06.12.15
22:52
Здравейте, BB-team-ъри!
Моята цел, е покачване на мускулна маса. Разчитам изцяло на храната.
Дневният ми калориен баланс, е около 2,700 kcal. Стремя се да приемам, с около 300 повече.
Нека преминем към хранителния режим:
Закуска:
1 кисело мляко “Верея” - 288 kcal, 15 гр. протеин, 17 гр. въглехидрати;
100 гр. овесени ядки - 363 kcal, 13 гр. протеин, 65 гр. въглехидрати;
2 яйца(~50 гр.) - 160 kcal, 12 гр. протеин.
Общо: 811 kcal, 40 гр. протеин, ~ 100 гр. въглехидрати.
Обяд(преди тренировка):
3 филии, нарязан пълнозърнест хляб “Симид”(100 гр.) - 260 kcal, 19 гр. протеин;
Нещо готвено(боб, леща, спанак и др..) - ~300 kcal, ~15гр. протеин.
Общо: 560 kcal, ~ 35 гр. протеин.
След тренировка:
Същото като закуската.
Вечер:
Същото като обяда(преди тренировката) + сирене, кашкавал, извара и др.
Получава се, общо за деня, около: 2,900 kcal, 150 гр. протеин.
Какво мислите? В момента тежа 65 кг., 175 см. съм висок. Целта ми е, до Март месец да кача до 70 кг.
Благодаря Ви предварително! :)
Гледам, че грам месо нямаш. Аз лично бих вкарал някакво месо и бих търсил повече белтъчини.
Не мисля, че белтъчините са малко? За обяд, месото може да бъде през ден. Благодаря. Други мнения?
07.12.15
14:54
Белтъчините не са малко. Аз лично след тренировка не бих ял същото като сутринта, а бих ударил две свински пържоли. Също така тия три филии хляб можеш да минеш и без тях, или поне да не са три, а една.
казано от Алберт Василев на 07.12.15, 07:30:
Други мнения?
Момче, със стрийт трудно ще качваш. Ходи поне два пъти седмично в някоя по-евтина зала. Увеличи количеството на храната и ще качваш. От лещата доста се напълнява, много по-добре е от боба и спанака. Можеш и извара вечер да приемаш.
казано от Антон Батбаянов на 07.12.15, 14:54:
Белтъчините не са малко.
Ако приемем за чиста монета всичко, което пише по етикетите и ако смятаме с компютърна точност всеки грам белтък във всеки залък, който слагаме в устата си, можем да кажем, че не са малко. Но аз лично предпочитам да не се движа по ръба, а да добавям поне 20-30 отгоре, за да съм по-спокоен, че реално съм приел колкото искам да съм.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 07.12.15 23:02.