Kopeм!?

25.01.06
12:42

Значи аз свалих 31 килогарма за 2 месеца и половина и остана мн кожа на корема.искам да попитам може ли да бъде стегната по някакъв начих?аз правя коремни преси всеки ден по 3 пъти до отказ и явно не се получава  :( имате ли някакви предложения?

Благодаря предварително  :D

25.01.06
13:19

Имаш най-тъпия проблем. Претренираш яката. Коремни преси се правят най-много 2пъти в седмицата.

25.01.06
13:30

здравей. еми много килогами си свалил и няма как кожата да се адаптира толкова бързо. дай и време и всичко ще се оправи. не си мисли че ще стане много бързо но с упоритост ще успееш. тренирай през това време. най-малкото прави кардио ниаколко пъти в седмицата. можеш също да взимаш ниакакви витамини които евентуално биха помогнали. но най-вече и даи време.

25.01.06
13:32

Кожата ще се прибере с течение на времето,ако се храниш разумно разбира се :)Можеш ако искаш да си вземеш допълнително и някакъв крем за стягане (избор има огромен в магазините за козметика ). Витамин А и Е също биха били от полза.Не прекалявай с пресите ,няма смисъл.Зареди се с много търпение.Адски екстремно си свалил ,затова се е получил този” ефект “:)Неискам да те отчайвам,но ще ти отнеме поне година да оправиш нещата.

25.01.06
17:48

ясно всичко е до време :)

SH

26.01.06
00:06

С коремните преси няма да се прибере кожата според мен.Трябва и време да се приспособи.

ПО ЗДРАВИ

26.01.06
09:53

Е няма да са прибере ама прави преси от сега.

ME

26.01.06
21:15

За да бъде оптегната кожата ще трябва ем време,ем и коремни преси,но наистина ти претренираш корема!За да има резултат пробваи най-много по два пъти на седмица,но наистина според мен ще трябва и време!

26.01.06
23:25

Като чета начинаещите какви глупости правите..... Абе попитайте бе хора преди да изпълните поредна безмислена програма

27.01.06
00:14

Коремни преси се правят всеки ден !!!Това е най мързеливия(ленивия) мусукл и трябва да се помпа всеки ден, но в твоя случай е доста различно с тея -31кг. за толкоз малко време,нз как си ги направил, но мисля, че кремовете за стягане трябва да помогнат !И не се тъпчи с въглехидрати щом искаш да стегнеш кожата !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1