Изостанали крака

RE

27.01.06
09:51

Даите мненеие за упрайнение за крака и савети но само за маса.Клека го изклуцжам стото не мога да го правия.
Ниакои да е имал този проблем има ли заместители как мислите?
А за маса на гардите освен лезанка и с дамбели от лег и полулег?
Аз сам 170/62 /рака 34,5/мога да каза релефен/

EN

27.01.06
10:54

Клек=Царя
Тяга=Царицата!!!!
——————————————
поклон пред тях!!!

27.01.06
11:14

[quote author=“realityman”]Даите мненеие за упрайнение за крака и савети но само за маса.Клека го изклуцжам стото не мога да го правия.
Ниакои да е имал този проблем има ли заместители как мислите?
А за маса на гардите освен лезанка и с дамбели от лег и полулег?
Аз сам 170/62 /рака 34,5/мога да каза релефен/

клекане друго нема-клек,клек и пак клек!!!

ME

27.01.06
11:35

Сперед мен няма по-добро нещо от клека!А ти защо неможеш да ги правиш?Какъв е проблема?

RE

27.01.06
12:54

проблема е че като малак имах херния и сега ме е старах да не стане пак беля.

ME

27.01.06
13:01

Да,лошо...Според мен ще е хубаво да се допиташ и до лекар.Не мога да давам съвети,защото това е доста отговорно,а ако някои може,нека помага.

EN

27.01.06
15:51

каква херния,дискова на кръста или отпред,аз сум с херниявече 8 месеца и си тренирам,дктора даже каза да е спирам,клека не пречи но с тягата внимавай!

28.01.06
15:22

Лег преса не върши ли работа

28.01.06
17:03

Принципно най-добро упражнение няма,има упражнения просто които при повече  хора действат, но има и хоар при които ефектът е по малък.Както казаха по горе прави клекове те действат  при доста хора ,ако не можеш заради хернията прави лег-преса и от нея се получават доста добри резултати.

Бедрени сгъвания, разгъвания, лег преса ... Като потренираш така няколко месеца пробвай клека, ако има някой да ти обясни как да го правиш правилно дори ще е много добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1