25.01.06
20:34
Искам да ви питам за съвет от кое ще качвам повече маса ако си пия по 2x30 протеин преди и след тренировка или там пия аминокиселини на Универсал или някои друга фирма?
25.01.06
21:10
Най-много маса с гейнър, но по-чиста ще бъде с протеин.
25.01.06
21:13
Продава се протеин който садържа необходимите амино киселини в него!
25.01.06
21:26
с протеин естествено, има вариант Протеин + Амино, но Амино без протеин е тъпо решение
25.01.06
22:32
[quote author=“Nenor”]с протеин естествено, има вариант Протеин + Амино, но Амино без протеин е тъпо решение
Защо?
26.01.06
21:17
Самино маса не се прави, земи си протеин.Аминото са за възстановяване.
26.01.06
21:29
Взимаи протеин с по-голям процент въглехидрати,а с амино-забрави:)
26.01.06
21:38
Протеинът е съвсеееем различно нещо то въглехидратите :lol:
26.01.06
22:47
Сигурно искаш да кажеш протеин+въглехидрати? Тоз процент не го ползваш правилно :Р
27.01.06
00:02
Как според вас е по добре да се приема протеина след тренировка,преди да се храня или след това? Или няма значение?
27.01.06
11:47
Момчета, какъв ви е проблема с аминокиселини. Аз лично и в период на маса предпочитам аминокиселини пред протеин и следващия месец ще си взема само аминокиселини.
А гейнер въобще не му препоръчвайте - по-изгодно ще му излезе да си вземе гликоза/мед + суроватъчн протеин.
Ако си взима достатъчната доза и в правилното време аминокиселини и направи същото и с простите/бързите въглехидрати ще качи не по-лошо и по-бавно маса.
[quote author=”Палпатин”]Момчета, какъв ви е проблема с аминокиселини. Аз лично и в период на маса предпочитам аминокиселини пред протеин и следващия месец ще си взема само аминокиселини.
А гейнер въобще не му препоръчвайте - по-изгодно ще му излезе да си вземе гликоза/мед + суроватъчн протеин.
Ако си взима достатъчната доза и в правилното време аминокиселини и направи същото и с простите/бързите въглехидрати ще качи не по-лошо и по-бавно маса.
ем единствения проблем е че не можеш да минеш с 5 аминота на ден и трябва да вземаш доста и още толкоз ако сложиш за бцаа :) та проблем е единствено отъняването на портфеила
27.01.06
12:07
[quote author=“x_3_mar”][quote author=”Палпатин”]Момчета, какъв ви е проблема с аминокиселини. Аз лично и в период на маса предпочитам аминокиселини пред протеин и следващия месец ще си взема само аминокиселини.
ем единствения проблем е че не можеш да минеш с 5 аминота на ден и трябва да вземаш доста и още толкоз ако сложиш за бцаа :) та проблем е единствено отъняването на портфеила
Е да. :)...ама ти ще ядеш също - храна. 40 мин след тренировка...:)
27.01.06
12:41
А може ли да попитам дали ще е добре да взимам след тренировка протеин и глутамин?Друго какво трябжа да взимам,че и аз съм малко начинаеш:)Мерси предврително! :?
27.01.06
13:01
“трябва”??? все едно си задължен да ги взимаш. Добави креатин към глутамина и протеина.
27.01.06
13:05
Благодаря OuttaControl:)Не че съм задължен,а просто питам.Питам,защото аз взимам протеин и глутакин след тренировка и искам да знам дали е добре,но четох в един друг форум,че креатина помага за разграждането на глутамина...Та общо взето искам да знам дали с протеин и глутамин ще направя нещо или тук креатина се явява,като задължителен:))
27.01.06
14:53
Няма задължителни ;) Тези трите са добра комбинация обаче.
27.01.06
15:01
Благодаря много OUTTACONTROL!Аз по принцип тренирам от десет месеца,но не съм се интересувал много от хранителни добавки...След всяка тренировка взимах протеини,но мога да кажа,че съм доволен:)
28.01.06
09:51
Моля. Ако не си доволен от протеина пробвай с аминота след тренировка - Universal Amino 2700