Гърдите вкъщи.

US

19.01.06
22:58

Спориме с един приятел относно упражнения за гърди.
Та спориме ,че трябва на лежанка да си дигаш за да имаш хубави гърди ,а с лицеви опори не става? Вие на какво мнение сте.
Аз за сега не ходя в зала ,но вкъщи правя всеки ден многобройни коремни преси и лицеви опори за стягане на тялото.

Та тоя мой приятел ми казва ,че нема смисъл да се моря с тия лицеви щото няма да постигна нищо - в залата си е работата...?
Вие на какво мнение сте?

П.П - До някъде съм съгласен - най-добрия вариант естествено ,че е фитнес залата ,но ...предпочитам вкъщи.Имам и прожини и гирички..

FI

19.01.06
23:37

От всякакви натоварвания има смисал,само от мьрзел няма  :lol:

20.01.06
00:24

Естетствено че Лега не можеш да го замениш с някакви си лицеви опори

20.01.06
00:50

Ако лицевите опори бяха достатъчни,приятелю,аз например нямаше да си купувам лежанка за вкъщи.Основнияt проблем ,е че на теб ти трябва нисък брой повторения,а за да го постигнеш при лицевите опори..Впрочем, сега като се замисля знам един начин-слагаш дискове на гърба си/около 40-60 кг/,краката ти са на кревата да речем а ръцете на пода ,но си под наклон и това упражнение го правех за трицепс със тясно положение на ръцете-не знам дали ще стане със широк хват и коя точно част на гърдите ще удари.

US

21.01.06
22:26

Аз си имам маса ,такаче не правя лицевите опори за маса.Не искам и гърди - просто тялото ми е малко отпуснато в коремната и гръдната част и искам да го стегна.Правя 4 серий до отказване на ден.Даже по някой път като нямам работа лягам и правя..

П.П - Искам да попитам ,лицевите опори оказват ли някво влиание на коремните мускули ?

MR

22.01.06
16:24

можете ли да ми кажете какво да правя за вътрешната част на гърдите защото имам маса отстрани а вътрешната ми част я няма никаква

22.01.06
17:12

[quote author=“mr.olimpia`”]можете ли да ми кажете какво да правя за вътрешната част на гърдите защото имам маса отстрани а вътрешната ми част я няма никаква

Питаш тук за това а в по горната тема (друг раздел)казваш кое е правилно

По принцип паралелен скрипец прави това което питаш, освен ако залавните места не са ти такива

С.

22.01.06
17:56

[quote author=“US”]
П.П - Искам да попитам ,лицевите опори оказват ли някво влиание на коремните мускули ?

Оказват  :wink:  Ама все пак си прави и коремни преси поне 2 броя упражнения.

1.) Лягащ на леглото и си дигаш краката  4 х 30
2.) Стандартната преса

В залите е много по добре , по лесно и не е досадно, но и аз по едно време си правях вкъщи. Тогава за 2 месеца ми се очертаха плочките, но гърдите не помръднаха особено от лицевите опори. При всички случай е по - добре да правиш вкъщо от колкото хич.

23.01.06
00:11

Е пич,вкъщи става ако примерно загряваш,защото не си тренирал много време или си бил болен и т.н.Залата си е истината.Приятеля ти е прав,че с лицеви нищо не става,в смисъл може да стане нещо,ама треа си абсолютен новак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1