Здрасти :)
При мен малко се забатачват нещата. Дано свърши скоро тоя кофти период. Та мъжа ми с ошипяване и възпалени нервни окончания, майка ми и тя в болница с дископатии и подобни, на мен скъсания минискус взе да ме боли, общо взето ми се връщат всички болежки от преди бременността, но изобщо нямам намерение да се отчайвам. Ще си се разхождам, ще тичам леко и няма да клякам и тъй. Големият ми син кара шофьорски курс и за моя изненада се оказа че много му върви и се справя завидно добре. Та доволна съм..ще имаа кой да прибира колата скоро :)
Иначе тези дни предимно разходки, оставих малко коляното да почине и другата седмица пак ще си тренирам и бягам. Храната ми не е лоша но режим нямам.
вчера
16.11
5.30-кафе
14.00-няколко лешника сурови
16.00-салата/чушка, домат, морков/ с пил.филе което липсваше, половин пил.супа
напред назад
19.30- 3 филии вита с яйце и сирене запечени, вино
21.00-малко семки и стафидно грозде
23.00- кокосови люспи
добавки същите + колаген и хиалурон на таблетки
Тия дни движението е разходки по няколко часа с дребния. Коляното си ме наболява и пффф, ще видим какво и как ще тренирам. О тичането не се отказвам обаче. Храната е ок. НВД не ми е ок. Стремя се да не прекалявам с въглехидратите .
22.11
движенето няколко км разходка и чистене , пране, гладене и т.н
храната
6.00-кафе
12.00- краставица, чери, маслини малко козе сирене
14.00-17.00- разходка, пазар
21.00- домашна салата цезар с пил.бонфиленца, вино с което малко прекалих
2.00- няколко хапки пил.филе и тиквичка- ми не спахме
23.11
подут корем
движение само из нас с бебето
14.00- марков, маслини, краставица, домат с паста от зелени маслини и риган, малко тик.семки
16.30- 2-3 хапки козе сирене
20.00- две яйца бъркани, шопска с много малко козе сирене, печена тиквичка пак с малко млечен сос, 2 филии вита бляк
ще ям грозде май
Мнението беше редактирано от diva 97 на 23.11.15 21:01.
Да се похваляяяя. Алек спа 7 часа снощи. О 1.30-8.30. Просто се чувствам човек хах. Иначе предните дни по спомен.
24.11
тренирах, майка ми взе детето за вечерта и бяхме младоженци. Излязохме за по питие, не спахме, но пък си заслужаваше
Тренировката без да перкалявам, че и без това не бях сядала цял ден от чистене и оправяне
3 кръга
24 отпада
х 12
арнолд
предно рамо
задно рамо
бицепсово
концентрично
кик бек
трицепс над глава
х 20-30
повдигане крака от лег
крънчове
странични крънчове
махове от полуклек
24 тяги с дъмебелите
стреч
храната
6.00-кафе
14.00- краставица, чушка, маслини, малко пил.пастърма
18.00-тренировката
20.30- на бар- водка с фреш грейпфрут
после стана късно ама ядох де
00.30- 4 препечени тънки пълн.филии с яйце и козе сирене запечени
25.11
движението из града по задачи с бебето в дъжда хах
10.00-кафе/заспахме в 7.30/
13.00- хапка препечена филийка с масло и няколко лъжици супа
15.00- 30-40 гр печени фъстъци с морска сол
19.00- малка водка с фреш докато готвя
20.00- бяло месо от печено в плик пиле, зелена салата с половин варено яйце, зад.зеленчуци със съвсем малко дългозърнест ориз/ към лъжица/
23.00- малко семки и стафидно грозде
водата е към 2 л
добавките
колаген с хиалурон
вердин
диоренал
флебодия
цинк с биотин
магнезий с калий
към 45 кг съм
пффф доста назад вървя с отчетите. По спомен предните дни предимно мнооого дълги разходки по 7-8 и повече км с или без детето, денонощна работа из къщи. Сън бива ама не е достатъчно. Храната свястна, не ям боклуци освен по някое блокче шоколад.
вчера 1.12- тренирах, намерихме гледачка и вечерта излязохме пробно за 3-4 часа. Предсотят ни много фирмени мероприятия и няма как да стане без гледачка. познавам жената от 20 години и се надявам да няма проблем. Не ме е страх, по скоро ми е странно.
тренировката
24 отпада
3 х 12- установих че за такъв протокол ме оставят на мира хах
двустранно гребане
арнолд преса
раменна преса
чуково
бицепсово с редуване
кофички на стол
3 х 20-30
махове от полуклек
повдигане крака от лег
крънчове
преси от страничен планк
супермен с тежест
24 тяги
много бърз стреч и душ и поех щафетата с бебо
останалото движение мнооого чистене, гладене, пране, и т.н
храната
6.00-кафе
12.00- пуешко месо, маслини, краставица, червена чушка, екуиза 0.2 %
14.00 нещастни опити за сън
15.30-кафе
16.00-18.00- дооправях и се оправях
21.00-00.00- навън на бар- водка с фреш
после сандвичи с яйце и сирене и нещо като хляб от Пазарът на Мол Варна- предимно семки, кълнове и малко ръжено брашно. толкова засищаш че не можах да изям предвиденото
заспах след 2 станах в 5.30
вода над 3 л
2.12
нещо като слънце ама студ. Увих Дребчо и на разходка и пазар. Бая се натоварих и едва се прибрах с количката
движението 2 часа и половина навън
и още много у дома
6.30-кафе или 7.30 забравих ужас
9.30- супер глад та хапнах остатъка от особеения хлаб с малко сьомга и екуиза 0.2 %
11.30-12.30-лека дрямка
15.00-17.30- разходката
готвих
20.00- нямаше пил.филе да готвя обща манджа и набързо спретнах за мен една салата - зелена, черевно зеле, чери, малко царевица, маслини и сьомга, дресинг. 4-5 рибни пръстчета от филе печени, малко хляб Рустик от Кауфланд. Вино.За мъжът готвих печени пил.бутчета с картофи ама не ми се ядеше това.
21.00-.....малко тик.семки и не знам, може би малко грозде или черен шоколад
вода не знам колко от 5.30 пия
3.12
без тренировка и разходка. Работа из къщи. Гледачката е ок и се харесаха с Алек. Бяхме вечерта на работа и го гледа 8 часа. Не спим то няма как де. И тоя запек пффф. Пробиотик, капки, все тая. Нервен става и ме изнервя и мен. Мън, мън.........
8.00-кафе
12.00- 100 гр пилешка шунка от филе, половин червена чушка, чери ,маслини, екуиза 0,2 %
14.00-15.00- отчаяни опити за сън но това бебе не заспа и тва е
15.30- малко кафе, шетане
20.00-3.00- на работа, водка не много, няколко ужасни мезета от кетъринга на клиентите
3.00- вкъщи гладна-2 филии сух хляб рустик с малко моцарелаа и пил.шунка, резен краставица, 100 гр кефир с плодове
лягане в 4.00- ставане в 6.30
4.12
никакво движение, беше ми студено и съм уморена
9.00-кафе
12.00- пак гладна- малко пуешко, краставица, чери, малко печени тиквички, 2 филиики сухи
16.00-17.40- дремнах, таткото ме отмени, утре аз съм наред
20.00-салата от /каквото имах/- зелена, червено зеле, морков, царевичка, 2 варени яйца, дресинг, 2-3 лъжици кефир, шепа слънчоглед
23.30- ми се дояде сладко- ред черен шоколад с лешници, няколко зърна грозде
утре пак на работа. Все още не спя а е 00.20, а какво денонощие ни чака пфффф
водата между 1,5-3 л
колаген с хиалурон
вердин
диоренал
цинк с биотин
флебодия
6.12
Никулден, празник и ден с каката. Без диети. На обяд на имен ден, после в мола на детски кът. Бебето беше много полушно.
3.00-след работа- 3 филии бонус с филаделфия и малко лютеница
10.00-кафе
13.30-16.30- на ресторант- салата с морски неща, няколко скариди, 3 сухара с хайвер
19.00- 3 зеленчукови кюфтета, салата морков със семена, малко снежанка, няколко къртофа от КФЧ
22.00-хотел Трансилфания 2 с шепа пуканки
дойде ми по рано
вода ???
7.12
Движението е разходка, пазар и солариум. От офроуда по разбитите пътища ми падна колелото на количката на пъпа на центъра. Не съм заядлива но мисля да подам жалба. Невъзможно е движението просто невъзможно.
Много обилен и болящ цикъл.
Храна
6.00-кафе
12.00- зелена пиперка, чери, краставица, няколко маслини и малко сирене
14.00- 30 гр семки
15.30-18.30- по улиците
19.00-пил.филе с гъби в цептер, зелена салата, печвна тиквичка, вино, хапки франзела
Вода 2 л
Ще ям семки
Никне ни зъб. Ужас!
Мнението беше редактирано от diva 97 на 07.12.15 22:09.
8.12
Честит 8 декември!
Снощи не спах ама от болки, ужасни болки в яйчниците. Ревах просто. Ужас!
Движението е 5-6 км разходка без бебе. Количката ми е счупена, както споменах, да благодарим в кавички на кмета и Община Варна.
Апетит нямах
7.00- кафе
Шетане и т.н
11.3-13.30 - поспах благодарение на таткото
Пак шетане
14.00-2 филии бонус с филаделфия
16.40-19.30-разходката
20.00-малка водка с фреш
21.00- салата с риба тон и екстри, дресимг, малко фтанзела и малко семки
Ще ям нещо от рода на грозде или мюсли бар
9.12
Алек на 4 месеца :)
оправях из нас, после каката на танци, оставихме дребчо при бабата и на вечеря с големите деца, после младоженци пихме по едно на бар и се прибрахме
храна
7.00-кафе
14.00- половин зелена чушка, няколко маслини малко сирене и филаделфия
18.00- общо към 30 гр. фъстъчки, царевица и бирен фъстък
20.00- вечера, водка с фреш салата с пушена сьомга, филийка с хайвер, 2-3 ролца от тиквички с филаделфия
22.00- на бар още една малка водка ама не цяла
24.00- малко грозде и тик.семки и към 1.30 заспах
10.12
9.00- кафе- направо не можах да повярвам на часа
много чистих ужас
14.30- 2 филийки бонус с екуиза и малко пушена сьомга
15.30-18.00- на пазар и да вземем бебето
готвих
19.30- зелена салата, печена тиквичка, балканска пъстърва на фурна, вино
21.30- хапки мюсли бар
и май това ще е
водата е към 2 л
добавките опреснявам
колаген+ хиалурон
флебодия
вердин
диоренал
цинк
магнезии с калийй евентуално
и си поръчах фоумролер, днес го пробвах и ми изпука грбнака. За мъжа ми го взех щото има пробелми с гърба врата и т.н от работата. Надявам се да облекчи болките поне.
Натоварен месец.
12.12
на работа
водка, храна почти никва, сън никакъв, движение много ходене 7-8 км, малко кофички, напади, преси и лицеви у дома. Наистина малко
13.12
дробсърма съм
храна- солети, малко супа топчета,пил.филе, салата моркови, салата бейби зелен фасул с киноа и сушени домати, от всичко по към 150 гр, няколко пържени картофа, бяло грозде. Бяхме в мола 5 часа
движение- в мола с бебето
14.12
все още недоспала
храна- филия и половина бонус с екуиза 0.2 %, няколко маслини, малко краставица, след разходката салата от треви някви с риба тон, малко царевица, дресинг и чери, 2-3 тънки филиики от суха вече франзела с филаделфия, вино. Ще ям или малко грозде или черен шоколад
водата към 2 л
утре си пренасям кростренажьора, взех си и швейцарска топка. Целенасочено започвам да си потренирвам за тонус. Не мога да бягам. Мисля че няма да се размина без опреация на коляното, но да видим
много работа ни чака още и ми трябва адска енергия за да издържа
Мнението беше редактирано от diva 97 на 14.12.15 21:43.
ми ...разцепвам се все още. През ден на фирмено парти или фирмено парти при нас. Прибиране в 2, 4 , 6 както дойде, сън както дойде, храна както дойде. Мъкнем бебето през деня с нас по задачи, вечер го гледа някой ние на работа и тъй. Количката ми все още е в бокса. Колелото пада постоянно и няма време да я оставим на ремонт. Придържаме го и си го гоним по улиците.
Дните по спомен
15.12- фирмено парти БГ радио
движението малко разходка и скромно радвижване у дома със собствено тегло
към обяд- 2 филии бонус с филаделфия
21.00-2.00- партито, после малко пиле на грил и филийка бонус
сън не
16.12
по задачи и на консултация. Поредната ваксина без грам да плаче. Тежи 6400, 62 см. Другият месец почваме захранване.
храната забравих ама по спомен
2 филии бонус, вечерта пил.филе с гъби и зеленчуци в йена, парченце шоколад, малко семки и това май
сън не
17.12- пак фирмено парти на работа
на обяд 2 филии бонус с пил.шунка
после с бебето в джъмбо и в клуба да украсявам. Излязохме в 1 часа прибрахме се в 19.00
къпане оправяне и на работа
23.00-6.00- пффф не тръгват и тва е- пих малко водка и половин корона екстра, хапнах от кетъринга пилешко
18.12- опитвам да почивам ама не става. Гладене, пране, чистене. Няма как. Дребчо крив и чак му креснах.
13.30- краставица, чери, пил.шунка, зелени маслини, 2-3 хапки суха франзела
15.30- половин плодов кефир
16.30- 2 препечени филии бонус със зряло козе сирене
19.00- варена елда с козе сирене
22.00- малко грозде розе
водата е доста към 2-3 л
добавките същите
Зъбитееее ужас...За първи път тези дни Алек реве с глас и.....се смее с глас, ако беше жена щях да разбера тия крайни емоции ама уви.Това мрънкане ми изпилява нервите до краен предел, просто наистина не понасям мрънкащи бебета. Добре, че е моментно през деня иначе щях да полудея. Иначе, както обикновено покоят ми е най-много час.Днес домашна работа и ходене напред-назад да търсим гризини за едното фирмено парти, та бебчо с нас на ръце щото не ни се рискува със счупената количка. Нямах никакво време да ям през деня. Много ми се тренираше ама прегладняла не ми се стори добра идея.
събудих се в 4.00 после в 6.00 ама пих кафе в 10.30
чистене, бля бла до към 14.00
14.30-17.00- мотане по големите магазини и на солариум
18.00- докато храня и успокоявам дребния бодах една салата- треволяк с рибни пръчици малко сьомга, дресинг, чери, към 80 гр пресен хляб рустик пълнозърнест с филаделфия, малко по късно блокче черен шоколад Рапунцел
19.30- къпане , хранене и тн на бебо, после на къщата, гладене и стана 22.00
сега хапвам грозде розе с чаша вино
утре е нашия фирмен банкет и няма да работим
добавките същите
Честита Коледа приятели, мир и топлина в домовете ви!
Аз едва днес намирам време да вляза във форума. Много динамични дни, както се очакваше. Подготовката за празниците доста ме измори. Намерих време и за две-три тренировки, къде кардио къде с тежестите. Направих си мини -фитнес в детската на каката. Имам дъмбели, швейцарска топка, кростренажьора, лежанка за коремни преси с ластици, фоум ролер. Перфектно ми е за тренировка за тонус в домашни условия. Лежанката ми я подари мъжа ми за фирмения банкет , аз му се паднах на томболата да ми подарява нещо и си избрах това от Карфур, намалена на 64 лв. Чудесна е за тези пари. Иначе другото е сбирки на маса. Три вечери се прехранвам с руска салата домашна, щото не ям нито пуйка нито свинско, нито сърми, за баници, тиквеници и т.н без коментар. Вчера насила хапнах малко содена питка и тиквеник да не обидя мама. Бебчо посрещна първата си Коледа, а за мен той е истинско Коледно чудо, защото видях положителния тест на Бъдни вечер миналата година.Дните по спомен
20.12-фирмения банкет и тренировка
малко храна
много танци
водка
21.12- реанимация ха ха
движение не
храната- салта, пил.супа, пил.бонфилета, пърленка към 60 гр, малка домашна медена бисквита, май това е
22.12- не помня ама нищо особено, май тренирах
23.12- разходка, пазар, приготовления
храната не помня
24.12 - на гости
сутринта кардио на кроса - 40 мин
цял ден шетане
храната
13.00- краставица, чери, филия от мокрия кисел хляб с филаделфия и сьомга
20.00-1.00- малко салата с риба тон, руска салата, 3-4 мезенца и кашкавалчета, маслини, малко шок.дядо мраз, после нар
25.12- на гости в мама
шетане, разходка
хрантаа
14.00- салата с разни зелени неща, стърган морков, чери, филия и половина от мокрия хляб
17.00-19.00- на кино Междузвездни войни
20.00-22.00- на маса- салата като на обяд, малко печено телешко, руска салата, малко питка и тиквеник. Падна ми се парата хах..Оставихме дребния там и се прибрахме да спим. Хапнах няколко шоколешника и нар и заспах на мига.
26.12
движение- 3 часа и половина разходка навън и в мола, до обяд чистих
храната
13.00- краставица, малко козе сирене, няколко маслини
15.00-18.30-разходката
19.30- салата морков и табуле ужасни не ги доядох, пил.пържола и филе и зад.зеленчуци и тях не ги доядох. Всичко беше от мола и ужасно. Всъщност вечерях 2 филийки черен хляб с руска салата последната. Аз я правя почти без картофи и много повече ми харесва.
Сега Дребчо е сложен са спи а аз си почивам блажено. По късно ще хапна нар и черен шоколад.
Добавките същите. Доволна съм от Колаген като добавка.
Водата е все 2 л и нагоре.
27.12
Снощи Алек беше неспокоен заради зъбите и не спах изобщо. Започваме и месечната боляща кривотия. Първата бременност ми я оправи а след тази пак се върнах в изходна позиция. Движението е към час разходка. Гадни плодове и зеленчуци на безумни цени. С две думи зима е.
Храната типично женска. Ям сладко.яде ми се солено после обратното. Пфф
9.00-кафе
11.00-20 гр суров бадем и 3-4 кубченца сушен ананас, филия мокър хляб поръсена със зехтин и риган, 3-4 маслини
15.30-18.00- солариум и разходка
19.00- най после заспа Дребчо и хапнах нецяла салата с риба тон и дресинг, вино, тик семки
21.00- парченце черен шоколад 4-5 кубчеъа сушен ананас
Преди малко БГ ябълка
Водата не е повече от 1,5 л
За много години ББ Тиим :). Кой каквото иска да му се даде, стига да е в хармония с Вселенските закони хах
За мен новогодишната нощ си беше натоварен и нервен работен ден. Хора, капризи и много тежко ПМС. Но важното е , че бях със съпругът ми и посрещнахме заедно годината. Дребчо празнува с баба си. Баткото празнува с приятели. Животът си върви.
на 30 .12 предимно шетане, пазаруване на разни неща за работа- късмети, мзета и т.н.
Тренировка нямаше.
Храната е ..май салата с риба тон, рибни пръстчета и зеленчуци с жасминов ориз в Цептер, на обяд забравих, имаше и парченце шоколад и разни такива
31.12- чистене, оправяне, бебчо, подреждане на кетъринга в клуба и тъй.
Тренировка не
Храната е
закуска- филия бонус с пуешка шунка от филе
обяд- пил.филе, салата морков с чери и зехтин
вечерта в клуба нищо, само водка
към 5 сутринта малко мезета, по късно малко парче питка
прибрахме се в 8.00 скапани
1.01- умора, болки в яйчниците, много задържана вода и голям апетит
тренировка не
храната
обяд-остатък от зеленчуци с ориз
17.00-вечеря в мама- зелена салата, пил.филе, руска без картофи
вечерта у нас- малко ябълка и грозде и към полунощ останалата руска салата без картофи
2.01- Много крив , ревящ Дребчо. Зъбииии, иска на ръце ама не ми минават на мен. Рева, рева, умори се и заспа.Записах го на видео и после му пуснах клипа да се гледа. Направо се опули. С отворена уста гледаше.
Тренирах и ми дойде.
Тренировката
10 мин кростренажьор
3 кръга
30 отпада
х 10
раменна преса
предно рамо
странично рамо
концентрично
бицепсово с редуване
кик бек
трицепс над глава
х 30
кормени на лежанка с усукване
повдигане крака от лег
махове от полуклек
20 мин кростренажьор
малко масаж с четка и в банята
храната малко странна ама обирах всичко от хладилника
12.00- 2 филии бонус с пуешко и кис.краставички
13.00-17.00- успокояване на крещящо бебе и опити за сън
17.00-18.00-тренировката
19-30- елда със зеленчуци, зехтин, подправки и малко риба тон, 5-6 рибни пръстчета, чаша червено вино
20.30- парченце черен шоколад
после малко грозде розе вероятно
водата през всички дни над 2 л
казано от diva 97 на 26.12.15, 21:22:
За много години, Дени! Желая на теб и цялото ти семейство да сте здрави, щастливи и благословени! Прекрасни сте!
Имам питане за колагена :) Каква марка си взела? Гледам ,че има различни фирми и не мога да се ориентирам. Ако взимам , предпочитам да е с препоръка. :)
казано от June101 на 03.01.16, 21:19:
казано от diva 97 на 26.12.15, 21:22:
За много години, Дени! Желая на теб и цялото ти семейство да сте здрави, щастливи и благословени! Прекрасни сте!
Имам питане за колагена :) Каква марка си взела? Гледам ,че има различни фирми и не мога да се ориентирам. Ако взимам , предпочитам да е с препоръка. :)
Благодаря ти Софи, и вие да сте живи и здрави! За колагена....пробвах няколко марки. Едната я забравих , другата е Нейчъръл Уей, сега съм на Допел херц, след това ще си взема от най-скъпия колаген дето уж е чист.Истината е че засега Допел херц ми действа доста добре, може би защото е течен и има и витамин Д и С, мед и селен. Купувам го от аптека, но се замислям да си поръчам нещо по качествено по нататък.Исках просто да видя как ми действа.
Малко да се поотчета.
Предните дни, разходки из мола, едно кардио 40 мин на кроса и нормална храна с тука там прегрешения. Ходя си на работа, спя колкото мога, отслабвам още и съм ок общо взето.
Днес 8.01
Сутринта оправях и тренирах като последните 20 мин беше с бебето което ми изкара нервичките амаааа...успях де. После следобед 2 часа разходка и пазар в Кауфланд, после пак работа из къщи и малко се уморих
Тренировката
10 мин крострен
30 отпада
3х 10
арнолд преса
гребане
флоор прес
х 30
обратни екстензии с дъмбел
коремни на лежанка
повдигане крака от лег
махове от полуклек държейки дъмбелите
30 отпада
20 мин крострен
масажче
храната
8.00-кафе
9.00-10.00- тренировката
12.00- 2 филии бонус с филаделфия, маслини
15.00-17.30- разходката
19.00- салата с рила тон, 4 рибни пръчки печени от филе, филия бонус с филаделфия, 2 хапки бяла багета
21.00- малко стафидно грозде и малко семки, чаша вино
може и още нещо да ям, гладно ми е нещо
водата е към 2 л
добавките същите
пак изтървах няколко отчета, но наистина не се спираме. От понеделник все сме някъде с повод и без повод. За 4 дни съм спала общо 5 часа сигурно но пък ми е пълно на душата хах. Тренирах май два пъти само но и това си ми е достатъчно да не губя форма. Другата седмица повече. Храната си е същата, добавките също. Бебето расте, ние също :) Вчера направихме 1 година брак и го отпразнувахме работейки но порядъчно и забавно. И така по спомен
10.01- почивка, розходка и тъй
11.01- домакинстване, кардио, разходка извън града, кръчма и бар- всичко с бебето. Храната прилична но малко.
12.01- забравих ама имаше зъболекар
13.01- чистене, разходка по магазините с баткото, счупих си телефона, после каката на танци, после на вечеря и после на бар без бебето.Храната е шопска салата през деня, салата и калмар на туч, 2 яйца на омлет, някоя друга филийка, малко водка
14.01- чистене и тренировка, вечерта на ресторант после в другия ни бар да почерпим едните колеги за годишнината.
тренировката обичайна
10 мин кардио
3 х 10
3 упражнения за рамо
2 за бицепс
2 за трицепс
3 х 20
2 упр за корем
обратни екстензии на шв.топка с дъмбел
махове от полуклек
20 мин кардио
фоум ролер
масаж
мързи ме да ги описвам
храната е мешена салата с филия пълн. хляб с филаделфия
вечерта на ресторанта- зелени салати, малко катък към 100 гр пуешки гърди и 2-3 сухара, черевно вино
15.01- годишнината. От недоспиването съм дробсърма, нооо имаме празник все пак и се стегнах
тренировка не, почиваах си
храната....нямах апетит
14.00-тик.семки, салата от зелени неща с малко филаделфия и сирене натрошено
23.00-7.00- на работа и празнувахме, после целия персонал и кумовете на Годзила
7.00- салата с печено пил.филе, малко пълн.пърленка, няколко хапки пица
16.01- почивка
заспах в 9.00 сутринта
15.00-кафе
18.00- салата подобна на Цезар с пиле , половин черна филия
20.00-парче тиква
другата седмица по кротко ще го раздаваме
водата е 2-3 л може и повече с тоя лед във водката се оливам
Предните дни без тренировки, но с доста движение. Алек е 7010 гр, 67 см, послушен много. Биха му две ваксини без гък да каже. Не ще да се върти и седи иска да стои прав и да ходи...Почваме захранване. Спи по 10-12 часа. Ухааааа. В неделя, ....Едното, дете, другото, бебето, молове, пазар, детски рожденни дни и т.н. И с таткото излизахме на вечеря и бар. Чистене, пране, гладене, готвене...и хубава да съм хах. Та реших да не тренирам, просто нямах желание. Днес тренирах, утре пак ще потренирам нещо. Вечерта не знам още.
По спомен
16.01 почивка
17.01- в мола с трите деца, братовчедите им, шефа ми и приятели. Хем работа хем забавление. Натикахме бебето в новата ми служебна кола Смарт...в багажника....в леда. Ужас! Храната- салата, малко пица, малко сладолед, още салата шопска тоя път, и още неща които забравих. Ужасна водна задръжка от преумората.
18.01-нормален ден
19.01- задачки, зъболекар, , солариум, чистене.Вечерта на ресторант на който не ядох заради зъба и после на бар играхме билярд.. После вкъщи умряла от глад- 3 препечени черни филийки с риба тон и филаделфия.
20.01- Мноооого дълга разходка с бебето и багажи в количката. Храната салата с риба тон, малко франзела, парченце черен шоколад с черна морска сол чак вечерта. Чаша вино.
21.01- Детски рожден ден в мола с бебето. Движението никво. Там хапнах салата Цезар, малко мезета, 3-4 хапки тип брускети. Чаша вино. Вкъщи ме изби сладък глад. Малко шоколад и шоколадовите неща на един сладолед Милка. Нар.
22.01- тренирах. И цял ден с бебето се възпитаваме. Вече разбира и е интересен хах.
Тренировката
7 мин кростренажьор
3 кръга х 15
гребане
повдигане гърди на швейцарска топка пффф
предна рамо
задно рамо
бицепс
трицепс
х 30
отпади с редуване
махове от полуклек
обратни екстензии с дъмбел
тяга
х 20 корем с тежест на лежанка
повдигане крака от лег
в почивките клекове с швейцарсакта топка
20 мин на кроса
масаЖЖЖ с масажьор
много ме боляха краката от бруталната разходка предния ден. 40 кила количка с багаж и бебе на баири в студа, на моите 44 кила си е ужасТ.
Водата към 2 л
Добавките същите с допълнение Хербал Бърна дето си го бях купила ама ми правеше стомашни проблеми. Засега е ок ..да видим
Храната е
6.00-кафе
13.00- няколко маслини и към 40 гр фъстъчки Зиги
16.00-17.00- тренирах
20.00-много малко водка с фреш портокал/имахме си повод/- салата с 40 гр риба тон, суши хоум мейд, чаша червено вино.
после ще има тик.семки и филм вероятно, може и черен шоколад
ми това е. Ето снимки и на детската стая на каката, която в момента е повече фитнес зала, ама тя не се сърди хах
Привет! Днес скука. Едно кардио на кроса сутринта и цял ден се възпитаваме с Дребчо. Подремнах следобед и съвсем ми се отщя да правя каквото и да било. Почивка го пиша. От многото трева дето я ям ми е подут корема, но ми е вкуснооо.
23.01
6.00-кафе
10.00-.11.00- кардиото и масаж с масажьора
13.00- салата айсберг с остатъците от зеленчука за сушито и лъжица маслинена паста, 1 яйце и 2 белтъка/мразя яйца/„
14.30- много малко тик.семки и наколко фъстъка
15.00-16.00-дрямка
17.00-19.00- чистене на баня, оправяне на дребния, солариум
20.00- салата с риба тон, рибни пръстчета, 4 препечени до черно филийки бонус с доматен сос отгоре-демек брускети, вино
ще ям семки и парченце шоколад
водата към 2 л
добавките същите
много ми е скучен дневника май
Мнението беше редактирано от diva 97 на 23.01.16 22:04.
23.01.16
22:17
Ааа, чакай малко! Това, че днес ти е било скучно не означава, че целият дневник ти е скучен! :) :) :)
23.01.16
22:23
казано от diva 97 на 23.01.16, 22:04:
...
права е V - виж моя и пак ще си говорим ;)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 23.01.16 22:24.
Много сте ми сладки ей:). Ами не че нещо, ама просто съм кривнала от бетонния спортен и хранителен режим и някак се чувствам, като досадница хах.
казано от Absolut Illusion на 23.01.16, 22:23:
казано от diva 97 на 23.01.16, 22:04:
...
права е V - виж моя и пак ще си говорим ;)
О твоя пък е супер интригуващ, особено за диетолозите и тези на НВД:) Просто къртиш, честно.
Такам..все още скука хах. Вчера движението беше чистене и пазаруване, обачеее....никога не преценявам количеството на покупките и се прибрах с 3 огромни тежки торби от Кауфланд сигурно общо 15 кг, а разстоянието хич да не е е поне 1 км в едната посока. Тия портокали, зеленчуци , препарати, бебешки храни и подобни много тежат а бързо свършват, а отидох за адаптирано мляко и кафе само хаха. Освен това ме почнаха ПМС историите, но съм много по добре от преди бременността. Общо взето тя ми донесе само позитиви. Всичко ми се регулира някак. Та отчета е смотан. Реших всеки месец да се снимам и понеже този изтича направих няколко снимки на моментната ми форма. Като за две деца с голяма разлика, втора бременност на преклонна възраст съм в доста добра форма всъщност. Да се има предвид факта и че ям въглехидрати и съм непосредствено преди цикъл.
24.01
11.00-кафе
чистих
14.00- 1 филия бонус с ужасно варено-пушено филе и филаделфия, малко тик.семки. Стана ми тежко.
17.00-19.00- на пазар
20.00- салата Цезар домашна с печени не панирани пил.хрупкави филета,, 2-3 хапки багета, малко водка с фреш, все за компания на мъжа ама много взе да ми става аааа.
22.00- малко семки, парченце черен шоколад с нещо си
23.00- съвсем малко грозде без семки
водата 2 л някъде
добавките същите
ето снимките 5 месеца след раждането, макар че от 2 месеца съм тъй, но не съм се снимала
И преди съм ти го казвала- изглеждаш страхотно и си пример и мотивация за много хора! (nlove5)
казано от Лея :) на 25.01.16, 16:06:
Изглеждаш много добре. Всичко това с тренировки в домашни условия ли е?
Всъщност е без особени тренировки. Тепърва почвам. По скоро е от дългите години тренировки преди това
Благодаря ви прекрасни мацки :).
Днес освен заниманията с бебчо, чистенето, готвенето и т.н потренирах благодарение на таткото, който ме отмени. Пак да кажа ...ПМС, тонове задържана вода, странни прищевки в храната. Или съм супер гладна или грам не ми се яде. да не говорим че още имам проблеми със зъбите и стомаха. Временният ми мост се счупи и не мога да дъвча като хората. Ама ям де
тренировката грам не ме измори, все едно не тренирах пффф, поне огладнях
10 мин.крострен
3 х 10
раменна преса
странично рамо
концентрично
бицепс редуване
кик бек
повдигане над глава
3 х 30
махове от полуклек/ много добре ми действа на адуктори, абдуктори и странично дупе/
обратни екстензии с дъмбел на шв.топка
коремни на лежанка с дъмбел
30 мин.крос трен-малко се унесох ама поне избягах от мрънкащото бебе хах
после готвих, масаЖ, фоумролер и в банята
храната
6.00-кафе
13.30- малко тик.семки, 3-4 маслини, 2-3 хапки печено пил.филе- не ми се ядеше изобщо
16.30-17.30-тренирах
19.30- салата от зелении, чери, малко царевичка, 2 пил филета запечени с гъба печурка, черевно вино
21.00- 30 гр черен шоколад
ще хапна някви сушени кайсии или грозде без семки
вода 2 л
Лежанката ти е предназначена само за коремни преси ли или може и други упражнения?
казано от Лея :) на 26.01.16, 09:53:
Лежанката ти е предназначена само за коремни преси ли или може и други упражнения?
само за коремни е, има закачени дваластични кабела с ръкохватки там ама не стават особено. Но като за подарък от новогодишна томбола на фирменото парти е чудесна. Все пак е от Карфур хах
изоставам с отчетите пак. До преди няколко дни тренирах и всичко беше долу горе ок, но последните три дни бяха кошмар. Някакава хормонална гадост, съчетана със закъснение на цикъла и състояща се в тонове задържана вода, безсъние, подуване и какво ли още не. Припомних си какво чудо е това. Но ми дойде в крана сметка. Умишлено бях спряла добавките и тренировките за да не усложнявам положението. От утре пак ще потренирвам и ще си нормализирам режима. Снощи бях на работа, днес почти не съм спала щото бебето е криво. Поне времето беше хубаво до вчера. И така отчет за вчера и днес.
5.02- на работа, никакъв апетит за разлика от предните дни
9.00-кафе/спах 2 часа само
16.30- половин салата с риба тон
17.00-19.30-чистих , ходих по задачи и на солариум
20.00-21.00- пак чистих
22.30-6.00- на работа пих водка с фреш и много вода
6.00- на Годзила с персонала- салата Сорди, малко черна пърленка, няколко хапки пица
6.02
11.00-кафе
13.00- малко тик.семки
15.00- бяла филия с италиански сос за спагети- много ми се ядяха заради соса, ама не ми се готвеше
16.00-дремнах
20.00- омлет от 2 яйца и 3 белтъка с малко сирене и кашкавал, нещо като шопска салата
ще ям стафиди или грозде или нещо такова
водата е към 2 л, утре съм решила да изпия 4 л вода че нещо съм дехидратирана
добавките са същите
Нямам време да пиша. Но като видях тука някакви “мама куин дайъри” скандали реших де не се деля от групата хах (giggle)
И тъй...Работа, бебе, чистене, малко тренировки, разходки и тъй. Бяхме в Троян за 3 дни без бебето. Прекрасно е там. Никога няма да ми омръзне. Пътят е много само. Направихме бойното кръщене на бабата да гледа бебето докато сме толкова далеч. Всичко е наред, прекарали са си чудесно. Аз направих усложнения от настинка които прерастнаха в бронхит ,синузит и отит и ходех с инхалатор, ама не пих антибиотик. Инат съм и не вярвам в тези лекарства. Добре съм сега, само още кашлям доста и огромния ми херпес не се е обелил.
Тренирам от време на време, храната ми е добре, в мой си стил. Ще опиша днешната щото другите дни не ги помня. Утре ще тренирам
26.02
8.00-кафе
12.00- 2 препечени филии бонус със сирене, няколко маслини
19.00- 2 яйца и 4 белтъка, половин шопска, печена тиквичка
21.00- малко стафидно грозде
вероятно ще хапна парче шоколад и ще изпия чаша вино
водата си е ок
добавките същите
Днес Алек яде пюре с месо....е определено няма да е вегетарианец. Изяде го на един дъх за разлика от другите пюрета.:)
11.03
Нещо не ми се пише напоследък. Иначе една и съща. Тренирам поне два пъти седмично, останалото разходки, чистене работа, грижи за бебчо и за останалите членове на фемилито в това число и аз. Положението с помощта за бебчо докато сме на работа обаче е зле. Буквално преспива в майка ми и на другия ден рано трябва да си го вземем. А ние като се приберем в 7.00 и заспим в 9.00 някак в 11.00 все още не сме физически и психически на себе си а детето си иска внимание и грижи. Аз от преумора изпаднах днес в срив малко щото комшийте пък къртят яко от две месеца и сънят е мираж. Но както и да е. Имам сили още няма да мрънкам. Храната си е все една и съща, малко да сменя и веднага подпухвам. Глутен и млечни няколко дни подред ми действат кофти. Та..ям си салатите с риба тон, , тук там яйца и пиле и другото е инцидентни неща като препечени филии, стафиди, семки, сирене, филаделфия, и това общо взето.Дребния взе да се събужда в 5.00 ...бляк
Днес пих хлорела, щото така го почувствах, доста съм задръстена.
7.00-кафе
11.00- морков, краставица, маслини, ролца от раци-5 бр
13.00- фъстъчки не повече от 20 гр
16.00-18.30-разходка след дъжда
21.00-домашно суши, салата с риба тон и ролца, вино
ще ям може би грозде малко
колагена ми свърши и ще направя пауза, другите добавки същите
водата 1,5-3 л
18.03
Безобразно съм уморена. Не може в 21 век да къртиш стени по цял ден до апартамент с бебе и хора с нощна работа.Няма събота, нама неделя.Забележки, молби сканадали...е няма братче. И то като не спиш пълноценно поне от време на време нищо друго не ти ок. И все пак си държа същия режим но доста съм изнервена.На Алек ми избиват зъби и е много крив. Майка ми не помага както обеща и тъй...трудно е. Но пък се разбираме прекрасно с мъжът и много си помагаме взаимно.
Тренирах 2 пъти тази седмица но нямам сили за повече като се има предвид че минимума ми ходене е 7000-10000 крачки освен другите дейности.Храната е предимно рибна плюс салати, печени тиквички малко семки, сухари, стафиди черен шоколад, водка и и вино по малко.Онзи ден излизахме с мъжът ми но на другия ден бяхме леко капнали щото къртенето почна в 8.30.
днес
движението разходка
храната
8.00-кафе/спах 3 часа/
11.30- половин варено яйце , парче пресносолно козе сирене, маслини, краставица
14.00-18.00- разходка и козметик
20.00- домашна салата цезар, вино, сухар и препечена филия мастермехер
сега чопля малко семки и после ще изям ред черен шоколад
водата 2 л
добавките- колаген с вит с, вигантол, вердин, флебодия
Имам проблеми със съседите. Ремонтите не спират. Дори в момента 21.00 часа е....режат, тропат. Сега започнаха и тези над нас. Отдолу отгоре. Онзи ден се натрових, защото долу лакираха ламината и всичката миризма идваше у нас пред парното и вентилацията. Детето подиша към 2 часа и ги изстрелях навън въпреки лошото време. От него ден имам пробелеми със стомаха.Постоянно ми се гади . Мисля да викам компетентните органи вече. Дотук с драмите. Иначе Алек расте, ние му се радваме и сме дроб сърма но това е положението. Тази седмица тренирах два пъти. В неделя евентуално още нещо. Времето е скапано и не става за разходки, което не ме кефи. Храната е почти една и съща, така или иначе доста неща не мога да храносмилам вече.Предните дни пъстърва, салати с риба тон, малко пиле, препечени филийки, и другите обичайни неща. Тренировките са кръгови, кардиото е 30-40 мин, правя и малко упражнение с ластици за крака.
25.03
Тренировка - кръгова и кардио- 60 мин
Храната
5.40-кафе
12.00- отидохме в майка ми заради къртенето и хапнах 2 хапки от някакви безглутенови питки с малко сирене и резен яйце от на детето
13.30-15.00- поспахме
17.00-18.00-тренирах
18.00-20.00- шетане, готвене, къпне и оправяне на бебчо
20.30- шопска салата с черита, печени тиквички с млечен сос, 1 яйце и 3 белтъка на око със същия сос, 2-3 флийки хляб от лимец
чакам пералнята и ще хапна нещо сладко от рода на стафиди, сладко без захар или черен шоколад
водата 1,5-3 л
добавките същите
Нямам време, нито пък нерви. И с помощта увиснахме. Майка ми бие отбой. Бебето вади зъби и е кашлящ и хремав и крив до безобразие. Та... с още две деца, къща за чистене и прибиране сутринта малко не ми е смешничко. Но пък идва лято и времето е прекрасно. Не съм тренирала тази седмица и не спя...изобщо, но сме навън на слънце и това е прекрасно. Треперят ми краката, прескача ми сърцето, но пък кой ми е виновен за лудостта да родиш бебе на 38 г. Иначе съм ок. Към 44 кг съм, с един плаващ нагоре. В сравнително добра форма. Храната я отървам на моменти или по скоро ям неща които не ми понасят, но бързо влизам в час. Продължавам си фастингите просто защото за мен е оптималния режим , от самосебеси. По спомен предните 2-3 дни
4.04
движение-разходка, домашна работа, бебе
храната- на гости бяхме
6.00-кафе
12.00- малка шопска салата с черита вместо домат
15.30-18.30- разходка, задачки, пазар
19.00-01.00- на гости ...с бебето, салата домат с козе сирене, по малко от салати с ролца от раци, малко заек, вино
2.00- не спах понеже- филия и половина Вита намазана с агаве сироп
5.04
сън-не
8.00-кафе
12.00-супа спанак която готвих за малкия и си доувкусих и застроих с жълтък, пак малка шопска с черита
опит за сън не особено успешен
16.30-19.00- разходка ,солариум, пазар- без бебе
20.00-салата с риба тон-не я изядох, салата моркови и зеленчуци по корейски от Берьозка, която доувкусих с млечно майонезен дресинг, 2 филии хляб от лимец-ръчен уникален със слайс пушена сьомга
по късно малко шоколад и половин протеиново брауни
6.04
сън-не
6.00-кафе
шетане
14.00- филийка лимец с обезмаслена крема сирене
15.00-17.30- разходка и преглед на Алек
19.00- ядене на пресекулки- салата домат, пиперка и козе сирене, спаначна супа, 1 яйце и 3 б, тънка филийка лимец
21.00- малко семки и няколко ягоди
водата е около 2 л. Спрях за малко хлорелата щото ми прави червата дробсърма, другото е същото
като цяло усещам пролетната умора, но не усещам никакви следродилни депресии и драми. Същата съм даже по добре хормонално и психически. Само ми трябва малко помощ да си върша обичайните неща и да отделям време за себе си и за мъжът. Даже и сън не ща толкова
Вчера реанимация след работа и прибиране в 7.00. Цял ден глад, но храната е ок. Пилешки неща, салати, таратор, сухари, малко сирене, няколко ягоди, парченце шоколад май това е . Просто беше в повечко за мен.
Днес съм доста по жива. Снощи не слязох на работа и въпреки това заспах след 2. Но пък станах в 10.00 щото бебето беше при баба си. Днес е по добре той и става на 8 месеца. Бяхме на разходка 4 часа и го почерпих с мялко с грис.Измежду чистенето успях да направя една импровизирана тренировка и после цял следобед в морската Не ми се ядеше през деня, което става винаги след като съм яла повече предния ден. Някак естествено се регулирам без да се ограничавам. Та
9.04
тренировката стегната бърза
3 х 15
предно
странично рамо
бицепс
кик бек
х 30 коремни на лежанка
странични напади и махове от полуклек
другото движение около 10000 крачки с количката половината от които офроуд из града
10.00-кафе
11.00-12.30-чистих и тренирах
14.00-18.00- разходка с 20 гр солети от лимец
20.00- салата зелени неща с чери и царевица, половин шепа печени зеленчуци, парче риба Джон Доу на туч- става ама...70 гр ръчен хляб от лимец с пастет от сьомга
ще ям ягоди и черен шоколад или пък тик.семки
водата 2 л
добавки същите
туптят ми краката
Мнението беше редактирано от diva 97 на 09.04.16 20:48.