Проблем със бицепса

25.01.06
18:59

Значи банда, имам проблем.
Значи за бицепс сгъвам със 21 кг.Проблема е там, че при дясната ръка са ми малко (усещам го) а при лявата - едвам едвам правя последните 2 повторения.Някакъв съвет?С различни кг. ли да ги тренирам?
Гледам да избягвам упражнения където 1-та ръка помага на другата, но кажете какво да правя все пак..

25.01.06
19:15

Нормално е лявата ти рука е по-слаба все още наблягай на упражненията с дъмбели и ще ти се изравнят. В никакъв случай не слагай на дясната повече КГ отколкото на лявата.

25.01.06
20:32

За съжаление имам същия проблем :( Даже вчера тренирах бицепс и се чудех как да го реша този проблем.Да не би с лявата да права с 1-2 кг по-малко, но да кажем 3-4 повторения повече ?

25.01.06
20:59

И аз имах подобен проблем... :? Преди лявата ми беше по-слаба от дясната пък по-трудно я изморявах, а сега си помпам с по 21 кг за всяка ръка и трудно долавям разлика в издръжливостта им (макар че на см лявата все ощо изостава).
По-здрави.

25.01.06
21:07

[quote author=“Psychedelic”]За съжаление имам същия проблем :( Даже вчера тренирах бицепс и се чудех как да го реша този проблем.Да не би с лявата да права с 1-2 кг по-малко, но да кажем 3-4 повторения повече ?

Еднакви серии и еднакви повторения за двете ръце!

25.01.06
21:58

Ма проблема е че на дясната си ги правя без проблем, пък на лявата, на 3-тата серия, издъхвам!Ама буквално издъхвам!

SH

26.01.06
00:16

напълно нормално е, но с времето ще се изравнят и по сила и по размери споко :)

ПО ЗДРАВИ

26.01.06
09:50

Начи кат правиш накакво упр. с дъмбели първо правиш с лявата ръка и колкото повторения направиш с нея толкова и с дясната (нищо, че на дясната няма да и е токова трудно)

ME

28.01.06
15:25

Да,и аз мога да добавя същото. :) Първо започваш със по-слабата ръка-примерно лявата.Та колкото направиш с нея,толко и с дясната.И аз имах същия проблем в началото,но даже са мога да кажа,че лявата ми е по-силна,а беше по-слабата,което е доста често срещано. :roll:

28.01.06
23:24

Аз още го имам този проблем и не ми е само при биецпеса ами при всичко ми е така:бицепс,гърди,рамена всичкооо.Затова и почнах да правя всияки упражнения,който мога с дъмбели.И както те посъветваха винаги започвай с по-слабата ръка и дори после със силната да имаш сила за още повтторения недей.По тозни начин силната ръка ти остава на 1 ниво докато,по-слабата  я достига :wink:

29.01.06
22:53

Нормално е с времето ще се изравнят нещата , не се притеснявай

01.02.06
18:06

Според мен не трябва да му обръщаш внимание-тази асиметрия е нормална,да не кажа задължителна...тренирай си и ще се оправят нещатата.Все пак ако тръгнеш да наблягаш на слабата ръка може пък тя да стане по-силна и пак си изправен пред същия проблем...

01.02.06
19:33

при мен лавата беше пярво слаба и с времето тя стана по силна
имайте търпение ще се оправи
секи повтаря 1 и сящо ma are i аз да се изкажа :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1