28.01.06
10:38
Здравейте имам няколко въпросчета:
1.По колко вода пиете на ден в периода за Мускулна маса,и по колко в периода за релеф?
2.Кога започвате периода за релеф(колко време трае той)?
3.Някой ползва ли сода бикарбонат за възстановяване,и по колко пие?
Мерси!
28.01.06
13:10
#1
Водата ми не зависи от периода - като ми се пие - пия, ако не съм жаден пак пия, но по малко.
В момента пия доста добавки и ям сериозно. В период за маса съм. Колкото мога ще качвам, а релефът почва през Април - бърнъри, НВД, кардио. Трайността ... зависи от това колко ще имам да свалям. Сигурно ще е към месец, два максимум.
За възстановяване меся глутаминче със аминото на Дженесис 1900.
28.01.06
13:48
#2
МЕРСИ
За водата питам защото тя спомага за разграждането на въглехидратите и протеина,дали е удачно по 5-6л в период за маса и по 10-15л в период за лереф?
по въпроса>
Някой ползва ли сода бикарбонат за възстановяване,и по колко пие?
Имам предвид че намалява отделянето на млечна киселина,следователно и мускулната треска!
[quote author=“energymax”]МЕРСИ
За водата питам защото тя спомага за разграждането на въглехидратите и протеина,дали е удачно по 5-6л в период за маса и по 10-15л в период за лереф?
по въпроса>
Някой ползва ли сода бикарбонат за възстановяване,и по колко пие?
Имам предвид че намалява отделянето на млечна киселина,следователно и мускулната треска!
ти знаеш ли колко са 15л вода на ден?(доста има да висиш в тоалетната)
28.01.06
15:08
#4
ти знаеш ли че хората пият по 20литра и последните 3 дена минават на дестилирана вода?
28.01.06
15:21
#5
[quote author=“energymax”]3.Някой ползва ли сода бикарбонат за възстановяване,и по колко пие?
А това от къде си го чул?
Аз знам само, че при киселини се взима. :lol:
Дай някакво инфо ако имаш?
28.01.06
18:54
#6
четох го в списание ОЛИМП!Аиде утре ще напиша повече!
Освен някоя водоноска.... Даже топ културистите не пият чак 20 литра
29.01.06
23:37
#8
С тия 20 литра можеш да си докараш проблеми. Нивата на солите в организма падат много. И също прекалено се натоварват бъбреците. Всичко трябва да е много добре планирано и преценено.