XENANDRINE-?

Темата е заключена.
TH

24.01.06
22:11

ЗДРАВЕЙТЕ БИЛДЪРИ.ИНТЕРЕСУВА МЕ НЯКОЙ ОТ ВАС ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА ТОЗИ АМЕРИКАНСКИ ПРОДУКТ КОЙТО Е ХИТ В МОМЕНТА И ИМА ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ КУЛТУРИСТИТЕ ,КОЙТО ЧИСТЯТ  И ИСКАТ САМО МУСКУЛ БЕЗ МАЗНИНИ.НЕ СЪМ УБЕДЕН КОЙ ОТ НАШИТЕ ФИРМИ ГО ПРЕДЛАГА  ПОНЕЖЕ ГЛЕДАХ ЕДНО АМЕРИКАКНСКО СПИСАНИЕ ,И ЗА ТОИВА ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ВКАРАТЕ МАЛКО ЯСНОТА ПО ВЪПРОСА

Пиши с нормален шрифт !!!!
DJGorgio-Astor

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 16:27.

Nutrex Lipo 6 е fat loss product за 2005-а година. Иначе Xenadrine EFX и Hydroxycut ги водят също добри. Не съм пробвал, но ще е интересно някой да сподели впечатление  :D

25.01.06
10:48

[quote author=“manson”]Nutrex Lipo 6 е fat loss product за 2005-а година. Иначе Xenadrine EFX и Hydroxycut ги водят също добри. Не съм пробвал, но ще е интересно някой да сподели впечатление  :D

Моят мъж си  беше донесъл от щатите Hydroxycut .Резултат имаше,впечатляващ при това !За 2 месеца изчисти почти идеално и ако спазваше хранителен режим на по-високо ниво щеше да е феноменален :)ама...;)

IV

25.01.06
11:19

[quote author=“manson”]Nutrex Lipo 6 е fat loss product за 2005-а година. Иначе Xenadrine EFX и Hydroxycut ги водят също добри. Не съм пробвал, но ще е интересно някой да сподели впечатление  :D

Всички са добри но ако  имаш възможност да си купиш Nutrex Lipo 6 ще останеш адски  доволен

[quote author=“ivaivalito”][quote author=“manson”]Nutrex Lipo 6 е fat loss product за 2005-а година. Иначе Xenadrine EFX и Hydroxycut ги водят също добри. Не съм пробвал, но ще е интересно някой да сподели впечатление  :D

Всички са добри но ако  имаш възможност да си купиш Nutrex Lipo 6 ще останеш адски  доволен

За съжаление нямам възможност  :oops:  Парите не са ми проблем, но няма от къде да ги купя просто. В П&Б в София има ли някой от тези продукти? Ако има може да се разходя до столицата :)

tigra, ако може да попитам от колко килограма почна и до колко кг смъкна мъжът ти за тези 2 месеца? Мерси :)

25.01.06
14:50

И моя въпрос е такъв.МОГА ЛИ ДА СИ НАМЕРЯ  НЯКОИ ОТ ТЕЗИ ПРОДУКТИ ТУКА???Особенно в Бургас?

25.01.06
20:04

Не съм сигурна кое  гледах лятото в Жълто дали Hydroxycut или Xenadrine EFX ,но цената му беше убийствена !Ако в щатите струваше 30-40 долара ,там беше към 120 лева  :shock: Сетих се,защото буквално бях в потрес от разликата в цената .

25.01.06
20:17

Xenadrine EFX -ефекта според мен е супер, просто цената е малко висока... давал съм ги на няколко човека - свалиха и са доста доволни...

180 табс = 160 лева
120 табс = 120 лева
90 табс = 85 лева

Има ги в ПиБ софия.. пишете ми лс за подробности.

Ми като го гледам като дози и т.н. излиза колкото Анимал Кътс

IV

25.01.06
20:29

имам една малка идея но за сега е само идея .Говорил съм с BSN и смятам да стана дистрибутор на тази фирма също и на други които в  USA са доста известни .Например това NUTREX lipo 6 .Маркус Рул е рекламно лице на тази фирма NUTREX а Рони е на BSN.Смятам че българският билдер трябва да има възможност да опитва и наистина качествените неща.

25.01.06
21:37

Ми....това е хубава идея.Обаче тези хапчета май са “ЗЛАТНИ”.Ебаси цената.Тряя да продавам апартамента,колата,холната гарнитура и пс-то.И тези 160 таблетки за колко време са??

IV

25.01.06
21:54

кои казва че това е реалната цена .В САЩ е не повече от 20 тина $$$

25.01.06
23:58

[quote author=“SteeL”]Ми....това е хубава идея.Обаче тези хапчета май са “ЗЛАТНИ”.Ебаси цената.Тряя да продавам апартамента,колата,холната гарнитура и пс-то.И тези 160 таблетки за колко време са??

Ако говориш за ксенадрина - таблетките са 180 в голямата опаковка - пият се 2 пъти дневно по 2 или 3 в зависимост от трениращия...

26.01.06
09:45

[quote author=“ivaivalito”]имам една малка идея но за сега е само идея .Говорил съм с BSN и смятам да стана дистрибутор на тази фирма също и на други които в  USA са доста известни .Например това NUTREX lipo 6 .Маркус Рул е рекламно лице на тази фирма NUTREX а Рони е на BSN.Смятам че българският билдер трябва да има възможност да опитва и наистина качествените неща.

Идеята ти е добра ,но се подготви за много сериозна инвестиция !Един приятел преди време имаше подобни намерения,но след проучване по всички институции в Бг как стоят нещата се отказа.Сещам се,че за всеки продукт от каталога на фирмата се изискваше отделно разрешително и сертификат за продажба ,а цифрата никак не беше малка.От страна на фирмата ,на която искаш да станеш дистрибутор изискванията са също не малки -примерно договор за покупка на количество стоки на месец и т.н ,които трябва да платиш(едва ли някой ще ти ги даде на разсрочено плащане нещата).Трябва да имаш добре организирана дистрибуторска мрежа,добра реклама на продукта и т.н .Обмисли нещата добре ,с най-добри чувства ти го казвам !Особено ако нямаш опит в подобни начинания :)

IV

26.01.06
18:25

аз пак казвам  че това само ми е като идея .Не  искам да ставам милионер като някои БГ бивши културисти а сега дистрибутори на няколко фирми.А просто и БГ билдерите да могат да използват продуктите.Ако трябва ще си купувам не големи количества от Бодибилдинг.ком  и ще си ги продавам на които иска .А които не иска и аз нали си тренирам аз ще си ги пия .Не ми се занимава да търся дистрибутори при положение че месечно ще се купуват 20 -30 кутиики .Било то продукти на БСН или ксенандрин.

27.01.06
09:48

[quote author=“ivaivalito”]аз пак казвам  че това само ми е като идея .Не  искам да ставам милионер като някои БГ бивши културисти а сега дистрибутори на няколко фирми.А просто и БГ билдерите да могат да използват продуктите.Ако трябва ще си купувам не големи количества от Бодибилдинг.ком  и ще си ги продавам на които иска .А които не иска и аз нали си тренирам аз ще си ги пия .Не ми се занимава да търся дистрибутори при положение че месечно ще се купуват 20 -30 кутиики .Било то продукти на БСН или ксенандрин.

Е,че какво лошо има в това да станеш милионер ?Би било прекрасно ,ако съчетаеш работата и удоволствието в едно !Трябва да ти се занимава ,имаш чудесна идея,дано имаш сили и късмет да я осъществиш !:)

28.01.06
20:09

Може ли някой да ми даде линк от който да прочета повече за  NUTREX lipo 6, Xenadrine EFX , Hydroxycut (дозировки, състав и т.н.), ако има на български ще е идеално!

http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo6.html
http://www.bodybuilding.com/store/cyt/xenaefx.html
http://www.bodybuilding.com/store/mt/hydroxyef.html

28.01.06
22:34

Ее.....пак е СУПЕР ефтино.Ако се плаща в $.
А пак тука могат да те одерат жив.

29.01.06
16:58

да обаче дали митничарчетата на границата няма да ти го спрът и после да те карат да минаваш през ХЕИ и да изкарваш документи и глупости да не говорим за мита и други работи ... Някой поръчвал ли е от този сайт bodybuilding.com и ако може да сподели как премина всичко

29.01.06
17:05

[quote author=“ivaivalito”]Смятам че българският билдер трябва да има възможност да опитва и наистина качествените неща.

много добре казано.Стискам ти палци ако можеш да си осъщесвиш идеята.Ще има много трудности но според мен усилията ще си струват.Tigra ти е обяснила как стоят горе долу нещата.Дано идеята ти стане реалност че и ние ше намажем покрай теб :wink:

31.01.06
16:18

manson
Благодаря ти за линковете!

Термогенетици 

Тези препарати са създадени, за да повишат издръжливостта по време на тренировка и да стимулират изгарянето на подкожните мазнини. Тази група препарати са най-ефективни за “изчистване” поради принципа, на който действат. Те обаче съдържат забранени съставки (стимуланти, бета-агонисти), заради които имат определени странични ефекти. Запознайте се по-подробно с термогенетиците от следващата статия:

1. Описание на продуктите
Името на тези препарати произтича от принципа, на който действат - термогенезата. Това е повишаване на телесната температура, в следствие на което започва усилено изгаряне на подкожните мазнини, дори и без да се извършва активна дейност. Точно на това се дължи силното им действие. Разбира се, температурата се повишава най-много с един градус, но и това е достатъчно за постигането на добри ефекти. Термогенетиците се считат за най-мощното средство за топене на мазнините. Конкурират се само с някои хормонални препарати. Дотук звучи доста добре, нали? Ето сега и обратната страна на медала: освен че активизират мастните клетки, тези препарати “активизират” и нервната система. Взети в по-”стабилни” количества, дори я подлагат на пренапрежение. Затова всички тези препарати имат странични ефекти, свързани с нервното напрежение. Те се изразяват в превъзбуденост, безсъние, треперене на пръстите, мускулни крампи, а понякога - мускулна слабост и отпадналост. Не са изключени дори по-тежки последствия - при сериозно предозиране са регистрирани дори инфаркти. Основните съставки, които съдържат тези препарати, са ефедрин и кофеин (стимуланти) и кленбутерол (бета-агонист). Точно тези съставки са причината за страничните действия на продуктите. Те са включени в допинг-листата на МОК. За повече подробности около страничните ефекти на продуктите посетете страниците с описанието на посочените съставки.
2. Начин на употреба
Най-доброто време за прием на термогенетици е преди физическа дейност. Специално за билдерите е най-добре да се приемат около 0,5 - 1 час преди тренировка. Така ще мобилизирате подкожните мазнини и ще ги използвате за енергия. Едновременно с това ще изпитвате по-голямо желание за тренировка, тъй като тези препарати стимулират и нервната система. Друго популярно време за прием е през първата половина от деня. Можете да направите и няколко приема в рамките на деня, особено ако приемате по-големи дози. Що се отнася до самите дози - те са указани в упътването към всеки препарат. Можете да използвате следните данни за съставките на препаратите: необходимата дневна доза от ефедрин е 25 - 50 милиграма, а тази от кленбутерол - 0,02 - 0,14 милиграма
3. Популярни термогенетици
Ето някои термогенични препарати, които се използват у нас. Някои от препаратите са лекарствени средства, а други са създадени специално за нуждите на бодибилдинга. Разгледайте препаратите, но не забравяйте, че всички те имат определени странични действия

“Clenbuterol” на “Софарма”
Това е лекарствено средство, разработено в помощ на астматиците, а не спортен препарат. Активната му съставка е Clenbuterol Hydrochloride, отнасяща се към бета 2-агонистите. За момента се счита за най-мощното средство за изгаряне на мазнините, при това комбинирано с покачване на мускулна маса. Лошото е единствено това, че има някои странични действия, за които стана въпрос по-горе. Неприятен е и фактът, че при продължителна употреба кленбутеролът води до засищане на бета-2 рецепторите в тялото. Затова е най-ефективен през първите 2-3 седмици на употреба, след което ефектът му намалява. Може да бъде ефективен по-продължително време, ако се приема по схемата “2 дни прием, 2 дни почивка”. Така рецепторите ще могат да се възстановяват, след което ще бъдат атакувани отново. Препаратът се предлага в аптечната мрежа на таблетки по 0,02 мг. Цената за 1 опаковка се колебае около 2 лв. Поради добрата си цена и силния си ефект кленбутеролът се предпочита от доста билдери за изгаряне на мазнини.

Ефедрин (Ефедра, Перспиран, Теодрин и др)

Този препарат също е лекарствено средство и отново е разработен за хора, страдащи от кашлица и астма. Американската фирма “Higher Power” произвежда и спортен препарат със същите съставки. У нас обаче ефедринът е популярен като лекарство. Страничните му действия са подобни на тези на кленбутерола. Предлага се в аптечната мрежа (но в повечето случаи срещу рецепта) най-често на таблетки от 25 или 50 мг. Дозировката е 1-2 таблетки на ден. Популярно съчетание е 1 таблетка ефедрин, приета с 2-3 таблетки аспирин и чаша кафе. Така получената комбинация “ефедрин - кофеин - аспирин” увеличава термогенезата и изгарянето на мазнините. За нуждите на бодибилдинга се произвеждат специални препарати, които съдържат тази комбинация. Ето един от тях.

“Hydroxycut” на “Muscletech”

Този препарат е доста популярен на запад, но у нас се открива доста трудно. Този препарат съдържа комбинацията “Е-К-А”, а също и суплементите за релеф карнитин и хром. Препаратът се предлага на капсули, в опаковки по 80, 160 и 240 капсули. Необходимите дози са от 6 до 12 капсули на ден, разделени на три приема, половин час преди храна. Не трябва да се започва изведнъж с големи дози. Те се увеличават постепенно, като за 2 седмици от 6 капсули могат да достигнат до 12 капсули дневно. Страничните действия на “Hydroxycut” са подобни на тези при описаните по-горе препарати. Цената на опаковка от 240 капсули е около 80 лв.

“Ripped Fuel” на “Twinlab”

Това е спортен препарат, съдържащ комбинация от ефедрин, карнитин и хром. Подходящ е за прием преди храна или преди тренировка. Най-добре е да се приема на няколко пъти през деня, по начин, сходен с този на “Hydroxycut”. Точно необходимите количества ще намерите в упътването към препарата. Той се Предлага на капсули, в три различни опаковки: от 60, 120 и 200 капсули. Вариантът с 200 капсули е на цена около 60 лв.
И така, това са някои термогенични препарати, предлагани у нас. Не забравяйте, че използването им винаги е свързано с определена доза риск. Затова ако не преследвате професионални цели, по-добре се насочете към препаратите, които не съдържат ефедрин и / или кофеин.

Мисля че и XENADRINE - a е от същата група, и не се отклонявам мноо от темата с тази информация

Е във фет бърнърите няма бета-2-агонисти нито ефедрин. Вече е забранен заради няколко смъртни случая в САЩ. Виж пак страниците горе - в бърнърите няма ефедра. Тези странични ефекти, за които говориш излизат при сериозни цикли и то не само с обикновени фет бърнъри :!:

01.02.06
18:43

Някой може ли да каже кой продукт е по-ефективен - ‘’AnimalCuts’‘-efedra free, Universal или ’‘Xenadrine-EFX’‘. Мисля за лятото да си купя и двата, и единия месец да изпия едното, а другия-другото. Свързах се с bodybuilding.com и ми отговориха, че могат да доставят до България, като цената е тази, която се изчислява автоматично според метода на превоз (авт. се изчислява и според теглото на избраните продукти). Смятам да платя с Visa, за да няма никакви %-и доплащания за преводи и т.н.. Що се отнася до нашите пощи, от там ми казаха, че ако на етикета на колета е изписана цена до 55 $ няма мито и други такси. Казаха още, че няма ограничения за внос на хранителни добавки. Така че се надявам от сайта да откликнат на молбата ми да пишат примерна цена 40$ и по този начин да нямам никакви оскъпявания над цената, изчислена от сайта. Ако някой вече е поръчвал, нека сподели какво е станало!

[quote author=“AC/DC”]Някой може ли да каже кой продукт е по-ефективен - ‘’AnimalCuts’‘-efedra free, Universal или ’‘Xenadrine-EFX’‘. Мисля за лятото да си купя и двата, и единия месец да изпия едното, а другия-другото. Свързах се с bodybuilding.com и ми отговориха, че могат да доставят до България, като цената е тази, която се изчислява автоматично според метода на превоз (авт. се изчислява и според теглото на избраните продукти). Смятам да платя с Visa, за да няма никакви %-и доплащания за преводи и т.н.. Що се отнася до нашите пощи, от там ми казаха, че ако на етикета на колета е изписана цена до 55 $ няма мито и други такси. Казаха още, че няма ограничения за внос на хранителни добавки. Така че се надявам от сайта да откликнат на молбата ми да пишат примерна цена 40$ и по този начин да нямам никакви оскъпявания над цената, изчислена от сайта. Ако някой вече е поръчвал, нека сподели какво е станало!

Ако наистина го направиш това пиши във форума, че и на мен много скъпо ми идва от БГ да си ги купувам. Имам Visa Electron карта, обаче ме притеснява друго - доста пари съм внесъл ... преди да поръчвам да ги дърпам ли или ..

01.02.06
19:47

Nutrez lipo 6 мисля да си поръчам обаче при поръчката кое избирате International Postal Sirvice(7-14days) zna4i cenata na LIPO6 e 27 $ + още 9 за транспорт и доставка според тва което пише в сайта става 36 $ .Някой поръчвал ли е ???

vanisher имаше някакви проблеми и беше загубил 70$ заради някакви митничари ... Поръчвалите от бб.ком да се обаждат да не се прецакаме и ние!

П.П. Казаха ми че понеже картата ми е VISA Electron неможело, трябва да е Класик .. вярно ли е?

[quote author=“manson”]
Ако наистина го направиш това пиши във форума, че и на мен много скъпо ми идва от БГ да си ги купувам. Имам Visa Electron карта, обаче ме притеснява друго - доста пари съм внесъл ... преди да поръчвам да ги дърпам ли или ..

Моя личен съвет, като човек които работи по издаването на кредитни/дебитни карти и съответно проблеми по тях, е в никакъв случей да на плащате през интернет с карта по чиято сметка има много пари. Най-лесния начин да ви одрусат с пари е през интернет, разбира се после може да се оспорват плащанията, но е ужасна загуба на време. Освен това винаги следете дали на сайта има оригиналното лого на виза/мастеркард/или вашата карта каквато и да е тя. В допълнение на сайта на виза/мастер би следвало да има списък с одобрените от организацията сайтове за разплащане онлайн - въпреки ,че не съм проверявал лично, понеже не ми се е налагало (в картата има винаги само необходимата сума + фирмата към която плащам е известна и се съмнявам ,че ще има измами).

ПП: Относно вида на картата - зависи от сайта. Картата виза електрон е по-масов продукт с по малки такси/комисионни но съответно и с по-малко възможности за плащане. Аз лично плащам с виза електрон през интернет до сайто който ме интересува , но и там е изчияно опоменато ,че приемат такива карти. Друг е момента на коя банка ти е картата. Макар и да говориме за един и същи продукт на Виза, различните банки предлагат различни услуги чрез него, в този ред на мисли виза електрон на някои банки са затворени за плащания през интернет. Един начин да провериш това (макар и да не е 100%) е да погледнеш дали картата ти има CVC. Това означава,че на гърба и трябва да има изписан или целия номер на картата и последните няколко цифри + още 3 цифри които го няма на лицевата страна. Въпросните 3 цифри са CVC (Card Verification Code) и се изискват почти навсякъде за разплащания през интернет.

08.03.06
13:16

http://hpower.bitbg.net/product.asp?id=46

Тая цена реална ли е?

Ако е такава ... това е невероятно? Някой пазарувал ли е от там? Ако намеря време ще им драсна един мейл!

Edit: Писах, чакам отговор.
Edit2: Някой изтри поста на Кърлър .. ц ц
Edit3: Още чакам .. ни вест, ни кост  :evil:  :evil:

EN

14.03.06
15:33

Здравейте,да не пускам нова тема исках да ви попитам кой препарат според вас е най-добре да си взема Xenadrine EFX или Xenadrin NFX (най-новия продукт) или Nutrex Lipo 6!Братовчет ми се враща от САЩ и се чидя какво да му поръчам!Цените са м/у 23-29$ зависи от каде се купува-100% достоверна информация!

19.03.06
14:54

тва за NFX не съм го чувал хич даже и в бб.ком го няма
може би говориш за ксенадрин 8ч. еНеРдЖи - луд продукт но бих предпочел Xenadrine EFX или Nutrex Lipo

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1