Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

18.11.15
20:57

Тренировка:
Загрявка - горе долу

1. Лег - 15х20кг., 8х50кг.+6х80кг.,5,5 х120кг.,5,5х110кг., 5,5 х100кг.
2. Тясна тяга - 10х60кг., 8х90кг.,3,3,3,3,7х130кг.,5,5,5 х120кг.

Не мога да кажа дали нямах сила днес или просто не ми се напъваше, като май е второто. Гърдите още ги чувствах невъзстановени от тъпите кофички миналия ден. Всички последни повторения на тясната тяга са със задържане, като от последните няколко клипа, които съм пускал на тягата.

Много работа, нерви, главоболие, работа, нерви, главоболие..... Общо взето това.

Дам... видимо взех да наедрявам отново, но не ми се пази режим засега, каквото такова:

19.11.15
21:08

Тренировка:
Загрявка - кратка и мързелива

1. Набирания под хват - 50бр на няколко серии с, 10кг.,15кг.,20кг. и 30кг.
2. Преден клек - 10х20кг.,6х40кг.,6х50кг.6х60кг.,3х70кг.
3. Кофички - 60 бр. на няколко серии.

Днес не трябваше да тренирам, ама един от най-близките ми  приятели започна да тренира във фитнеса, в  който тренирам аз, че предишният фитнес, в който тренираше го затвориха. Той си посгъва малко за ръце, аз направих някое набиране , малко преден клек малко кофички. на предния клек приятно се изненадах защото не бях правил скоро, а не беше толкова зле, особено след обемната тяга вчера. За кофичките, той реши да прави, аз уж бях приключил и докато си правехме мухабет около успоредката, врътнах и аз някоя и друга серия - гърдите дроб, салата и други подобни хранителни продукти - не знам как ще правя в събота полулег.
Иначе моя приятел тренира от 5-6 месеца без режим и в предишния фитнес е стигнал до 135 кг. лег, първия път като е пробвал лег е бутнал 4 пъти 100-кг. И той като мен в ученическите си години е правел лицеви опири, кофички , коремни преси и лежанка в кварталния “фитнес”- да се разбира таван или изба. В моите ученически години лежанка беше- пейка с лост от арматурно желязо и окачени на него шишета с вода, кофи с пясък или план шайби. 5 серии лег се правеха за около час :), та аз това не го броя за тренировъчен стаж де. Въпросът е, че явно легът е най -лесното упражнения за вдигане на сила и кила като 140-150 изобщо не трябва да се считат за нещо осбено - аз 150 ги стигнах за около година, той сигурно ще ги бутне до 2-3 месеца. Тягата стигнах 240 за година, без никога да съм правил, ама то май и това е нормално, общо взето по мои наблюдения за една година без много зор се постига една нормална спортна форма и като външен вид и като работни тежести. Разсъждавам си защото с него си коментирахме точно това днес, най-вече  в насока, че за постигането на такива смешни тежести много хора се лъжат да взимат стероиди,а реално погледнато обикновени и ненадарени геннетично хора, каквито сме двамата с него ,при нормални тренировки постигат тези нормални резултати. Всичко опира само и единствено до постоянство и желание.
Имах намерението да си сипа едно тенеси уиски, ама ще сядам да гледам Конър Макгрегър и май по-подходящ ще е един бушмилс.Скоро не съм писaл толкова, така че лека вечер.

Мнението беше редактирано от I`M на 19.11.15 21:22.

21.11.15
13:53

Тренировка:
Загрявка -по дълга.

1. Полулег - 15х20кг.+8х50кг.+6х80кг.,3х100кг.,3,3,3 х110кг.,3,3,3х100кг.
2.Тясна тяга - 10х60кг.,3х120кг.,3 х130кг.,3,3,3 х 140кг.
3. Набирания на успоредка - 5,5,5

Днес съм със силно изразена мускулна треска на крака, гърди и гръб, ама аз едно си знам и едно си правя -лег и тясна тяга. Понапънах се въпреки, мускулните болки по почти цялото тяло, при изпълнение на каквото и да е и си завърших по план. Набиранията бяха бонус, че правих мухабет и не ми се тръгваше след тягата.

До сега бях на пазар, обичайното-млечни продукти, месо, шоколад, алкохол и прочие. Доста се чудих на една промоция на джак с две чаши в метална кутия, ама ми се опитваше друго, та се отказах, въпреки че още се чудя. Имам доста работа и за през уикенда, така че утре май ще е нетренировъчен. Това е!

24.11.15
20:44

Тренировка:
Лег - 15х20кг. + 8 х50 кг.+6 х 80 кг., 3 х 130 кг. , 3 х 135 кг., 3х120 кг., 3х110 кг. +10 х 80 кг.
Тясна тяга - 6х60 кг. 3 х120 кг.,3х130 кг., 3 х 140 кг., 3 х150 кг., 3 х160 кг.

Храната вчера: две парчета пица, два големи чийзбургера, 5 пържени кюфтета, два млечни шоколада, две кофички кисело мляко, бурканче д.сладко от боровинки - напоследък храната е все такава еднотипна.

П.п. пиша от телефон.

Мнението беше редактирано от I`M на 24.11.15 21:48.

26.11.15
20:34

Тренировка:
Загрявка- малко
1, Полулег - 15х20кг. +8х50кг.+6х80кг., 3х110кг., 3х120кг., 3х110кг., 8х100кг.
2. Тясна тяга - 10х60кг., 3х120кг., 3,3,3,3,3 х 140кг.

Отидох на тренировка с много силно главоболие, чак ми се повръщаше/ той сега съм така/, та не беше от най-приятните тренировки, но поне малко ме отпусна.

Храната - лазаня с 4 вида сирена, пица, талиатели със свински кюфтенца, банан с 100 грама течен шоколад./ на две хранения/

Много ми е натоварено напоследък и доста притеснения имам и в работен и в личен план. Надявам се много скоро да отида за около седмица, на място на което, въздухът е свеж, дърветата са зелени, водата в басейна е 33-35 градуса, сауната е гореща,  масажите отпускащи,  а храната е един път ...та ако не мине котка път , ще е скоро. Това е !

Мнението беше редактирано от I`M на 26.11.15 20:35.

29.11.15
14:26

Тренировка:
Обичайната +малко вело, че беше по студено тази сутрин и реших да си раздвижа кръвта малко повече.
1. Лег - 15х20кг.+8х50кг.+6х80кг., 4,4 х130кг.,5,5 х120кг.,6,6 х110кг.
2. Тясна тяга - 10х60кг.,3х120кг.,3,3,3 х140кг.

Вчера уж щях да тренирам, ама не остана време. Днес също имам доста ангажимнети,най-вече  битови по вкъщи, но сутринта отскочих за една бърза тренировка, то пък не ми спореше и нямах много желание и в крайна сметка не се получи нищо.
Миналата тренировка изпих последното бцаа, което имах, ама реших нищо да не купувам тези дни, може би само омега 3 ще си взема и това ще е от към добавки.
Иначе днес след тренировка обичайното пазаруване, после въпросните битови ангажименти, сега може би малко дрямка, по -късно още малко работа имам и след това филмче и ... понеделник.
Между другото в Билата има хубава промоция на чивас с две приятно тумбести чаши, лично аз се възползвах, така че и ако някой друг има мерак  може да отскочи и да си вземе.

4х130кг.

Малко крива тяга:

29.11.15
18:07

Добре ти е тягата, не е крива, ама тези ръкавички не ти ли пречат?

29.11.15
22:16

казано от Boby_ на 29.11.15, 18:07:

Добре ти е тягата, не е крива, ама тези ръкавички не ти ли пречат?

И да и не. Без тях, като че ли ръцете ми са с една идея по залепени за лостта, а и на моменти ми се подгъва платът около пръстите и убиват. От друга страна обаче, без тях за няколко дена ми се образуват сериозни мазоли, които в последствие ме затрудняват да тренирам, а и на дърпащите без ръкавици много ми оттекват/заболяват дланите . Общо взето при мен повече помагат, отколкото пречат.

01.12.15
12:18

Тренировка:
Загрявка- рехава.

1. Полулег - 15х20кг. +8х50кг. +6х80кг., 3,3,3 х 120кг., 3,3,3 х110кг.
2. Тясна  тяга - 8х60кг., 3х120кг.,3,3,3 х 150кг., 3х 140кг.
3. Военна преса - 10х20+8х30кг., 20х40кг.

Горе долу бива. От днес съм в отпуска и имах възможност да тренирам рано сутринта , но това ще ми е първата и сигурно последната тренировка за тази седмица, защото отивам на мястото със студения и свеж въздух, зелените дървета и топлата вода.
Преди на нормалната тяга в надхват правих единица на 150, сега на тясната,където държа лоста само на лъскавото, правя тройка на 160 , което е май някакъв напредък при хвата.Лошото е, че много играе -някои път и 130 не мога да задържа. Конкретно за днешната тяга - на стартиращото повторения леко кривя гърба, но после го изправям.

Досега не бях пил чивас и честно казано много ми хареса. Вчера изпихме половин бутилка с два шоколада, половин торта и 200-300 грама фъстъци, та предполагам поради тази причина днес имах повече сила на тренировката. Вчера много ми се ядеше шоколадова торта и като отидох да си взема се чудих между две / едната сметанова/ и накрая взех и двете - та калориите лавинообразно се увеличават с всеки изминал ден, като кулминацията ще е по празниците. Изобщо май няма да има празно този месец. Тази седмица почивка на балкан, другата на прасе и си идва коледа и нова година. Януари звучи добре като за сваляне на килограми...
3х150кг.

20х40кг.

07.12.15
20:24

Тренировка:
Загрявка - слаба.
1. Лег - 15х20кг. + 8х50кг.+8х70кг.,3,6 х130кг., 8,8 х110кг.+10х70кг.
2. няколко бързи 5-ци набиране надхват

Хич нямах желание за тренировка, още повече, че е понеделник. Реших обаче, че е хубаво да скоча до фитнеса дори и за малко. На лега можеше и повече, ама просто не ми се напъваше , ама хич даже. Някаква странна скованост в задните бедра и задника, която усетих и на лега, ме отказа изначално от тясната тяга.
Откак започнах да си давам парите, които доскоро давах за добавки, за уиски съм качил около 10 килограма на всяко основно движение, което правя - общо взето лег и тяга. Последните няколко дни си взех 4 рози, дюърс и джим бийн кентъки бърбън, като от розите съм изключително разочарован, от дюърса приятно изненадан, а от бобения бърбън още по-приятно изненадан.
Последните дни си отпочинах поне малко и отново се разпрах от ядене. Единствено единия ден се обезводних,че за цял ден пих около 800мл. вода, а направих сборно два часа в сауна. Не беше умишлено просто не ми се пиеше грам вода и чаккато ми стана лошо се усетих от какво е.

Само за две седмици качих доста в областа на талията и корема, за съжаление :(

Мнението беше редактирано от I`M на 07.12.15 20:26.

08.12.15
08:38

казано от Иван Марков на 07.12.15, 20:24:

Не си само ти така. :) Ще ги оправяме догодина тия детайли. ;)

08.12.15
19:04

казано от Boby_ на 08.12.15, 08:38:

казано от Иван Марков на 07.12.15, 20:24:

Не си само ти така. :) Ще ги оправяме догодина тия детайли. ;)

То и моите най-добри намерения са за догодина, ама то има още три седмици и детайлите лека, полека се превръщат в основа :)
Честно казано всяка година съм така и не се притеснявам хич. То ако сега не се отпусне човек ...

13.12.15
12:05

Тренировка:
Загряква - добра

1. Полулег - 15х20кг.+8х50кг.+8х80кг., 3,3,5 х120кг., 5х110кг., 10х80кг.
2. Тясна тяга - 10х60кг., 3х120кг., 3,3,3 х140кг.,5,5,5 х 120кг.
3. Лег от обратен наклон + Набирания надхват - 10х60кг. +5СТ, 5х90кг.+5 СТ, 5х120кг.+5СТ. + малко кофички и кросоувър.

Тази сутрин имах възможност да тренирам и тренирах - като цяло слаба и вяла история. Тренировката ми бе малко по -обемна от обичайното, но не знам кога  ще посетя фитнеса отново, та врътнах един допълнителен лег с малко набирания. Скромно, но от сърце.

Напоследък съм затрупан с работа и много проблеми и като цяло някакси нямам желание за трениране, да не говорим за хранителен режим. Успокоявам си нервната система чрез хранителни злоупотреби и някакси хич не ми пука, че не се храня качествено, камо ли здравословно, но ще видим как ще са нещата след нова година.Общо взето спортната форма съм я оставил на доста заден план. Когато имам възможност и настроение ще  скачам до фитнеса  за един лег и тяга  и така.

Мнението беше редактирано от I`M на 13.12.15 12:08.

15.12.15
20:33

Тренировка:
Загрявка - горе долу

1. Лег - 15х20кг.+8х50кг.+6х80кг.,  3х140кг., 3х130кг., 3х120кг.,8х110кг.
2. Тясна тяга - 6х60кг., 3х120кг., 3,3,3,3,3 х 140кг.

Днес изобщо не трябваше да припарвам до лежанката. От леговете и кофичките  в неделя и поради факта, че не бях правил скоро и по-големия за мен обем, днес гърдите ми бях дроб и супер уморени. На всичкото отгоре бях и обядвал, та ми беше и тежко на стомаха. Иначе тройката на 140 - без затруднения. Свеж, отпочинал и на гладно предполагам ще направя една шестица.

Скоро не съм описвал храната, но ето каква беше днес:
Баничка със спанак и сирене, кроасан с шунка, кроасан  с масло, три кофички кисело мляко, едно шоколадово руло/тип 7 дайс/, гювече, половин хляб , банан с 200 грама течен шоколад, пилешка супа, домашен суджук -  описаното не е на едно ядене, а на две.

Много работа и нерви, но това май съм го казвал няколко пъти вече.
Миналият ден размествах малко кабелите и изключвах домашното кино и ти ви то в спалнята. След включването им повторно обаче хдми не дава звук от ти ви то към домашното кино, тоест не мога да изкарам звука на  телевизора през колоните на домашното кино. Всичко друго си работи, само дето и не могат се своднят и освен звука от телевизора вече не мога да управлявам д.к. с дистанционното на ти ви то. Вече трети ден след като се прибера от работа човъркам всякакви настройки и не става и ме влудява, не че е болка за умиране, аз ти ви не гледам, ама сега като изчезна звука ме дразни яко. Ще скоча в събота да взема нов кабел хдми и ако не стане, ще пусна звука през оптиката. Общо взето такива това е.

Мнението беше редактирано от I`M на 15.12.15 20:34.

19.12.15
12:42

Тренировка:
Загрявка - добра.

1. Полулег - 15х20кг.+6х50кг.+6х80кг.,3х100кг., 3 х 130кг.,120кг.,110кг.
2. Преден клек - 15х20кг., 5х5х50кг.
3. Военна преса - 15х20кг., 8х40кг., 6х50кг., 5х60кг.

Определено трябва да си дам малко почивка от леговете. Днес взе да ме опъва сухожилието между гърдите и раменете от ляво. Затова и приключих по -набързо и без много зор. Явно при мен не става през ден да правя лег на 80-90 % от максимума. Предният клек и военната преса, с оглед на факта, че напоследък тотално съм ги за%б@л  - биват.Между другото четвртък направих няколко 3-ки тясна тяга на 130 килограма и няколко набирания, че много ме цепеше главата.

Храната вчера:
половин кило бял ориз на фурна, половин кило свинско каре на скара, кутия бонбони сезони, един кроасан с шоколад, един мъфин от макдоналдс, едно парче пица, 5 принцеси/ от големите филии; 4 с кайма и една с кашкавал/, пакетче бисквити с шоколадов пълнеж,  няколко вафли от кутия/не знам кви бяха - горе долу ставаха/, 50 грама бърбън. Напоследък ям толкова много сладко, че чак л%н@т@
ми взеха да миришат на захар.

Вчера слизам от колата и в ръцете си държа ключовете, портмонето и телефоните и съответно под мишницата съм хванал една кутия  glenfiddich и тъкмо се изправям и кутията се отвори и шишето се изсипа от метър и половина на асфалта и си викам ей ся си е еб........ За мой голям късмет обаче, освен някои козметични забележки по етикетите и бандерола, нямаше други поражения. Бутилката излезна здрава.
Напоследък яко съм влзенал във филма с уискитата. Постоянно гледам различни марки и видове и си взимам да опитвам. За около 30-сет дни съм купил едно 8-9 различни уискита, а някои и повторих. Сега се чудя между Glenlivet, The Macallan/ sherry oak/ или JD single barrel. Интересното е, че някои от по бюджетните уискита и бърбани ми харесаха повече от по-скъпите. Изключително съм доволен от JB kentucky - на много хора им миришел на сприт и прочие, а на мен ми се стори много мек и приятен с типичния послевкус на бърбана, които осещам и в мейкърса. Същото се отнася и за дюърса и глен гранта, които за ежедневна употреба за мен са супер.Бушмилса също не е зле -мек и приятен. От блендираните чиваса ми хареса много - мек и приятен. На другата страна съм обаче, относно джонито. Като започнах да пробвам уиски си взех именно “черното джони”, даже няколко бутилки. След като опитах и други усикита и бърбани, мога да кажа че, поне за мен, джонито е много  надценено уиски и определено има доста по-добри положения на значително по-ниски цени, да не говорим за подобни или малко нагове. В крайна сметка всичко е въпрос на вкус де, познавам доста хора, които най-много си тачат джонито, така че всичко изписано е под призмата на моите собствени рецептори. Бая изписах за уискито във форум за здравословен и спортен начин на живот, ама то от как пия всяка вечер по-малко  уиски - вдигнах лега с 20 кила, а и по 50 грама на вечер било полезно, та така.

Теди Илиева

19.12.15
14:44

Опитвала съм Glenlivet. Много ми хареса. Беше преди три-четири месеца и вече не мога да ти кажа подробности за вкуса и т.н. Помня единствено, че после не ми се говореше, млъкнах и само си душих чашата :)

ПП За това говоря.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 19.12.15 16:50.

19.12.15
23:17

The Macallan/ sherry oak/...повярвай  (blush)

20.12.15
09:53

Ще пробвам и Macallan/ sherry oak/ и Glenlivet, но най -вероятно пръв ще е джак сингъл, тъй като бърбънчето засега ми е по на вкуса, отколкото сингъл малцовете. което с времето може и да се промени, все пак почнах 32-така :) . За съжаление нямам финасовата възможност да ги взема всичките наведнъж, особено сега по празниците и ще ги взимам едно по едно. Иначе навсякъде четох, че шерито е много по-добре от файне дъба и че той не си заслужава парите общо взето.
За протокола днес смятах да скоча за едни набирания, но и те ме удрят в гърдите, та ще ги пропусна. Малко планк и разтягане ще направя по вкъщи.

22.12.15
20:26

Тренировка:
Загрявка - слаба.

Лег - 15х20кг., 8х50кг., 8х80кг., 2,2,2 х 150кг.+8х110кг.,
2. Тясна тяга - 3,3,3,3,3,3 х 120кг.

Много мързелива тренировка. Без особени напъни. На лега така ме мързеше, че изобщо не излезнах от зоната на комфорта. На 2-ките никакви затруднения, но не ми се напъваше за тройки. Даже момчето, което ме пазеше ме пита що не пробва за повече бройки. На тягата ептем ме домързя и направих няколко бързи тройки на 120 кг. То това ще му е май за тази година. От новата съм запланувал да посваля каченото през този месец и ще мина на тренировки с доста по-леки тежести и съответно увеличен интензитет.

Иначе комбинацията от “умни” светофари и малоумни шофьори ми удължава времето за прибиране с 30 минути - преди се прибирах за 20, сега за 50.
Сега след като доволно изядох три свински вратни на скара с лют кетчуп, с най-голямо удоволствие ще си сипа 50-100 грама тенеси хъни, ще си разчупа една -две милки и лягам на дивана пред ти ви то. Чак ми е кеф като го чета, колко добре звучи. Хубава вечер от мен.

Мнението беше редактирано от I`M на 22.12.15 20:27.

25.12.15
16:01

Честито рождество Христово на всички! Живи и здрави!

Днес след традиционното семейно обедно събиране и унищожаване на една мисирка, /пуика по американски/, отскочих до фитнеса за 30 набирания в няколко супер серии със скрипец.
Иначе сутринта игра с детето и подаръците от дядо Коледа. Един от подараците на детето е шейна, остава само сняг да падне. Общо взето хапване, пийване и зачервени бузки - идеално като за Коледа. На мен дядо Коледа ми донесе един прекрасен Денон, с който ще си поиграя по-сериозно малко по -късно. Засега само свързах предните трилентонтови, със странични луфери и свири доста прилично, като сложа и двете каси и съраунда, ще надмине доста паинера в спалнята. Радвам се като малко дете  :)

Още един път - Весели празници на всички!

Мнението беше редактирано от I`M на 25.12.15 16:03.

29.12.15
10:52

Тренировка:
Загрявка - горе-долу.

1. Лег - 20х20кг.+8х50кг.+5х80кг., 1 х 160кг., 1х 150кг., 1х140кг., 3х130кг., 8х120 кг., 10х110кг.
2. Набирания подхват - 4-5 х 5СТ

Ленива тренировка с по-големи почивки. Искаше ми се да пробвам на лега 170, ама залата беше абсолютно празна и нямаше кой да ме пази. Забелязвам, че след прием на ирландско легът върви повече, отколкото след прием на шотландско.

Мисля, че това вече ще ми е за тази година. Така или иначе хем ме мързи, хем ще пътувам за празнуване на новата година и от другата ще променя доста неща, най-вече в храненето, а и в тренирането.

Мнението беше редактирано от I`M на 29.12.15 10:53.

07.01.16
09:16

Адашче, Честит Имен Ден!
Много здраве ти желая, понеже по-важно от него няма :-)))

07.01.16
10:42

Честит имен ден и от мен! :)

07.01.16
13:34

Честит Имен Ден !
Здрав, прав и спокойно да си се наслаждаваш на живота !

08.01.16
18:39

Благодаря за хубавите пожелания!

Започнах вече да намалявам висококалоричната храна и може би до седмица -две ще премина към отрицателен калориен режим. Не съм тренирал, тъй като наистина нямах възможност, време и настроение тези дни. Може би от утре ще започвам да тренирам полека, като засега ще я карам на 3-4 тренировки седмично, а като мина и на отрицателен калориен режим, ще включа и кардио под формата на въртене на велоаргометър сутрин преди работа. Взех си 10 либри протеин, като целта е като предишния път когато купувах- да го пия когато ми се прияде нещо сладко,а това се случва най-често вечер след хранене и/или преди лягане. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 08.01.16 18:40.

10.01.16
11:56

Тренировка:
Загрявка - относително добра.

1. Лег - 20х20кг.+8х50кг.+6х80кг., 1,1,1,1,1,1,1 х 140 кг.
2. Набиране подхват - 5,5,5,5,5СТ.
3. Полулег - 15х20кг.+8х50кг.+5х80кг., 5х100кг., 5х110кг.
4. Набирания с успоредн хват - 5,5,5СТ.

След близо две седмици без тренировки, днес направих една встъпителна . Не се напъвах много и почивах повечко между сериите, но учудващо към края на тренировката нямах въздух, нещо което не ми се беше случвало не знам от кога. Явно над месец, в който период  яденето и пиенето беше без контрол, си даде своето отражение. Отделно отново не можах да спя тази нощ. Заспах около 3, а се събудих около 07:40.

Вечер редовно “мезех” с 1-2 шоколада и 1-2 пакета пуканки. Тези дни ги смених с домашна луканка и кашкавал. Домашната луканка, която ми направи вуйчото, стана супер. Дори и не изсъхнала напълно си я ям с кеф. Та премахвам, един по един, навиците които ще ми попречат на свалянето на килограми.
Надъхвам се сутринта преди работа да въртя велото - проблемът не е в ставането, а в мързела. Въпреки, че при мен е по -трудно да взема едно решение, отколкото самото му изпълнение. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 10.01.16 11:57.

11.01.16
19:18

Храната след около 21 часа фаст:

1. Кюфтета по чирпански/домашно приготвени/ две филийки многозърнест хляб.
2. Домашна луканка, кашкавал, сирене, пълнозърнеста питка с масло, малко помело, 50 грама малц.
3. Доза протеин с прясно мляко.

Започвам да записвам и храната отново, че май като я пиша повече я следя и спазвам, отколкото ако не я вписвам. Нормално днес имам лека мускулна треска, като предполагам утре ще е доста по-силна.
Днес разбрах, че вече са пуснали нетфликса за България, но след като почетох малко се разочаровах. Каталогът е много, ама много по -беден от американския, няма субтитри за нищо - аз мога да си гледам на английски, въпреки че предпочитам да има титли, ама жена ми не може. Доколкото четох даже хаус оф кардс няма в каталога за България. Та засега не си струва да двам двадесет и няколкото лева, отгоре, месечно за 4к пакета, но се надявам да има развитие и подобрение, защото си е хубава опция за развлечение за домашар като мен.
Утре ми се тренира, ама не знам как ще се развие деня -  то ще си покаже утре. Това е !

Мнението беше редактирано от I`M на 11.01.16 19:19.

12.01.16
19:53

Тренировка:
Загрявка - лека

1. Тясна тяга - 20х20кг., 8х60кг., 3х120кг.,3,3,3,3,3,3,3,3 х 140 кг.

Нямах много време затова врътнах набързо само една тяга. Към 5-6 серия хвата взе да изпуска на третото повторение. Щеше ми се и утре да тренирам, но няма да имам възможност.

Храната след около 18 часа фаст:
1. Кашкавалено руло с шунка /280 грама/, кофичка кисело мляко БДС 3,6%
2. Пъстърва на скара/средно голяма/, четири филийки многозърнест хляб  с масло и чесън.
3. Половин помело, 50 грама бърбън.
Преди лягане -доза протеин с прясно мляко.

Опитвам се да вкарам храната в граници, но ми е трудно все още. Общо взето е това.

13.01.16
19:46

Храната:
1. Пилешка супа, пилешка пържола с гарнитура от картофена салата.
2. Пълнозърнести спагети с кайма, сирене, кашкавал и кетчуп.
3. Доза протеин с прясно мляко.

Днес няма фаст, че правих имах възможност да обядвам с жена ми и първото хранене беше малко преди 13 часа. Много работа, нерви и притеснения тези и предишните, а  се очертава, и за бъдещите дни. Тренировка утре или петък.Това е !

14.01.16
19:38

Храната след около 18 часа фаст:

1. Пълнозърнести спагети с кайма, сирене, кашкавал и кетчуп.
2. Четири яйца с кашкавал, масло. сирене и кетчуп; две филийки многозърнест хляб, една кифличка с локум и захар/домашна/
3. Домашна луканка, овче сирене, кашкавал, филийка хляб.
4. Доза протеин с прясно мляко.

Днес отново не успях да тренирам. С жена ми минахме по  веригите да вземем нещо за ядене, като накрая минах и през едно магазинче в което правят мноого хубави телешки кюфтета/наистина телешки/, ама бяха свършили, поне имаше от хубавата наденица.  Следваха задръствания и изгубих желание.Ще си остане тренирането за събота и неделя май, че утре пък имам ангажименти до  към 20:30 часа.

По отношение на храната - кифличката с локум и захар, трябваше да я пропусна ама не можах .Тъкмо бяха извадени от фурната и захарта се беше карамелизирала по  коричката на кифлата и придаваше един такъв блясък, характерен единствено за разтопената захар и за аромата бих написал някой ред, ама ако си го припомня ще изям още една.
Луканката като грамаж не знам колко е, но си изяждам по една подкова. Така както е тръгнало скоро май ще свърши. Общо взето това е.
По отношение на работата  -по-добре да не подхващам темата. Общо взето това е !

Мнението беше редактирано от I`M на 14.01.16 19:40.

15.01.16
21:41

Храната:
1. Пилешка супа, малка питка със сирене и кашкавал/домашна/
2. Пилешка пържола на скара, четири филийки/малки/ хляб, кашкавал, луканка, сирене, домато, краставици, чаша ябълков сок и чаша бяло вино.

Уж не ядох много, а ми стана тежко.  Дано вече утре да тренирам.
Иначе съм толкова уморен, че чак ми се затварят очите от 30 минути насам, а това е нетипично за мен. Това е.

Просто за да преживяваме:

16.01.16
11:33

Тренировка:
Загрявка - добра.

Първи двусет.

1. Лег - 20х20кг. 8х50кг.,5х80кг., 1,1,1,1,1 х130кг.
2. Набирания подхват - 3,3,3 СТ, 1,1,1,1,1 х 20кг.

Втори двусет:

1. Полулег - 10х20кг., 5х80кг., 3,3,3,3 х 100кг.
2. Тясна тяга , 10х20кг., 5х60кг., ,3,3,3,3 х 120кг.

Трети Двусет:

1. Лег от обратен наклон - 5,5,5 х 90 кг.
2. Гребане с дъмбели от полулег -5,5,5 х 24 кг./на ръка/

Без никакви почивки, за почивка може да се смята единствено натоварването на тежести при загряващите серии и натоварването между двусетити, което се стараех да е по - бързичко. Уж сложих леки тежести, ама ми беше доста тежко. Единствено не прецених набиранията и лега от обратен наклон - там можеше повече. Първоначално мислих и кардио да направя след края на упражененията с тежести, ама какво ти кардио. Още преди третия двусет, дробовете ми изпаднаха във временна неработоспособност, а ако се бях качил на някой от онези ужасяващи уреди, гарация щях да пукна. Иначе ще правя от време на време такъв тип тренировки, най-вече през уикенда сутринта, че няма хора във фитнеса и мога да заемам повече лостове и тежести.

Храната :

1. Доза и половина шейк с прясно мляко, дирене, кашкавал, луканка, пилешко/остатъци от снощи/
2. Фасул със свинско, на фурна, малко хляб, люта чушка, чаша бяло вино.
3. - не съм решил още.

Днес общо взето съм свободен. Трябва само да скоча да си купя хляб и прясно мляко и след това планувам да се излежавам на дивана пред ти ви то , а за да има разнообразие може да сменям дивана със спалнята. Все още се чудя за нетфликса, ама май ще го пробвам тестово за да видя как е.
Другото, което  се чудя е как ще завърши днес мача, който аз определям като battle of peacocks , като определено круз ми е много по - симпатичен и се надявам той да спечели. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 16.01.16 11:37.

17.01.16
14:08

Храната слек около 20 часа фаст:
1. Две свински пържоли на фурна,хляб от семена, 5-6 не сушени фурми, 3-4 бисквити, чай с мед и ром.
2. не съм решил още , но ще е в стила на точка 1.

Принципно мислих да тренирам, ама след като изчистих колите и пред кооперацията, всякакви други опити за физическа активност щяха да бъдат обречени на провал. Отделно и кръстът ме стегна от риненето на мокър сняг.
За пореден път се убеждавам в каква шибана държава живеем. 15-20 санта сняг  блокираха цялата държава. Днес не видях нито една машина да чисти сняг или да опесъчава. Иначе искат да плащаме винетки по 100 лева. Токът спира, вода няма, в някои квартали няма ток от снощи, повечето хора се отопляват изцяло на ток,/вкл и ние/. Евн и  подобните им институции не си вдигат телефоните и хич не им пука. Навсякъде по медиите се опитват да изкарат все едно ни е ударила най-голямата снежна буря от 100 години насам, а тук при нас има 15-20 санта сняг, дори движението не е толкова затруднено. Май проблема е, че цялата инфраструктура изобщо не се поддържа и не се е поддържа от години. Ами ако вземе да се случи да вали 10 дни сняг, то трябва цялата държава да спре да работи.
Вече съм сигурен, че единствения начин да сме по -добре е като имигрираме. Няма какво повече да кажа.

18.01.16
19:21

Храната след около 19 часа фаст:

1. Сандвич/ две филии хляб със семена със свинска пържола между тях, кашкавал и  сирене/
2. Две татарски кюфтета с люта чушка, две филии хляб със семена.
3. Домашна луканка, малко солети, малко фурми и чаша чай с мед и ром-50-60 гр.

Като за първи ден от работната седмица днес биваше. Излезнох с 40 минути по -рано от обичайното, заради предполагаемите задръствания и заледени пътища. Между другото  в Пловдив не видях един почистен тротоар, на няколко пъти щях да се пребия даже. Щом днес чак на мен ми беше хладно - значи си беше студено, тъй като не съм от най-зиморничавите. Леко съм настинал, ама ще пия чайове и инфлуцид и дано да ми се размине. Това е май.

19.01.16
20:04

Тренировка:
Загрявка - по-слаба от обикновенно слаба.

Първи двусет:
1. Лег - 20х20кг., 8х50кг., 6х80кг.,1,1,1,1,3 х 130кг.
2. Набирания подхват  -3,3,3 х СТ, 1,1,1,1,1 х 30кг.

Втори двусет :
1. Полулег - 3х50кг.,3,3,3,3 х100кг.
2. Набирания с раменен хват - 3СТ,3,3,3,2 х 15кг.

Трети двусет:
1. Преден клек - 10х20кг.,3,3,3 х 40кг.
2. Военна преса - 10х20кг.,3,3,3 х 40кг.
Планк

Всички серии и двусети без почивка, само натоварване и разтоварване на лостовете между двусетите и на загряващите серии.Днес значително по -добре от миналия път. На легът последната серия на 130 се замислих нещо и направих тройка, преди да се усетя, че бях че трябваше единица, но не е толкова фрапантно. На последната серия набирания вече увяхнах, Най-зор видях на предния клек и раменната, защото директно от третата серия клек почвах да бутам и обратно.Имах чувството, че ще ми гръмнат рамената и не можах да направя 5х5, въпреки леките тежести. Планкът си беше пълна пародия този път. Толкова ми трепереха крака, ръце, глава, уши и т.н. , че едвам изкарах 30 секунди.

1. Гювече / кайма, маслини, кашкавал, сирене, доматен сок/ три малки филийки хляб със семена.
2. Купа пишека супа с люто, доза протеин с прясно мляко.

Трябва да затягам храната, че както е карам последните дни, няма да сваля никакви килограми.Естествено ще е хубаво да увелича и енергоразхода, но засега това е по-трудно.

20.01.16
21:38

Храната след около 20 часа фаст:

1. Пиле с картофи, една многозърнеста франзела/ от големите/
2. Доза протеин с прясно мляко, 100 грама домашна луканка, една круша.

След по -интензивната/за мен/  тренировка вчера и по-малкото храна, днес рано, рано огладнях, но успях да устискам. Днес също с по-малко количества храна ще изкарам.Мускулна треска в гърба, рамената и гърдите, чак се чудя утре какво да тренирам. Не ми са правилно структурирани тренировките, но няма как, като принципно тренирам, не това което трябва, а това което ми е кеф.

Началото на кариерата на Тайрън Ланистер :)

21.01.16
20:10

Тренировка:
Загрявка-малко вело и разни кълчения.

1 Тясна тяга - 8х60кг., 3х120кг., 3х130 кг., 3х140кг., 3х150кг., 1х160кг., 1х170кг., 3,3 х 130кг., 3,3 х120кг.

Отново бях шорт оф тайм и направих само една тясна тяга и то набързо. То пък взе, че добре се получи. За първи път правя тяга надхват с 170 без фитили, а днес държах лоста само в лъскавата част, така че съм доволен. 180 беше безсмислено да пробвам, тъй като на 170 държах лоста на пръсти само при изправянето, та при 180 щях да изпусна щангата със сигурност.

1. две пилешки пържоли от бут на скара, купа таратор, около 150 грама кафяв ориз/варен/, една круша.
2. Домашна луканка, бабек и сушеница/купешки/, сирене и кашкавал, доза протеин с прясно мляко и може би една круша.

Пие ми се нещо тази вечер , но ще пропусна. В кауфланда са пуснали на промоция хайланд парк сингъл малц, с две мног хубави чаши, за 70-сет и няколко лева, та му се чудя тези дни, най-вече заради чашите, тъй като щях да си поръчвам от нета точно дегустационна чаша за уиски, която е доста близка до тези в пакета, само дето са без столче. За самото уиски обаче не знам дали си струва, а и си бях наумил да пробвам първо други марки в този ценови клас, ама чашите наистина ме блазнят. Общо взето е това

Мнението беше редактирано от I`M на 21.01.16 22:40.

22.01.16
19:30

Храната:
1. Пържола от пилешки бут с много малко варен кафяв ориз-има няма 50 грама.

Прекъснах фаста след 15 часа глад. За съжаление преди 16-я час, който съм приел за възможно най -ранния час, в който се прекъсвам фаста, за да има някакъв ефект от него и изобщо да се брои за фаст. От друга страна днес няма да вечерям, което ще ми позволи късната закуска утре, да е след около 20 часа фаст.

Имам едни дилеми на главата тези дни, та не знам...Общо взето това е.

23.01.16
12:03

Тренировка:
Загрявка - вело +малко р. ротации.

Първи двусет:
1.  Лег - 15х20кг.,8х50кг.,6х80кг., 1х140кг.,1,1,1,1 х130кг.
2. Набирания р. надхват - 3,3,3СТ, 1х20кг.,1х25кг.,1,1,1 х30кг.

Втори двусет:
1. Полулег - 3,3,3 х100кг,3х110кг.
2. Набирания подхват -3,3,3,3 х20кг.

Трети двусет:
1. Кофички - 10,8 СТ,
2. Набирания с успоредн хват - 3,3, + малко вело.

Без почивки никъде, единствено за разтоварване и товарене на дисковете. На последния двусет, който по план трябваше да е 3 серии,се случи следното: Колкото и дълбоко да поемах  въздух, тоя кислород изобщо не стигаше до дробовете и това доведе до преждевремения край на  днешните двусети. Реших да се кача малко на велото, все едно щеше да ми дойде въздуха, ама това решение си беше чист опит за самоубийство, добре че поне навреме се упомних и следзнах от него, докато все още можех.

Храната след около 20 -21 часа фаст:
1. Една круша и кофичка кисело мляко  с 40 грама овес.
2. Доза и половина протеин с вода.
3. Скумрия на скара, с малко домашна люреница и два -три резъна картоф.
4. Свиснко със зеле и две филийки хляб със семена, една круша или ябълка.

Като се прибрах от тренировка, щях да ям яйца, но жената беше излезнала, та нямаше кой да ми ги направи, реших да пия протеин  с прясно мляко, ама мялкото се беше вкиснало/на 2 дни/ и в крайна сметка си разбих един протеин с вода. За учудване стана супер. За разлика от високомасленото мляко, което прнципно ползвам, при разбиването с вода, нямаше грам неразбити частици, докато при млякото не се разбива много добре.. Та май ще почвам да разбивам протеин с вода вече.

Имах някакви ангажименти днес, ама ся грам не се сещам какви бяха.Общо взето е това.

Едно от доста мелодичните парчета, което бях позабравил:

24.01.16
23:12

Храната след 18 часа фаст:
1. Круша, четири яйца с масло, сирене и кашкавал, две филии ръжен хляб с масло.
2. Пилешки гърди на фурна, кафяв ориз.
3. Домашна луканка, сирене, кашкавал, половин пакет солети/от големите/ филия ръжен хляб, чай с мед и ром, ром без чай мед.

Единствено попрекалих със солетите днес, но все пак е неделя. Сутринта повъртях и велото, докато гледах две серии от един интересен сериал на хбо. Иначе днес не съм си показвал носа навън.Предпочетох да сиостана  вкъщи и да не излизам в този студ
. Утре е важен и определящ ден  за някои неща -та дано да има резлтат в хубава за мен посока. Това е.

Мнението беше редактирано от I`M на 24.01.16 23:13.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1