Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

23.11.15
18:21

Добре, аз си трая по една седмица и после изкъртвам със спам :D

23/11/2015 (забраихвечекойденеитрябвадасигиизброянаново)

2 чаши кафе с мляко
20гр тахан с лъжичка мака и малко коноп
крем-супа от нахут, моркови, лук, чесън, джинджифил, куркума, индийско орехче и сметана; две лимецови филии, след които реших, че ТРЯБВА да спра хляба изцяло за известно време; малко сирене
5 мандарини
1 малка купичка тиквен десерт: тиква, нарязана на кубчета, малко водица, малко кокосово масло, малко кокосова захар - в йенска тенджерка, мляс
1л вода с лимон
1л мурсалски чай

Цъки-цъки - много ме развесели, все едно съм го писала аз, когато имах време да пиша и получавах ежедневни саркастични пристъпи :D

24.11.15
10:16

Пусни една две снимки на свирепите еноти...

Т. Тодорова

24.11.15
12:57

нА :D

24.11.15
14:24

казано от Т. Тодорова на 23.11.15, 18:21:

Цъки-цъки - много ме развесели, все едно съм го писала аз, когато имах време да пиша и получавах ежедневни саркастични пристъпи :D

Много интересни статии в този сатиричен вестник, мерси за препратката!

Т. Тодорова

25.11.15
11:58

24/11/2015

Храна:
- крем от тиква, кокосово масло, кокосова захар, какаови зърна и мака; 3в1; банан; протеинов бар; 50гр бразилски орехи; 4 оризовки с домашна лютеница и две яйца на очи, и 40гр сирене; 40гр виски
Вода:
- литър и половина;
Тренировка:
- при Деничка: загрявка с пудовки; интервално: планински катерач, вис на лост с повдигане на крака - много жалка история; планински катерач; заден клек с ритници; планински катерач; мелница за корем; катерач... 3-4 кръга, моите не бяха пълни, щото спирах и да снимам, пък и след целия застой ми дойде малко повече кардио инквизицията :)
Бележки:
Мастър, сънувах та :D
Много се засрамих пак вчера на тренировката, щото съм дебела и мека, и безсилна, и това доведе до сън, в който трябваше да правя заден клек, бърпита (?!) и спринтове на стадиона. Всичко беше 6, докато не стигнахме до момента, в който трябваше да ми вземем мерките, за да следим прогрес. Един шивашки метър се размотаваше наоколо и си викам : аааа, нье, той няма да ме обхване. :D Разплаках се и избягах. И се събудих :D
Явно щетите вече са сериозни :D :D :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.11.15 12:00.

Т. Тодорова

25.11.15
22:18

25/11/2015

Храна:
- кафе с мляко, 330мл шалгам с черен пипер, 300гр салата от тиквички, патладжани, чушки (мислих, че са печени, като отидох да си купя за вечеря, оказа се, че са пържени и взех само за Камен), варено яйце, домат и сирене; 160гр печен боб с доматКА; един къс и дебел... морков :D, 1 авокадо, 2 чаши вино (хлъц)
Движение:
- 2км ходене на отиване и 4км бързо ходене, щото беше студено, на връщане от работа (с тежката раница - усеща се, като не си се помръдвал маса време - даже имам мускулна треска на вътребедрието, хех)
Добавки:
Нищо не добавих, освен златния сироп, който трябва да допия - Имунонабабамухвърчилото, не мога да го запомня.
Бележки:
Нье. Не ми е “бележито”, щот съм тлъстак без воля. Ама т’ва, че започнах да сънувам кошмари :D (хем е смешно, хем е притеснително) и да чувствам вина, щото съм объркала печени с пържени зеленчуци, ме кара да си мисля, че съм ударила дъното. Знаем кои са двата изхода от положението.

Т. Тодорова

27.11.15
00:08

26/11/2015

Храна:
- кафе /май чисто беше, ма не помня/, 2 реда шоколад, малко тахан с рожков, мака и какаови зърна, 100гр сурово кашу, 170гр зелево-морковена салата (купешка), 170гр пилешки дроб (печен), 330мл шалгам с пипер; след тренировката ходихме на билярд и там... опънах две бири
Тренировка при Славова (inlove):
- загрявка с пудовки и други извращения, които започвам да схващам лека-полека
- 4 кръга: 20 румънски тяги с 20кг, 10 на всяка страна страничен планк с повдигане на таза, 10 скок-клека с 8кг пудовка + 10 със СТ, ТРХ...с едната ръка го държиш, пускаш се назад и настрани и се издърпваш, докато се завърти рамото на свободната ръка към тиерекса... баси обяснението. :D И 20 допълнителни тяги, щото имаше малко време.
Допълнително движение:
- офиси в 6 сутринта
- 4км бързане с раницата
Бележки:
- почти през цялата седмица отсвирих работата вкъщи и отидох да се правя на социална :) По-скъпо е и ми яде времето, което ми трябва супер много, но пък след тия 10 дни в нас, в компанията на собствените ми (даже не на нечии чужди) сополи, имам нужда от хора – да ги гледам, да им говоря и да ги пипам :D

Дойде едно коте пред нас - гледаше уплашено от кашончето за боклук пред входа на кооперацията... Познайте къде живее вече. :D Майка ми е златна жена. (inlove)

Прилагам и умишлено замазана снимка от тренировката :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.11.15 14:24.

Т. Тодорова

27.11.15
11:13

Ох, цяла нощ сънувах Северното сияние.. в бяло, основно във форми на.. като кардиограма. Още ми е пред очите и не мога да мирясам, сърцето ми потупква и... (inlove) Нищо не ми беше оставяло по-приятно усещане скоро.
Цел за 2017 - Норвегийка.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.11.15 11:13.

27.11.15
13:30

казано от Т. Тодорова на 27.11.15, 11:13:

Ох, цяла нощ сънувах Северното сияние.. в бяло, основно във форми на.. като кардиограма. Още ми е пред очите и не мога да мирясам, сърцето ми потупква и... (inlove) Нищо не ми беше оставяло по-приятно усещане скоро.
Цел за 2017 - Норвегийка.

На мен Исландия ми е в списъка. :)

Т. Тодорова

27.11.15
13:48

И на мен, но от Норвегия май се виждало по-добре. Иначе списъкът е дълъг :D

Направо ми иде да си легна, за да си посънувам пак <3

27.11.15
14:43

Или Канада:Д с радост бих се преместила там нищо,че и в UK не ми е зле
Иначе в Норвегия е много красиво и въобще цялата Скандинавия. Макар,че и тях бежанската вълна доста ги удари и положението им не е много розово.

27.11.15
14:45

казано от Т. Тодорова на 27.11.15, 13:48:

Иначе списъкът е дълъг :D

Важното е, че има списък. Колкото по-дълъг, толкова по-добре. :)
Едно време, докато още работех по море, с колегите се състезавахме на кого по-бързо ще му свърши мястото за печати и визи в паспорта. :)

Т. Тодорова

27.11.15
15:15

S&M, Канада е много далече. Аз обичам да съм си близо до вкъщи. (h) Скандинавските страни са красиви и богати, но не бих казала, че са кой знае колко прекрасно място за живеене. На мен и в България не ми е зле (или поне не често), но пълно щастие няма :)
За бежанската вълна не ме подсещай, че вече ми се гади от целия панаир.

Марго, благородно ти завиждам (завиждам не е най-точната дума, ама ти ме разбираш к’о имам предвид). С очи като пържени яйца чакам да ни свършат двата кредита и да започнат да ни остават нормални пари за пътешествия (макар и кратки). (inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.11.15 15:18.

27.11.15
15:31

казано от Т. Тодорова на 27.11.15, 15:15:

Марго, благородно ти завиждам (завиждам не е най-точната дума, ама ти ме разбираш к’о имам предвид). С очи като пържени яйца чакам да ни свършат двата кредита и да започнат да ни остават нормални пари за пътешествия (макар и кратки). (inlove)

Е, т’ва беше преди повече от 10 години... :D Не съм чак толкова за завиждане...въпреки че от 20 годишна не съм живяла на едно и също място повече от две години, последните години прекалено много се застоявам от грешната страна на границата ни негативите стават все повече от позитивите. ;) Много ми липсва пътуването. (dull)

Т. Тодорова

27.11.15
18:34

Разбирам ти мъката.

27/11/2015

- кафе с мляко; мляко с Милка 3в1; голяма вратна пържола; 400мл лют шалгам; малка вратна пържола, салата от марули, краставици, репички и зехтин, две оризовки; нар и половина; горещо какао (сурово, с мляко) с кокосова захар и малко кокосово масло; 1/2 чаша вино

- не съм тренирала, пих само магнезий;

- вода почти не пия и това не ми се нрави

хах :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.11.15 19:06.

Т. Тодорова

27.11.15
20:28

Ушатата скарида (inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.11.15 21:55.

Т. Тодорова

02.12.15
11:02

29/11/2015 - 02/12/2015

Храна: прилична с тук-там някое изключение, като сладките ми с течен шоколад от вчера, примерно :D
Вода: започнах да пия и се почувствах една идея по-добре; кафето го спрях, жуля какао (не знам дали споменах, но горещо какао + ядкото мляко + капка портокалово масло + канела = сетивен оргазъм)
Движение: почти никакво - клякам тука из нас, подскачам, лицеви напъвам, ама то това не е тренировка, ами е колкото да мога да напиша, че не съм си инкрустирала задника в работния стол
Работа: имам си отнема ми много време и ми е много трудно. Обаче ми е супер зарибено.
Глупост: О, хай левъл е там положението. Пих текила в понеделник, преди т’ва вино. и цигарки много пуших. Гений. Вечерта пияна не бях, само изморена, много изморена, обаче сутринта мислих, че съм умряла и съм се събудила в ада. Изродска тахикардия - 136 пулс за добро утро и кръвно около 70 на 40. Пих бизогама по едно време, щот’ се уплаших. Дишания правих, само една молитва дето не ударих, ама при лекар не припарих :D Само Славова попитах колко бизогама да изпия. Уи лов Славова. (inlove)
*** пари като цяло има някакви - не мрем от глад, винаги имам в портмонето, и т.н., обаче за пудовка никога не мога да отделя и съм много нещастна по тоя въпрос. :) Реших, че просто ще си каширам някакви в едно розово прасе - вече има 35, ще му пускам всеки ден и на никой няма да казвам. :D Яд ме е, че изтървах поръчката за залата - взимаме от Юри, ако не се лъжа, пък неговите цени са чувствително по-добри от на Декатлон. Ако имате препоръки от къде мога да взема на добра цена, ама да не е такава :D, споделете. Една 12-ка ще взема на първо време - с тежестите за китки мога да я кипря до 14. И не е зле, че се позабавих, щото щях да нарамя 16ка и да я ползвам за нищо друго, освен за суинг.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.12.15 11:07.

Т. Тодорова

02.12.15
13:06

:D

Т. Тодорова

04.12.15
13:01

Нях-нях! (rock)

04.12.15
14:44

Ае сега вземи да я използваш :* Със здраве, баци :*

Т. Тодорова

04.12.15
14:57

Вече я използвам, ако искаш да знаеш. :P Мерси, бацинка :*
Тежка на лапичките ми идва, ама ще я овладея набърже. Отдавна не се бях радвала така на нещо - златен тоя мой мъж! (inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.12.15 14:58.

Т. Тодорова

05.12.15
10:08

Хи-хи!

Вчера ми се събират около 70 суинга + по 20 с една ръка (с подаване между всяко повторение), към 30 гоблет клека, 20 хай-пула, малко подаване около тялото и така. :) Не мога да се откача. Това ми е любимото нещо (inlove)

После свинщинка с дюнер почти без картофи, 1 бира и две фалафелчета (това ми беше храната за целия ден)

Днес сме се разбрали с колежката, тренер Мая, да ходим по поляните някъде да размятаме една петица с образователна цел и една 12-ка - с изпотяваща цел :)

(nmuchfun)

Т. Тодорова

05.12.15
20:12

:)

Два пъти какао - сутринта с овесено мляко, вечерта половин доза с парченце Милка-ягода вътре (inlove); 4 дребни соленки, една малка ракия и катък веднага след тренировка, в Сентръл парк (учудващо пренебрежително обслужване, баси хората); свинско с лук, нахут и моркови + марулена салата; 1/2 наполеонка, щото са много хубави (за пловдивчани - на Мария Луиза, баничарницата до Авеню - много яки сладки неща);

Тренировката, на поляната на Младежкия: много приятно, с много обикалящи наоколо кучета (inlove)
5 кръга от: 10 скачащи клека, 20 ходещи напади, 10 снача на ръка - с 8кг, 20 суинга - 10 руски, 10 ХЪмерикански с 12кг(ръцете май няма нужда да са ми толкова изпънати... нито пък краката толкова отворени...?)

Ударих си задника с пудовката. Ауч! :D

Такива ми ти работи :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.12.15 23:12.

Т. Тодорова

06.12.15
15:53

Честит ви празник и честит имен ден на празнуващите :)

Днес:
Цял ден чистене, готвене, оправяне на къщата (щот нали е празник, че е и неделя ;), ама няма кога иначе); Яко домашна работа + офисите вечерта
Храната:
- горещо какао с кокосов шекер, овесено мляко и парченце шоколад с ягодки - за аромат; малък, много малък сандвич с масло и кашкавал; 2 парчета пържен шаран с доматено-лучен-чесново-морковен-подправчен сос, салата от марули и краставица;
Разни:
- 1,5л вода, магнезий, вит. ц и б-50

Мойта мама: BatMAM by day, on Batman’s team by night :P

Т. Тодорова

07.12.15
18:08

Днес:

храна и вода:
бива, без боклуци; достатъчно течности
тренировката:
никаква, само пробвах някакви неща - ще ми доде тая вечер сигурно и нямам никакъв пауър - пудовката усещам как я изпускам направо
разни:
може би ще си взема и една 8-ца, и ще се надявам да мога да я продам на някого след някой друг месец; но ще изчакам да ми мине МЦ, защото сигурно е заради него - и в на-лошата си форма не съм била толкова немощна; пих магнезий и б-50 само;

Къпя се и лягам да спя.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.01.17 00:19.

Т. Тодорова

08.12.15
13:21

Мда, МЦ пристигна снощи - адски болки и много зор, но излязох с кучетата да се разходя, мотахме се 40 минути и ми стана по-добре. Довечера ще тренирам при доктора, колкото мога. Изглеждам ужасно, пълна съм с вода, подпухнала, със сенки под очите  - мамина златна :D (nbat)

Сега съм в офиса, между хора, за да не се удавя в собствената си злост у нас :D, и добре, че дойдох, защото си имаме гостенче (inlove):

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.12.15 13:29.

Т. Тодорова

09.12.15
10:11

Не можах да тренирам, само клекнах по едно време с лоста няколко пъти (20кг) и щяха да ми паднат вътрешностите.
Тренировката пропуснах, но си направих 5км разходка с 5кг (само!) раничка и ми се отрази много добре, ако трябва да бъда напълно откровена.

Купих си боя за коса за първи път от не знам кога и ще се намацам в неделя - да видим какво ще се получи :)) Добре, че вече ми минаха маниите за русо, червено, зелено, розово, синьо, черно, пембено ... :)

Храната ми беше окей вчера, ама не напълно, защото изпих половин кола и ометох половин шоколад. No regrets, though.

Днес не знам какво ще правя - не се чувствам слаба вече, но пък много ме боли и ми тежи куемчиту :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.12.15 11:09.

Т. Тодорова

09.12.15
11:40

Колежката ми едитна снимката, щото така било по-правилно. Я какъв имидж ималa мойта кокона:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.12.15 12:11.

Т. Тодорова

09.12.15
18:33

09/12/2015 (03)

храна:
2 чаши горещо какао с кокосова захар и портокалово масло; 5 мандарини, 1 банан; парче шаран с 4 оризовки; 1/3 шоколад; 1 нар, 50гр сурови ядки;
вода:

движение:
кучешка разходка, 600кв офиси и жалки опити за пудовквстване: 5 кръга от: 5 на посока подаване около торса, 10 двуръки суинга, по 5 с една ръка, по 5 обръщания, 10 суинга до вертикала;
разни:
мързи ме да дишам, не ми се работи, не мога да се фокусирам - искам да се разхождам и да спя (не по едно и също време, де :D)

Т. Тодорова

10.12.15
20:10

10/12/2015 (04)

храна:
5 мандарини; един банан; какао с кокосова захар; канела и мляко; 100гр микс от сурови ядки и сушена гняс, която не ме изкефи... ама хапнах я, нали съм грухи :); един протеинов бар преди тренировка... вечерята ще я впиша после, ако има такава, че сега не мога да я измисля;
Чорбички:
- 2л вода (част от нея - на чай), 1 3в1
Тренировка:
Загрявката на Деница - две упражнения, които вече усвоявам по-добре, както и предния път казах; пудовка 8кг: различни свингове, сначове, обръщане с изтласкване, подаване около торса...
4 кръга интервали, 40:10:
тръстър с 10кг
лицеви от колене
суинг с 16кг
катерач
набиране на тиерекс (разновидност някаква, много приятна)
* накрая: банан, който ми е много труден
Разни:
похвали ме докторът, че в по-добра форма съм била

Т. Тодорова

11.12.15
20:00

*** Вечерята от снощи забравих: кюфтета, салата от... наистина не помня каква, хляб с коприва, 4 бисквити с тахан; малко уиски;

11/12/2015 (05)

Храна:

2 пъти какао с кокосова захар - едното беше с канела, портокал и мляко, а другото с мляко и блокче ягодова Милка; 1 нар; ред Милка; 2 оризовки с 12гр сланина; 3 оризовки с домашна лютеница и кашкавал; след получилото се “ред сланина - ред шоколад” :D, реших, че ще тренирам; вечеря: татарско кифтье от Попов, салата от розов домат (домашен буркан), печени чушки, червен лук, чесън и две оризовки;
Вода:
1.5л + чай
Тренировка с 12-ката (как го казвам, все едно имам още 18 опции :D:
пренебрежително загравяне, което даже не знам защо споменавам
малко от на Деница изчанчените упражнения, от които също бързо се отказах, щото много се пързалях на паркета
4 кръга, само с една почивка от 30-40 секунди, щото трябваше да отговоря на една кокошка по месинджъра :)
- 10 във всяка посока подавания около торса
- 20 руски суинга
- по 5 с една ръка
- 10 до вертикала
- по 10 обръщане (без изтласкване, щото лявото ми рамо не е окей след като се опитах да сначнa - ще си го изкъпя, ще си го цункам и ще си го намажа с магнезий, буди-буди :*)
- 10 на всяка страна - наведи встрани
- 20 ходещи напади (без тежест, щот ме домързя)
* разтягане, точно толкова смешно, колкото загряването

Нищо особено, ама ми изтекоха водите от зор. Тая 12-ка е по-тежка от тия в залата - такова чувство имам. Трябва да питам дали не ги дялат - да се злобят пациентите колко са могъщи :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.12.15 20:16.

11.12.15
20:11

Имаш най-свежия и забавен дневник във форума! И това твое куче - истинска уеб звезда! :)

Т. Тодорова

11.12.15
20:32

Кобре, радвам се, че те кефи, мерси :)
Сигурна съм, че и звездата би била трогната от коментара, ама нали е звезда, не следи форумите на простолюдието ;)

Т. Тодорова

12.12.15
18:23

12/12/2015 (06)

Пълен айляк днес. Е, чистих, чистих и на Борката токсичната пикня от едно-две места, ама преживях го някак. Ушатият ми напика трите чифта гири и въжето за скачане. Kак си е наврял пикАлцето там - идея нямам - но ще си остане без него другия път.

Храната... ами, основното ядене си е супер, ама намаах цял шоколад :D Не знам кога ще спра с тия биполярности - на единия ден умирам от гузна съвест, на другия ми дреме на ... празния станиол от шоколада :D

Без тренировка - няма как сега, пък и по-добре - ще почета малко.

Ей я и уеб звездата: така я заварих на новите ми чаршафи, в леглото, на което вече не й е позволено да спи :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.12.15 20:16.

13.12.15
11:46

Погледът ѝ казва само едно - Bitch, I’m fabulous! :D

Т. Тодорова

13.12.15
19:28

Енев, нЪли? :)))

Понеже няма къде другаде да ми оценят подигравката: Руми Илиева работи усърдно върху нова програма, наречена “Дупемания”. :D
Прекарах известно време в четене на коментари и зловещо “хххии-хххиии” - нямала си баба работа... :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.12.15 19:31.

13.12.15
19:45

Руми е гений. (rock) Мисля, че осъзнава, че е понякога смехотворна, но в това и е чара и го прави за пари. :D
Жалко, че май се е ориентирала да става по-комерсиална и профи.  Повече ме кефеха домашните и видеота в хола.  Сега е тръгнала в посока—масова фитнес индустрия, да го наречем.
Майтапът на страна, уважавам методите и, кефи ме и самата тя е пример за това с формата си.  Като човек изглежда също много забавна!

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 13.12.15 19:45.

Т., аз не я следя какво прави, но заради теб се разрових.
Да очакваме значи през 2016 година яко мускулести дупета, направени с домашни тренировки! :D Мега-гига-тера уголемяване!

казано от Т. Тодорова на 13.12.15, 19:28:

Енев, нЪли? :)))

Понеже няма къде другаде да ми оценят подигравката: Руми Илиева работи усърдно върху нова програма, наречена “Дупемания”. :D

И аз се разрових заради теб. На мен пък ми звучи готино, никога не е излишно да потренираш задницата повече (wasntme) :D

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 13.12.15 20:22.

Т. Тодорова

14.12.15
08:47

Мен искрено ме забавлява Илиевата. :) Ама смешна или не, има си и тя своите фенове и целева група. (почес-почес)

@Милена, за задницата съм съгласна :P

Вчера храната беше ... ем, не бих се похвалила, но не е и нещо, заради което да се кльофна в ъгъла и да рева.

Движение: без тренировка, но с офиси, едночасова кучешка разходка (бързичко ходене, защото беше студено); домашна работа... Днес ще тренирам обаче, щото ми мина болката в кръста от суинговете :D

Чудих се, чудих се к’во да измъдря за страницата на залата и.. :D :

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.12.15 08:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1