Дива на 38

Прескочи до:

10.04.16
21:29

10.04

Днес на разходка въпреки пороя, хвана ни в ДМ на центъра. Возихме се на автобуси, ядохме във Фестивалния, Спахме с дъждобран. Забава голяма. Хората обаче са ужасно зли и неприветливи, просто съм смаяна.

ДВижението е 3-4 км
Храната е вкусна. Софи/Джун/ ме подсети , че ми се ядат спагети и си направих.

7.00-станах
10.00-кафе/снощи не спах, щото Алек се давеше от сополите/
14.00-18.00-разходка по средата на която изядох една малка фреш салата с козе сирене от здравословен бар
20.00- салата с риба тон/малко/, пълн.спагети с риба тон-една порция, вино, малко семки

засега това е

15.04.16
21:34

Времето се стопли и почти не се прибираме. Измежду чистенето тренирам по 2-3 кръгчета за всяка група. Дребния още кашля и почти не спим. Навъртам по 10000-15000 крачки и не ям особено. Всичко си позволявам, но не прекалявам. Направо не ми се мисли лятото какво движение ще е хах.

Храната вчера и днес

14.04
след нощно излизане
лягане в 3.00 ставане в 10.00

тренировка не, предния ден тренирах
разходка- неголяма заради замаяното време
10.00-кафе
14.00-17.00- по задачи, на срещи и в движение- половин крем супа от коприва, половин салата с риба тон и варено яйце, 2-3 мини сухара с пастет от маслини
21.00- порция спагети пълнозърнести с доматен сос и маслини, няколко рачешки рулца
тука някъде 2 бисквити закуска

15.04
сън не, първо ставане в 6.00, после в 8.00
8.30 кафе
15.30-18.30-разходка с 20 гр фъстъчки
20.00- малко водка с фреш, салата с риба тон, 2 шайби калмар на тиган, 3-4 сухара от лимец с пастет от сьомга

ще ям ягоди и семки може би. Дребния се дави и постоянно подскачам, вероятно няма да спя.

както се вижда правя едно и също и ям едно и също, за какво ли пиша не знам

добавките...ха ха същите

16.04.16
22:30

Голям глад днес. Никакъв сън снощи, но пък днес поспах два часа, изчистих и потренирах. Пратих бебчо на разходка с татко си и после при баба.

16.04
тренировката
10 мин на кроса
3 х 15
рамо
бицепс
трицепс
х 30
коремни на лежанка
клек със страничен ритник
странични напади
30 мин на кроса

сутринта масаж с масажьора и фоумролера/това го правя всяка сутрин всъщност и малкия умира от смях :)

8.00- окончателно ставане и кафе
10.30- 5 рачешки рулца/знам че са гадни но ми се ядат/, краставица, маслини, няколко черита
14.00- шопска салата с половин голям вкусен бг домат , 4-5 бадема и кашу
14.30-16.30-сън
после пак метнах къщата
18.00-19.00-тренирах
после още малко чистене
21.00- бях умряла от глад- зелена салата, печени тиквички с млечен сос, 2 я и 2 б на очи, филийка лимец и малка бяла препечна. За десерт, няколко ягоди и стафидки и половин бисквита със сладко без захар, вино

и се надявам това да е

Утре сме на пикник ихууу

водата към 2 л

22.04.16
22:41

Привет! Предните дни ходене по задачки, консултация, разходки, чистене и т.н. Направих едно кардио онзи ден на кроса. Днес потренирах ОФП, докато чистих, после неголяма разходка, заради бруталния вятър. Храната бива, малко повече опитвам да ям, защото имам много ниско кръвно и вероятно анемия, заради обилния и дълъг цикъл. Уморена съм от хора и битовизми, не от липса насън, не от бебето а от ежедневни простотии, които ми изпиват енергията. Или нямаме вода, или топла вода или тече кална вода, или няма ток или къртят комшии или няма работа , или някой все изисква нещо от теб. Писна ми от това да се саъбразявам със странични фактори. Но както и да е

тренировката беше
3 кръгчета х 20
лицеви с удряно по рамо
тое тъч
супермен
махове от полуклек
кик с отпад
нещо имаше още ама забравих
стреч
фоумролер

разходката 4000 крачки

чистенето към 90 мин

храната
8.00-кафе
10.00-кафе
13.30- краставица, маслини, малко тик.семки
15.30- няколко фъстъчки
16.30- малка салата с тон от хелти бар- 250 гр
20.00- половин супа от левурда, салата домат с малко сирене, 1 я и 3 б на око, 2 филии бонус
21.30- дояде ми се сладко- половин филийка бонус със сладко от ягоди без захар, мини сурово блокче, малко вино и 15-20 гр семки

водата е 1,5-3 л

и Алек си има слънчеви очилаааа

24.05.16
23:55

Честит празник славяни!

Не пиша ....щото не ми се пише, а и нещата които пиша едва ли вълнуват повечето активно спортуващи съфорумци. Днес понеже е празник ще се отбележа за протокола с обещаващ пост.

Свободното ми време е все по-малко с порастващото бебе. Има зъб най-после. Изправя се, много е див и ни прави криви с тоя темперамент. Див, но не лигав. В тая връзка да отбележа, че правилно казаното НЕ и възприемането на “бебето” като човек като всички нас е само в плюс. В това число и наболелия проблем с лигавенето при хранене. Когато човек е гладен яде, сяда и яде. Та и аз като Иги-Карфичка спирам да го храня в момента в който почне с лигавщините и го оставям да огладнее.Казва от месец мама и тъй...с бебето. Баткото на 26.05 е абитуриент, каката завърши 3 клас. Децата си растат.

Мама Дени е доста уморена, но в доста добра форма и релеф, предвид скапващото ежедневие и спорадичните алкохолни вечери. Тренирам измежду чистенето и разходките и грижите за Алек. 20-30 мин тренировки предимно собствено тегло. Правя и кардио на кроса, когато искам да остана на спокойствие. Не мога да тичам за жалост заради минискуса, едва ли ще мога отново, но пък се разхожадме до припадък . Ям почти всичко, но основно са си моите салати с риба тон и пиле. Бях на вълна фъстъци по едно време, просто неистово ми се ядяха. сънят е мужду 2-5 часа максимум , но ми е ясно че трябва просто да приема тоя факт през следващите поне 2 години. Имам нужда от уикенд почивка ама не знам кога ще стане.

Ми друго ново няма

днес 24.05 се случи по този начин

раздвижването беше
3 кръга
х 8
арнолд преса
странично рамо
трицепс над глава
х 16
махове от полуклек
напади
обратни ексетнзии на шв.топка
х 24
повдигане крака от лег
странични крънчове

6.00- окончателно ставане
9.00-кафе
9.30-12.00-чистих и направих бързата тренировка
13.30- 2 филии бонус с филаделфия и малко прясно козе сирене, краставица, белтъка на бебето
14.00-дочистване
16.00-19.00- разходка
20.00- малка водка
21.00- салата от зелении, айсберг, бяло пил.месо, прясно козе сирене, малко домат, млечно-майонезен дресинг, 2 филии бонус
22.30- малко семки, 5 ягоди, 2 пирамидки черен тоблерон

водата е 2 л и нагоре

добавките в момента са само
флебодия , вердин и цинк

29.05.16
12:58

Привет!

26.05-
Баткото беше абитуриент, вечерта бяхме на отриване на летен клуб.
Движението- 40 мин кардио на кроса
Разходка към 7000 крачки

Храна
няква салата на обяд
после вечерта пак малко салата с риба тон, малко фъстъчки
В дискотеката- водка с фреш и много вода

27.05
Почивка в кавички с бебето
Храната махмурлийска

5.00- бебешката супа от броколи която остана с малко хляб вътре
сън- 5 часа
13.00- малко бяло месо от пиле, малко прясно козе сирене, малко хляб
15.00- 2-3 бисквити роден край
18.00- шопска салата, 2-3 мезенца, 2 препечени филии с лимец
после до 23.30- малко черен тоблерон, малко ябълка, още малко козе сирене
май това беше

28.05
сън-3-4 часа
окончателно ставане в 8.00
9.30-кафе
чистене, оправяне и т.н
13.00- мешана салата с няколко филе елена тънки 1 мм, много малко фъстъчки
14.30-16.30- блажен сън, бебето беше при баба си
17.00- кардио на кроса -40 мин
18.00-20.00- чистене, пазар, къпане и т.н
20.30- мешана салата, печени тиквички с млечен сос, 1 я. и 4 б/домашни/, 3 препечени филийки бонус, чаша вино
после до 2.30 посреднощ- филми и гризане на черен тоблерон 2 пирамидки, малко ягоди, малко банан и ябълка

29.05

тренировката
3 кръга
х 10 лицеви
х 24 тое тъч
х 16 обратни екстензии на шв.топка
х 8 на крак напад-отпад
после реших да се доизпотя на кроса- 20 мин интензивно

спах с кеф
9.30-кафе
чистих
11.00-12.00- тренировката , масажите и душа
12.30- 2 тънки филийки бонус, малко прясно козе сирене/пристрастена съм, уникално е/, краставица
сега малко почвка и отиваме на разходка

водата е над 2 л всеки ден
добавките са флебодия, вердин и цинк

29.05.16
22:33

продължението за днес 29.05

много дълъг ден ми се стори и много горещ. В 15.00 взехме каката и слязохме на Рапонги/това е плажен бар/, после дойде и баткото. И тъй с трите деца. Бяхме на маса на слънце и буквално се опекохме. Люси Дяковска беше там и каката се побърка от молби да я накарам да се снимат. Тя беше супер любезна и готина и не отказа. Съответно после голяма радост. Бебето беше пълен екшън и не спря за минута. Като види морето се побърква и иска да скочи вътре на секундата. Направихме си разходка по плажната алея, ама много печеше и към 18.00 се натоварихме да се прибираме. После готвене оправяне на бебешки неща и така.
Днес го пиша ден на козето сирене. Бях взела 600 гр и няма свършване, даже и на половината не съм още. Като цяло явно ям доста по малко щото неща като сирене, хляб и шоколад свършваха за няколко дни, а сега ги ям доста време.
Друго за отбелязване е домашното сладко от ягоди и микс-боровинки, и малини. Получи се уникално балансиран вкус и е перфектно към въпросното прясно сирене и за палачинки и за ядене с лъжица. Ягодите са домашни , останалото е замразена смес. Отначало мислих, че нищо няма да стане щото има само 3 лъжици кафява захар на доста голямо количество плодове но стана наистина страхотна вкусотия.

та
15.00-18.00- плажна схема- към 16.00 хапнах към 20 гр фъстъчки
20.00- салата зелена със запечено козе сирене, няколко стафидки, чери, маслиники и чеснов сос, 2 препечени филии бонус с вчерашния сос за брускети/печени стъргани домати с чесън и риган/, още една коричка бял хляб, вино
21.30- 2 пирамидки черен тоблерон и той няма край пффф, лъжичка домашно сладко
22.30- хапка сирене пак със сладкото и си допих виното

водата към 2, 5 л

Утре плажжжжжж

30.05.16
22:53

30.05
днес най-после плаааж, макар и само за 1ч 30 мин, беше уникално и релаксиращо. Бебето просто  беше у дома си, много слуша, хана пясък, натопи си крачетата в морето и така.
Други активности няма защото снощи не спах и доста ме болят яйчниците, та реших да се пощадя.

Храната ще е малко еднообразна в следващите дни но чакаме майчинските хах. Иначе установих, че за 10 лв може да хапнеш доста гурме през лятото

5.00-кафе
шетане, оправяне, хранене на бебето
8.00- почнах да готвя тиквички с ориз и заливка. Да ама не...малкото шило се промъква през коланите на стола и се изправя наобратно. Просто вече изобщо не мога да го оставям сам. И в кошарата се изправя, в паяка пък обрисва всичко и ме прегазва постоянно. Краката ми са сини.
11.00-12.30- поспах
13.00- малко парченце от тиквичките с ориз, харесаха и на дребния, краставичка, хапка козе сирене
16.00-18.00- плажът
20.00- салата с риба тон с млечен сос, салата морски дар с лук и копър, малко салата с ролца от раци, филийка бонус
22.00- хапка суров бар, остатъка от кис.мляко с боровинки на бебето

вероятно няма да ям повече

водата 2 л

01.06.16
19:13

Днешният “празник” беше един от най-кошмарните ми дни. Ние не живеем в нормална държава, ние не живеем даже и в държава. Щото форма за организиране на обществото няма. Та...вчера ни уведомиха че днес ще идват от топлофикация да сменат тръбите. Няма да има вода от 8.00 до края на деня. Ми ок...напълних, оправих, пуснах пералня. Течеше кална вода, ама и това понесох. Днес сутринта влязоха почти с взлов директно в банята , изкараха едни големи машини и казаха- ми ще режем гипсокартон, плочки всичко. Призля ми...Взех бебето и отидох в майка ми да го оправя. Оттам слязох при нея на нейния плаж, пеша на 30 градуса с 2 плажни чанти, чантата на детето и моята дамска с 10 см.платформи/все пак трябва да съм празнична днес/. Там докато си пиех цитронадата получих снимки на банята ни от мъжа ми след което щях да получа инфаркт. Една огромна дупка, строшени плочки и бетон навсякъде. Просто нямам думи. Та за да не нервирам и бебето, го оставих на майка ми и отидох на моя си плаж сама да си изхвърля бяса. После пеща и до Чаталджа , после вече с огромните чанти си взех такси до майка ми, щото на шепа семки някак нямах сили. Стана 17.00, майсторите още у нас. Слагали водомери. а като се прибрах .....лелеееее. Няма такъв прах и пушилка. тече чисто бяла вода, като мастика на кристали.Бебе има бебееее. На всичко отгоре и пари ще си удържат. добре да ги сменят тия тръби, ама баш на празника и с еднодневно предизвестие, някак не можах да се адаптирам.

Оплаках се на...и видях Веси с количката на Чаталджа, ама говореше с една жена и не исках да я прекъсвам :)

1.06- ден на майстора

сън - не

движение- над 15000 крачки с колички и багаж

5.00-кафе
до 7.30- оправяне на плажни багажи и хранене на бебе
11.00-16.30- много ходене плаж , пазар и т.н- на плажа шепа печени тик.семки, само това имах в чантата
17.30- много бясна руска водка с фреш
18.00- мешана салата, пържен уникален сафрид, много малко печени тиквички с мл.сос от вчера, отопих сосовете с 2 филийки бонус и една тънка бял рустик
19.00- ПМС и нерви и безсъние малко ме избива на сладко. Половин мюсли бар и 2 бисквити роден край

после ягоди

водата към 3 л
вердин, флебодия и ако не забравя цинк

всички дрехи са ми адски големи

01.06.16
21:31

Наистина много кофти с това къртене Дени (tmi)
А на пазара, защо не се обади, със свеки бях ;) и без това само онлайн се познаваме, трябва и на живо да се запознаем :)
Аз пък докато тичах днес на крайбрежната, минавам през Рапонги и за теб си мислех точно, огледах се ама....малко съм недоскиф ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 01.06.16 21:32.

01.06.16
22:38

Нещо не разбирам,как ще режат у вас и ще правят каквото и да било от топлофикация?

04.06.16
06:14

казано от Vess на 01.06.16, 21:31:

Наистина много кофти с това къртене Дени (tmi)
А на пазара, защо не се обади, със свеки бях ;) и без това само онлайн се познаваме, трябва и на живо да се запознаем :)
Аз пък докато тичах днес на крайбрежната, минавам през Рапонги и за теб си мислех точно, огледах се ама....малко съм недоскиф ;)

Ами да вземем да уговорим една среща накрая. Тска или инач по едни места ходим

04.06.16
06:19

казано от nervak на 01.06.16, 22:38:

Нещо не разбирам,как ще режат у вас и ще правят каквото и да било от топлофикация?

И аз не разбирам. Подмяна на тръбите ок, но начина по който се случи не е ок. Освен това струва пари, които ще удържат месечно.

04.06.16
08:02

Напомня ми класика :)  :D
http://www.cinefish.bg/new_gallery.php?id=16077&pic_id=172520&ii=7&type=g

Дано да е за по-добро отопление в крайна сметка.

05.06.16
21:35

казано от Queen Cobra на 04.06.16, 08:02:

Напомня ми класика :)  :D
http://www.cinefish.bg/new_gallery.php?id=16077&pic_id=172520&ii=7&type=g

Дано да е за по-добро отопление в крайна сметка.

Това беше първото за което и аз се сетих хаха. Класика наистина

03.09.16
23:39

Привет!
Както се вижда не съм писала отдавна, но реших че е добре да отбележа за протокола и архива няколко паметни събития в моя живот.

Най-важното разбира се е , че бебето Алек вече е на 1 годинка и живота за него започва с пълна пара, което за моя кръст и нервна система си е живо предизвикателство. Но да е ми е жив и здрав, кипи от енергия и е природно силен и жилав. Записахме го на частна ясла, защото  нямаме никаква помощ, а трябва да поработваме, а и да почиваме от време на време.
Не съм спала от месеци поради зъби, вируси, горещини, премествания, шумни хора и т.н. В резултат на преумората така ми падна имунитета, че ме тръшна чревния вирус два пъти в рамките на 3 седмици и повръщах и двата пъти като гейзер за първи път от 15 години., в резултат пък на което съм под 42 кг, което на моя ръст 165 и 39 години не е много яко. Голямо пречиставне падна и принудително станах вегетарианка и доста време я карах на препечени филийки хляб от лимец с козе сирене и айрян със сол, тук там яйце, диня и пъпеш. Но, като изключим реанимацията по няколко дни си тренирам и си върша ежедневните неща както си трябва.
Плюсът на вируса беше че изведнъж ми се отщя да пия любимата си водка и доста намалих цигарите и кафето. Алкохолът се свежда до вино тук-там.
Промени вероятно предстоят и в работен и жилищен план, но да не говоря предварително.
Като цяло се чувствам доста изчерпана, но не съм очаквала и да е друго, бебето си е бебе, къщата къща и работата работа. Използвам малкото почивка, когато спи или е на ясла да свърша нещо вкъщи, да тренирам и да обърна внимание на себе си.

Та това е предисловието. Сега отчет за днес. Един от първите малко по-нормални дни.

3.09

Тренирах
Сън не повече от 2 часа
Разходка не, защото имах доста домашна и настолна работа, пък и не ми се излизаше днес
храната най-после е близка до това което си ям принципно

Тренировката вкъщи

4 кръга х 8
едностранно гребане
предно рамо
странично рамо
бицепс
трицепс
4 кръга х 24
коремни на лежанка с дъмбел
странични наведи
4 кръга х 16
клек с ритник
отпади
хиперекстензии на шв.топка
25 мин кростренажьор умерено

чистенето край няма то е ясно, особено когато бабата вземе детето инцидентно

6.00-кафе
7.00-10.30- чистене, готвене, гледане на бебето
малко почивка
12.00- малко пъпеш
13.00-праскова домашна
13.30-15.00- пак чистене
15.00- домат, краставица, извара, няколко маслини, малко печен слъноглед
16.30-17.00- дремнах
18.00-19.00-тренирах
21.00- салата с риба тон, чери и варено яйце, около 80 гр пълн.багета препечна със сьомга и лимон, чаша розе
22.00- 30 гр черен шоколад с м.сол и няколко лъжички от домашното сладко от праскови за проба с хапка сирене

Тренировките след 16.00 ми докарват безсъние, но утре поне ще спя до късно.

Водата винаги е между 1,5 и 3 л
добавките са само вердин и цинк с вит.с, днес пих и невробекс

Снимки ще постна следващите дни, Лека вечер :)

04.09.16
22:37

4.09

Денят беше пълноценен, защото успях да поспя и да си свърша домакинската работа. Заспах към 2 след полунощ, но спах до почти 10.00. Детето беше спокойно, мило и добричко и се надявам и нощес да е така.

Движението е

кардио на кроса 43 мин

домакинска работа

разходка в квартала към 1 час и 30 мин

храната
10.00-кафе
14.30- малко/30 гр/ печен слънчоглед
16.00- краставица, малко извара, 3 маслини, резен ябълка
17.00- тренировката
18.00-19.40-разходката
21.00- малко зелена салата с чери, пил.филе със зеленчуци и индийски подправаки в цептер, няколко глътки бира докато готвех с нея на мъжа ми,.
22.00-по 2-3 резена смокиня и праскова домашни и останалите лъжички дом.сладко от праскови с около 40 гр пълн.багета и половин чаша пак домашно червено вино.

водата е към 2 л
добавките - вердин ще пия и цинк с вит.с

05.09.16
22:38

5.09

Днес го пиша кулинарен ден

Тренировка -почивка

Разходка около час

Сън 4 часа

Станах много рано, но не можах да заспя повече и реших да сготвя всичките 18 манджи до обяда , за да поспя следобед. В рамките на 3 часа сготвих- пилешка супа, пиле фрикасе, бисквитена торта, сладко от праскови , кус-кус и палачинки. По между манджите храних бебето , чистих, прах, пих кафе и даже хапнах. Обаче имам остатъчни спазми от вируса и следобед положението стана доста зле, за вечерта да не говорим пфу ужас

5.00-кафе
7.30-10.30 - великото готвене в края на което огладнях и изадох една бебешка пилешка супа и остатътка от вчерашното пиле със зеленчуци
13.30-15.30-спах
18.00-20.00-разходка с пазар и кафе/по точно чаша бяло вино на гости/
21.00- зелена салата с чери, смокини  и топки от извара, сирене, кис.мляко и босилек, сухарчета от багетата и последната малка палачинка останала от сутринта с домашното сладко от праскови няколко глътки вино

Като ми минат спазмите ще ям няколко резена ябълка и праскова

Утре май пак на диня и препечени филии със сирене

водата 2 л
вердин

5.00

06.09.16
21:13

6.09

Честит празник!

Днес реших да се възползвам от почивния ден и да отдам вниманието си на дома и бебето, че утре пак всеки по пътеките си. Много рано се събуди Алек, но беше гладен, а аз не можах да заспя повече.Както и да е ще спя утре като е на ясла.

Тренировка - не
Разходка и пазар към 1.30 мин.
Сън 4 часа

Храната

5.00-кафе
9.30- огризки от млечната баница, която правих на малкия,  2 хапки багета със сирене и 1 маслина
12.00- половин тиквичка с малко сирене, извара кис.мляко
14.00-другата половина тиквичка със същото, бебешка пил.супа
14.00-16.00-опит за сън на всички-неуспешен
16.30- тати и бебе излязаха, а аз изчистих изкъпах се и отидох на пазар
20.00- зелена салата с чери, 3 и половина бон филета от тия със сусам и панировка ама ги опекох-
21.00- опекох си страхотни тиквени семки и на пук на раздразнения стомах си ги ям с кеф

по късно ще ям нещо като плод

вода над 2 л
вердин

07.09.16
20:37

Добър вечер!

7.09

Тренировка- 43 мин.-кардио на кроса

Движение - чистене, чистене , чистене, и разходка в морската с бебето към 1.30-2 часа

Сън 5 часа ихууу

Храната

6.00-кафе
9.00-изпратих бебето на ясла и почнах да чистя
9.30-10.10 -кардиото
още чистене
12.00- хапнах 2 филиййки багета рустик-грахам с извара, краставица,5 маслини и 3 черита
после малко семки от вчерашните с настолната работа
15.00-16.00- лека дрямка
17.00- 19.00-взехме бебето и в морската
20.00- бях умряла от глад вече- салата с 50 гр риба тон и варено яйце, за десерт 2 филийки от багетата с извара и последното сладко от праскови и праскова :)

водата над 2 л
вердин
цинк с вит.С

08.09.16
21:31

8.09

Днес много замаян ден. Бебчо снощи пак не спа и  до обяд все си мислех , че е посред нощ :). Освен това огладнях по никое време снощи и ядох 3 обикновени бисквити и малко багета със сирене. Набързо толкоз.Та ми се обърка малко биологичния ритъм пак. Изпратих ги на ясла и се метнах да си върша задачите. Имах да правя проекти, да чистя, да готвя, да тренирам исках, да се къпя. Всичко вървеше добре до към 11.00 и после пак черно петно. Кръвно 60/30 и нокаут. От няколко месеца преди и по време на цикъл си припадам така да се каже, ама буквално. Наготвих, полежах , та накрая се ядосах на безсилието си и станах да тренирам да си вдигна кръвното. Хубу го вдигнах ама после след тренировката умрях хах.Както и да е мина успешно деня, жива съм, пиша хапнах, значи съм пушка.

Тренировката СТ
5 кръга
х 8 лицеви с редуване
х 24 тое тъч
х 16 сайт планк лифтс/странични коремни от планк/
х 24 обратни екстензии
х 16 странични отпади
23 мин на кроса

Към кардиото добавям принудителна домакинска работа ектсремно. Щото...не се смейте много :) Докато си тренирах на постелката видях че плюшения барбарон има цип и реших, че вътре има нещо като торба, която мога да понаместя, за да е по пухкав и като отворих ципааааа, всичко стана на бели топчета стериопор. После прахосмукачка, после пък викам айде и да измия, после айде и чаршафите да сменя и тя стана една,.... ужас. И така...след тоя ужас се метнах на кростренажьора.

Другото движение- разходка 40 мин и стана време да приспивам бебчо

Храната
6.00-кафе
готвих
12.30- варено яйце, домат, голяма домашна пиперка с извара, няколко маслини
14.30- малко слънчоглед с писането на проектите
16.00-17.00- тренировката
тука много ми се припи студена водка с фреш, направих си глътнах и я хвърлих...ми не ме кефи
17.30-18.30- разходката
19.00- пак готвих
20.30- чаша бяло вино, салата с 50 гр риба тон и варено яйце, половин тиквичка пълнена със зеленчуци на фурна, белтъчни палачинки / 1 я и 3 б, много малко прясно смляно брашно от лимец, сода, вода, ванилия/с дом.сладко от сливи да кажем без захар.

вода км 2, 5 л

скапана съм та..магнерич, невробекс, цинк и вит.С

09.09.16
21:43

9.09

на паметния ден бебчо става на 1 г и 1 месец :).Днес беше бизнес ден общо взето. Писане на проекти, работни срещи и тъй. Обичайните занимания-разходка след яслата, пазар и готвене са ясни. Тренировка нямашеь, защото не обичам да претупвам и да бързам.

Храната
6.00-кафе след сън не повече от 4 часа
10.30- огладнях.- Краставица с извара, 1 /8 от вчерашната пълнена тиквичка, 50 гр прясно печени/затоплени/ тиквени семки
12.00-14.00- настолна работа
15.00-19.00- срещи, разходка, пазар
20.00- пъстърва на фурна, зелена салата, останалата 1/8 тиквичка
21.40- ям праскова и май това ще е;

водата над 2 л
добавки -не

10.09.16
21:06

10.09

Днес движението разходка. След последния кръвоизлив и припадък  реших да го давам по-лежерно и да не изкарвам акъла на мъжът ми отново :) Дойде ми и ми падна и апетита. Но взеха да ме притесняват болките в слънчевия сплит и стомашните спазми. Та си знам-препечени филии със сирене и диня/пъпеш/ ми действат най-добре в такива дни. Тъй-като имамехме служебно мероприятие в 19.00 вечерта ,си оставих динята за вечеря за да не търся тоалетни насред центъра:)

Та кратък отчет:

5.00-кафе след сън 4 часа
7.00-кафе
9.00-кафе- изпих го най-после
11.30- 3 -4 малки и сухи препечени филии със сирене, айрян със сол
13.00-15.00- сън
17.00-19.00-разходка
19.00-20.00- на изложба-коктейл хапнах най-сухите 4 хапки, които не ми изглеждаха подозрително
21.00- вечерям диня и вероятно ще спя във ВЦ

водата 2 и нещо си
добавки не

11.09.16
21:45

11.09

Сън 4 часа,. Ми не е готино. Станах да пия кафе по тъмно пак и бонус болящо гърло и хрема. И тоя слънчев сплит не минава и това е. Създава ми дискомфорт и хич не съм в кожата си.

Тренировка 43 мин на кроса
разходка с пазар с детето - около час
другото чистене- около 2 часа

Храната
5.00-кафе
9.00- 3-4 бебешки лъжички от овесените ядки на Алек, препечана филийка със сирене и айрян, едвам ядох
11.00- шетане, занимаване с бебето
13.00-15.30- чистих
16.00-16.50-тренировката
17.30-19.00- разходката
20.00- микс зелени салати с мариновани в /портокалов сок, зехтин, естрагон, сол, горчица и черен пипер/ пил.бонфилета на тиган
21.00-безвкусна праскова и без това ми липсва обоняние и вкус от сополите, та все едно ядох вода

водата е 2 л
добавките ще са магнезии и цинк с С

12.09.16
22:05

12.09

Привет! Пфу какъв ден беше! Ще е по -обстоятелствен поста, на който не му се чете да има в предвид:) Не спах то е по дефолт. Стомаха по-добре, хремата по-зле. И ми дойде в пълния си блясък. Пишках над 25 пъти, после ми падна кръвното 60/ на няма и 30. Тегля се пак 42 кг, а тъкмо си бях помислила че съм върнала поне кило-две. Не тренирах щото навсякъде се лее кръв. Голяма скука. Лежа и пиша проекти поне. Свърших малко домашна работа, малко си прочистих телефона, че имах над 4500 снимки. Все полезни неща. Реших днес да хапвам повече свястна храна, без много треволяци. Кихам като замаяна през 30 секунди и като кихна шупва кръв, просто чудно. Сто пъти се преобличах. Едвам излязохме на разходка. Сто чифта гащи, и почти памперс. След разходката уж всичо нормално, да ама не...след като вечерях пак кръвоизлив. Падна кръвното, заглъхнаха ми ушите. Пих черевно вино. Сядам на бебешките чаршафи за повиване. Голям купон. Както и да е..това за себе си го пиша , дано на някой не му се случва. Иначе, съм си ок, енергична съм, имам апетит, но имунитета ми е пълен срив. Лошото е че категорично отказвам да пия имуностимуланти във вид на таблетки, та ще търся варианти. Пия сребърна вода като за начало. Утре ще си направя джинджифил, мед и лимон. И така....
Направих си страхотна вечеря и си изядох всичко с голямо удоволствие.

Събудих се в 4.02, станах в 6.00, но не пих кафе. Изчаках да отидат на ясла и тогава

9.00-кафе
12.00-малко семки
14.00- салата от краставица, чери, морков, половин червена пиперка, останалото пил.бонфиле/100 гр/ и останалите лъжички дресинг
17.30-19.00-разходка
20.00- омлет с пуешка шунка, извара и другата половин пиперка, белтъчни палачинки/1 я и 3 б, сода, газ.вода, 80 гр брашно от лимец, ванилия/, с домашно сладко от сини сливи , чаша червено вино

водата 2 л

ще пия магнезий и цинк с с че снощи не пих

и в случай ,че сте се притеснили че на 42 кг съм кожа и кости ще кача малко снимки да видите, че си имам всичко , даже и достатъчно мускули , та да не се разпадна :) Първи ден на МЦ с още подут корем и бедра, но съм ок.

12.09.16
22:08

що се обръщат снимките на знам...много е тъпо (envy)

13.09.16
07:44

Дени, изглеждаш  СТРА-ХОТ-НО!!! (inlove) Ни подуто виждам, ни вода- само мускул и перфектна фигура! Възхищавам ти се (F)

За хремата да кажа какво на мен ми помогна... капки за нос Муконазал плюс. Три пъти пръснах и носът ми е доста по-добре.

И последно да кажа ... радвам се, че отново започна да пишеш. Когато си тук ми е някак по-спокойно и хубаво. :)

13.09.16
20:11

казано от June101 на 13.09.16, 07:44:

Дени, изглеждаш  СТРА-ХОТ-НО!!! (inlove) Ни подуто виждам, ни вода- само мускул и перфектна фигура! Възхищавам ти се (F)

За хремата да кажа какво на мен ми помогна... капки за нос Муконазал плюс. Три пъти пръснах и носът ми е доста по-добре.

И последно да кажа ... радвам се, че отново започна да пишеш. Когато си тук ми е някак по-спокойно и хубаво. :)

Благодаря ти Софи (inlove)

13.09.16
20:21

Добър вечер!

13.09-

обикновен ден! Ставане , оправяне, готвене, тренировка, следобедна разходка, готвене, вечеря и ето ме в ББ тиим. Кръвното е пак, като на мъртвец, но дребния успява да го вдигне след яслата. Голямо мрънкало е станал, много са го разглезили.

Тренировката - 43 мин на кроса/тренира ми се с дъмбелите, ама ме е страх да не си изтърва нещо на главата/

Сън -поспах поне до 4.30 благодарение на таткото, който пое къмто 25-30 ставания хахах

8.00-окончателно ставане
9.00-кафе
10.00-11.00-тренировката
11.00-13.00- месих кифлички, чистих, мих бани и най-после легнах. Замислих се , че това са 5 часа от ставането (whew)
13.00-15.00- филм със прясно изпечени от мен тиквени семки- около 50 гр. Не ми се ядеше друго.
16.30-17.30-разходка
18.00- оръбах твърдата част на кифличката със сирене на малкия докато го хранех
19.00- чаша розе, салата мешана със съвсем малко козе сирене, бяло месо от пиле на грил, печени тиквички с кис.мляко
20.00- 2 резена праскова, 2 об.бисквити с последното дом. сладко от сливи

засега това е

добавки- ще е като вчера
вода над 2 л

14.09.16
21:47

14.09

Тренировка-не
Разходка около 2 ч
Сън -2-3 часа
Другото е настолна работа и домашна работа

Днес имам завиден апетит, напук на нетренирането. Всъщност офроуда с количката и торбите по баирите из малоумния ни квартал ми идва в пъти по-натоварващ. Направих си джиндижифиловата смес , щото хремата и гърлото вече са бронхит.

храната е ...вкусна
7.00-кафе-неуспешно
9.00-успешно кафе сама
10.00-11.40-гладих (whew)
12..00- пиперка с извара и 2-3 слайса от пуешкото филе, малко по-късно домат и краставица на салата
14.00-шепа сурови тик-семки  небелени, аз си ги белих, много са ми вкусни така
17.00- е изпих една водка с фреш, ама наистина добре ми дойде, но не мисля , че скоро ще повторя. Просто ме поотпусна и това е.
17.30-19.20- разходка и пазар с мрънкащо криво бебе.
20.00- микс зелена салата с риба тон и крема сирене, кюфтета от тиквички/ тиквичка, извара, яйце, подправки, малко царевично брашно/
21.00- порция пъпеш и 2 смокини.

вода 2 л нагоре
добавки днес май не

15.09.16
22:26

15.09

Честит празник на учащите и малък празник за мен , защото по едно от образованията съм учител :)

Днес обикновен ден, като за 15 .09,, щото  моят ученик вече завърши, а за първия учебен ден на каката таткото се погрижи. Супер странно усещане е да не търчиш за цветя, да не ставаш в 5 да гладиш дрехи, да се подготвяш трескаво за голямото изпращане. Но пък оправях дрехите на бъдещия малък ученик :). Ще изпращам първокласник отново на 45 години, Боже аз никога няма да остарея :D

Та по същество, храних се добре, върших обичайните задължения, следобед разходка и пазар и това е. Положението с кръвното и прималяването  не е ок.  Днес пак е къмто 60/30, 70/40. Накрая взех решение да си пусна ПКК. По всяка вероятност имам анемия, което пък не ми пречи да имам апетит.

Тренировка не по обясними причини

Разходка към час и половина

Храна
8.00-кафе след сън през нощта не повече от 3 часа
11.00- шепа сурови тик.смеки
12.00- пиперка с малко извара и крема сирене, няколко маслинки
Тооолкова исках да заспя, но като затворя очи и потъвам и имам чувството, че няма да ги отворя
15.00- 4 рулца от раци, няколко маслини- това имах в хладилника
16.30-18.30-пазар и разходка
20.30- толкова мечтана вечеря, та чак днес- , зелена салата с чери, по стотина грама пресни дребни риби- барбун, сафрид , чернокоп на туч уж ама си бях поизпържени. Уникално вкусни мммм, чаша червено вино
22.00- дояде ми се сладко изядох 2 обикновени бисквити и се сетих , че имам домашно ароматно грозде. Изядох една чепка.

водата 2 , 5 л

16.09.16
23:24

16.09

Най-после се чувствах по-нормално днес. Дори нито веднъж не се блъснах в нещо :) Разбира се тренирах, направих по-дълга разходка с Алек и свърших повечко работа, защото имах сили и не ми се виеше свят.

Тренировката по спомен

4 кръга х 8
едностранно гребане
арнолд преса
странично рамо
бицепс
трицепс над глава

4 кръга х 16
странични напади с парцал/приклякаш и плъзгаш парцала с другия крак и връщаш в изходна позиция/- аз им викам -mom’s side lunges :D
напади

4 кръга по 32/24
странични наведи с дъмбелите
повдигане крака от лег

30 мин на кроса

Другото движение разходка към 2 часа по кварталните ни баири/Весс ме разбира за какво говоря/, след което ми гръмнаха краката. 10 кг бебе +15 кг количка, + 5 кг покупки + 2 кг моята чанта. е равно на 32 кг. Надолу добре, ама нагореееее.

Храната на мен си ми е вкусна(puke)

6.30-кафе
9.00-кафе
10-00-кафе- най-после го изпих на спокойствие
11.00-12.00- треноровкаа
12.00-13.00- маски , нокти, пеках семки и оправях из къщи
13.30- резен пъпеш
14.00-16.00- сурови и печени тик.семки към 70 гр общо
16.15-19.00- АЛЕК на ваксина, после разходка и пазара
20.00- омлети от 1 я и 3-4 б, с домашно прясно козе сирене, зелена салата, 2 филии вита/(puke)/ с малко крема сиреве, чаша червено вино
22.00- още малко семки, няколко резена праскова, 1 филия вита с дом.сладко от смокини и сливи без захар

водата над 2 л
магнезий, цинк  Ц

17.09.16
21:26

17.09

Прекрасен ден беше. Не съм спала, но просто си наумих че деня ще е прекрасен. То с това уникално време щеше да е грях да го пропилея, макар че от умора припадах.Нямах намерение да тренирам но....като слязохме на плажната алея и както бях по клин и маратонки направих един крос за кеф и доразмазване  на бедрата хаха.

Тренировка 30 мин крос и разни отчаяни опити за набиране и т.н- 1 бр мога, ужас!

2 часа чистене

Храна
9.00-кафе
12.00- сурови тик.семки към 50 гр
13.00- домат с останалото домашно прясно козе сирене, малка зелена пиперка с изваря и няколко маслини
13.00-15.00- отчаяни опити за сън ама неуспешни
16.00- 19.00 пазара набързо, взехме две от децата и на плажа да се кефим на времето.Аз потичах, баткото се понабира, таткото почива и тъй
20.00- зелена салата микс с 50 гр риба тон и  варено яйце, филия фита с лютеница и една с домашното сладко без захар, чаша червено вино.
21.00 - двайсетина грама семки и май това ще е, най.много някоя праскова още

водата 2,5 л

ето ни и нас

19.09.16
08:11

18.09

Голям глад днес. Тренировка не. Спах само час и половина снощи и реших да почивам и да поспя следобед. Да ама съседите си правеха парти микс и докато се опитам да превключа от хип хоп на сръбско се разсъних. Та свърших малко домашна работа и излязох на еаьходка и пазар

Разходката час и половина

Храна

11.00- пъпеш
13.00- филия и половина вита с извара и краставица
15.00- пъпеш
17.30-19.00- разходка
20.00- зелени салати, рукола с 50 гр.сьомга и крема сирене маджаров. Две препечени филий вита, едната с маслинена паста другата с крема. Чаша червено вино
21.00- гледахме филм иииии......малко семки, 20 гр сурово барче и 30-40 гр черен шоколад
23.30- праскова
Заспас след полунощ

Вода 2,5 л

20.09.16
12:49

19.09

Вчера без редова тренировка, но към 10000 крачки с тежки торби. Разплащане с банки чистене у дома и бебе с ангина. Пак без ясла цяла свдмица,а толкова работа имам.  Кскто и да е ще се оправим някак

Храна
9/00 кафе
Чистх пак
12/00 малко сурови семки,два резена ябълка, 2 малки  пиперки пълнени с извара, краставица и някоклко маслини
13/00-15/00 неуспешни опити започивка
15/00-18/30- пазар, задачки,солариум
20/00-червно вино, зелена салата с чери, печена тиквичка, малко пушена съомга на 2ръжени филйки, 2 рибни кюфтета, 4 рачешки рулца.
21/00-филм с шепа тик.семки и 30 гр черен шоколад

Вода 2,5

20.09.16
22:02

20.09

Леко депресирана съм заради приближаващата зима. Признавам един сезон-лято, другото време за мен е сезон в очакване на лято. Та...заспивам зимен сън. Иначе днес вкъщи с болния Алек. Готвене, чистене, игра, четен на книжки ...скука. Тренировка следобед, щото сутринта с бебчо нямаше как, като е постоянно отгоре ми- мам, мам, мам...Краката ми са малко смляни  и двойни, та само на кроса леко се раздвижих.

Тренировка 43 мин кардио на кроса
Другото към час разходка с торби пак
сън -3-4 часа

Храна
6.30-кафе
11.00- двайсетина грама от снощните семки
13.00- 2 малки ръжени филии с пуешко филе и пиперка, остатък от желирана праскова ..заради колагена си правя желета
14.00-15.00- сън
15.00-16.30-подир бебето
16.30-17.15-тренирах
18.00-19.00- пазар и разходка
20.00- червено вино, зелена салата с рукола , черии пил.бонфиле на тиган “панирано” в овесени ядки
21.00-малко тик.семки
ще ям някакъв плод и лягам

вода над 2 л

магнезий, вердин, цинк с Ц

Мнението беше редактирано от diva 97 на 20.09.16 22:02.

21.09.16
21:18

21.09

Днес е от ония дни, които по-добре да ги няма. Сън никакъв. Алек пищя, повръща, вдига температура, мята се и кво ли не цяла нощ. Пищянето продължи и през целия ден. Накрая просто ти се отщява да правиш квото и да било. Оплясках го малко с един гумен чехъл. Добре , че таткото е уникален и грижите са 50/50. Крайно изнервена надвечер си налях една водка с фреш, че и на сладко ме изби. но както и да е, хора сме не машини. Не съм тренирала. Направих една дълга разходка из града за играчка на малкия, отидох на солариум, видях се с баткото....не е съвсем анти ден.

Разходката 2 часа- да кажем 10000 крачки. Не ми отмерва вярно крачкомера и брои 1 крачка на мои 4 примерно.Както и да е, не го роя за разход на енергия това, просто се разсеях от напрежението.

Нямах апетит през деня, понякога това ми докарва безсънието, но разходката оправи нещата.

храната беше вкусна

6.00-кафе
11.00- много малко семки
13.00- краставица, извара, 3 зелени маслини
15.00-18.00- разходката и солариум
19.00- водка с фреш
20..00- салата с 50 гр риба тон и варено яйце, “панирани ” тиквички с индийски подправки на тиган с много малко зехтин, 2 тънки филии лимец с квас и маслинена паста.
21.00- преди малко озверях за сладко и ядох, половин филийка/10 гр/ със сладко от сливи, 3 об.бисквити, малък суров бар с какаови зърна

водата си е над 2 л
ще пия магнезий и цинк и се надявам да не ям друго сладко и да спя

22.09.16
21:08

тъп телефон пфу

Мнението беше редактирано от diva 97 на 22.09.16 21:36.

22.09.16
21:43

22.09

писах един час и няма нищо

Та есенното равноденствие при мен не важи. Много замаян ден беше. Сън не особено, малкия крив, гръмна ми патладжана във фурната, пропуснах си спирката и слязох на летището чак, прибрах се в сто часа...те така. Но тренирах все пак и си върших обичайните неща.

Тренировката
4 х 8
едностранно гребане на шв.топка
флайс на шв.топка
предно рамо
странично рамо
бицепсово сгъване
кик бек
х 16
отпади
mom,s side lunges
х 24/32
коремни на лежанка с дъмбел
странични наведи
30 мин на кроса

другото движение разходка час-два
и...чистене

храната. не ми се ядеше обиайното днес
7.00-кафе
11.00-12.00-тренировката
13.00- няколко парчензца пъпеш и по късно- огретен от тиквички от на детето
14.30-малко сурови тик.семки
15.30-19.00- на пазар, козметик и обикалянето до летището
20.00- чаша червено вино, салата капрезе ама с розов дом.домат и дом.прясно козе сирене, 2-3 малки филийки лимец с квас
21.00- няколко пържени фъстъчки
и сега чопля от моите си любими тик.семки- явно влизам в зимна схема

водата 2,5

магнезии, вердин и цинкс ц по късно

23.09.16
22:32

23.09

Тренировка не
Разходка над 2 часа до мола в мола и обратно офроуд.
Сън чат -пат, благодарение на таткото
Другото обичайното.

Храната вкусна с малки изключения

6.30-кафе
12.00- няколко фъстъка, останалата бебешка запеканка от тивкички
13.30-шепа сурови небелени тик.семки
15.00-краставица с малко прясно козе сирене-ама много малко наистина
15.00-16.00-дремнах
17.00-20.00- разходката
21.00-салата капрезе като вчерашната, с 2-3 филийки лимец, 2 слайса пуешко и 1 мамул варена царевица. то това не е царевица, дори не замириса на такова. Сладко, водно нещо. Само ме заболя корема от тоя вносен боклук, а така обичах навремето.Червено вино

уморена съм.
водата над 2 л
вердин

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1