Днес съм с порядъчна мускулна треска :) - квадрицепс, глутеус, задна част на бедрата, изобщо всички възможни мускулчета.
Снощи изкарах много добре на събирането с колегите. Kanaal е приятен бар, но малко скъпичък. Предлагат белгийска, сръбска, американски бири. Наливната сръбска Kabinet е 5,50 лв. за 330 ml, а една от американските струваше 7,50 лв. пак за 330 ml. Но си бяха доста силнички, защото изпих 5 бири и определено ги усетих :D
Храната днес:
- кафе с мляко
- 1/2 нар
- рибена чорба, 5 пържени барбуна, шопска салата без сиренето
- вечерята не съм я измислила още - от магазин Березка си купих парче пушена риба Палтус и още не съм я опитала, та може би ще е тя
Хубав ден и много настроение (sun)
Добавям храна:
- 2 коремчета от сьомга
- салата цвекло с кисели краставички; салата пилешко филе с гъби и майонеза (puke)
- 20 гр кашкавал
- бира
Видяхме се с Gotcha на по бира :) Много готин човек, трябва по-често да се събираме :)
Мнението беше редактирано от Zozo на 22.11.15 00:18.
Днес тренировка:
Горна част - Б
Загрявка
“Избутване на дъмбели от полулег - 1х2х15 кг; 2х10х13 кг (на ръка)
+ Придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии)” - 2х8х40 кг
“Избутване на прав лост от хор. лег - 2х7х40кг
+Гребане с дъмбел (суперсерии)” - 2х8х23 кг
“Повдигане на ръце напред с дъмбели - 2х8х7 кг (на ръка)
+ Високо изтегляне (суперсерии)” - 2х10х25 кг
Коремни преси за долна и горна част (с 10 кг)
Тренировката не беше кой знае какво. Отново ми отказа лявото рамо с 15-килограмовите дъмбели, та се наложи да смъкна тежестта на 13 кила (headbang). Скрипецът ми вървеше тежко - май има нужда от смазка :), но все пак успях с 8-ци на 40 кг.
Храната:
- кафе с мляко
- парче печена тиква
- 300 г рибена чорба от сьомга, 200 г телешко с ориз, люти чушки
- 50 г коремчета от сьомга, 50 г пушен палтус, салата айсберг
- бира
Сутринта малко съкратих разстоянието до офиса пеша, защото се наложи да взема метрото. На обяд, обаче се навървях порядъчно по баирите на “Гео Милев” и то само с малка раничка (sun). Чудно беше времето навън и го използвах максимално :)
В офиса не беше много натоварено, дори съдействах на колеги.
Хубава вечер и много, много усмивки понеделнично (sun)
Малко за настроение:
Мускули vs ...
Тренировка вчера:
Долна част - Б
Загрявка
клек “Джеферсън” - 4х10х20 кг
Мъртва тяга (класическа) - 2х5х67,5 кг; 1х4х67,5 кг
Бедрени екстензии (на машина) - 3х8х39 кг в суперсерия с хиперекстензии 3х10х15 кг
Колелце от колене - 3х16
Супер доволна от тренировката :) Отдавна не бях вдигала килата на тягата, ама вчера успях (muscle) От клека днес не се оплаквам (sun) - краката са моите :)
Днес ходих 4 км сутринта до офиса под дъжда - беше супер яко!
Храната:
- кафе с мляко
- портокал
- 200 г руло”Стефани” с телешка кайма
- 100 г ориз със зеленчуци
- бира
Усмихната вечер (sun)
Тренировка днес:
Горна част - А
Загрявка
Избутване на прав лост от хор. лег - 1х7х40 кг; 1х4х45 кг; 1х3х45 кг
Придърпване на горен скрипец в раменен надхват - 3х7х40кг
Избутване на дъмбели от полулег - 3х9х13 кг(на ръка)
Повдигане на ръце напред - 3х8х7 кг (на ръка)
Хиперекстензии - 3х15х10кг
Планински катерач - 1х15
Много хубава тренировка. На втората серия на лежанката реших да сложа 5 кила отгоре, пък каквото стане :) То взе, че се получи (muscle). Пробвах и планински катерач, но май не е за мен това упражнение - много кардио (giggle).
Вчера извършвахме обществено полезен труд с Боби :) Натоварихме баба му и баща ми и ходихме до Кюстендил. Оставихме бабата при едни нейни приятели да се видят - 90 годишни хора и жената си беше в доста добро състояние. Баща ми пък го закарахме при негов приятел, с когото не са се виждали 2 години. Мислехме да тренираме в залата на Тони, но ни домързя, та седнахме да хапнем :) После пазар, прибрахме си роднините и обратно към София.
Вечерта бяхме на много приятно събиране с представяне на домашно вино. Разкошно младо винце - 60% мерло и 40% каберне. Не знам колко изпих, но на сутринта бях свежа като репичка. Друго си е качественото вино, направено изрядно по технология и от грозде :)
Днес почти целият ми ден замина в работа и малко шетане из нас.
Храната:
- кафе с мляко
- 2 кивита
- 300 г телешки джолан със спанак и ориз на фурна; салата домати с авокадо и бейби спанак
- шепа фъстъци; 1 фурма; 20 гр. сирене
- (beer)
Хубава вечер и успешна нова седмица (sun)
Тренировката:
Долна част - А
Загрявка
Клек със сейфти бар - 3х9х45 кг
Мъртва тяга с прави крака - 3х8х60кг
Сиси клек - 3 х 20 х 10 кг
Хип тръст - 3 х 15 х 20 кг
Не бях клякала две седмици и цял ден се навивам, че ще клекна - никакви проблеми (muscle)Боби заспа на хип тръста (giggle), ама е толкова криво да го правиш с тежест, която те покрива почти наполовина :( Беше пълна залата е нямаше къде с лост и тежести.
Днес малката маймуна дойде с нас, с нейната си тренировка - горкото се оплака, че днес не е ден за набирания (giggle).
Храната:
- кафе с мляко
- 150 г печена тиква
- 150 г телешко печено + 350 г зеленчуци на фурна (броколи, моркови, лук, целина)
- 150 г телешко печено
- бира
Днес дойде на един колега пратката от SportsDirect и ми вика - “Премери, моля те, якето, което съм купил за едно момиче”. Обличам го аз, а то - тясно, едвам го закопчах. А мацката била с моите габарити, ама не и на гръб (giggle)
Работата е до пръсване, целият декември ще е така....
Лека нощ и само весело натсроение (sun)
Днес тренировка:
Горна част - Б
Загрявка
“Избутване на дъмбели от полулег - 1х2х15 кг; 2х10х13 кг (на ръка)
+ Придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии)” - 2х8х40 кг
“Избутване на прав лост от хор. лег - 2х4х45кг
+ Високо изтегляне (суперсерии)” - 2х10х30 кг
На високото изтегляне въобще не ги усетих килата :) На дъмбелите отново се изложих - с 13 кила да правя 10-ки, а с 15 - едва двойки (headbang)
Тренировката:
Долна част - Б
Загрявка
клек “Джеферсън” - 2х10х20 кг; 3х10х25 кг
Мъртва тяга (класическа) - 1х6х52,5 кг; 2х5х67,5 кг
Бедрени екстензии (на машина) - 3х10х39 кг в суперсерия с хиперекстензии 3х10х15 кг и колелце от колене - 3х16
На клека реших да вдигна килата. Кривя едното рамо (това, което е водещо), та не се получи никак добре :( Трябва да изчистя техниката - не съм му свикнала още. За сметка на това си затвърдих тягата (muscle), увеличих и повторенията на бедрените екстензии. Като цяло съм доволна от тренировката. Накрая 3 упражнения правих в суперсерия, че трябваше по-бързичко да приключа трена.
Храната:
- кафе с мляко, ментов чай
- супа топчета от конска кайма, 140 гр свински дроб на тиган, зелена салата
- шепа гевречета на Тарали
- бира
В офиса сме затрупани с работа - 24 мейла имах в пощата за последните два часа. Добре че не бяха за мен, а за колегите по различни проекти :)
Хубава вечер и много усмивки (sun)
07.12.15
19:40
Аааа Зозо щангетите са много готини!!!
Тренировка днес:
Горна част - А
Загрявка
Избутване на прав лост от хор. лег - 3х3х45 кг;
Придърпване на горен скрипец в раменен надхват - 1х10х30 кг;2х5х40кг
Набирания - 3хСТ с “малка” асистенция :)
Избутване на дъмбели от полулег - 3х9х13 кг(на ръка)
Повдигане на ръце напред - 3х8х7 кг (на ръка)
Хиперекстензии - 3х15х15кг
Колелце от колене - 3х16
Много съм доволна от тренировката (sun) От понеделник не успявах да стигна до залата, че съм страшно натоварена в офиса... Ама с инат си направих 3 серии с по 45 кила на лежанката (muscle)
Горният скрипец в залата нещо съвсем е клеясал :( тръгвам за загрявка с 30 кила и буквално увиснах с цяла тежест на него, за да го издърпам. След две серии големи мъки, накрая правих набирания (giggle).
Храната:
- кафе с мляко
- чушки с телешка кайма и ориз, салата домати с рукола, бейби спанак и авокадо
- пушена скумрия, салата домати с рукола, бейби спанак и авокадо, 2 домашни бонбона от моркови с кокос
- (beer)
Днес реших да направя бонбоните с моркови и станаха чудесни. Малката щерка ми помагаше с приготвянето и беше скептично настроена, ама като ги опита, си облиза пръстите :D
Рецептата може да видите ТУК
Сега вече съм спокойна - два вида бонбони изпробвах да правя и за Коледния базар на малкия човек сме готови :)
Хубава вечер и успешна нова седмица (sun)
Мнението беше редактирано от Zozo на 13.12.15 18:34.
13.12.15
18:21
Ееее, браво!
Много се радвам и за тренировката ти, и за лежанката ти (която е по-силна от моята), и за бонбоните!!! :)
То се е видяло, че и аз ще правя морковените. :D
казано от Вероника Налбатска на 13.12.15, 18:21:
Ееее, браво!
Много се радвам и за тренировката ти, и за лежанката ти (която е по-силна от моята), и за бонбоните!!! :)
То се е видяло, че и аз ще правя морковените. :D
Рони, много път имам да извървя до твоята лежанка :) Бонбоните ги оцениха и във фитнеса :) - не казвах от какво са направени, та имаше догадки - тиква, цвекло, но никой не позна моркова (giggle). Супер е човекът, който е измислил рецептата!
Тренировката:
Долна част - А
Загрявка
Клек със сейфти бар - 1х9х45 кг;1x6x50кг;1x5x50кг
Мъртва тяга с прави крака - 1х3х8х60кг
Сиси клек - 3 х 15 х 10 кг
Хип тръст - 3 х 10 х 30 кг
Няма такава тренировка :) Отдавна се навивам да вдигна килата на клека и най-накрая стана (sun).
Боби закъсня за фитнеса, но аз бързах да прибирам малката щерка от у-ще, та помолих Милен да ми пази. За първи път реших да сложа вместо 45 кг, 50 кг и Милен ме пита - “Колко повторения?”, пък аз откъде да знам (giggle). След четвъртото вика - “И още едно”, след петото пак “И още едно”, та станаха 6 :)
Храната:
- кафе с мляко
- портокал
- кюфтета от тиквички + салата домати + таратор + варено яйце
- червено вино
Хубава вечер на всички (sun)
-
Днес тренировка:
Горна част - Б
Загрявка
“Избутване на дъмбели от полулег - 2х10х13 кг (на ръка)
+ Придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии)” - 2х8х40 кг (8 плочки)
“Избутване на прав лост от хор. лег - 2х3х45кг
+ Високо изтегляне (суперсерии)” - 2х10х30 кг
Толкоова.
Тренировката:
Долна част - Б
Загрявка
клек “Джеферсън” - 6х10х20 кг
Мъртва тяга (класическа) - 1x60 кг; 3х5х67кг
Бедрени екстензии (на машина) - 3х10х39 кг в суперсерия с хиперекстензии 3х10х15 кг
Добра тренировка :) Мозъкът ми е прегрял на n-та степен, ама от утре почивам 4 дена (party) (да не повярваш). Резервирахме хотел в Девин и отпрашваме :)
Вчера беше фирменият купон и се получи доста приятно. Поговорих с някои колеги за работата, което беше супер важно и мисля, че ще се пооправят нещата в някои звена.
Храната:
- кафе с мляко
- ябълка
- пилешки филенца с ориз; салата зеле с моркови
- мноооооого хапки със сьомга от кетъринга, парче младо свинско от цяло прасенце
- винооооо много
Хубава вечер и весело Коледно настроение (sun)
Честита да е Новата година!
Желая на всички здраве, за да постигнете мечтите си.
Желая на всички щастие, за да се радвате на малките неща в живота.
Желая на всички любов, за да я споделите с близките си и приятелите си.
Желая на всички късмет, за да се ви сполетят само хубави моменти.
Тренировка днес:
Горна част - А
Загрявка
Избутване на прав лост от хор. лег - 1х7х35 кг; 1х4х45 кг; 1х3х45 кг
Придърпване на горен скрипец в раменен надхват - 1х10х30 кг; 2х8х40кг
Избутване на дъмбели от полулег - 3х9х11 кг(на ръка)
Повдигане на ръце напред - 3х7х7 кг (на ръка)
След 2-седмично отсъствие, стигнах до залата :) Мислех, че ще съм супер зле, но не би... Направих си лежанката, дори се учудих на самата себе си (giggle). Малко със скрипеца не се разбрахме - пих кафе следобяд и ми се разтупка машинката, и се притесних, ама мина :)
Сутринта си навъртях и 4-те км през снега (sun). Само пресичанията на улиците ми бяха проблем, че всичко се хлъзгаше :( Какви ли химии сипят (devil)
Коледа изкарахме в Девин само с малката щерка. Беше уникално преживяване (sun). Ходихме до планетариума в Смолян, до Триград с невероятните пещери - “Дяволско гърло” (почти на бегом качих стълбите :)) и “Ягодинска пещера”, снимахме прилепи, купихме си “Мурсалски” чай, киснахме в разни басейни ... идилия :)
Нова година - уж само с кумците, ама поканих още едно семейство и беше страхотно. 3 момичета тичат из апартамента, не пипнаха телефон, компютър и т.н. и аз бях много приятно изненадана.
Подаръците - тази година след кратък размисъл, реших, че е добре да подарим на всеки книга. Всички семейства около нас си имат всичко, но книгата е нещо, към което рядко се обръщаме, за съжаление, особено в хартиен вид.
Весела и много, много щастлива година желая на всички (sun)
04.01.16
23:18
Колко си позитивна!
Весела година и все така с широките усмивки! :)
Идеята с книгите ми харесва и често прибягвам до същото.
казано от Вероника Налбатска на 04.01.16, 23:18:
Колко си позитивна!
Весела година и все така с широките усмивки! :)Идеята с книгите ми харесва и често прибягвам до същото.
Рони, даде ми страхотна идея! Получаваме книги, а доколко ги четем? Да организираме събиране и да разказваме книгите, които сме прочели последния месец, напр.?
05.01.16
08:29
Няма ли обаче това да е “spoiler” за тези, които не са чели някоя от книгите, които ще бъдат разказани? :)
М-да. Тогава си избираме една книга, която всички прочитат :) Шегувам се. Права си, Рони.
Да направя кратка равносметка на 2015-а година.
След няколкомесечното прекъсване в края на 2014-та и началото на 2015-та година, стартирах на 11 май 2015-та:
май 2015-та/ декември 2015-та
- придърпване на горен скрипец подхват - 3х10х30 кг/ 3х8х40 кг
- избутване на прав лост от лег - 2х7х37,5/ 3х3х45 кг;
- избутване на дъмбел на наклонена лежанка - 3х8х12 на ръка/ 3х9х13 кг(на ръка) с опити и с 15 кг дъмбел
- гребане с дъмбел от стоеж - 3х7х18 кг/ 3х8х23 кг
- мъртва тяга (класическа) - 4х60кг, 5х60 кг/ 3х5х67кг
- клек - 2х10х20 кг; 1х10х30 кг/ клек със сейфти бар - 1х9х45 кг;1x6x50кг;1x5x50кг
- бедрени екстензии - 2х8х25кг/ 3х10х39 кг
Мерките към днешна дата:
тегло - 54.5 кг
талия - 73 см
ханш - 95 см
бедро - 53 см
гръБ - 85 см
Заключение: Не съм променила особено мерките, реално са същите като миналата година, с изключение на гърба :) За сметка на това за 7 месеца съм увеличила значително тежестите (muscle)
Мисля, че засега се движа в правилната посока, пък да видим занапред (sun)
Тренировката вчера:
Долна част - А
Загрявка
Клек със сейфти бар - 3х5х50 кг (последното с помощ)
Мъртва тяга с прави крака - 3х8х60кг
Хиперекстензии - 3 х 15 х 15 кг
Много прилична тренировка. Трябваше ми експлузивност.
Успях с килата. Доволна съм.
Хубава вечер и много усмивки (sun)l
Мнението беше редактирано от Zozo на 08.01.16 19:35.
Днес ме домързя да отида до залата, та тренирах по програмата на малката щерка със собствена тежест :)
Тренировката:
1. Повдигане на крака от вис - 2 серии по 10
2. Лицеви опори на земя със стойка - 10, 9, 8
3. Набирания - 3, 3, 2 (до лакти)
4. Планк - 2х60 сек
5. Хип тръст - 3х20 със задържане
6. Трицепсови кофички - 3х10
7. Натискане на стена - 3
Все още не знам как ще се чувствам утре (giggle). Набиранията не бяха до долу, а само до лактите, ама пусто ни гръб държи, ни бицепса :)
На кофичките се изкефих - не ме болеше рамото и можех да направя повече, ама нали се “състезаваме”.
И като и казвам на малкото - “Виж какво шкембе има мама” и тя се сърди - “Ти нямаш шкембе, малко мазнинки, които са полезни за жените” :)
Хубава вечер и много, ама много любов (sun)
Днес нормална тренировка:
Горна част - Б
Загрявка
“Избутване на дъмбели от полулег - 2х9х13 кг (на ръка)
+ Придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии)” - 2х8х35
+ Високо изтегляне (суперсерии)” - 1х4х40 кг; 1х5х40 кг
Ей, бях забравила какво е да правиш лицеви опори и кофички (giggle). Днес ме боляха и гърдите, и трицепса. Много тегаво мина цялата тренировка. Едвам си направих сериите с килограмите.
Двата почивни дни пак се наложи да работя, ама вече трябва да свиквам (headbang)
Сега с малкия човек приготвяме неща за сандвичи :) Утре има “Домашен бит и техника” и ще правят сандвичи - та шунката я изрязахме с чаша, кашкавалът с формички на заек, елхичка и цвете, по едно листенце магданоз, маслинки на четвъртинки, малко морков и репичка на розички (sun)
Хубава вечер и усмивки (sun)
Тренировка 12.01.2016
Загрявка
клек “Джеферсън” - 6х10х20 кг
Мъртва тяга (класическа) - 1x60 кг; 3х5х67кг
Бедрени екстензии (на машина) - 3х10х39 кг в суперсерия със сгъване за задно бедро 3х10 кг
Тренировка днес:
Горна част - А
Загрявка
Избутване на прав лост от хор. лег - 1х6х40 кг; 2х5х45 кг
Придърпване на горен скрипец в раменен надхват - 1х10х30 кг; 1х4х40 кг на единия скрипец, 1х5х 40 кг на другия
Избутване на прав лос от наклонена лежанка - 1х10х20 кг; 1х5х30кг;1х6х30 кг
Избутване на дъмбели от полулег - 2х10х11 кг(на ръка)
Придърпване на долен скрипец - 2х 10 х 25 кг
Повдигане на ръце напред - 2х7х7 кг (на ръка)
Привет на всички и честит първи хубав сняг (party)
Днес загрях чудесно до офиса - 4 км ходене по трасе с препятствия :) Докато излезна от квартала и беше горе-долу добре - снегът хруска под краката ми, чудо. На баира от 4-ти км до БАН така се беше заледило, че имаше тук там стъпки, и трасето приличаше на прескачане през гуми - доста зор видях :) Последва равно ходене по улицата (нямаше никакво утъпкано място по тротоарите). Към стадион “Академик” за малко да навлезна в заблатено-замръзнал участък, но много бързо съумях да го избегна.
Пристигнах зачервена и приятно уморена в офиса - идеален старт на работната седмица :)
Да му мислят шофьорите, пътували по същия маршрут в задръстванията (giggle).
Храната:
- кафе с мляко
- 2 мандарини
- 4 варени яйца, салата зеле с моркови
Снощи ядох сурова туршия, купена от пазара и сутринта се събуждам цялата подпухнала :( Клепачите ми полузатворени, пръстите на ръцете - подути... Знам си аз, че само домашна храна трябва да ям, ама пуста лакомия.(headbang)
Слънчево настроение и много усмивки (sun)
Тренировката вчера:
Долна част - А
Загрявка
Клек със сейфти бар - 1х6х50 кг; 2x5x50 кг
Мъртва тяга с прави крака - 2х8х60кг;1х6х60 кг
Хиперекстензии - 3 х 15 х 15 кг
Много добра тренировка се получи. Само на тягата на последното повторение ми изпусна хвата, ама здраве да е. Бързах доста, че закъснях от работа, а трябваше да прибираме малката от аеробика. Накрая закъсняхме, а детето се притеснило, че сме го забравили (giggle).
След вчерашното ограничаване на калориите и изпиването на 100 тона вода и чай, днес положението със солта е преодоляна :) За вечеря направих задушено конско месо и огромна купа със зелена салата. Никаква туршия повече (headbang)
Днес сутринта отново кросче до офиса, ама поради затруднената пътна обстановка с по-бавно темпо :)
Слънчево настроение (sun)
Тренировката вчера:
Горна част - Б
Загрявка
“Избутване на дъмбели от полулег - 2х9х13 кг (на ръка)
+ Придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии)” - 2х6х35 (7 плочки на скрипеца с веригата)
+ Високо изтегляне (суперсерии)” - 2х5х40 кг
Добре мина тренировката. Яд ме е, че не мога да вдигна бройката на лежанката, но като второ упражнение вече съм поизморена. Здраве да е :)
Вчера ходих на преглед на колата. За пореден път се убедих в безумието на нашата администрация. Данъкът за колата съм го платила още февруари миналата година през интернет банкирането. Разпечатвам си справка с платежното и мисля, че всичко е наред. Да, ама не - трябвало печат от общината!!!(mooning) За какво е това банкиране, нали е да ти спести ходенето до институции. Та щеш-не щеш, си ходиш до общината за бележка.
Храната:
- кафе с мляко
- зеленчукова супа със сметана; салата домати
- шепа кашу, 2-3 фурми
- котлет от сьомгова пъстърва; зелена салата с репички; резен пушен кашкавал
- чаша червено вино
Слънчев и усмихнат четвъртък ви желая (sun)
Аз пък знам куп сервизи,където отиваш с бележка от изипей...примерно 10лв по данъка за примерния автомобил и минаваш прегледа...
казано от nervak на 21.01.16, 11:42:
Аз пък знам куп сервизи,където отиваш с бележка от изипей...примерно 10лв по данъка за примерния автомобил и минаваш прегледа...
Не ми беше проблем отиването в общината, ама защо трябва да е така (devil)
Имам нов комп (sun). След голямо мрънкане и 3 години работа, вече си имам нов компютър :) Отново е Toshiba и отново трябва да правя на настройките, но е НОВ :) Много се радвам :)
(sun)
Привет :)
Днес загрях страхотно до офиса - в снега и леда - 3,76 км за 36,14 мин със средна скорост 6.23 км/ч.
В събота си търсих зимния гащеризон и извадих всякакви вакумирани пликове, та вчера имах голямо забавление с подреждане и оправяне (giggle). За разнообразие търсих и в детската стая, та и там изринах 100 боклука.... и вече в 15 следобяд бях каталясала, та пропуснах тренировката.
Следобяд направихме с малката щерка “салдък салам”, на който забравих да сложа захар (giggle), та е доста диетичен.
Хубава седмица и весело настроение (sun)
Тренировка:
Загрявка
плие с пудовка - 1х10х32 кг;2х10х50 кг
Мъртва тяга (класическа) - 1x60 кг; 3х4х70кг
Бедрени екстензии (на машина) - 3х10х39 кг
Бедрени сгъвания 1х10х7 кг ; 2х10х12.5 кг
Супер трен днес (sun). Имам малки промени в програмата, та да видим как ще съм утре (giggle). На плието тръгнах с 32 кг, но ми се стори леко, та другите две серии взех пудовката на Боби :) На тягата отдавна не бях стигала 70 кила, ама днес си ги дръпнах без проблем ;)
Храната:
- кафе с мляко
- мандарина, 400 г диня
- 190 г руло “Стефани”, 200 г домати с копър, люти чушки, блокче шоколад
- 80 г руска салата
- 3 варени яйца; зелена салата, червено вино
Имам двама колеги до моето бюро, които цял ден дъвчат по нещо и само ми предлагат - ту тарали, ту ябълка, ту шоколад - направо искат да ме угояват :D Единият дори има две чекмеджета с разни неща - в едното плодове и зеленчуци, а в другото - сладки изкушения :) Едвам се удържам покрай тях.. А с такава “офисна” храна съм качвала за няколко месеца 10 килограма. Как да не ходя пеша после до офиса (giggle) - трябва да изразходвам изкушенията.
Усмихната вечер (sun)
25.01.16
21:20
казано от Zozo на 25.01.16, 19:47:
Тренировка:
А- СТИГА БЕ!
Ти ме разби тука, щото имах 32 кг пудовка и ми излизаше далака като правех плие с нея, ти правиш с 50 кг? Как си удържаш гърба вертикален и кръста стабилен , да не те наведе, как слизаш до паралела, направо не мога да си го представя, много здрави крака!
казано от Queen Cobra на 25.01.16, 21:20:
казано от Zozo на 25.01.16, 19:47:
Тренировка:
А- СТИГА БЕ!
Ти ме разби тука, щото имах 32 кг пудовка и ми излизаше далака като правех плие с нея, ти правиш с 50 кг? Как си удържаш гърба вертикален и кръста стабилен , да не те наведе, как слизаш до паралела, направо не мога да си го представя, много здрави крака!
Другият път ще я снимам. Малко й разреших да се навежда, защото иначе в долна позиция прави флексия в кръста заради липса на гъвкавост, така че гърбът не е съвсем вертикален, но дори мога да кажа, че не й тежат 50 кг. :)
Привет (sun)
Вчера само ходене до офиса сутринта - 3,76 км за 36 мин.
Храната:
- кафе с мляко; много чай (около 1,5 литра)
- диня
- спанак с яйца и сирене
- 30 г тарали
- 100 г шпековано конско на фурна
- бира
Замислям се да си купя Herbal Burn, малко да изчистя мазнинки за пролетта-лятото.
Чета из нета и попадам само на положителни отзиви....
Хубав и усмихнат ден (sun)
Мнението беше редактирано от Zozo на 27.01.16 08:42.
казано от Zozo на 27.01.16, 08:42:
Привет (sun)
Замислям се да си купя Herbal Burn, малко да изчистя мазнинки за пролетта-лятото.
На принципа на Л-карнитина ли е?
Липотропен фетбърнър е:
“Pure Nutrition Herbal Burn действа чрез:
Хром пиколинат, алфа липоева киселина и билката гимнема силвестре. Тази група съставки намаляват високите нива на кръвната захар и опитимизират инсулиновата чувствителност. Така тялото се подготвя за интензивно изгаряне на мазнини.
Екстрактът от худия гордини и аминокиселината Л-тирозин подтискат успешно вълчия апетит.
Л-карнитинът е признат стимулатор на сърдечната и чернодробната дейност. Не по-малко отговорна е друга негова функция – доставянето на мазнините в енергийните депа на клетките – митохондриите - където те се превръщат в жизнено важна енергия.
Екстракти от зелен чай, оолонг чай и червен пипер придават на продукта силен антиоксидантен ефект и ускоряват метаболизма, което допълнително усилва изгарянето на мазнините.”