05.02.16
20:00
Здравейте....нека почна със сегашните резултати..... Висок съм 1.80 освен това тежа 52кг...положението не е розово.. отскоро започнах да тренирам на лостове по 35-40 мин на ден със загрявка 10мин...много искам да изглеждам супер..но имам нужда от помощ..затова днес се регистрирах тук...кажете ми как да имам релеф или може би е по-добре първо да кача килограми..какво трябва да ям.. всичко ще ми е от полза...Моля ви пишете по темата...много не съм на ти със работите
05.02.16
21:33
Хахахаха... как да си набавя релеф това досега не бях го чувал!! Относно въпроса ти първо качи 10кг и повече и след това мисли за релеф. А и релеф се прави на маса , както и маса се прави на маса. Помислете малко преди да пишете такива глупости. Не се заяждам със тебе просто ми писна да чета от начинаещи глупости.
Въпросите които задаваш говорят за липса на елементарна информация, която всеки с интерес би могъл да си набави много лесно. По просто казано, говорят за нежелание да се чете срещу което реагираме, вече болезнено. Това изглежда е новата тенденция - картинки, клипчета и никакво четене. А тук има голяма база от информация, достъпна от разделите в падащите менюта и от търсачката горе в дясно, както и съответните раздели във форума, в които ще намериш цялата иннформация от която се интересуваш.
Мнението беше редактирано от Dymag на 06.02.16 13:46.
07.02.16
20:27
Колега, калориен излишък, повечко белтъчини, тежки базови упражнения и търпение, успех