27.01.06
09:51
Даите мненеие за упрайнение за крака и савети но само за маса.Клека го изклуцжам стото не мога да го правия.
Ниакои да е имал този проблем има ли заместители как мислите?
А за маса на гардите освен лезанка и с дамбели от лег и полулег?
Аз сам 170/62 /рака 34,5/мога да каза релефен/
27.01.06
10:54
Клек=Царя
Тяга=Царицата!!!!
——————————————
поклон пред тях!!!
[quote author=“realityman”]Даите мненеие за упрайнение за крака и савети но само за маса.Клека го изклуцжам стото не мога да го правия.
Ниакои да е имал този проблем има ли заместители как мислите?
А за маса на гардите освен лезанка и с дамбели от лег и полулег?
Аз сам 170/62 /рака 34,5/мога да каза релефен/
клекане друго нема-клек,клек и пак клек!!!
27.01.06
11:35
Сперед мен няма по-добро нещо от клека!А ти защо неможеш да ги правиш?Какъв е проблема?
27.01.06
12:54
проблема е че като малак имах херния и сега ме е старах да не стане пак беля.
27.01.06
13:01
Да,лошо...Според мен ще е хубаво да се допиташ и до лекар.Не мога да давам съвети,защото това е доста отговорно,а ако някои може,нека помага.
27.01.06
15:51
каква херния,дискова на кръста или отпред,аз сум с херниявече 8 месеца и си тренирам,дктора даже каза да е спирам,клека не пречи но с тягата внимавай!
Принципно най-добро упражнение няма,има упражнения просто които при повече хора действат, но има и хоар при които ефектът е по малък.Както казаха по горе прави клекове те действат при доста хора ,ако не можеш заради хернията прави лег-преса и от нея се получават доста добри резултати.
28.01.06
17:09
Бедрени сгъвания, разгъвания, лег преса ... Като потренираш така няколко месеца пробвай клека, ако има някой да ти обясни как да го правиш правилно дори ще е много добре.