26.11.15
18:41
Здравейте , съжалявам ако има такава тема , но не можах да открия подобна. Та въпросът ми е едно от упражненията ми за трицепс е кофички на пейка (аз ги правя на лежанка) и тъй като тренирам в домашни условия няма къде да си сложа краката и няма човек до мен който да ми слага тежести върху мен , правя по 15-20 повторения на серия и искам да знам дали не е проблем да се прави по толкова , защото аз до колкото знам за маса се правят 6-12 повторения , а вече 15-20 отиват към издръжливост. Благодаря предварително!!
15-20 означава, че ти е леко. Една идея, която все си мислех да пробвам, когато тренирах домашно, беше следната - раница, пълна с книги, която да е обърната откъм гърдите, за да не се удря отзад в лежанката. Тествай го това и пиши дали е свършило работа :)
26.11.15
20:47
15-20 означава, че ти е леко. Една идея, която все си мислех да пробвам, когато тренирах домашно, беше следната - раница, пълна с книги, която да е обърната откъм гърдите, за да не се удря отзад в лежанката. Тествай го това и пиши дали е свършило работа :)
благодаря за отговора , ще го пробвам това и ще пиша другата седмица вече тъй като днес правих ръце :)
П.С. - стана , мерси много :)
Мнението беше редактирано от Христо Налбантов на 03.12.15 19:23.