Бели коси

На 26 години съм и вече имам доста бели косми отстрани и от зад  ,подстригвам се възможно най-късо с машинка 0.5 мм  ,но въпреки това пак се личат ,което лично мен ме дразни . Знам ,че няма спасение и ще стават все повече ,но въпроса ми е как се справихте/справяте психически с това ,защото определено на мен ми влияе . Генетично си ми е заложено ,защото и нашите са побелели рано .

02.03.16
11:19

Просто обрасни главата. Нямах точно твоят проблем, но аз пък започнах да оплешивявам на 16- 17 годишна възраст. Като обръснах главата и доста голям товар ми падна от плещите. Психическото разтоварване беше огромно.

02.03.16
11:21

Карай , да не ти пука. Някои хора на тези години и коса нямаме почти

02.03.16
11:22

Така или иначе оплешивяването и побеляването са неща, които човек не може да промени.
Можеш да се боядисаш, но при мъжете личи много и е напълно излишно. Или свиквай с белите коси, или следвай съвета на avitohol и махай косата съвсем. Има доста по-важни неща от това в живота.

Теди Илиева

02.03.16
11:26

Побелели коси при мъжете не е отблъскващо, даже напротив.

Оплешивяването до някъде го разбирам като комплекс, но белите коси... тоя форум верно върви към бгмама!

Ще се примирявам и това е  :)

02.03.16
12:03

Намали вредните фактори като цяло. Иначе ето нещо полезно http://www.zdravnitza.com/a/nav/news/s/s/news_id/4121 За вече побелели коси не вярвам да помогне, но може и да забави появата на нови :) Ако това ще те успокои, познавам хора на по 22-23г,  които са с около 30% побеляла коса, а като се замисля, срещал съм в казармата, че даже и в гимназията, хора с доста бели коси.

Мнението беше редактирано от Петков на 02.03.16 12:04.

Да и аз познавам доста хора с побелели коси ,но друго е когато ти дойде до главата :D , иначе мерси за статията ,но съм я чел преди доста време .

Стани достатъчно як и никой няма да ти гледа косата :D

Между другото има нещо вярно чак много як не ..... но достатъчно е да си снажен :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1