Кажете ми за прасец

24.01.06
23:08

кажете ми една програмка само за прасец искам да ги уголемя малко и естествено да ги оформя по добре и кажете добре ли е да се комбинират с бедрата в един ден

25.01.06
00:47

Ами много ясно че с бедрата ще ги комбинираш
Повдигане на пръсти от стоеж
калф машина
повдигане на пръсти от седеж с щанга на колената

25.01.06
00:59

само кажи и колко серии и по колко повторения да правя и сас кви кила

25.01.06
01:57

Ше правиш по много повторения.До колкото знам прасеца е на принципа на помпането,което ще рече минимум 15-20 повторения поне 3-4 серий.

25.01.06
11:06

[quote author=“Oblivion_”]Ше правиш по много повторения.До колкото знам прасеца е на принципа на помпането,което ще рече минимум 15-20 повторения поне 3-4 серий.

Да,така е,иска повече повторения но прави поне две упражнения.Много добро е да се изправяш на пръсти от стоеж с щанга на раменете(зад врат).Пръстите ти да се стъпили на диск или някаква подложка.

25.01.06
11:23

Повдигане на пръсти на Калф Машина 5х12-15
Повдигане на пръсти от седеж 5х12-15
Ако несе получава желаният резултат при трен. веднъж в седмицата, може да се направи и 2ра тренировка !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1