Ако можете да ме посъветвате...

22.01.06
09:54

Здравейте,
гребец съм вече 4.5 год. и искам да Ви попитам нещо. Висок съм ~185см., а за килата скоро не съм се мерил, но може и да имам 70кг. Понеже ние гребците тренираме за издръжливост и релеф, искам да Ви попитам за някакво добро упражнение за гърди. Бицепсът ми е някъде ~33-34см. и е доста релефен, гърбът също не е зле, но съм си хърбавичък! :roll:  Иначе съм издръжлив.
Благодаря Ви предварително!
По-здрави!

22.01.06
14:41

Еми разгледай обстойно сайта - все ще намериш решение. На мен лично флайса много добре ми напомпва цицките, а ако търсиш издръжливост прави лицеви опори.
И пич, ръката ти може и да е релефна, но не е ли малко малка за 185см мъж, че и плувец при това. Съвета ми е да обърнеш внимание на бицепсите си, понеже на твоето тяло (подозирам че гръдният ти кош е много добре развит) просто тези ръце може би изглеждат малко смешно.  :wink:

22.01.06
16:12

Относно лицевите опори - значи сега пробвам да ги правя по друг начин -
значи заставам над един шкаф и почвам да правя опорите. Според мен има по-голямо натоварване. Смятам така, защото когато правя нормални лицеви опори не се напомпвам толкова много, колкото по другия начин, а и е много по лесно:arrow:правят се повече повторения!  :wink:

22.01.06
17:29

[quote author=“Blashyrkh”]Относно лицевите опори - значи сега пробвам да ги правя по друг начин -
значи заставам над един шкаф и почвам да правя опорите. Според мен има по-голямо натоварване. Смятам така, защото когато правя нормални лицеви опори не се напомпвам толкова много, колкото по другия начин, а и е много по лесно:arrow:правят се повече повторения!  :wink:

ама какво упражнение искаш за вкъщи или за фитнес зала?

22.01.06
20:06

И за двете !  :twisted:

22.01.06
21:58

[quote author=“Blashyrkh”]И за двете !  :twisted:

еми няма смисъл да блускаш у фитнеса, а после и у вас щото ще претренираш виж някой програма за начинаещи там пише и упражненията

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1