04.02.16
23:45
Здравейте,
Наскоро се загледах и никак не ми харесва как ми стоят гърдите от външната част. Слагам снимки. Какво мога да прая вкъщи? Имам дъмбели и големите топки на които можеш да лягаш.
05.02.16
12:34
Проблемът не е само там, където мислиш, че е . Наблегни на трансформация в цялостен план
Ако не се готвиш за състезание, изглеждаш добре, наблегни на пресата и ръцете, за мен е грозно, мъж с големи гърди дори и оформени, по красиво изглежда тялото с малки релефни гърди, здрави големи ръце, здрави големи крака
05.02.16
15:45
Натискай яко и ще се оформи от самосебе си!
05.02.16
16:28
казано от Hektorcho на 05.02.16, 15:38:
Ако не се готвиш за състезание, изглеждаш добре, наблегни на пресата и ръцете, за мен е грозно, мъж с големи гърди дори и оформени, по красиво изглежда тялото с малки релефни гърди, здрави големи ръце, здрави големи крака
Да, да .... Това , за което говориш се вижда по профи състезателите и е адски грозно . Борят генетиката , ръцете и раменете им стават огромни и се губи акцента при гърдите. Всичко трябва да се развива пропорционално
05.02.16
17:07
Добре на кои упражения да наблегна, за да стане магията? Можете ли да ми кажете?
06.02.16
01:08
Базовите упражнения
казано от ME4O_TURIST на 06.02.16, 01:08:
Базовите упражнения
Като цяло съм привърженик на ММА-то, аз лично харесвам такива тела каквито ги описах, не си падам по големите гърди, повечето бойци които познавам изглеждат със големи здрави ръце, релефни малки гърди, преса, здрави крака и врат, но всеки си е със различен мироглед от към нещата.
bbw, не е толкова фатално ако имаш по малки гърди, от колкото да имаш големи здрави гърди и “слабички крака” това е най грозното.
Мнението беше редактирано от thezeus на 06.02.16 19:10.
06.02.16
22:34
Не ми се навлиза в подробности . Мускулните групи трябва да се развиват паралелно една с друга . Всичко друго е алабализъм . На момчето от снимките , гърдите са му най-малкия проблем