще да ми стане 40 ръката и тогава ше се укротя.
недей бърза с разтежа на ръцете тренирай както си тренирал до сега, има много време до лятото;)
Mopreme, да ти кажа 40 см ръчички си изглеждат добре на 70 кг 4овек 8) Дори малко над 40,при ръст 174см.
А пич,относно растежа мисля че трудно ще ти нарастнат ако не качиш малко маса.Нямам идея колко стаж имаш,но това също е от значение.Предполагам че си с моята структура,аз съм също с леки кости.Просто качи малко маса и натрупай малко повече стаж и всичко ще си дойде по местата :)
Стремежа на начинаещия големи ръце. А не може да си представи колко е смешно големи ръце с недоразвит гръден кош
21.01.06
22:03
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Стремежа на начинаещия големи ръце. А не може да си представи колко е смешно големи ръце с недоразвит гръден кош
Аз предпочитам добре развит гръден кош, отколкото големи ръце :) .
21.01.06
22:21
ако ги тренираш правилно едвали ръката ще ти стане по-голяма от гръдния кош :)
21.01.06
22:35
[quote author=“Ronaldinho”]Mopreme ти го каза директно в лицето - просто няма да ти стои на тялото 40 ръка.
Ми че нема да се лъжеме, я! Това си е лично мое мнение, всеки има право на такова.
Jay_C , незнам, не съм виждал такова житовно за да говоря, просто се опитах да си го представя и не ми хареса, ама хич!
Mopreme,всичко зависи от стажа приателю.Както каза Астор тъпо е да искш големи ръце,при положение че тренираш от 2-3 месеца и нямаш нито добре развит гръб,гърди,крака и т.н.Виждал съм много дечица които в стремежа си да правят и аз незнам какво още преди да са потренирали няколко годинки ръгат бионабола,подпухват с вода и си мислят че са яки.Като си оголят ръчиците лятото се виждат едни пълни с водица и пъпчиви ръчици на фона на недоразвит гръден кош,отпуснати гърди и т.н.Стремежът трябва да бъде към цялостната фигура,в противен случай става ефекта “анимационен герой”.Дано повече хора го разберат иначе се губи смисълът от нашия спорт.
22.01.06
13:09
Точно де, това и аз казвам.То даже смешно изглежда - баси ръцете на неразвити цици, гръб, крака...Негово си е решението обаче, ние нищо не можем да направим...
голямата ръка не прави цялото тяло.По красиво е да имаш добре оформени гърди и гръб
22.01.06
14:19
Смятав че тук всички сме единодушни :)
22.01.06
15:38
На мен лично ми харесва много повече едни хубаво оформени гърди и под тях релефна преса...Ей тва е манията!!!За ко са ти само едни големи ръце като ще изглеждат смешно на фона на цялото тяло ако не е оформено СЪРАЗМЕРНО
ПО ЗДРАВИ
Какво ще кажете за тая програма,от утре мисля да почвам по нея:
1 ден:понеделник:ръце
2 ден:вторник:рамо
3 ден:сряда:гърди
4ден:петък:гръб
22.01.06
21:59
[quote author=“Oblivion_”]Какво ще кажете за тая програма,от утре мисля да почвам по нея:
сложи краката при рамото де ;)
25.01.06
10:25
[quote author=“Oblivion_”]Какво ще кажете за тая програма,от утре мисля да почвам по нея:
А що не си оставиш почивка м/у ден 2 и ден 3?
Примерно
Понеделник - тренираш
Вторник - тренираш
Сряда - почиваш
Четвъртък - тренираш
Петък - почиваш
Събота - тренираш
Неделя - почиваш
:lol: :lol: Да бе не бях се сетил че 36-37 ръка е тавана и от там на горе вече е грозно и трябва само да се чисти!
А колкото до момичетата :lol: те по-скоро се радват на дебели портфейли , а не на релефните ви мускулчета :wink:
:lol: :lol: Да бе не бях се сетил че 36-37 ръка е тавана и от там на горе вече е грозно и трябва само да се чисти!
А колкото до момичетата :lol: те по-скоро се радват на дебели портфейли , а не на релефните ви мускулчета :wink:
Е аз имам и двете неща... :D
25.01.06
13:17
Тези дето са над 20 години само пари търсят вярно, ама такива резили съм виждал на приятели с пачки направо смешно става.
25.01.06
16:10
red, аз имах предвид хора с нашето телосложение и възраст бе, човече :wink: . Много ясно, че 36-7 ръка не е много по принцип, но мен на този етап ме устройва - на 19 съм все пак. Засега повече се кефя на релеф, отколкото на маса, не знам на какъв акъл ще бъда след 2-3 години. :)
А за мацките - хе-хе - абе зависи все пак на кого ще попаднеш - човек трябва да е внимателен, особено ако не му е тежка кесията :wink:
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Стремежа на начинаещия големи ръце. А не може да си представи колко е смешно големи ръце с недоразвит гръден кош
Е по добър отговор от това няма.
[quote author=“INZAGHI”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Стремежа на начинаещия големи ръце. А не може да си представи колко е смешно големи ръце с недоразвит гръден кошЕ по добър отговор от това няма.
Е са ше извиняваш ама на мене гърдите са ми изоставаща мускулна група,добре си наясно,че почти всеки си има слаби групи,така че...да сме откровени нищо не мога да направя сега освен да чакам да си му дойде времето и да си се развият нещата както си му е реда.