10 съвета как да качим мускулна маса.

Прескочи до:
Carbohydrate

04.11.15
20:49

Почнете 5 по 8 повторения : клек/ лег/ тяга  по системата на А.Фалеев

05.11.15
10:45

Не съм тренирал от доста време и мисля да почна 5х5 или клек в 20 повторения, но не знам клека колко пъти в седмицата да го правя, удачно ли е 3 пъти, ако имам добро възстановяване или някакси да комбинирам двете програми?

Мнението беше редактирано от Виктор на 05.11.15 10:46.

05.11.15
10:54

Според мен ще е грешка да се изхвърлиш на толкова тежка програма, ако не си тренирал от ‘’доста време’‘’
(а отделен въпрос е, че май не си разбрал идеята зад двете програми щом искаш да ги комбинираш)

05.11.15
13:46

казано от rush на 05.11.15, 10:54:

Според мен ще е грешка да се изхвърлиш на толкова тежка програма, ако не си тренирал от ‘’доста време’‘’
(а отделен въпрос е, че май не си разбрал идеята зад двете програми щом искаш да ги комбинираш)

Чел съм и двете статии много пъти, но може и нещо да не съм разбрал, не отричам. Ако може да ми обесниш накратко :)?

Моята идея е зимата да кача маса, както на повечето вас, но не знам коя програма за цяло тяло да избера, като не съм тренирал цяло лято.

Всеки казва различни мнения, 5х5 повече за сила, клек в 20 повече за маса, мен главната цел ми е маса.

Мнението беше редактирано от Виктор на 05.11.15 13:47.

05.11.15
14:03

казано от Христев на 05.11.15, 13:46:

Всеки казва различни мнения, 5х5 повече за сила, клек в 20 повече за маса, мен главната цел ми е маса.

Да ти кажа, силата и масата си вървят ръка за ръка. Не очаквай голямо покачване на размерите ако няма силова прогресия.
Никой не е казал, че трябва да тренираш като трибоец или стронгмен... Но... не очаквай големи постижения, ако седиш все на едни й същи тежести и просто помпиш.
Ти докато се двуомиш коя програма да избереш или как да ги съчетаеш, тя зимата ще свърши.
Започни с 5х5 и като свършиш тренировъчния цикъл, опитай клек в 20 повторения. Няма какво да му философстваш.
А и маса се прави на маса. Не се подпирай само на програмата, трябва си и храна. Особено при такива програми.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.11.15 14:06.

26.01.16
17:26

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.01.16 23:06.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1