27.01.06
21:36
Значи аз ВСЕКИ ДЕН правя бицепс, трицепс, гърди и рамо. Знам, че претренирвам мускулите и искам да попитам каква е вредата от претренирването и защо трябва да се избягва.
аз сам още зелен , но до колкото знам ‘’претренирането’’ е тогава когато прекаваляв !!!! а Ти определено прекаляваш или няма никакъв ефект от цялата работа -просто си даваш парите на бятъра и си губиш времето , даже сам чувал че може да има и обратен ефект - место да трупащ ММ да топиш ! :P
Най - много два пъти в седмицата една и съща мускулна група! Иначе ефекта е обратен! Мускулите ти се смаляват! :wink:
п.п. Защо ги тренираш всеки ден като знаеш че претренираш :?:
[quote author=”`Silvester`”]Значи аз ВСЕКИ ДЕН правя бицепс, трицепс, гърди и рамо. Знам, че претренирвам мускулите и искам да попитам каква е вредата от претренирването и защо трябва да се избягва.
АМи ако разгледаш сайта обстойно сам ще си намериш отговора. С този въпрос показваш неуважение към създателите на сайта. Разгледай Го.
28.01.06
00:23
ами като вдигам всеки ден и не усещам никаква умора и си мисля, че ефекта ще е по-голям .. колкото повече тренировка толкова по-добре... но явно не е така :?
еми явно се лигавиш с упражненията и тежестите /от колко време тренираш ако имаш 6м. направи една тренировка до макс / и след това започвай да тренираш и тогава пиши по темата за прертенирането.
28.01.06
12:29
http://www.bb-team.org/training/000700.php - тук за претренирането
Не може така да тренираш. За съжаление бодибилдингът не е колкото повече - толкова повече, точно обратното даже. Друго - за да успяваш всеки ден да ги тренираш значи са ти много несериозни тежестите и трен като цяло. Аз немога за 4 дена да се възстановя, ти за 24 часа да го правиш няма начин. Давай го по леко. Дай си почивка от 7 дена и почни пак тренировки, но по сносна програма. Ще видиш коренна промяна бъди сигурен.
28.01.06
15:32
Да,по-добре престани,защото при мен се получи обратния ефект-вместо да качвам аз започнах много,ама много да отслабвам.Така че,спри докато е време.Аз са много съжалявам ем за времето,ем за партите които отидоха на ватъра :?