Дневникът на ИВИ ^-^

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.04.16
19:51

Здравейте!
Днес почнах новия сплит и беше якоооо. Защото го правих без почивки, единствените ми почивки бяха колкото да си сменя уреда. :) И направо летяххх.

Та:

1. Клек на кутия 10х10хСТ в супер серия с военна преса с лост 10х8х10кг
2. Тяга 10х3х30кг в супер серия с лежанка 10х10х10кг
3. 5 кръга:
- сумо клек с гира 10х4кг
-гребане с крив лост 10х10кг
-shoulder shocker

Храната:

1. две цели яйца, два белтъка, половин краставица, 3в1
-трен-
2. 260г риба тон, 180г овесени ядки, 200г кисело мляко LB 2%, половин краставица.  - Трябваше да е картофи с риба, но окъсняхме много и бях гладна, та импровизирах.

За после планирам доза протеин преди лягане.

Калории: 1565
протеин: 134г
мазнини: 40г
въглехидрати:171 г

——————
Днес отиваме в залата, влизам в съблекалнята, отварям раничката и виждам, че съм си забравила клина. :ДД И какво да правя.. с дънки не искам да тренирам, а да се прибера до нас и обратно е 1 час път... Та излязох, отидох до банкомата, после до магазинчето за дрехи до фитнеса и викам на пича - “Имате ли черни клинове, подходящи за тренировка?”  И той ми даде да пробвам два, влязох в първия, хареса ми и го взех. И много ми харесва, ще си ходя с него вече! :)))

Мнението беше редактирано от Love на 03.04.16 20:28.

04.04.16
13:07

Само простотии с тоз клин...
Вчера след трен съм го забравила, обаче естествено разбрах, че го няма чак в 10 вечерта като си вадих нещата за да ги пера... Та, писах на инструктора, той вика нз тъкмо си тръгнах, обаче не се притеснявай, утре ще си го вземеш, няма да го хвърлим. Викам ок.
Отивам днес, но си имам едно на ум и си нося моя другия клин. Влизам в съблекалнята и гледам на закачалката виси един клин. Зарадвах се, отидох да го взема - гледам го, НЕ Е МОЯ! Направо изпатках. Много се изнервих, викам си “Баси, вече и клинове ли крадат бе!?”. Миналата година зимата си бях забравила едни дамски, черни ръкавици, много елегантни - взеха ми ги. Ама там разбирам - бяха хубави, и е ръкавица. АМА КОЙ ПОДЯВОЛИТЕ ЩЕ МИ ВЗЕМЕ КЛИНА... Както и да е. Отивам при инструктора, викам тей и тей, има черен клин на същото място, ама не е моя. Той вика - няма кой да го е взел. Викам нз, явно вчера е станало. Нищо викам, карай. Та, върнах се, преоблякох се. На излизане го мернах говореше по телефона, гледаше към мене. Помислих, че може да пита някой друг за клинчето.  Почнах тренировката ама нямах никакво настроение. Както и да е, излях си нервите в тренировката :ДД И си направих задното бедро дроб. 

Та:
загрявка малко
1. супер серия:  тяга с прави крака 10х10х20кг + добро утро 10х12х10кг
2. супер серия: бедрено сгъване 5х20 + хип тръст 5х20-30   -  след тягата и утрото бедрата ми бяха супер натегнати и просто отказаха. Тази супер серия не я правих! По начало задното бедро не го тренирах досега мн мн и ми е слабо. Нищо, другия път.
3. абдуктор 1х20х10, 1х10х15кг  + аддуктор 1х20х10, 1х10х15кг 
4. butt kicks 2х10х крак.  Имах разписани повече, но задното бедро отказваше упорито.
5. 15 минути HIIT - изцеди ме докрай и ме потна още повече (то и отпреди тва си бях яко потната де :ДД )

Храната:
1. закуска: 3 цели яйца, бъркани без мазнина, 100г нискомаслена извара Олимпус (исках обезмаслена но нямаше в Била, та взех тази. 4г въглен и 2г мазнини на 100г продукт,  мисля, че е ок. ), половин краставица
-трен-
2. към 40 мин след трен - доза протеин, да отиде бързо в мускула, че утре ще се мре иначе :ДД 
3. шопска салата с една суп.лъжица зехтин екстра върджин + 100г извара, 120г пилешко филе
4. сладолед “Милка”
5. вечеря: 140г пилешко филе, 180г кисело мляко LB

Калории: 1293
протеин: 136г
мазнини: 58г
въглени: 64г

Калориите изглеждат адски малко като за мен, но не чувствам глад. Точно обратното, напълно заситена съм. Затова не се тъпча да си запълня препоръчителните калории за деня, които за днес бяха 1700.

ПП: След края на тренировката като влязох в съблекалнята на мястото на онзи клин намерих своя. Зарадвах се, че си е там и си го прибрах. Не знам дали някоя овца го е сбъркала със своя, или просто е имало два забравени клина, инструктора ги е видял, но е решил, че онзи е бил мой. Сигурно като ме е видял колко се нацупих буреносно ги е сменил :ддд Нооо, мога само да гадая. Не ми дреме, нали си е пак в мене :D Йей!!! ^^

ПП: Снощи нещо не успях да заспя, само се въртях цяла вечер. Днес ще си пийна магнезий и цинк вечерта, имам съмнения, че ми се е натоварила нервната система малко, все пак тренировката си беше нова и тежичка.
Треските са ок. По-сериозно е само на раменете, иначе гърба, краката и гърдите са ок, само леко напрежение има, нз как иначе да го опиша.

Мнението беше редактирано от Love на 04.04.16 19:26.

04.04.16
21:55

+130г риба тон и две таблетки Калмацин.

05.04.16
23:18

Йо!
Днес малко късно пиша, но така се получи.

Снощи пак трудно заспах, днес се въргалях в леглото до 11 и половина на обяд.... Станах, но си бях уморена. Както и да е, оправих се, изпих двойна доза протеин и се запътих към фитнеса. За днес имах 15 минути HIIT и 15-30 минути монотонно кардио. Но не успях да направя каквото трябваше, защото нямах пауър.

“тренировка”:
12 минути монотонно на велото

Прибрах се, хапнах, пих вода и се опитах да поспя. Не се получи. Честно казано за около час съм си лежала спокойно и отпуснато, а после съседа започна да дупчи с бургията и сложи край на всичко. Та, не успях да спя. Моят фитнес сенсей ( :*  за теб )  каза, че липсата на апетит и проблемите със заспиването се дължат на многото адреналин и  кортизол. И май наистина е така, защото от първите 2 хранения нататък просто не чувствам глад, а те обикновено ми дават не повече от 500-600 калории.

Храната:

1. две дози протеин
2. домат с извара, 130г риба тон
3. 4 яйца, 130г тон
4. 2 малки свински пържоли на скара (без мазнина по тях), едно кюфте

Сега не ми се търсят точните калории и макрота, но са почти перфектни. Въглена е 15г, от домата и другите храни, но го броя за 0.  Та, днес ден на нули - мисията изпълнена. :)

Утре съм на умерени въглехидрати, чака ме дълга тренировка за цялото тяло, така че тази вечер задължително трябва да спя!

Мнението беше редактирано от Love на 05.04.16 23:19.

06.04.16
17:32

Здравейте. :) 
Да се отчета за днес.

СС* - супер серия

тренировка:
загрявка
1. СС клек 5х5х25 +  тяга 5х5х30кг
2. СС гребане с дъмбел 4х8х5кг  +  pull over с лост 4х12х10кг **
3. СС горен скрипец 4х12х25кг + избутване дъмбели от лег  4х12х5кг
4. СС pull down на скрипец 3х15х10кг  + избутване дъмбели от полулег 3х15х5кг
5. СС shoulder shocker х2 +  коремни 2х10 - свърши ми силата
6. СС разгъване с въже на скрипец 2х12х5кг  +  чуково сгъване 2х12х3кг
7. ХИЙТ кардио - издържах 5 минути  (по план трябваше 15)

** Тук май са ми показали друго упражнение... Поне като гледам сега по картинки. Аз вдигах до брадичката с крив лост, а на това му викат “вертолет” или както е там. Та, май съм правила друго упражнение, ама че некомпетентни тренери...

—————————————————————————
Изцеждащо, определено. 6 супер серии направо ме разбиха. Между другото когато отбелязвам упражнения с дъмбели или гири пиша теглото на едното. В смисъл на бутането с дъмбели може и да бутам общо 10кг, но пиша само теглото на единия дъмбел - 5кг.

храната досега:
1. 200г кисело мляко 2%, 40г овесени ядки, 2 мини хапки баница, че моя ме изкуши.
2. 100г извара
-трен-
3. протеинов бар BROWNIE, 100г  /21г протеин, 45г въглени/  - тва нещо е мега вкусно!!!
4. 130г риба тон
5. 200г извара, 50г кисело мляко
6. 260г риба тон, яйчен белтък х4

Белтъчини: 165 г
Мазнини: 21 г
Въглехидрати: 97 г
Общо калории: 1241 kCal

Не ми се тъпче повече храна. Не мога. Корема ми се издува от храната и ми е некомфортно.

——————————————————-

Днес инструктора който питах за едното упражнение ме издразни. Първо ме пита кой ми е правил програмата (преди това беше коментирал, че била безмислена!), като чу за ротацията ме пита колко въглени имам за днес и накрая ми констатира, че понеже си ям въглените след тренировка, а не сутрин до 12 часа, ще надебелея видиш ли, още повече че метаболизма след 16:00 часа следобяд се забавял и бла бла бла. 
Та, повече няма да обсъждам нито програмата си, нито храненето си с когото и да било, защото на мен крайни изказвания като ” на теб в диетата ти трябва само да имаш минимални количества въглехидрати, нищо друго” не ми вършат работа! Още повече, че дори и да ти казва прави НВД, не ти уточнява че на НВД трябва да имаш и зареждащ ден. Много професионално, няма що...
И само не знам как ще надебелея като съм в дефицит... хаха.

Аз пък вече виждам промяна в тялото си, чувствам се перфектно и даже имам -1 см от талията и - 0,5 см от ханша. А ми е само 4-ти ден.

Мнението беше редактирано от Love на 06.04.16 19:59.

09.04.16
17:20

5-ти ден беше почивен, 6-ти правих HIIT у дома, но не остана време да пиша. Нищо интересно иначе.
Сега за днес. Завъртях цялата програма един път, отново започвам от ден 1.

загрявка
1. СС  клек на кутия 10х5 + военна преса с лост 10х8х10кг
2. СС  тяга 10х3х30кг  +  лежанка 10х10х10кг
5 кръга: 
- сумо клек с дъмбел 4кг  х10 пъти
-гребане с крив лост  10кг х12 пъти
-shoulder shocker

Към един час цялата трен при положение, че не почивам. Потя се, изцежда ме, доволна съм.
Честно казано първия ми опит с тягата беше на 40кг, ноооо после ги намалих на 30, защото още не съм готова.
За храната... днес имам високовъглехидратен ден. Вчера имах нула, но изяждането на една големичка ябълка обърка нещата зловещо и докара въглените до 40 и няколко грама... Та, днес мисля да си оставя въглените на 80-90 грама (по принцип трябва да са 160г за днес)

храната засега:
1. кафе, доза протеин
-трен-
2. 100г козунак, доза протеин, бонбонка Линдор
3. 200г кебапченца, 150г варен боб

После риба тон, може би извара с краставици... ще видя.

Мнението беше редактирано от Love на 09.04.16 17:22.

10.04.16
20:16

Здравейте!

Днес се събудих късно и бях доста трупясана... Треска имам малко по бедрата, гърба и раменете.  Както и да е, закусих, пих кафе, пооправих се и тръгнах към залата.
Тренировката беше по-добре от миналият път, но пак не перфектно добре. Първа супер серия отново ми размаза задното бедро, постоянно имаше разтягане на мястото, то така и не се оправи като хората от предните тренировки. Явно много бавно се адаптира.
На втората супер серия пак ударих на камък, но този път поне успях да направя по 2 серии от всяко упражнение. Третата супер серия - зле. Наполовина от това, което трябваше. Свърши ми и малкото енергия. Кик бек после - абсурд.  Завърших с HIIT, пак не колкото трябва, но поне половината.

1. СС  тяга прави крака 7х10х20кг  +  добро утро  7х12х10кг
2. СС бедрено сгъване 2х5х5кг  +  хип тръст 2х25
3. абдуктор + аддуктор  2х10х15кг
4. кик бек  - пас.
5. HIIT - този път вместо 5, успях да изкарам 10минути.  (имах да правя 20минути)

Поне храната заковах като хората:

1. 4 бъркани яйца без мазнина, 3 листа маруля, половин краставица и малко зехтин
-трен-
2. 60г овесени ядки, 200г кисело мляко, риба тон 130г
3. 300г печено свинско месо
4. двойна доза протеин

общо калории: 1704
Б: 200г
М: 70г
В: 62г

11.04.16
19:01

Здравейте. :)  Да се отчета за днес.

Тренировката:

10 минути HIIT
15 минути монотонно кардио

храната:

1. 100 г кисело мляко, кафе
-трен-
2. свинско печено 250г, 100 г кисело мляко, бях си опекла и една тиквичка на тънки резени с малко сол и зехтин по тях, но още първата която опитах беше горчива!?  и ги хвърлих без да ги ям. Или аз съм объркала нещо, или тиквичките са горчиви по принзцип...
3. пилешко шишче 154г, малко маруля
4. 4 бразилски ореха - НЕ МОГА ДА СЕ ЗАДОВОЛЯ С 1-2! , и не ми дреме че имат много селен :D

После мисля да хапна 4 бъркани яйца без нищо и да приключвам за днес.

Б.Р.

11.04.16
19:30

бях си опекла и една тиквичка на тънки резени с малко сол и зехтин по тях, но още първата която опитах беше горчива!?  и ги хвърлих без да ги ям. Или аз съм объркала нещо, или тиквичките са горчиви по принзцип...

Аз хапнах същото преди няколко дни и на мен ми горчеше. От тиквичките ще да е .. :)

11.04.16
20:20

Задушавам на пара, варя, пека на фурна...не са ми горчали досега.
Ако си сложила черен пипер преди да ги печеш, може да е това. Черният пипер се добавя към края на готвенето, иначе рискуваш да ти вгорчи манджата или на каквото там го слагаш.
За друго не се сещам.
А зехтинът какъв беше?

Мнението беше редактирано от Juls на 11.04.16 20:21.

Случвало ми се е, когато са били по-големи на размер, с повече семки и, най-важното - презрели. :D

Трябвало е да опиташ всички - може би само една е горчала.

11.04.16
20:34

Бе и да горчат, голяма работа. Храна не се хвърля. :D Я се стегнете!

О, да, аз и горчиви си ги ям. :D
(Не ми се е случвало често)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 11.04.16 20:36.

11.04.16
21:29

казано от Б.Р. на 11.04.16, 19:30:

бях си опекла и една тиквичка на тънки резени с малко сол и зехтин по тях, но още първата която опитах беше горчива!?  и ги хвърлих без да ги ям. Или аз съм объркала нещо, или тиквичките са горчиви по принзцип...

Аз хапнах същото преди няколко дни и на мен ми горчеше. От тиквичките ще да е .. :)

Тиквичките не трябва да горчат. В момента не им е сезон, и са растли на стероиди. Горчивия вкус е от нещата с които са третирани. Доста от краставиците в момента също може да нагарчат по същата причина.

Случвало ми се е да ми горчат тиквички, отгледани в сезон, отгледани без “стероиди” и 100% домашно производство (наше производство). :)

Когато се е случвало, то те са били презрели и с повече семки.

11.04.16
21:56

казано от Вероника Налбатска на 11.04.16, 21:50:

Случвало ми се е да ми горчат тиквички, отгледани в сезон, отгледани без “стероиди” и 100% домашно производство (наше производство). :)

Когато се е случвало, то те са били презрели и с повече семки.

Това е което са ми казвали хора, на които това им е работата.
В Европа ядем тиквичките и краставиците зелени (неузрели). В Азия и Африка тези зеленчуци се ядат узрели, когато семките им са големи, и не са толкова хрупкави. Ако са преминали този момент, може заради това да е бил горчивия вкус.

11.04.16
22:19

Тиквичките и краставиците горчат и когато не са поливани достатъчно.

11.04.16
22:42

казано от Aleks Sandra на 11.04.16, 22:19:

Точно в този сезон надали горчат от сушата. :)

11.04.16
23:01

Аз си бях нарязала само едната тиквичка. Взех общо 3, малки по размер, със светлозелена кора. Тази, която нарязах нямаше огромни семки. После четох в интернет по темата и мненията са разнопосочни... Едни казват, че горчиви тиквички не се ядат, а някакъв дядо даже се натровил от горчиви тиквички, другаде казват, че в горчивите тиквички имало някакво вещество, което предпазвало от рак и било добре да се ядат.
Както и да е, бяха внос от Турция, не знам дали са ги гледали с някаква химия в добавка, или просто не са гледани добре и са станали горчиви. Имам още две, ще ги видя утре как ще са на вкус, ако са горчиви, ще си купя от друго място.
Джулс, сложих им само малко сол и по две-три капки зехтин екстра върджин. И ги пекох не повече от 5 минути, колкото да не са съвсем сурови.

ПП:  Утре е 10тия ден откакто почнах новата програма и ще си взимам мерки, стискайте ми палци! :) :D

Мнението беше редактирано от Love на 11.04.16 23:03.

12.04.16
08:47

казано от Маргарита Манева на 11.04.16, 22:42:

казано от Aleks Sandra на 11.04.16, 22:19:

Точно в този сезон надали горчат от сушата. :)

Баба и дядо ги поливаха и сутрин, и вечер. Обилно. Без значение дали е валяло или не

12.04.16
13:28

Както казах днес и взех мерки. Но първо ще драсна мерките, които си взех в началото, за да има база са сравнение.

мерки ден 1:
тегло: 80кг
талия - 76см
ханш - 103см
бедро - 61см
прасец - 37,5 см
бицепс (отпуснато състояние) - 30см

мерки ден 10:
тегло: 79кг
талия - 75см
ханш - 101см
бедро - 61см
прасец - 38см
бицепс - 29,5см

Юпии, имам сантиметри долу! Естествено бедрото не е мръднало, но не се учудвам  -  и на предното ми слабеене бедрата най-бавно се изчистиха. В най-слабия ми период бедрата ми бяха 56см. А прасците постоянно вървяха между 36,5 и 38 см.  Че и 39 са били.
Но не се притеснявам, всичко ще си дойде на мястото с времето. :)

После ще драсна тренировката и храната.

Мнението беше редактирано от Love на 22.04.16 17:08.

12.04.16
19:16

тренировката:
загрявка
1. СС  клек 5х5х20кг + тяга 5х5х30кг
2. СС гребане с дъмбели 4х8х5 + хай пул с крив лост 4х8х10
3. СС горен скрипец широк хват 4х12х25кг  + избутване дъмбели от лег 4х12х5
4. СС Пулоувър с дъмбел 2х8х5кг  + избутване дъмбели от полулег 2х15х5   - при пулоувъра нямам мобилност в раменете и си беше яко мъка. Другия път ще го правя легнала изцяло, а не само горната част на гърба да ми е на пейката.
5. СС shoulder shocker x3 + коремни на пейка 2х10, и повдигане от вис 1х10
6. СС Разгъване с въже на скрипец 4х12х10кг  + чуково сгъване 4х12 с гири по 4 кг.

храната:
1. 160г ябълка, кафе без захар
-трен-
2. 50г овесени ядки, 200 г кисело мляко 2%, 1 доза протеин
3. 40г сурово кашу - предварително накиснато във вода
4. 200г извара
5. 300г пилешко, краставица
6. 2 дози протеин

Общо: 1660 калории
П: 207г
М: 49г
В: 95г

Мнението беше редактирано от Love на 12.04.16 20:47.

14.04.16
17:37

Здравейте :)

Вчера не успях да пиша, беше почивен ден, макротата ги докарах добре, но не помня подробности. Днес имам нули, ще се ядат яйца, кюфтаци и салата.

Преди малко си направих едно 30 минутно раздвижване в нас. Загрях хубаво, после скачах малко на въже  (знам, че не трябва заради коленете, ама ми вдига яко сърдечния ритъм), като редувах с клекове. После още няколко упражнения за краката, “щафетно бягане” от стена до стена, бягане напред и назад от стена до стена, коремни преси, няколко упражнения за ръцете с гирички, малко лицеви, после хуууубаво разтягане и това е.
Към движението днес добавям и разходка - 3км - на равно и по баирите (все пак живея в Търново, баири да искаш :D ) и едно хубаво изкачване на стълби, 60 стъпала някъде.

Още едно завъртане на програмата, утре почвам от ден 1 пак :)

15.04.16
17:16

Здравейте. Ще опиша тренировката, после част от храната и ще си излея душата, че нещо пак ме тормози.

загрявка 5 мин
1. СС  клек на кутия 10х5 +  военна преса 10х8х10кг
2. СС  тяга 10х3х30кг  +  лежанка  10х6х20кг
5 кръга
- сумо клек 10х4кг
- гребане с крив лост 12х10кг
-shoulder shocker

храната:
1. 4 бъркани яйца без мазнина, парче салам
-трен-
2. 30г овесени ядки, 200г кисело мляко, 2 средни банана
3. още един банан
4. пилешко филе 140г, кисело мляко 200г, краставица
5. пилешко филе 140г, краставица, банан

Общо: 1508 калории
Б: 125г
М: 52г
В: 145г

———————————————-
Такааа. Сега какво ме тормози. Естествено човек не може да избяга от главата си, а аз не мога да избягам от самоомразата си. Знам, че само след 10 дни на този режим и тренировки свалих цял килограм и няколко сантиметра. Виждам как се “свивам”, но днес пак ме тормозиха кофти мисли. Би трябвало да съм щастлива и оптимистично настроена, и аз съм, но не постоянно. Вече си мисля, че почвам да развивам някаква социофобия. Не ми е комфортно да излизам на публични места, да вървя между хората. При всяко едно такова излизане, дори и да е просто до магазина, или до фитнеса, се чувствам некомфортно, имам постоянни натрапчиви мисли от сорта на “Виж се, като изрод си, хората те гледат странно”, “Не си облечена като хората”,  “Задника и бедрата ти се друсат като ходиш”  и така нататък, постоянно имам чувството, че ме зяпат, щото се отличавам с нещо. Може да е от дрехите, не знам. По принцип си ходя неглиже, не се контя, ако ще си слагам грим ще е само фон дьо тен и малко молив на веждите. Когато отивам към залата съм или с кецки, дънки и тениска, или с клин, кецове и тениска. И кожената раничка, където си нося нещата.
Та, не мога да си обясня откъде идват тези натрапчиви мисли и постоянно безпокойство. Когато се опитам да споделя с приятеля ми, той ми казва да спра да се депресирам за глупости, и да не обръщам внимание на хората, щото никой не е перфектен и само си внушавам. Но не мога, слушам го какво казва, но вътрешно не се съгласявам. Имам чувството, че не ме разбира, а просто ми повтаря една и съща фраза.
Много ми е тежко на моменти. Както съм си в добро настроение и всичко е ок, в един момент идват тези мисли и ми скапват деня и настроението. Днес се случи като се прибирах след залата. :(

————————

Поговорих с приятелка относно тези мисли горе. Чувствам се много по-добре и ще се боря с проблема. :)

Мнението беше редактирано от Love на 15.04.16 20:44.

16.04.16
19:40

Размених ден 5-ти и ден 2-ри и днес вместо тренировка, почивах. Да кажем, че имах нужда да остана малко насаме със себе си и да осмисля някои неща.
Както и в деня за почивка, днес имам нисковъглехидратен ден.

1. 30г овесени ядки + 200г кисело мляко
2. 4 яйца
3. 100г печена тиква поръсена с малко сурови орехи - хазяйката дойдеда си вземе едни завеси и ми донесе
4. 350г свинско печено + краставица

Общо калории: 1388
П: 143г
М: 69г
В:  41г

17.04.16
21:22

загрявка
1. СС тяга прави крака 7х10х20кг + добро утро 7х12х10кг
2. СС бедрено сгъване 2х10х5кг + хип тръст 2х10х15
3. СС аддуктор + абдуктор  2х30х15кг
4. 5 мин кардио

Отидох гладна на зала и нямах много сила към края.

храната:
1. протеинов бар
2. зелена салата + 100г създарма
3. 100 г пилешка пържола
4. 2 малки свински пържолки.

Калориите към 1200-300, не помня. Не ми се рови сега да гледам.

Днес имах нервен срив. Опитвам се да се боря с натрапчивите мисли, но е много трудно да ги спра, или поне да не им обръщам внимание. След зала бях поизнервена, после с моя се скарахме за адската простотия, от което ми стана още по зле. Първо бях ядосана, после пак ме бомбардираха кофти мисли, буквално рухнах и се разревах. Циврих сигурно 20 минути, моя се опита да ме успокои ама неуспешно, накрая звънна на майка и ме накара да говоря с нея. Общо взето тя говори, а аз мълчах. И думите и бяха като балсам за душата, успокоих се. После и приятеля ми ме доуспокои.  Та, пооправих се. Той после излезе с приятели, аз пожелах да си остана в нас. Сега след малко ще излизаме да се поразходим, но пак ме налягат кофти мисли. Гледам да избягвам огледалото, че ми се доревава и така.
(shake)

Лека вечер

17.04.16
23:43

Бившият ми мъж също звънеше на майка ми като не можеше да се справи с мен. Понякога звънеше и на неговата.
Не ги разбирам подобни постъпки... (ndolars)

18.04.16
00:03

казано от Juls на 17.04.16, 23:43:

Бившият ми мъж също звънеше на майка ми като не можеше да се справи с мен. Понякога звънеше и на неговата.
Не ги разбирам подобни постъпки... (ndolars)

То аз не мога да се справя с мен, камо ли той да ме разбере. Все пак мъжете не могат да усетят цялата гама емоции като една жена..
Истината е, че той направи това което аз не правя - да се обадя и да споделя, да потърся помощ.

ПП: Разходихме се, но не помогна особено. Като се прибрах от време на време насълзявах очите просто от нищото!? Чудя се вече нещо ли ми липсва, или пък хормоните са пощурели, и аз не знам... Само знам, че имам всички симптоми на депресия и за щяло и нещяло виня и обиждам себе си. :/

18.04.16
09:35

Само ти можеш да промениш това. Като тръгнеш да се обвиняваш или обиждаш се опитвай да намираш мили думи за себе си и да си ги повтаряш. Аз по едно време толкова мразех себе си, че слагах кърпи по огледалата. В случай, че не можеш да се справиш може да поговориш с професионалист. Малко или много може да помогне. Успех!

18.04.16
20:21

15 минути хийт.

Жегааа, не се живее. Много беше топло днес, чак сега захладня малко. Сутринта след ставане гледах малко клипчета за самопомощ, после си премислих някои неща и след като излязох сред хора се чувствах добре. Един-два пъти се опитаха да ми се явят черни мисли, но успешно ги игнорирах. Та, имам напредък.

Храната е добре:

1. 30г създарма, 105г свинска пържола на скара, 300г салата (маруля, белена краставица, зелен лук и 20г зехтин)
-трен-
2. 2 свински пържолки, краставица
3. свинска пържола, 100г кисело мляко 2%

Общо калории: 1366
Б: 140
М: 84
В: 16

16 грама въглени, за днес имам нули, тоест броя деня за успешен. :)
Утре имам позволени 100г въглен и се чудя да си ги набавя от чисти източници и да се поглезя с една бонбонка Линдор, или да мушна един сладолед в парка.. Ще се чуе :D

19.04.16
12:50

Не ядеш достатъчно.

19.04.16
16:42

Знам, от една страна в тая жега не ми се яде много, от друга страна взех да свършвам парите и не мога да си позволя големи количества храна, за да изпълня калориите.

тренировката днес:
загрявка
1. СС  клек 5х5х20кг + тяга 5х5х30кг
2. СС гребане с дъмбел 4х8х4кг + high pull с крив лост 4х8х10кг
3. СС горен скрипец 4х12х25кг + избутване дъмбели от лег 4х12х5кг
4. избутване от полулег 3х12х5кг
5. shoulder shocker x3, коремни 1х20
6. СС разгъване с въже за трицепс 4х15х10кг + чуково сгъване 4х12х3кг
7. 10 минути кардио

В залата беше фраш с хора, не можеш да се разминеш, почти на всяко упражнения се редуваш с първи, втори, трети човек... И отделно задух, жега, потиш се хем от топлото, хем от упражненията... Бях малко по-нахална и се бутах тук и там, долу горе всички серии си ги направих без много почивки.

храната:

1. доза протеин
-трен-
2. 130г пилешко филе, половин краставица, една малка тиквичка, 200г кисело мляко с копър, 4-5 листа маруля, 1 банан
3. 20г млечен шоколад
4. още един банан
5. пилешко филе 138г, краставица, 150г кисело мляко
6. 2 банана, 50г козунак

Общо калории: 1305
Б: 92г
М: 26г
В: 185г

+ 100 г скумрия 

Кофти, за днес си бях планирала съвсем друга храна, но ходих първо до ректората, после в залата и докато се прибера стана 4 часа.. Мислех да ходя до Била да заредя малко риба тон и да си купя някаква бяла риба, или филе или ддз и аз какво, но няма да ми стигнат парите и няма да е днес. Ще го мисля де, освен да доизтегля и остатъка от парите (30лв) и да видя какво мога да си купя за тези пари, така че да ми стигне до 29 април, защото тогава ще се прибирам към нас. Утре ми е ден за теглене и мерене, нещо не се чувствам много уверена, но ще видим.

ПП: Забравих да отбележа, че снощи нещо не успях да спя като хората, а уж много ми се спеше. Само въртели цяла вечер.

Мнението беше редактирано от Love на 19.04.16 21:13.

20.04.16
12:19

Снощи пак не успях да заспя, само се въртях. Мисля, че ми липсват магнезий и цинк. Защо?

1.Последните три дни не съм яла никакви яйца.
2.Освен заради жегите навън, по време на тренировката се потя много, а нали с потта се изхвърлят освен токсините и нужни елементи за  организма (като магнезий и цинк примерно)
3.Не съм си пила Калмацина от доста време насам.

Поне така си мисля аз. Изпих една таблетка Калмацин, после ще изпия още една. По-късно ще хапвам яйца. И се надявам да се оправи проблема със съня.
От днес започвам да правя бърпита след ставане от сън. Естествено, първо загрявам малко, да не се контузя нещо :Д  Днес направих 10 :D Знам че са малко, но не ми дреме, защото винаги са ми били трудно упражнение, но с времето бройките ми ще растат.

И още една бележчица - тъй като съм голяма блейка съм писала, че днес ми е деня за мерене защото е 20-ти като дата. Да ама не, трябва да се премеря на 22, защото започнах на 2-ри и тогава ми се пада 20-тия ден. Та, мерките се отлагат за след два дни, което е страхотно защото имам задържана вода и така или иначе нямаше да покажат реална разлика.

Ще дописвам после.

21.04.16
15:42

Вчера трябваше да имам нула, обаче ме налегна вълчи глад и развалих режима - изядох един среден дюнер. Относно тренировката, тя беше вкъщи, но имах яко мускулна и беше тегаво. Много тегаво.
Няма да описвам, че ме е срам.

Днес обаче бях животно в залата. Направо се изкъртих, летях, разбих се. Мега яко. Отидох гладна на тренировка, само едно 3в1 бях изпила сутринта. И се метнах:

загрявка
1.СС  клек на кутия 10х5 + военна преса 10х8х10кг
2.СС  тяга 10х3 /първите 5 серии с 30кг, другите 5 с 40кг!/  +  лежанка  10х10х20кг
5 кръга:
- сумо клек с гира 10х5кг
-гребане с крив лост 12х15кг
-shoulder shocker

Дигнах килата на някои движения, защото вече не ме товариха. :)

Сега отивам до Билла, разполагам с бюджет от 35лв, и съм си направила списък за пазаруване на основни продукти, после ще се отчета какво що. И ще ям!!! Щото ми е гладно. :D

Да отбележа, че днес по план имам високовъглехидратно хранене. НО, тей като вчера си позволих да плюскам дюнер, днеска ще го карам НВД.

Утре ден за мерене. Поизхвърлих си водата, появяват ми се интересни очертания по тялото тук там, тааа очаквам хубави неща утре. ^^

21.04.16
17:02

И така, какво купих:

20 яйца, размер М
1 кофичка извара
5 кутии риба тон
500г пилешки сърца
1 кг филе от бяла риба
500г свински карета
1 моцарела

Докога ще ми стигне тая храна не знам.

1. следтренировъчното хранене:  120г моцарела, половин краставица, 260г риба тон, 1 филия хляб
2. 80г свинско каре, печено на скара; маруля
3. едно яйце
4. 10 сурови фъстъка
5. 300г печени пилешки сърца, 150г кисело мляко

Общо калории: 1698
Б 192г
М 86г
В  34г

Мнението беше редактирано от Love на 21.04.16 21:07.

21.04.16
22:14

Обръщам се към форума с едно въпросче,
можете ли да ми дадете идеи как да си приготвя филето от бяла риба? Без паниране и пържене. Опитвала съм да я пека само с малко мазнина, сол и черен пипер, но се получава адски безвкусното нещо...

21.04.16
22:30

Аз съм пробвала да я пека с малко вода, подправки и мазнина, а след това я заливам със зехтин и лимон. Добре става.
Друг вариант е заливка от заквасена сметана или течна сметана с куркума.

Мнението беше редактирано от Елена на 21.04.16 22:47.

22.04.16
13:16

Мерси, Ели, ще пробвам другия път като правя и ще кажа как е станало ^^
————————————
Здравейте, вън пак е адската жега и на мен след лекции ми падна кръвното. >.

<
Както и да е, пооправих се, ще почина малко и после ще се оправям за залата.
Днес си взех мерки, ето ги и тях:

тегло: 78кг /- още 1 кг, йей/
———————————-
талия: 75см  /няма промяна/
ханш: 100,5см  / минус половин см/
бедро: 59см /минус 2см/
прасец: 38см /няма промяна/
ръка: 29,7 см  /+ 2 мм /  :D   От бицаната ще да е.

Днес някакъв непознат номер ме е търсил, веднага ми мина през акъла дали не ми звънят от Билла, вчера като пазарувах ми даде една бележка с която мога да участвам в томбола за ваучери за пазаруване и аз се записах естествено, ии окото ми мерна суми от сорта на 200-500лв, та, ако по някакъв вселенски късмет са изтеглили мен, 200 лв за манджа няма да ми дойдат никак зле :DDD

Мнението беше редактирано от Love на 22.04.16 17:08.

22.04.16
14:07

казано от Love на 21.04.16, 22:14:

Обръщам се към форума с едно въпросче,
можете ли да ми дадете идеи как да си приготвя филето от бяла риба? Без паниране и пържене. ..

50 г  „Пармезан“
50 г бадеми
кората от 1 лимон
1/2 връзка магданоз,малко пресен дивесил ,сол и черен пипер.Филето да е с дебелина макс около 2 пръста.
Бадемите се смилат или начукват на съвсем ситно,блендер или мелачка за ядки. Магданозът и той  наситно,но не го слагай с бадемите в блендера-идеята е да се получи по-скоро суха смес за овалване. Пармезанът и кората на лимона се настъргват. В купа се смесват магданозът, бадемите, пармезанът, кората от лимон, сол и черен пипер.
Овалва се в сухите съставки и се поставя в намазана със зехтина тава.
Пече се за 15-20 минути в загрята на 200 градуса фурна....Примерно с филе от треска става супер....Бърза ,лесна и ефектна рецепта...

Мнението беше редактирано от nervak на 22.04.16 14:08.

22.04.16
16:37

Благодаря ти, нервак! Това ще се пробва :)))

—————
Починах малко, после ходих на зала. Към края на първата супер серия взе да ми става кофти пак, а после след бедрените сгъвания се усетих как след малко ще се люсна (падна ми кръвното, или кръвната захар, нз кое, но ми става лошо) и прекъснах. Но поне доброто утро вече го правя с повече кила.

1. загрявка
2. СС  тяга прави крака 7х10х20кг  +  добро утро 7х12х20кг
3. бедрено сгъване 2х8х5кг

Тая супер серия с тягата и доброто утро още ми смазва краката дотолкова, че после да ми е трудно да правя сгъването. Но поне имам някакъв прогрес, на предната тренировка правих по 5 повторения, сега успях да правя по 8, макар и само в две серии. Важното е че правя, а и мисля, че е нормално да ми е трудно, все пак досега не съм тренирала задното бедро целенасочено и ми е слабо звено.

Такааа, сега ще си прехвърля храната от предния пост тук, че да не става разхвърляно.

1. сутринта преди лекция набързо 3-4 пилешки сърца, 3 лъжици кисело мляко 2%
2. след лекция:  силно кафе, останалите 190г печени сърца, 100г кисело мляко, 2 резена домат
-трен-
3. 65г пилешко шишче, 2 кебапчета, една краставица, 150г извара, 1 чаена лъжица горчица, 1 чаена лъжица кетчуп, 1 банан
4. 130г риба тон, краставица
5. 65г пилешко шишче, 2 кебапчета, 2 цели яйца, 2 белтъка, краставица

Общо калории: 1767
Б 196г
М 83г
В  55г

Ето и снимка на бутчетата ми към момента. Още са мазнички разбира се, но започва да ми харесва как се заформят нещата. ^^ 
Горна част друг път ще снимам, защото се наливам с вода и шкембето ми е доста издуто в момента. :D

Мнението беше редактирано от Love на 22.04.16 19:00.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1