Ще успея ли да постигна нещо до лятото?

14.01.16
20:11

Здравейте , ходя на фитнес от началото на седмица по 4 пъти в седмицата и съм на 14 години и искам да постигна релеф. Имам доста маса в гърдите и имам малко коремче , но наблягам повече на уредите , който са свързани с гърдите. Правя си 4 серии по 10-15 пъти на уред. Има един уред , който натоварва гърдите , мускулите и корема. Не съм много запознат , но на този уред има две дръжки , дърпаш ги надолу , изтласквате те малко надолу и така. Ако наблягам повече на него ще имам ли голям успех с корема , муските и корема. Преди да започна правя 10-15 мин бягане на пътеката или каране на колело. Нямам хранителна програма , ям повечко месо само и избягвам сладко и безалкохолно. Към 10 часа ям две десерчета мюсли. Ще успея ли да постигна нещо до лятото? Ако тази програма не е подходящата може ли някой да ми направи програма и да се товаря доста нямам проблеми. Благодаря предварително! :)

ПС Извинявам се , че пускам темата 2 пъти просто обърках раздела.

14.01.16
21:46

Съветвам те да тренираш със свободни тежести и да наблягаш на базовите упражнения, зарежи уредите

А колко килограма си?

15.01.16
08:06

По-добре ми е с уреди. Около 60-65 кг съм.

По-добре вземи качи някой друг килограм и тогава търси релеф. Колкото до уредите, няма как да постигнеш същия ефект като с щанги и дъмбели.

15.01.16
08:17

Ако искаш резултати не гледай кое ти е “по-добре”, а кое е по-ефективно. И как така си 60-65 кг. ? Сутрин си 60, вечер 65 ? :D

15.01.16
08:50

Е , няма ли шанс до лятото да имам поне някакъв релеф? Аз не искам много релеф просто искам да съм оформен малко.

Започни да четеш повече, защото очевидно имаш нужда.
Не е добра идея да наблягаш само на гърдите и корема.
Запиши се на някакъв спорт (лека атлетика, бойно изкуство) или ако държиш да е фитнес - тренирай цялото тяло в една тренировка.
Релефът се постига с достатъчно активно тегло + по-нисък процент подкожни мазнини, а както ти казаха вече - най-вероятно имаш нужда да качиш активно тегло, а после да мислиш релефа.

Не се филмирай с темите за лятото, релефа, плочките и прочее. Храни се пълноценно, тренирай редовно и не бързай.
И се информирай непрекъснато.

15.01.16
10:20

Добре може ли да ми кажете някаква програма? Защото не съм запознат изобщо.

Тренировъчни програми
Статии за тренировки
Хранителни режими
Статии за хранене

Горе вдясно има едно поленце, на което пише “Търсене”, а до него оранжев бутон “Търси”. Ще ти е полезно. :)

15.01.16
10:58

Добре ли е да се яде месо?

15.01.16
11:42

http://www.bb-team.org/workout/4282_fitnes-split-4up-1

Смятам да започна с тази програма от другата седмица , но гледам че няма упражнения за крака.

Още е рано да мислиш за такава тренировка. По-добре цялото тяло в една тренировка, 3 пъти в седмицата.

15.01.16
19:33

http://www.bb-team.org/workout/4355_split-3-1g
Смятам с тази програма да започна ще тренирам 2-3 месеца с нея и след това започвам с онази дето Ви е показах одеве.

16.01.16
18:05

Хахаха като видя такива теми ми идва само да сее посмея. Момче за релеф и т.н си виж хрсненето първо. После прави 1-2 месеца кръгова цялото тяло във 3 тренировки разделени на Пон , Сряда , Петък. След този период пак няма да се хвърляш на 4 дневни сплитове , които със сигурност не са за тебе. Разделяш тялото на горна/долна. И вече след 5-6 месеца можеш да пробваш това, което искаш. Първо че нямаш никаква представа от техниката на упражнения дишане почивки и т.н и се хвърляш на сплит.
И наблягай на базовите упражнения!!!

17.01.16
17:21

Аз не искам много релеф , а искам просто да оформя гърди (основно) и да натрупам малко мускули. С тази програма ще натрупам ли малко мускули за 6 месеца?http://www.bb-team.org/workout/4636_sila-i-hipertrofiya-za-edin-mesec
Ако не моля някой да ми предложи програма с която да натрупам малко мускули. Искам да наблегна много на гърдите , защото съм най-зле там имам доста мазнини в тази област.

Мнението беше редактирано от Yordan Yordanov на 17.01.16 17:22.

17.01.16
20:26

Ти обаче си пишеш на изуст... аз мога да ти кажа примерно мойта програма , а дали на теб ще ти върши работа не се знае. Може да не се възстановяваш добре и няма нищо да направиш. Хората ти казаха почни със кръгова 1-2 месеца пък после му мисли.

17.01.16
21:26

Дай ми я да пробвам може пък и да успея.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1