24.09
Не съм тренирала. Болното мрънкащо бебе е живо предизвикателство за нервната система. Цял ден грижи за него и чистене подир него. Надвечер пазар и готвене.
Храната не е това което предвиждах ама става.
6.30-кафе
11.00-малко семки, краставица с малко извара и 3-4 маслини
13.30- огризките от млвчната мързелива “баница” на бебето, без хлебна част. 40-50 гр солети.
14.00-16.00- опити да спим всички ама накрая станах а той заспа.
17.00- половин чаша червно вино
17.30-19.30- на пазар
21.00- зелени салати микс с малко козе дом.сирене, 2 смокини и зрънца грозде и 2лъжици нещо като катък с извара. Червено вино.
22.00- още малко грозде
Водата няма 2 л
Доста съм отекла ама то от безсъние.
И това е
25.09
Днес, го писах ден за есенно почистване и общо взето от 8.00 до 19.00 все това правих. междувременно сготвих, поспах малко, ама набързо се разсъних след като Алек си сцепи устата на кошарата, защото дивееше на индианска музика, която обожава. Не остана време да тренирам, пък и нямах нагласа особено. Още кашля и сополиви Алек, отново се дави цяла нощ, дърпах сополи с помпичката, горкото и то не може да спи нормално.
Отчета е само храна
7.00-кафе
чистих
12.30- 4 оризовки с крема сирене, чери и маслинена паста и пиперка с нещо като катък
готвих
14.00-16.00- почивка и дрямка
чистих и готвих
18.00-чаша червено вино
19-00- зелени салати микс с малко червено зеле за цвят, пил бонфилета на фурна, остатък от мамул млечна царевица
20.00-малко семки
после евентуално плод
вердин, цинк с Ц
нещо съм балонирана, трябва да почивам повече
26.09
Тренировка не, щото не ми се ще да тренирам само за протокола. Не съм в кондиция, изморена съм, не гоня нормативи както преди. За почивка абсурд да говорим, не спря да мрънка това дете-денонощно. В сряда е на ясла вече и тогава ще дойда на себе си. Днес беше толкова каталясал и след неуспешни опити 4 часа да го приспя се отказах просто. Дано отмине скоро това, защото органически не понасям мрънкащи бебета и деца, особено в дома си. Болят ме някак червата и секциото отвътре. От промяната във времето ли е не знам. Имам апетит, но бързо се надувам, мога да изям тонове зелена салата и тиквички но от другите зеленчуци се надувам като балон. Та явно до живот ще си ям тревичката.
7.30-кафе след сън не повече от 3 часа. Това е всяка нощ. Максимум 3 часа сън. Нечовешко е и колкото и да съм наясно, че с бебе е така ,ми става още по-ясно, че не можеш да имаш нормалното си активно ежедневие след толкова неспане.
9.00- закусих и обядвах в едно на крак- 4 оризовки с нещото като кътък , домат и маслинена паста, 2 хапки пил.бонфиле
14.00-малко семки
17.00-18.00- поразходих се да си проветря мозъка от пищенето, без детето.
преди вечеря чаша вино с 2 хапки пил.бонфиле
19.00- салата от белен розов домат с 40 гр домашно козе сирене, печена чушка с нещото като кътък, 4 оризовки.
20.00- тъмно грозде към чепка и така се надух, ме едвам дишам.
водата към 2 л
парят ми краката и са отекли. Все едно съм в ПМС
27.09
Когато денят ти започва в 5.00 се чудуш в 9/00 какво да правиш . Бебето като пиявица залепено за крачола ми та реших поне да потренирам с него. Упражнениятя ок, ама да го опазя от педалите на кроса който е полупрофесионален Тантури и е огромен, си беше ексртремно. Успях цели 41 мин. Рязходка нямаше за мен щото бях 3 часа на фризьор.
Тренировката е със СТ
4 кръга
Х 8 лицеви
Х 24 тое тъч
Х 16 на страна крънчове
Х 24 гръбни екстензии
Х 16 странични отпада
41 мин на кроса
Алек се вре над мен под мен и се хили.
Храната
7.00- кафе
8/30-9/30- тренировка
11.30- 5 оризовки с извара и хим.сол 5 маслини, краставица
12.30-14.00- дремнах и ми се размъти главата
15.00-18.30- фризьор и пазар
20.00-салата зелена микс, малко червно зеле, 50 гр риба тон 2 лъжици крем сирене. Мммммч. Чаша червено вино.
21.30-филм с тик.семки
След филма по няколко резена ябълка, праскова и пъпеш
Водата 2 л
28.09
Доста нормален лежерен ден на фона на предните седмици. Реших да поспя, да свърша малко работа, да отида на солариум и да разпусна. Купих уникална балканска пъстърва опекох я и реших че не ми се яде. От предния чревен вирус пивръщах след вечеря с пъстърва и още имам кофти спомени. Започнахме работа и макар на нвнормирано време си е изтощително. Но...ще си направя аз времето така че да не се побъркам. Само детето да е здраво.
Днес пак закуско-обядвах
5.00-кафе
10.00- морков,краставица,няколко маслини,крема сирене с 2сухара тип фин крисп общо 20гр , малко кашкавал въпреки че това не го ям принципно
12.00-14.00-сън
15.00-19.00- работни срещи, пазар,солариум,разходка с дребния
20.00- е позволих си 40 мл водка с фреш докато пека рибата
20.30- салата зелена микс с червено зеле, 50 гр риба тон и варено яйце и крема 2 лъжици, 2 сухара и коричка селски хляб
Ще ям семки и плод
Водата 2 л
Магнезий
Вердин
Цинк с ц
Вчера нищо особено. Движението към 10000 крачки, храната ок.
30.09
Сън не. Но дремнах два часа до обяд. После чиатене,работни срещи, но успях и да тренира. Принципно избягвам преди цикъл щото се подувам още повече, но имах цели два свободни часа. Та...
Тренировка обичайна за мен
4 кръга х 8
Предно рамо
Задно рамо
Бицепсово сгъване
Трицепсово разгъване
4 кръга х 16
Moms side lunges
Хиперекстензии на шв.топка
Отпади
4 кръга х 24/32
Коремни на лежанка с дъмбел 5кг
Странични наведи
30 мин на кроса
Чистене,работни срещи чистене
Утре живот и здраве сме без бебето на гости
Храната се нормализира на фона ба апетита предната седмица
6.00- просто не можах да стана физически
9.00- кафе
10.00-12.00- поспах
Чистих
14.00-15.00- на среща
15.30- 6 пълн.ръжени сухара едните с крема и краставица,другите с маслинова паста. Оказа се че са х 5 а не х 10 гр.20 гр сурови тик.семки
16.00-17/00-чистих
17.30-18.30)тренирах
После душ,готвене и чаша чер.вино
20.30) ще е салата зелена с червено зеле,варено яйце и 50 гр.риба тон, тиквички печени с естрагон и пресен чесън
По късно желирани плодове- къпини,ягоди,вишни и нектарина
Водата 2л
Добавки същите
Привет!
1.10- очаквания ден без бебето. Баткото пък навърши 19 години. Бяхме на гости и се почерпихме и за нвгово здраве. Хибава зареждаща и бурна вечер,която приключи в 5 сутринта с няколко зърна грозде и....сладолед. И без това за две години ям за втори път и няма да ям скоро. Прекрасен ден. Тренировката беше пазар с торби. Храната супер,макар че от всичкобми е тежко заради тежкото ПМС. Алкохола не е много,съня също ама....карай
Храната
5.30-кафе
11.00-гадна нектарина,някоко лъжици желе
13.30-половин чушка намазана с крема,краставица с масл.паста,варен белтък
14.00-17.00-чистене и дрямка
18.00-19.00-пазар
20.00-3.00- на госито. Малка водка но не ми хареса и си пих червено вино,салата зелена с пуешка шунка от филе,малко пармезан и чери,ролца от шунката с извара чушка и краставица,няколко тиквички, 2 резена дом.сирене,после половин шепа сурови бадеми и боровинки
3.00-5.00-домашно автърпарти хах и....сладоледа в нирмално количество
2.10- уф
Макар да спах малко,беше качествено и имах сили за едно кардио
61 мин на кроса слушайки уикен рикуест
Храната до момента е
15.00- 4 пълн.ръжени сухара с пилешка шунка от филе и леко намазани с крена,резен краставица и чушка
17.30- малко грозде розе и малко пъпеш с лъжичка мед
По късно нещо малко
добавям останалото
19.00- 1 я и 2 б на око с кис.мляко, домат, чушка, сухар с крема и масл.пастет
21.00- останалата порция пъпеш и грозде
и това е
Водата към 2л
Мнението беше редактирано от diva 97 на 02.10.16 22:32.
3.10
Не мога да ви опиша каква нощ беше, просто ужас. Бебето се дави, хрипове, сополи, реве, аз с капките и помпичката го тормозя през половин час. И така...до 9.00 сутринта. Температура пак, ....отново болен. Смазана съм, физически, психически, емоционално всякак. За два месеца е бил здрав 5 дни. Днешните деца са ужасно кекави.И тъй...днес пак капки, хапове , засега без антибиотик. Ние пак арестувани у дома. Нямам желание за нищо честно казано
Движението е гърч у дома и търсене на капки за нос, които се правят в аптека... към 2 часа обикалях.и...солариум и пазар.
8.00- кафе , след абсолютно безсънна нощ, сън тотал.0
12.00- 4 сухара с крема, домат, пиперка, масл.пастет
13.00- легнах и се почна учението на гражданска защита със сирените и мегафоните...щях да умра от инфаркт..честно
15.00-19.00- доктор, пазар, банки, аптеки, солариум, пфф
20.00- салата зелена с малко червено зеле, 200 гр пъстърва на скара, 3 сухара с лютеница
21.00- линд дъ ориджинъл от 1979- повече от половин ,50гр семки
и още съм гладна
водата 2 л
вердин
казано от Vess на 03.10.16, 21:40:
Бързо оздравяване на мъника Дени :* Дано се разминете без АБ ...
Благодаря ти Вес, дано не ти се случва тоя ужас :(
4.10
Поредна нощ без сън, пореден ден с бебето вкъщи. Той крив, щото не му е добре, аз крива заради него и бруталното ПМС. За общо удовлетворение тренирахме заедно с бебчо пак. Хубава, зареждаща тренировка, хубав обяд, дрямка и послееее. Събуди се крив, крив, крив....ужас. Реших да го изведа, въпреки времето, ама таткото с количката в колата беше по задачи. И аз с Алек на ръце. къде върви хванат за мен ,къде пълзи, но основно го носих. Над 1 час с багажа барабар. 10 кила бебе. Пфу. Нямам крака в момента. После у дома пак чистене, готвене ....еми пълна катастрофа. До края на седмицата ....почивка и сън колкото мога.
Тренировката беше следната, а бебето отгоре ми (whew)
4 кръга
х 8 лицеви
х 20 странични крънчове
х 20 повдигане крака от лег
х 20 на крак глутеус мост на 1 крак
х 24 гръбни екстензии
х 16 мамс сайд напади
х 16 отпади
33 мин на кроса
малко стреч
челна стойка
другото движение- над час разходка с над 12 кг
и още....чистене, готвене и пфф
8.00-кафе
11.00-12.00-тренировка
14.00-1 морков, 1 пипрека с извара, половин краставица, няколко черита, няколко маслини- всички зеленчуци са домашни ммм. Към 20 гр солети лимец
15.00-16.00-дрямка с бебчо
17.00-18.00- на разходка и пазар с него
20.00- малка шопска, малко тиквички печени с кис.мляко отгоре, 2 филийки лимец с квас, белтъчни палачинки с дом.сладко от горски плодове. Щях да ям яйца на око, ама с това прекрасно сладко си беше момента за палачники/1 я и 3 б, малко лимецово брашно, сода, вода/, бяло вино
вода 2 л
скапана съм
5.10
отчет за протокола
Сън-не. Теглих сополи цяла нощ. Милото бебче, спи му се а не може от храчки, днес отново на антибиотик.Сутринта ми трепериха краката и имах сърцебиене. Ходих до близката ясла да разпитам за места. И обичайно, цял ден вкъщи с бебето, тонове домашна работа, четене на книжки, възпитание и...дремнах следобед и се засилих да тренирам, но се сетих че си обещах почивка, поне докато не съм се наспала нормално и не се е разкарал ПМС. И без това откарах над 4 часа на крак в гладене, чистене, готвене и т.н. пих вино. Изкарах1/8 от задържаната вода остава още бая (sweat)
Храната е ок, само дето аз не съм
8.00-кафе
10.00-13.00- чистих, на лекар, на пазар и по аптеки
13.30- 2 магданозени кюфтенца, салата от сурова тиквичка и морков, 2-3 л спаначна супа, х 2-3 чаени лъжици от на бебчо манджите- банан с извара и кис.мляко с бисквита, няколоко лимецови солети
14.30-16.00-дрямка
16.00-20.00- пфу много работа из къщи
20.30- домашна салата цезар с пил.филе на скара без дресинг,
21.30- малко семки, 2 филийки лимец с дом.сладко без захар от дребни плодове
23.00- парченце линдт
водтата над 2 л
надявам се на поне 2-3 часа сън
6.10
В дни като този искам да съм мъж/и не само в такива дни де/Просто бях сигурна, че неспането, ниското тегло и претоварването ще ми докарат такова ПМС, че ме избива на лудост на моменти.Водната задръжка е вече 3 кг за 3-4 дни, спазми, контракции, безкрайна изнервеност, апетит но пък за щастие само за свястни храни с доказано висококалиев и високо магнезиев състав. Това не е внушение, наистина е факт.Сънувам банани и слънчогледови семки, умирам за тези храни, а и двете не ги обичам особено. Снощи в 1 часа изядох един банан. Съувах го станах и отидох да го изям. При все че имаше кексчета, шоколад бисквити и т.н.Днес пък пъпеш и суров слънчоглед.
Днес сама с бебчо вкъщи, цял ден събирам играчки , солети, овесени ядки и кво ли не от земята, честим сополите, четем и слушаме музика. Следобед ни стегна шапката и отидохме на пазар в кауфланд. Обожава да се вози на количката.После ни взе таткото и мама на солариум.
Храната
8.00-кафе/сън не коментирам да не ставам досадна/
12.00-морков, пиперка намазана с филаделфия лайт, 4-5 рачешки рулца, толкова маслини
13.00-15.00- дрямка ама аз умирам от спазми а бебчо се дави, та не се наспахме много
16.30-19.00- на пазар и солариум
19.30- с тати по една водка докато готвим
20.30-200 гр-пил.филе на тиган, 150 гр салата чери с печена пиперка, 150 гр печени тиквички
21.30-пъпеш и суров слънчоглед към 40 гр, парченце линдт
вода 2 л
7.10
сън -нула
движението по задачи и след бебчо. по цял ден и нощ, теглим сополи и давам сиропи и капки.
Поради тежкото ПМС, което пък е поради преумората и ниското тегло, се чувствах като балон. Та взех крайни мерки. Фаст до вечерта и над 4 л вода и един студен домашен чай алое с боровинка. Дойдох на себе си малко.
Вечерта се събрахме по повод РД на баткото , който на 1 октомври навърши 19 години. Пийнахме, хапнахме и се прибрахме без бебето да починем уж.
Храната
7.00-кафе/трепереха ми краката и имах сърцебиене/
7.00-18.00-само на вода
18.00- една водка за наздраве с близикте
19.00- 2 пил.филета на тиган, зелена салата, 2 мини овесени бисквити без захар, 2 кокоски без захар, 2 малки парчета кекс от елда, оризово и лимецово брашно. Всичко от пекарната под нас.
22.00-вече у дома- малко пъпеш алтън баш- ми не е лош на фона на всички ужасни плодове към тоя момент
23.00- реших да поработя малко щото няма кога. С Алек у дома е невъзможно. Чувам го от всички стаи, дори от входа на блока. И то стана .....3 часа посред нощ. Но спах до обед (blush)
8.10
Имах още работа, нямаше да тренирма уж ама, като се понаспах реших да направя едно кардио, да си събера мислите и да ми дойдат работни идеи.
Тренировката е 62 мин на кроса и .......ми дойде МЦ най-после
12.00- сън 8 часа ехаааа
14.00-15.00-тренирах
16.00-20.00- взехме дребния, после е ясно- готвене , чистене, шетане и хранене на бебето. Смотах в движение няколко солети и една водка/мноого добре ми идва към тоя етап/
20.00- риба тон под 5 лв дори и да е рио маре, каквото уж купих повече не и не. Та уж салата с риба тон и варено яйце, да ама рибата беше ужас и салатата отиде в коша. И в крайна сметка ядох 3 препечени филийки лимец с квас с 50 гр пушена сьомга и малко филаделфия лайт. После шепа тик.семки.
21.30- резен пъпеш и ...ожяднях пък хич не ми се ще да пия вода посред нощ
Добре съм днес вече, доста на себе си. Спете хора, сънят е много важен. Мога с 3-4 часа сън да карам без проблем, но без грам сън не мога. Дано спим довечера
водата днес малко но нямаше кога. Към 1,7 л
Мнението беше редактирано от diva 97 на 08.10.16 21:48.
Седмица без грам време, с много разбъркани хормони, умора, повечко храна, уникални отоци и болки в мускулите. Та...почивам от тренировки от събота. От другото не почивам, то е ясно. Увеличила съм водата на около 3 литра да ми помогне на детоксикацията поне. Не го понасям леко тоя преход към студа. И тялото и душата ми искат лятооооо. Алек проходи и вероятно другата седмица ще правим прощъпулник. Като типичен мъж е много бъзлив :D И тъй...ще се справим някак.
движението днес е работа из къщи и служебни ангажименти измежду които отидох на солариум
9.00-кафе
фаст до 18.00 захлебен от малко краставица и няколко маслини по обяд
18.00- докато хранех дребния в колата- коричка хляб и малко пърленка
20.00- зелена салата с 50 гр хубава тоя път риба тон, салата белен домат с печена чушка и топчета от сирене и извара, още коричка хляб със соса.Бяло вино 2-3 малки чашки
21.30- домашно сладко без захар от вишни, къпини , ягоди с лъжичка без нещо си
23.00- още едно изварено топче/колкото бонбон рафаело/ с последната глътка вино
водата 3 л
вердин
много голям апетит бре, ужас
леко прецакана се чувствам от преумората
Здравейте тийм. Не пиша за да не досаждам с обичайното си ежедневие. Не тренирам освен това, не защото не искам а заради хроничната умора покрай Алек и задната му хрема от зъбите което пък не ни дава никаква възможност за сън. Като кажа никакава ....значи не спим в оригинал. И аз като Веси си мисля че ни урочасаха вече. От липсата на възстановяване имам възпаление на сухожилията и меките тъкани от което вия от болка понякога. И не е просто някакъв кортизол а много сериозно състояние от което искам да изляза на секундата. И ще взема сериозни мерки вече.
Забелязах че плодовете и мазнините доста влошават положението а си мислех че е обратното
Другото е работа навън и у дома и прилична храна дори в повечко.
Та за днес
Движението е работа у дома,ходене по срещи и на обекта, тичене след щъкащия Алек и готвене
Спала съм към 2 часа от 24.
Храната
От 4 съм будна но пих кафе едва в 8.00 умишлено
11,30- 50 гр солети
12.00-18.30- по срещи, в малката пауза краставица с извара -50 гр
20,30-2 мини лаврачета на фурна много пресни, салата морски дар с краставица и копър, печени тиквички с подправки, червено вино,3 гризини
22.00- 50 гр стафиди защото ми се яде сладко
Водата е между 2-4 л всеки ден
Вердин
Добър вечер!
20.10
Продължавам да не съм кожата си и това че прави апатична. Големи цици, болки в яйчниците, подпухналост присъща на бременна. Но изобщо не се впрягам да правя нещо насила. Познавам тялото си и знам, че ще мине.Иначе кошмарна нощ, объркан ден, накрая го отписах лежах и отдиох на солариум. Така или иначи месеците февруари и октомври в моя календар ги няма. Гледах как сринаха Жана в Биг брадър.Малко ми стана гадно.
Сън от 1.00-3.00 през нощта., щото до 1.00 слушах хъркане, а след това Алек реши че ще играе в 3.00, та откара до 4.00, после драми докато заспи и то стана време да се събужда. Кво да ви кажа..|-)
храната
9.00-кафе и спряха водата
10.00- 14.00- отчаяни опити за сън, ама звъняха телефони, комшиите тропат, краката ми изтръпват и тъй
14.30- краставица, няколко маслини
15.00- 2 филии бонус и коричка с филаделфия
16.30.19.00- солариум ,пазар, до яслата и обратно
20.00- салата белен домат с печене пипер и изварено-сирени топчета, останалите от вчера тиквички и 2-3 хапки лаврак, черевно вино
21.30- малко стафиди и малко семки
водата над 2 л
очертава се безсънна нощ
21.10
Да чукна пооправям се. Болките в сухожилията вече са търпими и ставането не е мъчение, дори сложих обувки с ток. Перспективата инжекции никак не ми се нравеше, та имам надежда до края на седмицата да съм напълно ок и да си върна тренировките/кога точно ми е Х ама???/ все ще намеря време. Ще водя Алек на УНГ другата седмица, вероятно ще има поне някакава промяна след това и евентуално ще спим.Иначе днес цял ден работа у дома и навън.
Сън не повече от 2 часа
Движението по срещи, детето, пазар и тъй
Храна-нещо нямах апетит днес
9.00-кафе
13.00- краставица, няколко маслини и към 50 гр тик.семки поопечени във фурната
15.30-18.00- навън
19.00-чаша червено вино
20.00- печени тиквичка и домат със зехтинов дресинг, плочка сирене, 2 филии бонус, коричка рустик, допиване на виното.
21.00- 80 гр стафиди. Ям ги защото ми утоляват сладкия глад, заспивам по лесно и ми действат добре на стомаха. Харесват ми.
водата над 2 л, чай
вердин
Алек е болен отново....От онзи ден е с температура 39.9, 39.1, 39.5….два дни съм полужива от притеснение и умора. Докато го вардя посреднощ работя на лаптопа. На другия ден от сутринта пак чистене, срещи, бебето. И това време ме довършва. Тренирах вчера макар и уморена и неспала. Добре ми идват тренировките, но не съм сигурна колко добра идея са. За сега ще тренирам през няколко дни пък да видим. Започнах да внимавам и какво ям, че нещо залитам по хлебни и млечни и не ми харесва начина по който ми действат.
23.10
тренировката обичайна за мен с бебе в краката и в домашни условия
4 кръга х 8
едностранно гребане
арнолд преса
предно рамо
бицепс
трицепс
4 кръга х 16
странични отпади
странични напади с парцала
хиперекстензии на шв.топка
4 кръга х 24/32
коремни на лежанка с тежест
странични наведи
25 мин кростренажьор
храната
6.00-кафе
11.00-12.00-тренировка, преди това чистене разбира се
13.00- краставица, малко извара и нискомаслено прясно сирене, 5-6 маслини и черита
14.00- малко семки
16.00-18.00- дремах но не можах да спя
20.00- салата белен домат, печен пипер, печени зеленчуци, омлет с прясното сирене, червено вино
21.00- към 150 гр кис.мляко с малко желатин и кафява захар и онова мегакисело сладко от горски плодове
1.00- дочоплих семките 20 гр
5.00-заспах
24.10
не тренирах, ходихме по болници, лаборатории, срещи, пазар и т.н
храната- хич нямах апетит през деня
7.30-кафе
13.00- краставица, малко сирене, няколко маслини
19.00- еми....малка водка с касис
20.00- пъстърва на туч, печени зеленчуци /предимно моркови бляк/ 200 гр, малко зелена салата с винегрет, бяло вино 1/2 чаша
21.00- нормално ми се прияде сладко- малко стафиди и вишни, 20 гр черен шоколад, коричка лимец с киселото сладко, хапка елден кекс. Всичко наистина в малки количества, ама пак ми стана тежко
водата е към 2л и нагоре
и сега отново в батака с 39.5 температура на Алек и ревове
Бързо да минават болестите Дени :*
Представям си какво ти е, а на детенце пък .... милото :*
казано от Vess на 25.10.16, 08:50:
Бързо да минават болестите Дени :*
Представям си какво ти е, а на детенце пък .... милото :*
Не се издържа вече.... Днес 39.9. Пффф. Всичко ми е все едно като не е здрав. Благодаря ти Веси
Да не казвам каква нощ беше , но въпреки това направи един кростренажьор сутринта. Това е единственото място където си събирам мислите. 40 мин мислех слогъни и клипове и после в батака.
Алек тази вечер е с 39.9. Ужасно мъчение за вдички е. Утре на УНГ пак.
По същество.
Сън към 2часа
Тренировката е 43 мин на кроса
Храна
8.00-кафе
10.00-11.00- ттенирах
12.00- краставица 50 гр извара и няколко маслини
13.00-шепа тик.семки
Мрън,мрън,мрън не спря това малкото цял ден и нощ
14.00-16.00- опитощи да го приспя
16.00- хапка еледн кекс2-3 солети
18.00- печена тиквичка и домат, 3-4 малки препечени филиики лимец с квас намазани с пастетбот риба тон и извара. Бяло вино
Водата над 2л
Отивам да свалям температура
ЗДравейте.
След поредната кошмарна нощ и прегледа днес, приеха Алек в болница. За да не рискуваме да стане нещо по-сериозно и да го наблюдават се решихме на това. Лежи с татко си, защото аз имам работа и фобия от болници. Та...ясно ви е денят как е минал. Притеснение, изследвания, снимка, прегледи от поне 5 доктори, хоспитализация, багажи, система глюкоза, пищене, реване и ....още не съм на себе си.
Храната е основно вечеря, поради липса на апетит и време за друго
8.00-кафе
чистихме с Алек
12.00- доизядох няколкото печени тиквички и домат с последните няколко хапки извара и ме заболя стомах
13.00-20.00- болнични драми- в движение изядох няколко солети и 2-3 хапки от пиперката му с яйце и сирене в болницата
21.00- омлет с риба тон/добър експеримент се оказа/, белен розов домат с подправки и зехтин, 2-3 малки филйки лимец с квас
по късно-голяма чепка несладко грозде розе с вкус на вода, но сочно и студено. Малко стафидки и вишни- много малко.
23.00- докато работя малко семки
и това ще е
водата над 2 л
вердин
Снощи поспах около 5 часа. Алек е по-добре, но се оказа че има бактерии в носоглътката. Дробовете са ок. Ще се справим, но не може да ходи на ясла и ще трябва да го мъкнем на работа и по срещи. В тоя студ....поне ще го калим. Снощи финиширах вечерта към 1 с филийки лимец с мед и най-после се отпуснах и заспах. Имах енергия днес и тренирах, след това лудница то е ясно. Срещи, лаборатории, пазар, болницата и така.
27.10
тренировката
4 кръга х 8
повдигане на дъмбели встрани
задно рамо
бицепсово сгъване
кик бек
4 кръга х 16
напади
странични напади
хиперескензии на шв топка- за дупе е супер
4 кръга х 24/16-на страна
повдигане на краката от лег
странични крънчове
22 мин. на кроса
нямам време за стречниг
храната
7.00-кафе
работа на лаптопа
10.00-11.00-тренирах
12.00- половин краставица и няколко маслини и ми стана тежко и спрях до там
13.30-19.30- срещи обикалях с едни торбии, после в болницата, там от на малкия изварената запеканка/ мислят за фитнес режима ми хората от болницата, егати странната храна за бебета/, няколко солети
20.00- зелена салата с риба тон и филаделфия лайт, 2 филийки лимец с квас, малко тик.семки,
21.30- десерта е 3 веган кокоски без захар станали на брашно от мятане в торбата, 2 хапки корни брауни
водата над 2 л, студен чай и домашна лимонада с мента
вердин
моного напрежениееее
28.10
Денят ми както винаги започва ударно.Спах около 6 часа. Явно организмът ми е отвикнал от толкова “много” спане, та бях подпухнала като бухта. Започнах да чистя и дезинфекцирам у дома докато го няма дребния. Стигнах до чистенето на ВЦ и ме изстреляха по задачи. После маршрута е срещи-болницата-за храна -болницата- срещи-болницата-пазар-вкъщи. Прибрах се и оправях багажа за майка ми, защото вероятно утре ще ни пуснат под домашен арест до понеделник, но заради вливанията в абоката трябва да сме наблизо, защото са в 6.00 и 22.00, а майка ми живее точно до болницата. Не мога да си оставя любимите мъже до понеделник в тая мизерия. Не съм расистка но поведението на малцинствата в болницата е просто ужасно. То крещене, пушене, смрад. Само роми са в детското. И тъй. Нямаше време за тренировка нито за нормално ядене та като се върнах можех да изям света/и го изядох/
8.00-кафе
10.0012.30- чистих, прах килими и тъй
13.00-краставица, няколко маслини
13.30-19.30- гореописаното. В болницата изядох на обяд останолото половин пакетче солети на малкия а вечерта няколко хапки салата зеле и супа.
21.00- омлет с риба тон, гарнитура зелена салата с чери и крема , 2 филийки лимец с квас, бяло вино
22.00-започнах да правя проекти на лаптопа и .......сладкия глад- 200 гр грозде, хапка корни, половин черен линд с морска сол
1.00- още толкова грозде и продължавам с проектите
водата към 2 л
вердин
ПРивет!
Не изписаха дребния днес, но по-добре така, за да не го разхождаме в студа. Обещаха за утре. Той е добре, но вече им се стена душата в тая стая. Съответно аз до обяд работих и после цял ден с тях в болницата. От сутринта имам голям апетит и си хапвам стабилно цял ден. Поспах и общо взето и аз се чувствам по-нормално. Нямам търпение това да свърши и да се върнем към нормалния си ритъм на живот. Та
8.30- събуждане- 6 часа сън
9.00-кафе
12.00- 4 малки препечени филийки лимец с квас- две с козе сирене и две с филаделфия
13.00-19.00- в болницата и си похапвах от бебешките храни по няколко хапки- безглутенов кекс, крема от бискв.торта, рогче и няколко ослети. От всичко опитах и Алек се разяде и чак всичко омете.
19.00-20.00- пазар, автобуси, тъмница- нито една лампа не свети в тоя джандем
20.30- омлет съ нещо като свежо сирене и гарнитура печени зеленчуци, салата белен домат с печен пипер, малко 20 гр примерно тик.семки и едно зидо с какаови зърна. Вкусно
водата 2 л
вердин
пак заспах късно снощи, но станах в 8.00. Достатъчно ми беше. Имах около час, който използвах да потренирам. Само дето бързах, защото и днес не изписаха Алек. От бързането тренировката ми стана високо интензивна ха ха. Голям апетит ме подгони, а избора ми беше солети, бисквити, банани, и бебешко мляко. Е солети ядох то е ясно. таткото беше по работа и до вечерта аз бях с детето в болницата. Водих го да го боцкат пак .Милия гък не казва за нито една интервенция дори от болезнения според сестрите антибиотик в абоката. Съответно вечерта хапнах стабилно хубави неща.
тренировката обичийна
4 х 8
eдностранно гребане
раменна преса
предно рамо
бицепсово сгъване
трицепсово разгъване
4 х 16
странични отпади
странични напади
хиперекстензии на шв.топка
3 х 24/32
коремни на лежанка с дъмбел
странични наведи
22 мин на кроса
и после душ и газ. Пазар за болницата и поех щафетата с бебчо
Храна
8.00-кафе
9.00-10.00- тренирах
11.00-18.30-в болницата на солариум, пак пазар и хапнах малко шопска салата и пакетче солети от на дребния по обед
19.00- вече у дома- зелена салата с 50 гр риба тон и филаделфия, 3-4 хапки пил.филе че бях още гладна. За десерт малко стафидки, 2 сушени кайсии и филийка лимец с домашно бързо ужасто кисело сладко от дребни плодове., чаша бяло вино
вероятно ще похапна още нещо малко
модата над 2 л и въпреки това се чувствам обезводнена
вердин
Мнението беше редактирано от diva 97 на 30.10.16 21:42.
Така...обобщителен пост. Изписаха ни от болницата в понеделник. Всички вече на ръба на изтрщяване. Алек е добре. Спи, яде, весел. Ама голям зор е затворени у дона. Скучно му е и постоянно иска внимание. С едната ръка готвя с другата работя. По цял ден във вихър. Таткото много помага но аз гледам да го щадя защото е с дискови хернии и тъй. Правихме прощъпулник. Хвана химикала и ключовете за колата. Категорично без да се чуди.
Тренировки няма неслучайно
По спомен
31.10 -изписването
7.00-кафе много лош сън и болки в цялото тяло
8.00-10.00-чистих и дезинфекцирах
11.00-13.00- в болницата-доядох елдения кекс
13.00-у дома- пране,работа бебето,работа,чистене,работа. Не юомня дали ядох и какво
20.00-салата белен дпмат и печен пипер,омлет със свежо сирене,вино
22.00- май стафиди и още нещо си
1.11
Тренировка не
Движението е с бебето и пазар
Сън 5 часа ама спокойни
Храна до 20/00- краставица,маслини,малко свежо сирене,няколко солети, крем супа от тиквичйа и морков
20.00- зелена салата с риба тон 50 гр и филаделфия, печена тиквичка и домат
22.00- 4 екструдирани царевични блокчета с домашно кисело сладко от дребни плодове,вино
22.30- гледах хорър. Жив мазохизъм
Водата 2-3 л
Вердин
Магнезий от зор
Днелният ден в отделен пост утре
Лекичка!
Айде да си отбележа двата дни за историята.
2.11- ПРРОЩЪПУЛНИК АЛЕК
Понеже беше импровизирано, всичко се случваше към самия момент. Шетане цял ден, после пазар час и половина, после месене на питки и готвене два часа. Та започнахме ритуала в 19.00. Аз не бях яла почти нищо и съчетано с ПМС малко ....хм, после изядох света. Но. милото ми малко писанче се представи много добре. Беше сладък и послушен и си избра много хубави неща. Аз ги нарочих химикал- банкер/мениджър, ключовете за кола- дипломат. Това искам де хахха.
7.00-кафе
12.00-маслини , остатък от печена тиквичка и домат
13.00- 19.00- ви е ясно какво. по пътя малко стафиди и сурови тик.семки- общо 30-40 гр
19.00- 21.00-малка водка за аперитив, зелена салата с малко филаделфия,, пиле на грил филе, няколко печени тиквички, 2 чаши вино, хапка от питката ми, която стана превъзходнааа, парченце безглутенов лимонен сладкиш.
22.30- малко стафидки и сурови тик-семки, протениров бар с чия, малко млечно кексче- 30 гр/знам, знам/
00.30- заспах сита и каталясала
3.11
след 8 часов непробуден сън и хубавата храна и емоции вчера имах сили за всичко х 2
та
тренирах, изчистих къщата, изпрах, свърших малко работа, разходих детето, пак работни срещи, после наготвих и чак вечерта осъзнах че съм гладна и ме болят сухожилията агейн.
тренировката СТ- мързеше ме да вадя гирите
4 кръга
лицеви опори х 8
повдигане крака от лег х 24
странични крънчове х 16 на страна
обратни екстензии х 24
отпади х 16
клек със страничен кик х 16
20 мин на кроса
храна
8.00-кафе
10.00-тренирах
чистене
14.00- чак огладнях леко- филика лимец с квас намазана с филаделфия
14.30-18.00- разходка , срещи
19.00- чаша бяло вина
20.00-зелена салата с риба тон , ролца от раци и филазелфия, печена тиквичка и домат, малко тик.семки
21.00- малко стафиди, половин желирано/заради колагена/ кис.мляко със замразени вишни и малко кафява захар
заситих ПМС ама за сега. Есенно-зимния му вариант хич не ме кефи.
водата 2-3 л
вердин
магнезий
и ще пия цинк с Ц
Мнението беше редактирано от diva 97 на 03.11.16 21:55.
Привет! Много работа имам тези дни и всичко ми се изплъзва включително и свободното време. Не обичам хич да завися от моментното настроение на други хора. Не съм тренирала от седмица, но към 10000 крсчки дневно с изключение на днес ми се събират. Месечния тайфун е на лице с обичайния апетит и подпухване. Естрогена ми нещо се е развихрил. Мекичка съм пфф. Диета не пазя но днес умишлено се поограничих в количествата и броя на храненията. Отчитам само храна за да си следя.
7.11
Сън към 5часа. Стигат ми.
Движение у дома,по срещи,с детето и така.
Храната хаотична
7.00-кафе
10.00-малко солети
11.00- някоко печени тиквички и черита
15.00-18.00- навън и още няколко солети. Добре че е детето хах
19.00-зелена салата с 50гр риба тон,ролц от раци и филаделфия, две наистина малки филийки лимец
21.00-3 мандарини,общо 50гр микс сурови тик.семки ,стафиди и вишни
Продължих да работя до 1 и огладнях. Останалуя сух лимец с малко мед и някокко лъжици кис.мляко
8.11
Сън малко съответно зле се чувствам.
Движение няма. Работих на лаптопа
Храна
9.00-кафе
До обяд с детето
13.00-18.00- на лаптопа. Към 16.00 изядох краставицс,морков,маслини,3 ролца от раци
18.00-ядосаха ме и изпих една малка водка след което веднага огладнях
19.00- салата белен домат,краставица,печена пиперка,зехтин и топчета от козе сирене и извара,2 филии вита препечени,15 гр вишни,малко червено вино
Краката ми са ужасно претоварени. Туптят ми вените и тъканите
Водата над 2л
9.11
При мен явно нормални дни няма. Днес е лудница
Алек на 1 г и 3 . Събуди се крив като нен в ПМС. Пак ми вдигнаха нервите. Тренирах ама сто пъти ме прекъснаха. То не бяха кабелджии,пощата,бебето , телефона. Изкарах тренировката и после юруш среща че подранили с един час. И така. Храната отново е ограничена през деня,че нещо този апетит ми бие на кофти хормони. И определено с повече белтъчини ми е по зле.
Треенировката обичайна домашна
4 кръга х 8/16/32- мързи ме да описвам
Гребане
Арнолд прес
Странично рамо
Бицепс
Трицепс
Напади
Странични отпади
Хиперекстензии на шв.топка
Коремни на лежанка с дъмбел
Странични наведи
21 мин на кроса
Другото движение е ясно
Хрсна
5.30-кафе
10.00-няколко солети
11.00-половин краставица с няколко маслини
11.30-опит за дрямка
12.30-13.30 тренирах
14.30-17.30- навън. В колата към 20гр сурови тик.семки
18.00- малка водка умряла от глад докато чакам
19.00- салата с риба тон и филаделфия,печена тиквичка и домат,филийка лимец с квас. Опекох овесено-кокосов кекс и ще пробвам
Вода 2 л
Четох си един стар дневник. Толкова ми стана мило и тъжно ревах чак,че уцелих едни драматични постове. Та забелязах,че оттогава до сега хората са се променили много ама в кофти посока. Някак овълчени. Човешкото отношение липсва. Само ядох това,тренирах онова. Ама както и да е. Всеки си знае.
10.11
Не тренирах
Чистене,разходка,работа
Храна
Нямах особен апетит до вечерта
5.00- станах
7.00-кафе
7.30-13.30- с детето. И хапнах 15 гр сурови тик.семки, 2 филии запечени с козе сирене ама разделени на две за да изглеждат 4
14.30-18.00- разходка и работни срещи
19.00- половин морковена супа и чаша вино докато чаках манджата
20.00-салата белен домат, запеканка от тиквичка,яйце,малко извара и сирене и странни подправки. Десертих с овесено кокосовия кекс който всъщност хич не е сладък.
И ми се спи защото не спахме снощи а имам рабора
Водата над 2 л
Вердин и май нагнезий ще пия
11.11
Един обикновен ден. До обяд работа с Алек,после работа без него ,после на работа а нвго. Има кой да го гледа по около 2 часа на ден и то не всеки ден. Тренировка няма
Сън на паузи но поне до сутринта
Храна -пак нямах особен апвтит
8.00-кафе
12.00—малко сурови семк
14.00-кеаставица с няколко вилици извара
15.30-19.00- навън по работа и на пазар
20.30- салата с риба тон,рулца от раци и филаделфия,две филйики лимец с квас,парченце шоколад с цял лешник,чаша вино
21.30-желиран портокал с малко стафиди и вишни.заради колагена.
Водата 2,5 л
12.11
тренировка не, правих основно есенно почистване почти цял ден
храната нормална до 18.00 , щя и да поспя, но ми се обади приятелка с любовна драма и дойде към 21.30 да ми поплаче на рамото с вино. Та откарахме на вино малко ядки и черен шоколад до 2.30 посред нощ. Но затова са приятелите.
13.11
поспах с помощта на таткото няколко часа
тренировката 45 мин на кроса
храната - рестриктирана, не ми харесва начина по който се чувствам напоследък„
9.30 кафе
11.00-12.00-тренирах
13.00- няколко останали тиквички
15.30 -голяма и малка пипрека с извара, 2 филийки много малки лимец, няколко останли лъжички от бебешки миш-маш
19.00- бяло вино, салата от белени домати и печен пипер, натрошено сирене към 40 гр и няколко маслини
това е за сега, най-много да има малко семки
водата е към 1,800 л
добавки
сребърна вода
14.11
Наспах се. Налагам си вето да не работя след 22.00 . Метсболизмът ми е силно потресен от тоя режим. Не тренирах защото чистих и работих до 18.00 и после до 19.30 на пазар. Малко май прекалих с рестрикцията може би и заради умственото напрежение та си позволих по -питателба вечеря. Предстоят ми ударни 10 дни в бонус и РД
Храната
7.00-кафе
11.00-малка зелена пиперка с малко извара и няколко маслини
12.30- 20 гр слънчоглед
17.00- малка жива бира от нашата
20.30- салата с риба тон,ролца от раци и филаделфия,2 филийки квасен хляб от лимец и спелта с дом.сладко от ягоди без захар ,чаша бяло вино
Малко по късно половин хапка тиквеник и 3-4солети
Водата 2 л и чай
Ще пия магнезий
15.11
До 14.30 с игри с малкото. Все повече внимание иска чак ми досажда. После солариум на работа и пак с малкото. Снощи не спах хич ама с тази луна абсурд
Храна
6.30-кафе
10.30- червена пиперка с крем сирене маджаров и свежо сирене. Нито едното нито другото са сирена но са ми вкусни.,красравиьца и няколко зелени маслини
12.30 много налко семки
19.00- 1 я и 3 б на око с чесново кис.мляко,3 препечени филйики квасен хляб със сирене отгоре няколко чери
20.30-пъпеш и бяло вино
Другото е ясно
16.11
Леле голяма лудница е откриването на ново заведение. Спира ни се тока хах. И бебето като багаж нагоре надолу.
Само храна ясно що
6.00-кафе
11.00- краставица маслини и малко свежо сирене
13.00- двайсетина грама слънчоглед
13.30-19.00- по работа и хапнах 20 гр сурови бадеми и малко жива бира
20.30- салата с риба тон,ролца и крем сирене 2 филйики квасен хляб с крем сирене,
21.30- 2 кръгли сурови десертчета по около 20 гр. Съдържат фурма и какао и смокиня и орех,останалите двайсетина грама сурови бадеми с няколко сушени вишни
Вода към 2 л със зор
Вердин
Мнението беше редактирано от diva 97 на 17.11.16 09:28.
17.11
Еми работа от 10.00 до 22.00. Като открием ще е по-нормално. Емоцията е .....силна. Много адреналин.
Та само храна
6.00-кафе
10.00-17.00 на лаптопа правих проекти пред което време изпих още 2 кафета и гризнах малко семки, краставица, няколко маслини, печени тиквички с кис.мляко и 2 хапки сирене. Всичко в малки количества щото ако се бях нахранила щях да заспя а не мога да си го позволя.
17.30- взех бебето и с него до 20.30- на обекта. Изпих една малка водка щото бях умряла от глад
21.30- омлет със зеленчуци, салата краставица с печен пипер, 2 хапки сирене и останалата печена тиквичка, малко червено вино
22.00-десерта едно кръгче от фурма и какао и малко червени боровинки със сурови тик.семки
водата не знам ама е над 1,5 л
Честит рожден ден и тук! (cake) Бъди здрава, силна, уверена, щастлива и все така сияеща! (F) (hug)
19.11.16
19:53
Ой, Дени, честит рожден ден!
Вдъхновение си ти, keep it up и бъди здрава! (F)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече