ДХЕА - странични ефекти?

29.02.16
20:42

Здравейте! Решил съм да направя “цикъл” с трибулус и дхеа, като въпросите ми са относно ДХЕА:
1.Има ли някакви негативни ефекти от приема на дхеа при човек на 21години?
2.Удачна ли е тази комбинация?
3.Възможно ли е да се проявят нежелани  реакции при прием на 25мг. дневно от продукта?
Благодаря!!!!!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 01.03.16 22:47.

01.03.16
11:09

Чак ви се чудя понякога на какъв акъл се решавате да правите  подобни експерименти , без да имате елементарни познания. Нищо няма да ти стане от DHEA . Едва ли обаче ще извлечеш и ползи , освен ако нямаш някакви хормонални проблеми. Хормонът спада към 30-35 години.ДХЕА ти повишава половите хормони ( тестостерон и естроген) в рамките на физиологичните граници без да обърква естествената циркулация . Запазва се хормоналния баланс в тялото. Може да бъде полезен и при изгаряне на мазнини . И пак казвам- не правете неща, които не са ви напълно ясни. Може и да пиша пълно глупости и да ми се вържеш :)

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 01.03.16 11:10.

01.03.16
11:25

На 21 едва ли с естествени източници ще повишиш тестостерона си, няма смисъл от подобен род добавки на тази възраст.

Както са казали колегите, DHEA е напълна излишна. Трибулусът има адаптогенните свойства и най-много да ти помогне със стреса и съня.

01.03.16
15:50

1. Не.
2. Не.
3. Не.

01.03.16
20:34

казано от aleks на 01.03.16, 15:50:

1. Не.
2. Не.
3. Не.

Така е най-лесно, чакаме обосновка.

01.03.16
22:37

Такива лаконични “капацитети” най-много ги обичам ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1