Програма за четири пъти на седмица до лятото за големи раце :D

27.01.06
18:25

Тренирам от 5 месеца висок сам 180 см. тежа 71 килограма .До сега тенирах без програма и сега искам да питам тези които разбират повече от фитнес да ми препоръчат някоя добра програма ( старая се да добиа мускулна маса и растеж на рацете тяло мисля че имам що годе но сам зле малко с рацете ) и ако може да ми кажете начин по които да направя малко по барзо раце до лятото за плажа  8) но да е без химия !!! даже ако може да е само с тренировка и повече ядене там вие ще кажете  :D Надявам се да няма такава тема не сам преглеждал целия форум :( но да се надяваме да ми остане време  :wink: благодаря предварително и мерси за саветите

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:01.

SI

27.01.06
18:37

Поредния начинаещ мераклия за големи ръце “за плажа”. И да искаш, толкова големи ръце не можеш да направиш. Всичко върви заедно. Най-много да ги претренираш. Прави си упражненията правилно, храни се както трябва и резултатите ще дойдат.

27.01.06
19:58

bobisz кажи колко ти е ръката сега че да ти кажем колко горе-долу може да стане  8)

А иначе плажа си е огромен стимул за тренировки, спор няма  :lol:

27.01.06
22:44

За бицепс аз си правя обикновенните упражнения с дъмбели и с щанга,но за трицепс използвам програмата на някакъв чуждестранен културист беше не му помня името (в едно списания му я бях видял програмата).
Та програмата е следната
3х8 лег с щанга тесен хват
3х8 френско
3х20-25 разгъване на горен скрипец
и накрая за максимално изцеждане на трицепса
3х8 разгъване на дъмбел зад глава

Първите 2 тренировки като го правиш това ще имаш сигурно по 5 дена мускулна треска,но след това ти е по 1-2 (поне при мен е така).

28.01.06
09:25

[quote author=“SpUd3r”]
Първите 2 тренировки като го правиш това ще имаш сигурно по 5 дена мускулна треска,но след това ти е по 1-2 (поне при мен е така).

Накъв извод не си ли направи от това? Толкова си привикнал към тези упражнения, вкарвай малко разнообразие няма нищо лошо от мускулна треска. И на този дето е пуснал темата препоручвам да махне скрипеца...4упр. са много ти не си културист се пак. Успех

28.01.06
11:03

ами рачичката ми е 33-2 но след тренеровка спада :( и това не ми харесва :evil:

28.01.06
11:07

благодаря това ще го пробвам  :lol:

28.01.06
12:16

крака тренираш ли или искаш да приоритизираш горната част на тялото?

28.01.06
13:09

[quote author=“OuttaControl”][quote author=“SpUd3r”]

Накъв извод не си ли направи от това? Толкова си привикнал към тези упражнения, вкарвай малко разнообразие няма нищо лошо от мускулна треска. И на този дето е пуснал темата препоручвам да махне скрипеца...4упр. са много ти не си културист се пак. Успех

Аз по тази програма лично съм доволен правя я от коло 5 седмици някъде и добре ми действа и на маса и на сила,вече правя 65 на лежанка с тесен хват,а преди правих с 45 :wink:

28.01.06
15:07

Моя съвет е не бързай, всичко си расте пропорционално, сега ако искаш на 60 кила 45 ръка е друго, и грозно

28.01.06
16:04

благодаря ви :) ше пробвам това за трицепса  :P и намерих тука една програма за маса дано да е добра  8)  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1