21.01.16
01:28
Здравейте ! Аз съм Елена, на 17 години съм, висока съм около 1,72 а тежа едва 49 кг! Поставила съм си за цел да стана 60 кг! Проблемът е, че качвам трудно, защото не съм свикнала да се храня по много пъти на ден, а и не знам какви храни да ям, за да кача тези 10 дори 11 кг! Иска ми се да кача в краката и дупето, но колкото и странно да звучи не искам стегнато тяло, а просто килограми в дупето и краката! Моля ви дайте ми съвет как да постигна това, което искам!
21.01.16
01:48
Плюскане. Много. :)
А какво може да ти даде малко спорт:
дупето, най-обемно не в долната си част, а в средата
ясни граници между края на дупето и началото на бедрата, както и между гърба и дупето
секси “тежки” бедра, с най-обемна средна част
никакъв целулит, бръчки и др. тегоби върху тез’ красоти
... защо не искаш да спортуваш?
21.01.16
08:35
Да така е, с “плюскане”, но не става, бях 47 и с плюскане качих едва 2 кг и то за 3 седмици, а и не искам просто стегнато тяло или мускулна маса! Просто ако можете да ми кажете висококалорични храни или нещо.. просто да кача ...
Случайно да си задаваш въпроса колко здравословно ще бъде това качване и за какъв период искаш да качиш 10 кг. за десет дена ли?
21.01.16
09:30
Фъстъчено масло - яж по 4-5 лъжици на ден отгоре на това което си яла до сега. На всяка манджа добавяй по една бучка масло. Това ще добави 700+ калории и дори няма да ги усетиш. Интересно ми е, че не искаш да си стегната щото жените обикновено това искат. Можеш ли да покажеш снимка на женско тяло към което се стремиш?
21.01.16
09:35
Уоу, ама защо ? Не, сериозно, защо ? Всяко момиче иска добре оформена долна част, пък всяко момче го привлича това, хммм...
Качила си 2кг за 3 седмици, колко по-бързо искаш - то е невъзможно :)
На теория не знам как ти звучи, ама бъди сигурна, че ще надебелееш и ще се чудиш какво да правиш после. Въобще няма да ти хареса как изглеждаш с корем..
21.01.16
09:45
Елена, както и в личната ни комуникация ти казах, няма разумна причина човек да иска да качи пасивно тегло. Мисля, че някой те е подвел много сериозно в разбирането ти за качване на килограми.
Не, те няма да доведат до така желаните извивки на тялото ти, ако подходиш по начина, по който планираш - без тренировки и само с храна.
И отново - преди да предприемаш действия, помисли отново какво искаш да постигнеш. И ако твои приятел(к)и ти говорят друго, кажи кои са, за да коментираме и с тях.
Като искаш да си дебела яж много junk food, сладко и се търкаляй в леглото по цял ден.
След месец -два ще пуснеш нова тема и ще ревеш,че си дебела.
Мнението беше редактирано от S&M на 21.01.16 10:38.
Добре, ще го кажа по друг начин - ако спортуваш ще качиш по-бързо и повече, защото освен пасивната маса, ще ти се увеличи и активната.
21.01.16
14:03
Ленче, мила, клякай и хапвай.
22.01.16
13:17
Добре! Ще опитам с клекове и повечко хапване! А съвети за някакви храни, които да ми помогнат да кача?
22.01.16
16:12
Конкретни храни, консумацията на които да доведе до търсения ефект няма. Идеята е да се храниш адекватно балансирано и да осигуряваш нужната енергия. Ако търсиш храни, съдържащи повече енергия, то това са онези, които имат високо съдържание на полезни мазнини - масло, кашкавал, сирене (включително зрелите сирена като Brie и Camembert, например), сметана (заквасена и течна), маскарпоне, бекон, семена и ядки (за предпочитане сурови), тахан, маслини и зехтин, авокадо, кокос (свеж)... списъкът не се изчерпва с тези.
30.01.16
19:31
Вай, колко мъка има по тоя свят. Това да пишеш в този форум, че искаш да качиш мас в задника и не искаш да тренираш, е като да идеш в манастир и да питаш някой да ти покаже как да се чекнеш гола на пилон.
Каквато си красива, не си заслужава да се тормозиш с трупане на мас. Не се съсипвай ами вземи потренирвай, научи още от сега нещо за правилното хранене, защото с годинките ще ти се наложи. И си избий тия анатеми с голямото дупе от главата. Няма кой да те върне ако му покажеш малкото си “кльощаво” (по твои разбирания) дупе. Всичко е в очите на гледащия.;)
31.01.16
14:07
Да, така е, но аз не се харесвам толкова кльощава! Предпочитам да си кача малко килца и да не изглеждам като ходещ скелет, а като едно момиче с форми и извивки! Не го правя за погледите на гледащите, а за самата мен, защото ще се чувствам много по - добре и ще се харесвам повече с форми и извивки! Но според мен ще изглеждам по - добре с няколко кила в дупето и краката, затова искам да кача точно там! Дано се получи с клекове и повечко хранене!
31.01.16
15:09
Като качиш мазно - извивки няма да има. Тук ти е грешката :)
казано от satisfaction на 31.01.16, 15:09:
Като качиш мазно - извивки няма да има. Тук ти е грешката :)
Дам. Мазното не стърчи а виси.