01.03.16
19:42
На 26 години съм и вече имам доста бели косми отстрани и от зад ,подстригвам се възможно най-късо с машинка 0.5 мм ,но въпреки това пак се личат ,което лично мен ме дразни . Знам ,че няма спасение и ще стават все повече ,но въпроса ми е как се справихте/справяте психически с това ,защото определено на мен ми влияе . Генетично си ми е заложено ,защото и нашите са побелели рано .
Просто обрасни главата. Нямах точно твоят проблем, но аз пък започнах да оплешивявам на 16- 17 годишна възраст. Като обръснах главата и доста голям товар ми падна от плещите. Психическото разтоварване беше огромно.
02.03.16
11:21
Карай , да не ти пука. Някои хора на тези години и коса нямаме почти
Така или иначе оплешивяването и побеляването са неща, които човек не може да промени.
Можеш да се боядисаш, но при мъжете личи много и е напълно излишно. Или свиквай с белите коси, или следвай съвета на avitohol и махай косата съвсем. Има доста по-важни неща от това в живота.
02.03.16
11:26
Побелели коси при мъжете не е отблъскващо, даже напротив.
02.03.16
11:29
Оплешивяването до някъде го разбирам като комплекс, но белите коси... тоя форум верно върви към бгмама!
02.03.16
11:53
Ще се примирявам и това е :)
Намали вредните фактори като цяло. Иначе ето нещо полезно http://www.zdravnitza.com/a/nav/news/s/s/news_id/4121 За вече побелели коси не вярвам да помогне, но може и да забави появата на нови :) Ако това ще те успокои, познавам хора на по 22-23г, които са с около 30% побеляла коса, а като се замисля, срещал съм в казармата, че даже и в гимназията, хора с доста бели коси.
Мнението беше редактирано от Петков на 02.03.16 12:04.
02.03.16
13:18
Да и аз познавам доста хора с побелели коси ,но друго е когато ти дойде до главата :D , иначе мерси за статията ,но съм я чел преди доста време .
02.03.16
18:30
Стани достатъчно як и никой няма да ти гледа косата :D
02.03.16
20:08
Между другото има нещо вярно чак много як не ..... но достатъчно е да си снажен :D :D :D