26.01.06
01:11
Има ли някаква опастност при положение на прием на на алкохол по време на цикал и каква е тя?Благодаря предварително!
Аз не бих пил,щото като пия алкохол се оливам,и пия минимум 3-4 големи водки!
По принцип не се пие!
Чувал съм за някои дето пият,ма зависи и колко ти е силен цикъла!
26.01.06
13:42
[quote author=“DarkWolf”]Аз не бих пил,щото като бия алкохол се оливам,и пия минимум 3-4 големи водки!
По принцип не се пие!
Чувал съм за някои дето пият,ма зависи и колко ти е силен цикъла!
поправи си мнението!
По време на цикал НИКАКЪВ алкохол.Само един път направих тази грешка.Когато бях на клен-че.Пих 1 малка водка и на другата сутрин ми идваше да си пръсна черепа в някои бодюр!
Големи глупости си написал. В Кленбутерола на сироп едно от помощните вещества е етанол. Кленбутерол+алкохол не е противопоказно.
26.01.06
20:17
Единствената опасност от тази комбинация според мен е, че агресията като страничен ефект от някои химии в съчетание с алкохола може да те накара да се почувстваш супермен и да ти счупат главата некаде...или ти на някой:) Много Тест + Алкохол=бойни приключения :lol:
26.01.06
23:39
като пиете алкохол по време на цикъл просто натоварвате повече черния си дроб колкото до агресията тои алкохола при някои хора я предизвиква и без зоб :idea:
[code:1]Големи глупости си написал. В Кленбутерола на сироп едно от помощните вещества е етанол. Кленбутерол+алкохол не е противопоказно.[/code:1]
Е добре де...не смяташ ли че на всеки може да му действа различно??
И тука май нещо се отмяташ.Ти пишеш за кленбутерол на сироп.
А аз ти пиша за клен. на хапчета.
Много хора са го казвали!!Всичко е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО AbSs!!!!! :lol:
[quote author=“SteeL”][code:1]Големи глупости си написал. В Кленбутерола на сироп едно от помощните вещества е етанол. Кленбутерол+алкохол не е противопоказно.[/code:1]
Е добре де...не смяташ ли че на всеки може да му действа различно??
И тука май нещо се отмяташ.Ти пишеш за кленбутерол на сироп.
А аз ти пиша за клен. на хапчета.
Много хора са го казвали!!Всичко е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО AbSs!!!!! :lol:
Разлика в действието на кленбутерола на хапчета и на сироп няма. И не смятам, че при всеки е различно, иначе лекарствата щяха да вървят с листовка, на която пише:
[code:1]Действие:
Всичко е индивидуално!!![/code:1]
29.01.06
13:28
особено ако попаднеш на ментета(зоба имам из предвид) и като обърнеш няколко водки може да стане доста опасно
В ментетата по принцип няма почти никакъв или изобщо никакъв стероид, затова е по-малко опасно.
31.01.06
19:59
Еми според мен ще натовариш черния дроб още повече, особено ако направиш някоя по-сериозна пиянска вечер. По-добре да се избягва, да не говорим че по време на цикъла е добре да си много сериозен с тренировките.
200ml koнцентрат са по-токсични за черния дроб от 10-20мг 17-алфа-алкилен орален стероид! Това показват изследванията! Мисля, че алкохола вреди достатъчно сам по себе си, пък камоли ако се комбинира със стероиди!
02.02.06
21:55
Не само че алкохола по време на цикъл натоварва допълнително черния дроб и води до излишна агресия ами се подуват и линфните възли.
02.02.06
22:23
чувал съм от хора че примерно една водка е по вредна за черния дроб отколкото 100 хапа приети за 3 седмици
02.02.06
22:38
не може да е така :P
02.02.06
23:44
ами по време ан цикал не се употребява алкохол щот се получават някакви шибани саединения които направо те тровят
а и има мн голяма опасност чернодробната тъкан да почне да се превръща в мастна
и да верно е че 100 водка са по вредни от 100 хапа за 3 седмици
02.02.06
23:48
Ееее вие изкарвате зобането безопасно?! Искаш да кажеш че един цикъл (8 седмици примерно) се разнява на 2-3 напивания? Май пак не схващам, според мен са несравними двете неща :roll:
03.02.06
00:32
не че съм за стеройдите ма те са в вреди в големи количества ,то всичко е вредо в големи количества ма искам да кажа че от по ниски дози нищо няма да ти стане(не насърчавам никой да пробва)не случайно това са лекарства!!!
А как ще определиш кое е голямо и кое е малко че да се пазиш
ЗА един 60 мг са много други по 200-300 са пили и им е добре
Няма голямо количество , ще го научиш когато е прекалено късно вече
така ли?
Интересно как ще прецениш кое е голяма и кое малка доза!
Да не би да мислиш, че ако пиеш /биеш по-малко милилитри и намаляш пропорционално програмата ще си обезопасен? Това са глупости ! Всеки стероид се взима по определен начин и при грешка се получават страничните ефекти!
Сега по темата : НЕ ! В никакъв случай НЕ пийте алкохол по време на цикъл.
[quote author=“stanko”]ами по време ан цикал не се употребява алкохол щот се получават някакви шибани саединения които направо те тровят
а и има мн голяма опасност чернодробната тъкан да почне да се превръща в мастна
и да верно е че 100 водка са по вредни от 100 хапа за 3 седмици
Ето един, който поне малко даде яснота!
Една от опасностите при съчетаване на алкохол и стероиди е боледуването от жълтеница!
06.02.06
11:05
В ментетата по принцип няма почти никакъв или изобщо никакъв стероид, затова е по-малко опасно.
Напротив!!!
В ментетата ИМА ДОСТА СТЕРОИД! ПРОБЛЕМА ИМ Е не че не съдържат такъв а че съдържат смес от различни стероиди (примеси)останали при (био)синтезата, на основния стероид. Според фармакопейните изисквания (в Европа и Щатите са различни) всеки един продукт трябва да съдържа точно определени примеси, или да не съдържа такива. Понякога пречисватнето е доста сложно - дори и невъзможно. При ментетата често срещано е да се изкупува, евтино некачествена китайска или индийска продукция и да се “пакетира” като качествена отговаряща на фармакопейните показатели.
Напротив!!!
В ментетата ИМА ДОСТА СТЕРОИД! ПРОБЛЕМА ИМ Е не че не съдържат такъв а че съдържат смес от различни стероиди (примеси)останали при (био)синтезата, на основния стероид. Според фармакопейните изисквания (в Европа и Щатите са различни) всеки един продукт трябва да съдържа точно определени примеси, или да не съдържа такива. Понякога пречисватнето е доста сложно - дори и невъзможно. При ментетата често срещано е да се изкупува, евтино некачествена китайска или индийска продукция и да се “пакетира” като качествена отговаряща на фармакопейните показатели.
Хубава теория. В практиката обаче използвалите фалшиви ААС се оплакват от никакъв или почти никакъв анаболен ефект и странични ефекти, което ме навежда на мисълта, че няма ДОСТА СТЕРОИД (или поне не е ААС).
08.02.06
14:06
[quote author=“AbSs”]
Хубава теория. В практиката обаче използвалите фалшиви ААС се оплакват от никакъв или почти никакъв анаболен ефект и странични ефекти, което ме навежда на мисълта, че няма ДОСТА СТЕРОИД (или поне не е ААС).
В GM практиката обаче, аз лично съм връщал 10 тона китайски тестостерон пропионат, в който имаше 6% тестостерон и 3% андростендиол (2% от него като естер на пропановата киселина).
А при описаните от тебе практики много вероятно е било да не са изпозлвани оптимални дози и време на прием.
Възможно е също така, да няма действие и когато:
Не е първи цикъл и рецепторите са запушени не е минало достатъчно време за да бъдат отпушени рецепторите. По този начин и най-оргиналното нещо да вземеш, само го изпикаваш!
Не пускай 1 пост по 3 пъти
Натискай по веднъж бутона “прати”
DJGorgio-Astor