Програмата ми

TH

21.01.06
15:26

Здравейте.От три четири месеца се занимавам с фитнес.За сега тренирам само в домашни условия.Имам само един крив лост..но правя доста различни упражнения.Ето как мисля да започна следващата седмица:..
Понеделник-Четвъртък:
Бицепс и Гърди
-бицепсово сгъване: 4:8-10 (тук имам нужда да ми кажете някое друго упражнение което мога да практикувам в дом. условия за бицепс)
-изтласкване на щанга 4:6-8-10 (упражнението го правя от земята—:lol:  нямам лежанка...все още)
-коремни преси-2:50
  доста ми е постна програмата за бицепс и гърди.за това ако имате идеи какви други упражнения мога да правя моля давайте идеи
Вторник-Петък:
Трицепс,Гръб
-кофички 3:8-10
-нещо подбно на френска преса :twisted: 3:6-8
-клякане с щанга3:10
-мъртва тяга3:10
-коремни преси2:50

Много бих се радвал ако ми кажете какво да подобря в програмата си.какви нови упражнения мога да добавя.Също така ако можете да ми кажете с кое упражнение да започна и ское да завърша тренировката си.А и дали е добра програмата ми.
Мерси

21.01.06
16:26

[quote author=“TheMunkey”]Здравейте.От три четири месеца се занимавам с фитнес.За сега тренирам само в домашни условия.Имам само един крив лост..но правя доста различни упражнения.Ето как мисля да започна следващата седмица:..
Понеделник-Четвъртък:
Бицепс и Гърди
-бицепсово сгъване: 4:8-10 (тук имам нужда да ми кажете някое друго упражнение което мога да практикувам в дом. условия за бицепс)
-изтласкване на щанга 4:6-8-10 (упражнението го правя от земята—:lol:  нямам лежанка...все още)
-коремни преси-2:50
  доста ми е постна програмата за бицепс и гърди.за това ако имате идеи какви други упражнения мога да правя моля давайте идеи
Вторник-Петък:
Трицепс,Гръб
-кофички 3:8-10
-нещо подбно на френска преса :twisted: 3:6-8
-клякане с щанга3:10
-мъртва тяга3:10
-коремни преси2:50

Много бих се радвал ако ми кажете какво да подобря в програмата си.какви нови упражнения мога да добавя.Също така ако можете да ми кажете с кое упражнение да започна и ское да завърша тренировката си.А и дали е добра програмата ми.
Мерси

1. Почвай с голямата мускулна група. Демек почваш с гърдите и след тях бицепса.
2. Само с един крив лост е наистина трудно да се работи. Пробай за бицепс да правиш скотово сгъване и след това сгъване от стоеж.
3. За гърдите просто сложи две подходящи таборетки на които да легнеш и така. Можеш за сега примерно да добавиш и лицеви опори от които последната серия да правиш от отказ.
4. от точка 1 => да правиш първо гръб и след това трицепс.
5. За гърба може да правиш първо тяга и след това чукчета и гръбни преси само че на земята.
5. За трицепса гледай първото ти упражнение (френско) да го изпълняваш правилно и като второ евентуално от лег с тесен хват или кофички както ти си написал. Успех!

TH

21.01.06
23:13

Мерси приятел.Ще действам по новият начин,ако ти хрумне още нещо сподели го.10х

22.01.06
00:57

[quote author=“TheMunkey”]Мерси приятел.Ще действам по новият начин,ако ти хрумне още нещо сподели го.10х

Като разрешиш проблемите си с място за трениране свиркай. Тогава предполагам ще има какво още да се обсъди. :wink:

22.01.06
20:20

остави ги тия ренировки в домашни условия,нямаш необходимите уреди за да успееш.ако искаш да направиш нещо по значимо трябва да отидеш в зала.

22.01.06
22:00

както каза swets отдели време за фитнес, без такива оправдания, че нямаш време, ако нямаш наистина не започвай
успех

22.01.06
23:06

И аз съм на вашето мнение. По-добро от залата няма, но все пак му казах в положението в което се намира какво да прави.
По-здрави!

27.01.06
16:12

еми не може да разчиташ на тренировките вав вас , понеже се съмнявам да има достатъчния набор от уреди , но кой изобщоги има !!! Затова ако искаш да имаш хубава фигура трябва постоянство и време  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1