Алкохол по време на цикал?

Темата е заключена.
SI

26.01.06
01:11

Има ли някаква опастност при положение на прием на на алкохол по време на цикал и каква е тя?Благодаря предварително!

26.01.06
03:39

да !

26.01.06
09:43

Аз не бих пил,щото като пия алкохол се оливам,и пия минимум 3-4 големи водки!
По принцип не се пие!
Чувал съм за някои дето пият,ма зависи и колко ти е силен цикъла!

KP

26.01.06
13:42

[quote author=“DarkWolf”]Аз не бих пил,щото като бия алкохол се оливам,и пия минимум 3-4 големи водки!
По принцип не се пие!
Чувал съм за някои дето пият,ма зависи и колко ти е силен цикъла!

поправи си мнението!

26.01.06
13:59

По време на цикал НИКАКЪВ алкохол.Само един път направих тази грешка.Когато бях на клен-че.Пих 1 малка водка и на другата сутрин ми идваше да си пръсна черепа в някои бодюр!

26.01.06
16:00

[quote author=“SteeL”]По време на цикал НИКАКЪВ алкохол.Само един път направих тази грешка.Когато бях на клен-че.Пих 1 малка водка и на другата сутрин ми идваше да си пръсна черепа в някои бодюр!

Големи глупости си написал. В Кленбутерола на сироп едно от помощните вещества е етанол. Кленбутерол+алкохол не е противопоказно.

HR

26.01.06
20:17

Единствената опасност от тази  комбинация според мен е, че агресията като страничен ефект от някои химии  в съчетание с алкохола може да те накара да се почувстваш супермен и да ти счупат главата некаде...или ти на някой:) Много Тест + Алкохол=бойни приключения :lol:

DR

26.01.06
23:39

като пиете алкохол по време на цикъл просто натоварвате повече черния си дроб колкото до агресията тои алкохола при някои хора я предизвиква и без зоб  :idea:

27.01.06
10:33

[code:1]Големи глупости си написал. В Кленбутерола на сироп едно от помощните вещества е етанол. Кленбутерол+алкохол не е противопоказно.[/code:1]

Е добре де...не смяташ ли че на всеки може да му действа различно??
И тука май нещо се отмяташ.Ти пишеш за кленбутерол на сироп.
А аз ти пиша за клен. на хапчета.
Много хора са го казвали!!Всичко е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО AbSs!!!!! :lol:

27.01.06
12:52

[quote author=“SteeL”][code:1]Големи глупости си написал. В Кленбутерола на сироп едно от помощните вещества е етанол. Кленбутерол+алкохол не е противопоказно.[/code:1]

Е добре де...не смяташ ли че на всеки може да му действа различно??
И тука май нещо се отмяташ.Ти пишеш за кленбутерол на сироп.
А аз ти пиша за клен. на хапчета.
Много хора са го казвали!!Всичко е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО AbSs!!!!! :lol:

Разлика в действието на кленбутерола на хапчета и на сироп няма. И не смятам, че при всеки е различно, иначе лекарствата щяха да вървят с листовка, на която пише:

[code:1]Действие:
Всичко е индивидуално!!![/code:1]

28.01.06
15:56

С две думи не е най добрата комбинация

SO

29.01.06
13:28

особено ако попаднеш на ментета(зоба имам из предвид) и като обърнеш няколко водки може да стане доста опасно

31.01.06
15:37

[quote author=“soxy”]особено ако попаднеш на ментета(зоба имам из предвид) и като обърнеш няколко водки може да стане доста опасно

В ментетата по принцип няма почти никакъв или изобщо никакъв стероид, затова е по-малко опасно.

AN

31.01.06
19:59

Еми според мен ще натовариш черния дроб още повече, особено ако направиш някоя по-сериозна пиянска вечер. По-добре да се избягва, да не говорим че по време на цикъла е добре да си много сериозен с тренировките.

31.01.06
22:30

200ml koнцентрат са по-токсични за черния дроб от 10-20мг 17-алфа-алкилен орален стероид! Това показват изследванията! Мисля, че алкохола вреди достатъчно сам по себе си, пък камоли ако се комбинира със стероиди!

RA

02.02.06
21:55

Не само че алкохола по време на цикъл натоварва допълнително черния дроб и води до излишна агресия ами се подуват и линфните възли.

SE

02.02.06
22:23

чувал съм от хора че примерно една водка е по вредна за черния дроб отколкото 100 хапа приети за 3 седмици

[quote author=“SeLeCt”]чувал съм от хора че примерно една водка е по вредна за черния дроб отколкото 100 хапа приети за 3 седмици

не може да е така  :P

ST

02.02.06
23:44

ами по време ан цикал не се употребява алкохол щот се получават някакви шибани саединения които направо те тровят
а и има мн голяма опасност чернодробната тъкан да почне да се превръща в мастна

и да верно е че 100 водка са по вредни от 100 хапа за 3 седмици

[quote author=“stanko”]и да верно е че 100 водка са по вредни от 100 хапа за 3 седмици

Ееее вие изкарвате зобането безопасно?! Искаш да кажеш че един цикъл (8 седмици примерно) се разнява на 2-3 напивания? Май пак не схващам, според мен са несравними двете неща  :roll:

SE

03.02.06
00:32

не че съм за стеройдите ма те са в вреди в големи количества ,то всичко е вредо в големи количества ма искам да кажа че от по ниски дози нищо няма да ти стане(не насърчавам никой да пробва)не случайно това са лекарства!!!

03.02.06
16:56

[quote author=“SeLeCt”]не че съм за стеройдите ма те са в вреди в големи количества ,то всичко е вредо в големи количества ма искам да кажа че от по ниски дози нищо няма да ти стане(не насърчавам никой да пробва)не случайно това са лекарства!!!

А как ще определиш кое е голямо и кое е малко че да се пазиш
ЗА един 60 мг са много други по 200-300 са пили и им е добре
Няма голямо количество , ще го научиш когато е прекалено късно вече

05.02.06
15:37

[quote author=“SeLeCt”]не че съм за стеройдите ма те са в вреди в големи количества ,то всичко е вредо в големи количества ма искам да кажа че от по ниски дози нищо няма да ти стане(не насърчавам никой да пробва)не случайно това са лекарства!!!

така ли?
Интересно как ще прецениш кое е голяма и кое малка доза!
Да не би да мислиш, че ако пиеш /биеш по-малко милилитри и намаляш пропорционално програмата ще си обезопасен? Това са глупости ! Всеки стероид се взима по определен начин и при грешка се получават страничните ефекти!

Сега по темата : НЕ ! В никакъв случай НЕ пийте алкохол по време на цикъл.

05.02.06
16:44

[quote author=“stanko”]ами по време ан цикал не се употребява алкохол щот се получават някакви шибани саединения които направо те тровят
а и има мн голяма опасност чернодробната тъкан да почне да се превръща в мастна
и да верно е че 100 водка са по вредни от 100 хапа за 3 седмици

Ето един, който поне малко даде яснота!
Една от опасностите при съчетаване на алкохол и стероиди е боледуването от жълтеница!

KP

06.02.06
11:05

[quote author=“AbSs”][quote author=“soxy”]особено ако попаднеш на ментета(зоба имам из предвид) и като обърнеш няколко водки може да стане доста опасно

В ментетата по принцип няма почти никакъв или изобщо никакъв стероид, затова е по-малко опасно.

Напротив!!!
В ментетата ИМА ДОСТА СТЕРОИД! ПРОБЛЕМА ИМ Е не че не съдържат такъв а че съдържат смес от различни стероиди (примеси)останали при (био)синтезата, на основния стероид. Според фармакопейните изисквания (в Европа и Щатите са различни) всеки един продукт трябва да съдържа точно определени примеси, или да не съдържа такива. Понякога пречисватнето е доста сложно - дори и невъзможно. При ментетата често срещано е да се изкупува, евтино некачествена китайска или индийска продукция и да се “пакетира” като качествена отговаряща на фармакопейните показатели.

07.02.06
15:31

[quote author=“kpo”][quote author=“AbSs”][quote author=“soxy”]особено ако попаднеш на ментета(зоба имам из предвид) и като обърнеш няколко водки може да стане доста опасно

Напротив!!!
В ментетата ИМА ДОСТА СТЕРОИД! ПРОБЛЕМА ИМ Е не че не съдържат такъв а че съдържат смес от различни стероиди (примеси)останали при (био)синтезата, на основния стероид. Според фармакопейните изисквания (в Европа и Щатите са различни) всеки един продукт трябва да съдържа точно определени примеси, или да не съдържа такива. Понякога пречисватнето е доста сложно - дори и невъзможно. При ментетата често срещано е да се изкупува, евтино некачествена китайска или индийска продукция и да се “пакетира” като качествена отговаряща на фармакопейните показатели.

Хубава теория. В практиката обаче използвалите фалшиви ААС се оплакват от никакъв или почти никакъв анаболен ефект и странични ефекти, което ме навежда на мисълта, че няма ДОСТА СТЕРОИД (или поне не е ААС).

KP

08.02.06
14:06

[quote author=“AbSs”]
Хубава теория. В практиката обаче използвалите фалшиви ААС се оплакват от никакъв или почти никакъв анаболен ефект и странични ефекти, което ме навежда на мисълта, че няма ДОСТА СТЕРОИД (или поне не е ААС).

В GM практиката обаче, аз лично съм връщал 10 тона китайски тестостерон пропионат, в който имаше 6% тестостерон и 3% андростендиол (2% от него като естер на пропановата киселина).
А при описаните от тебе практики много вероятно е било да не са изпозлвани оптимални дози и време на прием.
Възможно е също така, да няма действие и когато:
Не е първи цикъл и рецепторите са запушени  не е минало достатъчно време за да бъдат отпушени рецепторите. По този начин и най-оргиналното нещо да вземеш, само го изпикаваш!

Не пускай 1 пост по 3 пъти
Натискай по веднъж бутона “прати”
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1