22.03.16
01:47
Здравейте
Като за начало, Темата може и да се дублира или да е подобна на накоя публикувана, но Ако ми дадете съвет ще съм Благодарен..
Тренирам от 3-4 години фитнес, Плочки винаги съм имал, но напълно изчистени - никога... А днес а утре и все нещичко сладичко си хапвам..
Целта ми за тази година е напълно да Изчистя корема, но тъй като Почти нямам никакво свободно време от работа, учене, тренировки,задачи и прочие... Ще помоля ако може разбира се.. Да кажете какъв хранителен режим да си направя, но малко по-обширен...
Примерно Понеделник това и това да ядеш.. вторник...сряда...четвъртък.. В нета има подобни,но там ти дават 3-4 продукта и няма как да разнообразяваш с тях или как да ги комбинираш с нещо друго..
Приемам всякакви съвети, кой как, какво яде, през времето когато чисти...
В деня за тренировка на Корем и кардио на какво да наблягам като Храна, Деня след Тренировката за Корем/Кардио...
П.П. Не взимам Протеини,креатини,глутамини и прочие..
Яж нацепин плочките ще се изкъртят от него, а иначе за да изчистваш трябва да си на дефицит, нали се сещаш, че никой няма да се хване да ти смята необходимите калории и да ти прави меню. Вземи прочети за БМР ( http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/ ) виж си каква ти е активността (коефициента) и си сметни поддържащите калории и от тях вадиш 10-15 % , също така не знаем как си се хранил до момента и колко въглехидрати си приемал, аз лично повече от 50 гр. не бих ги намалил от това което приемам в момента и карам така докато видя, че почвам да цикля, понякога с увеличаване на кардио тренировките се излиза от дупката което не означава, че трябва да ставаш маратонец, но всички си е много индивидуално и трябва сам да си се следиш и да виждаш как вървят нещата.
22.03.16
09:39
Не, не ме разбирай по-грешно не искам някой да ми смята необходими калории и да ми прави Точно меню, Просто исках Хората да споделят с Какво се хранят през Периода на чистене.. Какви продукти, какво си готвят, как комбинират храната...
Висок прием на белтъци, калориен дефицит.
Това е менюто, което ти трябва, като искаш да чистиш. За останалите калории, няма значение дали ще идват от чиа, лимец или подобни “здравословни” шитс, или ще ядеш хляб и пици. Докато е валидно по-горното правило, ще чистиш. Всъщност, просто докато е валиден дефицита ще чистиш, белтъците са за друго.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 22.03.16 09:56.