Одобрение на програма за ударно отслабване!

FA

12.07.04
10:45

I.На сайта има следната програма за отслабване:

Понеделник - фитнес
Вторник - кардио дейност
Сряда - фитнес
Четвъртък - кардио дейност
Петък - фитнес
Събота - почивка
Неделя - кардио дейност
Понеделник - гърди, рамо, корем

Гърди
- Лег с щанга - 3 х 12, 10, 8
- Полулег с щанга - 3 х 12, 10, 8
- Кросоувър - 3 х 12-15 в съперсерия с Пег-дег - 3х12-15
Рамо
- Разтваряне на дъмбели встрани - 3 х 10 - 12
- Разтваряне встрани на макара - 3 х 12 - 15 за всяка ръка
Корем (супер серии)
- Коремни преси - 3 х 30
- Повдигане на краката - 3 х 20
Кардио дейност
20 мин на велоергометър
Вторник
30-40 мин. тичане
Сряда - крака, трицепс, корем
Крака
- Хакен клек - 3 х 15, 12, 10
- Лек екстензия - 3 х 15, 12, 10
- Сгъване - 3 х 15, 12, 10
Трицепс
Разгъване на скрипец - 3 х 15, 12, 10
Разгъване на дъмбел зад глава - 3 х 15, 12, 10
Корем
- Коремни преси - 3 до отказ
- Повдигане на краката - 3 до отказ
Кардио
20 мин на велоергометър
Четвъртък
30-40 мин. тичане
Петък - гръб, бицепс, корем
Гръб
- Скрипец зад врат - 3 х 15, 12, 10
- Гребане на хоризонтален скрипец - 3 х 15, 12, 10
- Гръбни преси - 3 х 30
Бицепс
- Прав с щанга - 3 х 15, 12, 10
- Скотово с щанга - 3 х 15, 12, 10
Корем (супер серии)
- Коремни преси - 3 х 30
- Повдигане на краката - 3 х 20
Кардио
20 мин на велоергометър
Събота
Почивка
Неделя
30-40 мин. тичане

Понеже от мускул на мускул (с изключение на корема) ще има 1 седмица, това ме навежда на мисълта , че ще ходя непрестанно с мускулни трески!1) Затова се чудех дали не е удачно тези 3 дни фитнес да ги направя 6 и да изпълнявам програмата два пъти седмично фактически.Така мускула ще има време да си почине, и няма да имам мускулна треска в същото време.Почивката от един ден задължително си я оставям.2)30-40 минутното тичане , с колко време колоездене мога да го заменя, тъй като бягането ми е изключително неприятно.

II.Диетата. понеже при толкова интензивно трениране ще имам нужда от енергия мисля да на се пречуквам с някоя тежка диета. Това, което мисля да направя е да : сменя хляба с пълнозърнест, да спра, картофите,ориза,пърженото,сладкото и животинските мазнини. И разбира се да намаля количествата.

III. Суплементи - предложиха ми да комбинирам Л-Карнитин и Фетбърнери. Бихте ли ми препоръчали, от коя фирма е най удачно да ги купя. Вярно е, че всеки има свое мнение, но се надявам да напишат нещо хората, който са изпитали препаратите и са сигурни в качествата им.

Благодаря много предварително.Поздрави.

12.07.04
11:19

Според мен, ако търсиш ‘ударно’ отслабване не трябва да правиш компромис с диетата. Наистина програмата е тежичка, но специално за отслабването от аеробика и диета по-важно няма. Другото са допълнения към тез две неща.

Поздрави!
P.S: Внимавай все пак с темповете на отслабване, за да не се окажеш месец след това с 5 кила отгоре, вместо с 10 отдолу.

FA

12.07.04
22:39

благодаря за съвета, надявам се , че ще има още хора, които да напишат някоя дума , най-вече за л-карнитина и фатбърнерите. кои са най добрите и кога се вземат?

13.07.04
09:56

Ами, влез в Хранителни добавки и поразгледай. Доста неща се изписаха по темата. Не че се стигна до някакво единодушно решение, но всеки си казва какво е ползвал. Едва ли има човек, който да е опитал всички за да ти ги сравни.

Не знам под ударно отслабване дали разбираш бързо отслабване, но ако е така наистина по-добре недей! Бързото отслабвено води до няколко неприятни момента. 1) може да свалиш бързо и после още по-бързо да качиш и отгоре; 2) Представи си, че свалиш много кг, кожата ще ти увисне (а тя бавно се събира) и дефакто пак няма да имаш добре изглеждащо тяло и 3) диетата също не се започва изведнъж, а трябва постепенно да преминеш към нея. Въобще свалянето на кг не се прави за седмица или месец. Ефектът иначе няма да е очаквания!!

FA

14.07.04
18:44

знам, че прекалено бързото сваляне може да бъде неефктивно и дори да се стигне до обратен ефект. и все пак варианта , който мисля да приложа с тази програма и изпълняването и 2 пъти на седмичен вижда ли ви се удачен?

BA

14.07.04
19:27

Първо програмата е добра. Второ според мен помисли за някой протеин за по-добро възстановяване, защото тези карнитини и фетбърнери няма да могат да те възстановят добре и е възможно да претренираш. А освен, че може да претренираш да не говорим, че може и да се получи наистина обратния ефект, за който говорихте по-горе. Най-добре си вземи суроватъчен протеин започни една НискоВъглехидратна Диета и след 1 месец ще забележиш резултати ако спазваш тренировъчния и хранителния режим стриктно. А ако имаш добра диета не ти трябват тези карнитини и т.н. Това е моето мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1