Работа само вечер

11.04.16
13:06

Здравейте... Накратко: Започвам работа във една дискотека и ще карам смени 6 работя 1 почивамм. Това ще бъде само лятото демек 4 месеца някъде. Въпроса ми е следния смяната ми почва от 22:30 до 05:00 някъде общо взето ще си лягам 6-7ч най - късно. След това как ви се струва спане от порядъка на 6-7часа. Демек 13ч ще стана и от тогава ми почва диетата.

13ч Закуска
15ч обяд
16ч фитнес
18ч вечеря
20:30ч късна вечеря.
И преди да почна може Ядки или Извара да хапна.

Имам 5 хранения за деня като мисля да си взема БЦАа , Протеин и витамини някакви. Та въпроса ми е имали някакъв шанс така да кача кг или да запазя формата, която съм без да сваля ест.

Алкохол  не пия.

Темата беше редактирана от Krasen Georgiev на 11.04.16 13:07.

Иван

11.04.16
13:46

Шанс няма само на гробищата, бате, а някои ще оспорят дори това.

11.04.16
13:49

Това последното с алкохола е много добре, макар, че в тоя бранш има голяма гаранция да пропиеш. (от опит го казвам) 
Не е зле, но може да ти е малко тежък фитнеса след първите две хранения. Аз лично бих изместил едното да е по време на работа или да изместя повече калории на вечерята и на късната вечеря. Също по време на работа може да си хрупаш ядки (в по-ненатоварените моменти). Като добавиш и добавките дето си намислил става идеал. :)

11.04.16
13:49

казано от Иван на 11.04.16, 13:46:

Шанс няма само на гробищата, бате, а някои ще оспорят дори това.

Демек искал да кажеш , че мога да си поддържам и да кача.

Храната ще ми е най - важното нещо. Тренировките ще са ми сиг цяло тяло или Горна/Долна.

11.04.16
14:14

казано от Paulo Nacheff на 11.04.16, 13:49:

Това последното с алкохола е много добре, макар, че в тоя бранш има голяма гаранция да пропиеш. (от опит го казвам) 
Не е зле, но може да ти е малко тежък фитнеса след първите две хранения. Аз лично бих изместил едното да е по време на работа или да изместя повече калории на вечерята и на късната вечеря. Също по време на работа може да си хрупаш ядки (в по-ненатоварените моменти). Като добавиш и добавките дето си намислил става идеал. :)

След закуската обяда ми е само филе със зел и отивам на фитнес и след това следват храненията със ориз/картофи.

Ами да и аз си го мисля това ама съм Барман и не знам :Д.

Най много ме притеснява да не загубя ММ.

11.04.16
14:22

Ядеш ли достатъчно, не бива да е проблем. Колкото до барманството, приеми го от хубавата страна - не спираш краката цяла смяна и ще се помпят яко :D За алкохола ако трябва да избираш можеш спокойно да си пиеш бира. Хем не опива толкова, хем калорична. :D (най-добре е да не пиеш, но да не изпадаме в подробности, сам ще разбереш кое е добре и зле. :) )

Сигурно ли е, че не можеш да се храниш в работно време?

11.04.16
14:58

казано от Кольо Пияндето на 11.04.16, 14:24:

Сигурно ли е, че не можеш да се храниш в работно време?

Ами не знам още със сигурност ще видим като почна. Защо какво предлагаш , ако може.

Има достатъчно “лесна” и качествена храна, която лесно се пренася и можеш да ядеш там. Едва ли ще си сам на бара (както се пее в онази класическа песничка на Жоро Минчев), все ще можеш да отскубнеш поне веднъж 5-10 минути в работно време. Достатъчно е, за да бъдат опукани 1-2 пържолки и някакво количество ядки (първосигналните неща, за които се сещам, определено не са единствен вариант).

11.04.16
17:31

Втори курс като учех работех охрана вечерно време, към 3 си хапвах, после към 6 пак хапвах, лягах в 15ч ставах, хапвах нещо сладко като кекс, ходех да тренирам и към 8 пак хапвах, лягах да почина до 11 и пак работа.

Защо да не можеш да ядеш на работа? Дори и да не ти позволяват, яж докато ходиш до кенефа, предполагам това може...

11.04.16
18:54

Бил съм нощни смени, свиква се :) . От 9ч. вечерта, до 8:30 сутринта. 9 часа си бях в квартирата, хапвах за 10-15 минути и веднага в леглото. 6- 8 часа сън, ставане- дълго кафе и айде на фитнес. След това пак ядене, почиване, излежаване и пак на работа.
В моят случай ми беше разрешено да хапвам на работното място, и вместо да чистя, взех че качих излишни тлъстини :D .

Мнението беше редактирано от avitohol на 11.04.16 18:55.

11.04.16
19:34

Лесно и удобно е да си носиш вакуумиран кашкавал.

Много работим бе, аз съм казал на колежката на 4 часа ям да не ме търси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1