Mens sana in corpore sano!^~^

Темата е заключена.
Прескочи до:
Кристина Маринова

15.04.16
17:26

Здравейтее! (sun) Отдавна си мислех, че искам да си направя нов дневник след Великден, но наистина не успях да издържа до тогава :D. Затова се появих така изненадващо отново, но този път със истинската ми същност :) Вече не ме е срам да покажа коя съм. Някои от форума вече ме познават, други - може би не, но предполагам, че ще се досетят :D (Прочута съм с любовта си към орехите.... както и с всички други ядки и тахани (blush) (wasntme) :D :D)
Казвам се Кристина, на 16год, 152см. Минах през какво ли не, заради пустото ми отслабване миналата година - от 50 на 36кг.
Сега благодарение на многото “тъпчене”с храна и хормонални лекарства съм 42кг.
Цели:
- Да преборя тъпченето и безразборното хранене (най-главна цел)
- Да извая хубаво, стегнато и ЗДРАВО тяло макар и в домашни условия, разполагам с лост и дискове.
- Да стана 40кг. (всъщност не знам дали го искам, по-скоро искам да сваля корема)
- Да открия баланса, без вманиачаване, да не се страхувам да ям това, което ми се яде, но без да прекалявам!

Продължавам да имам проблеми със стомаха, които ми доставят оогромен дискомфорт и благодарение на него, не мога да правя много от любимите си неща (най-вече да тренирам). Трудно ми е да си създам дори програма за трениране, винаги правя едни и същи упражнения (когато тренирам).
Много съм щастлива да бъда тук, отново сред вас! Този път ще се опитам да не ви отчайвам с негативизма си! :D
От утре започвам и с попълването на дневника (party) (sun)

Темата беше редактирана от Кристина Маринова на 15.04.16 17:27.

Carbohydrate

15.04.16
17:39

Добре веее, защо си мислите, че свалянето на мазнина е винаги съчетано със сваляне на общото тегло? Ами нее!))) Може да си 42 кг и да си с минимално кол-во мазнини и “прекрасно” слабо))) тяло....
И успех с целите ;)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 15.04.16 17:43.

Б.Р.

15.04.16
17:40

Йеее, най-сетне!!! (party) Добре дошла отново! :* (hug)

Ти си силно момиче и вярвам, че ще се справиш. Много успехи ти пожелавам, таханче ! :D (sun) (F)

Мнението беше редактирано от Б.Р. на 15.04.16 17:49.

Carbohydrate е прав.
Дефинирай си отново целта по отношение на телесното тегло - за теб 45 kg е някакъв абсолютен санитарен минимум. Ако трябва да съм честен до край - разкарай показанията на кантара от целите си изобщо, съответно преследвай силови и визуални резултати.

15.04.16
18:01

Честит нов дневник! и Успех момиче! :)

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 15.04.16 18:01.

15.04.16
18:44

Честит дневник, ама не ме кефи нещо как почваш. Виждам поне 3-4 от тия дразнещите “женски работи”. На 40кг може да си ок само ако си състезателка в някакъв спорт и това ти е категорията(даже не знам дали има такива категории) или пък си 140-145см.

Кристина Маринова

15.04.16
18:57

Благодаря ви много на всички (sun)
@satisfaction да, така е - прав си, напълно :) обаче съм далеч от тези “женски работи” :D не съм от тези, които искат да са грозно слаби, ходещи скелети и т.н. Напротив, в момента много харесвам тялото си, особено бедрата :D обаче проблема е корема, знам, че трябва да променя нещо в храненето и да наблегна на повече упражнения

15.04.16
21:37

Въобще не слагай още движения, а се спри на основните, които натоварват цялото тяло. Имаш нужда от едно 10-12 упражнения и нищо друго. Тия изолиращи са за да се работи върху детайлите на мускула, а я се сети колко мъже има смисъл да ги правят, да не говорим пък за жени.
Сега, ясно е, че няма да направиш така, ама аз да си кажа поне :D

Иначе дай да видя(им) колко пък са хубави тия бедра :D

15.04.16
22:36

Крисиииииииииииииииииииииииииииииииииии <3
Ще те следя с удоволствие. ;3 (nlove4)

Кристина Маринова

15.04.16
23:21

Хахахахаха :D :D първо това с упражненията наистина може би е така :Д междудругото искам да клякам с повече килограми, защото 10-20 ми идват леки, обаче пък не мога да си слагам лоста и не знам какво да измисля..
Ии настроението ми се вдигна до звездите :ДДДД Снимки имам, но фона отзад е много неподходящ, ще щраквам  нови скоро :D
@Anne благодаря тии, аз също (hug)

Кристина Маринова

16.04.16
17:07

Здравейте (sun)
Повече от прекрасно време, само за луди разходки е :D (sun)
08:00 - 50гр. орехи, 2в1 с пр.мляко
11-15:30 - Гооляма разходка (телефона ми показва 10км., не знам до колко е вярно :D)
12:30 - айрян Meggle 300мл.
15:30-16:30 - мусака от ориз със спанак и сирене (с мазнина-олио), 200мл.прясно мляко с нескафе класик
20:30 - акула и салата от краставици, домати, маруля, репички, лук,
Преди лягане - 1 капсула Санилакс (от днес започвам)
Този понеделник преоткрих кафето - реших да си купя да пробвам, а то взе че ми хареса страшно много. Особено с мляко - направо ме пренася в друг свят :D :D. Ах този вкус и аромат, направо ме побъркват (inlove) :ДДД Попринцип знам, че не е добре да пия, обаче се чувствам много добре и ми харесва
  Днес пообиколих доста, за да си накупя неща, които ще са ми необходими за Австрия - ще ходя там на 25 април до 1 май по проект от училище и съм една от одобрените (party) (sun) Купих си за там (да имам за всеки случай :D) шоколад със стевия, соленки от лимец и такива работи ;дд Не знам какво ме очаква там, малко ми е нервно, но в същото време нямам търпение да тръгнем и съм адски щастлива, че ще се запозная с нови хора (sun) ... Това е за сега, ако се сетя нещо ще дописвам :Д

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 17.04.16 08:11.

17.04.16
11:55

Австрия ми е любимата държава! :)  Приятно прекарване!

Кристина Маринова

17.04.16
18:08

Много ти благодаря! :)

07:30 - кафе с мляко или мляко с кафе? :D
08:30 - 200гр.кисело мляко с 1 банан, канела и рожков
Разходка 5км
13:00 - Салата от 1 краставица, 1 домат, олио, оцет, сол; 40-50гр.пил.пържолка, ок.50гр.кашкавал
15-16:00 - ябълка, (coffee) с мляко
19:30- Пилешко бутче с плешката печено в фурната (с мазнина и подправки) с кожата ном ном номм (inlove)  (500гр.сс с кокалите :o :D) , 1 цял варен картоф (среден) със сол и червен пипер и 50гр.сирене (hit the protein както казва myfitnesspal-a хаха :D)
Преди лягане: 1 капсула Санилакс
Преди малко учителя ми ни прати меню за първата вечер в Австрия и трябва да си избера едно от следните на снимката :D и да му съобщя кое съм избрала, за да направят резервация сигурно :Д хмм, чудя се още.. - май все още нищо не ме грабва:с, може би шницел:ДД, кой е най-добрият избор според вас, хаха?:D

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 17.04.16 19:41.

Кристина Маринова

18.04.16
15:42

06:30 - кафе с прясно мляко, *2 домашни бисквити от лимец с рожков
4км. до училище
11:40 - 400гр.кис.мляко, 1 банан, 2 бисквити
12:30 - 2 бисквити
4 км до вкъщи
15:30 - 250мл.прясно мляко с “кафе” Инка, 10 бисквити (blush)
19:00 - пилешко бутче с плешката с кожата, печено с подправки и олио, 1/2 краставица, 2 домата със сирене 50-60-70гр. :Ддд и сол + още 1 салата(която случайно намерих в хладилника, останала от вчера:Д)от краставица,домати,маруля,лук,репички с олио,оцет и сол
21:10 - порткал и ябълка, 7бр.фурми
Преди лягане : 1 капсула Санилакс
Брей нямам наяждане :D Колкото повече ям, толкова повече ми се яде :ДДД
Охх, голяма жега! Едвам се прибрах! Без вода, без храна, без енергия, с треперещи ръце в това горещо време - разбрах какво е да си в пустинята :D Буквално нямах енергия и след като се върнах исках веднага да я получа, както бях гладна - бая се угоих :D
Сега отивам да поспя!:ДД

Тези бисквитки са мноого вкусни и с висока хранителна стойност, не са от най-здравословните, но да речем, че биват на състав :D
Рецептата за тях е:
- 80гр. Краве масло
- 300гр.брашно от лимец (на око)
- 3 с.л. какао
- 3 с.л. рожков
- 1 чаша нераф.кафява захар
- 2 с.л. мед
- яйце
- ванилия
- сода
- 2-3 с.л. лешников тахан
- олио за тавата и за оформяне(сместта беше много лепкава)
Получиха се общо 24бр.

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 18.04.16 22:17.

18.04.16
16:05

Ей, описвай какво и как тренираш. Без да разделяш на абзаци е малко гадно, ама все пак не откривам да си споменала нищо :D

Б.Р.

18.04.16
17:48

Yummy (inlove) Изглеждат много вкусни, а и със сигурност са такива.
Потекоха ми лигите, не стига, че цял ден се чудя какво да ям ... (wasntme) (giggle)

Кристина Маринова

18.04.16
17:53

Добре де, имам само един въпрос: Не е ли по-добре да правя дори 5 повторения от едно упражнение, но с по-високи килограми? В предния дневник така бяха ми препоръчали да правя, аз също предпочитам този вариант ;) Просто защото ми се струва скучно и безсмислено да клякам до безкрайност с едва 10кг. :) Проблема е как???? Как да го слагам тоя лост (devil) :D явно трябва да започна да тренирам първо ръцете :D :D :D
@Б.Р. Благодаря тии (sun) (nlove5) Радвам се, че ти харесват, мааалко поизгоряха, но на вкус са жестоки (rock)

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 18.04.16 17:57.

18.04.16
18:04

Прави зерчер клек ?

Кристина Маринова

19.04.16
14:45

На гладно : 41,300кг.
06:30 - 250мл.мляко с кафе, 2 рохки яйца и 1с.л. лешников тахан
4км до училище
11:40 - сандвич от 2 фпх със сирене за мазане с билки и подправки и резени домат
4 км до вкъщи
14:30 - 250мл. мляко с кафе Инка от цикория, ръж, ечемик и захарно цвекло+1 банан
17-18 - салата от краставици, домати, репички, лук, олио, оцет, сол, 300гр.боб, филийка с 50гр.кашкавал
1 пакет семки без сол (80гр.)
Портокал, ябълка, 10бр.фурми-ЛАКОМ ДОЛ

Направих една малка тренировка
3x20 overhead press
2x20 squat
3x20 crunch
Ходих да бягам преди малко на алеята. Разстоянието не е голямо, даже напротив - сравнително малко е. Бягах само на отиване, но дори не можах да стигна до края, останаха ми още около 5-6м., но се явиха силни болки в корема (в ляво) и спрях. Другото което е, че сякаш не ми достига въздуха, докато бягам - не мога да сваря да дишам, буквално :D дишам през носа, издишам през устата, но не ми достига въздух и това е (dull). Преди месец бях ходила на кардиолог заради голямо напрежение в гръдната област (към сърцето) и почти постоянно усещах нещо като “трептене”, сякаш нещо мърда хд беше адски гадно чувство, често се събуждах с болки, имах ускорен пулс. Кардиологът каза, че най-вероятно всичко това се дължи на хормоналните, които пия и че те са по-важни и ако трябва да продължа да ги пия, да го направя. Трябвало един вид да се примиря с това “напрежение” в гърдите,защото кардиограмата е добра и нищо му нямало на сърцето - хормоните били по-важни.. И тогава ми изписа “Алора” , някакви успокоителни за сърцето уж на билкова основа. Пих ги няколко дена (4-5) , след това ги спрях, защото вече нямах проблем, всичко затихна за известно време. Но сега от 3 дена отново имам това “напрежение”, но не пия хормонални :x и се чудя на какво се дължи.. (спрях ги, защото гинеколога иска да види дали ще ми дойде без тях май месец). Голям и излишен роман стана :Д
П.С. Вижте какво чудо сътворих с микровълновата :D :Д

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 19.04.16 22:18.

Кристина Маринова

20.04.16
15:50

Храна:
1.250мл.мляко с кафе, сандвич от 2фпх с масло и кашкавал——->на пресата за сандвичи
2. 400гр.кисело мляко с 60гр.орехи
3. 200гр.банан и 250мл.мляко с Инка
4. 200гр. Боб, ок.100гр.нетно количество консерва от риба тон в собствен сос (за доза протеин :ДД) и мноого сирене (ок.150-200гр), доизядох го цялото :D
5.Портокал
Преди лягане: Санилакс
Движение: само 4-5км.:/ (Заради времето)
Това е за сега
П.С. Направих голяма глупост. (tmi) Исках да си изцедя водата от рибата, обаче една част падна в мивката (dull) и трябваше да ям по-малко... Не ми стигна и напълних търбуха (който нямам :D :D) със сирене (nhappy)
Определено го hit-нах този протеин :D и мазнини -.-
Попринцип си следя калориите с тази програма, обаче много неща са “на око” и не знам до колко верни са сметките и все пак долу-горе мисля, че е така

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 20.04.16 22:53.

Кристина Маринова

21.04.16
15:36

1. 250мл. Мляко с кафе, 120гр. пфх с лешников тахан(5с.л.-ок 40гр.) и мед (1с.л.)
2. Омлет от 2 яйца, рожков, канела, ванилия и стевия, масло за тигана
3.Мляко с Инка, 600гр.пфх с 100гр. крем за мазане със сирене и чесън (отново тъпкане без глад-.-)
4. Салата, дробчета и сърца с доматен сос, лук и др.(с мазнина)
+още 250мл.мляко с кафе
Движение: Обичайните 8км...
Преди лягане:Санилакс
П.С. Мисля да изключвам хляба, защото прекалявам много с него - преди 2 седмици ми се случи да изям 2 пъти цял хляб наведнъж, в рамките на 1 седмица (tmi)
Единият път беше пълнозърнест, вторият път беше топъл бял хляб :D не че има значение обаче като изям 1 филия, искам да изям целия хляб (както с шоколада (giggle))
С това хранене по-скоро храня мозъка (devil) :D срам ,несрам това е
П.С. Поне не ми е тежко

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 21.04.16 20:41.

Кристина Маринова

21.04.16
15:57

.
Ех,Кристинче, Кристинче... Колкото и да го стягаш “бицепса” няяяаш’ никви рЪки е чуек :-D:-D

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 21.04.16 18:07.

21.04.16
20:02

Според мен си изглеждаш добре. :Д

Б.Р.

21.04.16
20:04

Така е, много си си добре даже! :*

Кристина Маринова

21.04.16
20:47

:D :D Благодаря ви много, момичета :* Чак пък много добре не съм :ДДД Обаче, ако тренирам със сигурност ще стана! : D Сега съм в период на издирване на другарче, което да ме придружава във фитнеса - само да го открия и ще покажа на какво съм способна! :D :D Мислех си за една моя братовчедка...само да я навия и всичко ще е 6!:Д

Кристина Маринова

22.04.16
16:49

Движение:8км.+танци между почивките :D, ако се брои :Д
ТРЕНИРОВКА:
Напади с дискове (2х5кг.) - 1х20 (за всеки крак)
Напади с лост (8кг.) - 2х20 (за всеки крак)
Румънска тяга (18кг.) - 3х10
Клекове (18кг.) - 3х7
Глутеус мост без тежести - 3х20
Бг клек без тежести - 2х15 за всеки крак
Глутеус ритник - 3х10 за всеки крак

Охх, какво да кажа!  Исках да правя напади с дискове, обаче туй нещо супер неудобно! Посиняха ми ръцете от тези дискове, затова потърсих в гугъл с какво да заменя дисковете и видях снимка с лост и сложих лоста :Д трябва да си купя гири, дъмбели или нещо по-удобно ;) Още след втората серия с нападите имах мускулна на д-то :Дд  Тягата мина ок, обаче след нея веднага имах болки в краката (е, май е добре тва :D) . Клековете - леле мале, ако някой беше ме видял как си слагам лоста щеше да се хване за главата :D :D Слагам лоста на леглото, сядам на земята и хващам лоста (голям ритуал :D :D) , а да не говорим за пускането на лоста - още по-лоша гледка :ДДД . Най-гадно ми беше при тягата, лоста е супер супер гаден и целите ми ръце са в пришки, трябва да си купя от онези ръкавички обаче не знам от къде :D Казаха ми, че в Кауфланд май има - днес след вечеря ще ходя там и може да погледна :)
Чудих се дали да тренирам изобщо, защото нали в понеделник заминавам за Австрия и пак няма да мога да тренирам седмица, после празници.... Малка тренировка, изключително малки тежести... Но да кажем, че е по-добре от колкото нищо

ХРАНА:
1. 250мл.мляко с кафе, 100гр.орехи
2. 300гр.кисело мляко 2%
3. 250мл.мляко с кафе
4.Гювече с пилешко и зеленчуци(картофи, тиквички, моркови и др.), с доматен сос, олио и т.н.+ 1 шоколад със стевия и червени боровинки
5. 1 пакет оризовки със сусам и сол Benlian (inlove)

Сега отивам до Кауфланд да изразходя калориите от шоколада (giggle)

ГЛАДНА СЪММ :D ще ям към 17:30-18ч., чакам майка ми да се прибере (важна е вечерята със семейството :Дд)
П.С. Снимка от вечерята. Ето така готвят вкъщи - с бутилка олио (puke) и после ми казват, че съм анорексичка щом не искам да ям мазно и се мръщя (giggle) луда работа:Д

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 22.04.16 22:04.

22.04.16
19:48

Аз имам ръкавиците от Кауфланд и вършат чудесна работа ;)

Кристина Маринова

22.04.16
20:56

Аз видях ръкавици (за колело) , водеха се детски, обаче пак ми станаха :D струват 4 и нещо, но ми се сториха тънички и не знам до колко биха предпазили ръцете. Затова утре ще ходя на центъра и пак ще търся. Твоите колко струваха?

22.04.16
21:28

казано от Кристина Маринова на 22.04.16, 20:56:

Аз видях ръкавици (за колело) , водеха се детски, обаче пак ми станаха :D струват 4 и нещо, но ми се сториха тънички и не знам до колко биха предпазили ръцете. Затова утре ще ходя на центъра и пак ще търся. Твоите колко струваха?

Към 7лв май бяха, имат мека част точно  на дланта в основата на пръстите. Ти може би си взела друг вид, ако ги снимаш ще ти кажа дали са като моите :)

Кристина Маринова

22.04.16
22:03

Не, аз само ги гледах. Не ги купих, защото не ми вдъхнаха доверие :)
Благодаря за информацията, утре пак ще потърся някъде ^^

Кристина Маринова

23.04.16
14:19

Здравейтее (sun)  (Другият път, преди да харесате поста ми, се замислете дали няма да има завършек (blush) (giggle))
Движение:10км.
Храна
1.250мл.мляко с кафе
300гр.кисело мляко с 60гр.орехи - 718кал.
2.1 пакет оризовки (100гр.) със слънчогледово, ленено семе и сол(от които последните 3 поръсени с общо -  40гр.кашкавал—-> в микровълновата (inlove) ) - 540кал.
3.250мл.мляко с кафе - 158кал.
4.Голяма салата от краставици, домати, репички, маруля, лук, олио, оцет и сол и 1 цяла скумрия (400-500гр.сурово състояние) - 460кал., без салатата
5.Плодове -.- (ябълки,банани)
=> общо 2527кал., без салатата (tmi)
    Въглехидрати - 295гр.
    Протеини - 100гр.
    Мазнини - 115гр.
Тренировка:
Overhead press 3x15
Сгъване на бицепс 3х15
Планински катерач 3х20
Коремни преси с диск 3х20
Мъртва тяга 3х10

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 23.04.16 20:42.

Кристина Маринова

24.04.16
15:45

Здравейте ~~
Днес денят е зле, времето е още по-зле, тренировките и те, а за храната да не говорим:) исках да тренирам долната част, най-вече клекове... Обаче от тренировката преди 2 дена имам такава мускулна на д-то и краката, че даже едвам вървя. Пробвах клек, но и без тежести едвам клекнах и все пак;Дд:
1.Overhead press - 10,15,20,7,10@10кг
2.Deadlift - 10,15,5,10@18кг.
3.Squat - 7,4,5,5@18кг
4.Коремни преси с диск 20,20,20@5кг.
5.Страничен корем 15,15,15@5кг.
6. Глутеус мост 10,10,10
7. Чукчета
Не съм ги писала последователно, ама не помня всичко :Д всичко стана извънредно :D
  Храната, ахх мъка, мъкаа - започнах да надминавам дори мъжките дневници :D.  *по хранене (за съжаление).. Де да беше по тренировки :Д:Д . Станах в 6ч. и до 14ч. включително не спрях да ям, бях толкова гладна че имах чувството, че колкото и да ям няма да се заситя :D
1. 4 сандвича със сирене и яйца
2. 200гр.кис.мляко, 1/2 краставица, 1/2 скумрия, 1 ябълка
3. Домашен кекс
4. Домашен кекс
5. Домашен кекс
6. Домашен кекс
7. Домашен кекс
8. Домашен кекс
9. Домашен кекс
10. Домашен кекс
:D :D супер билдърско меню, няма що :Д
Кекса беше общо 340-400гр. за целия ден(1/2 кекс)
* Само да отбележа, че тренировката беше след омазването (wait) :D
Това е за днес, НЯМА ДА ИМА ДРУГО, най-много още 1 чаша с 250мл.мляко и кафе :D (coffee) (sun).. ДА АМА НЕ -.-
ДОВЪРШИХ СУПЕР ЯКО ЧИЙТ ДЕНА, ТА ДОБАВЯМ
+250мл. Мляко с кафе
Домашен козунак с локум 2 големи парчета
1 мъфин
1 двоен сандвич с кашкавал на пресата
1 голям пакет семки
Айде от утре ще фотосинтезирам:Д:Д

Поздравявам ви с любимата си песничка “Mahmut Orhan - Feel” (sun) (inlove)
П.С. ВЕЧЕ ЩЕ ПОПЪЛВАМ ДНЕВНИКА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН, ЗАЩОТО ВСЕ ДОБАВЯ. ХРАНА, А МИ ПИСНА :Д

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 24.04.16 22:20.

Б.Р.

24.04.16
16:04

Ах тази песен си я тананикам от няколко дни насам, на мен също ми е една от фаворитите (а да не говорим като я пуснат в залата) ! ♬ ♪ (blush) :D
За кекса, не му мисли. :* Аз също чийтнах вчера, има си и такива дни. ;)

П.П: Изглежда много вкусен. (wasntme)

Мнението беше редактирано от Б.Р. на 24.04.16 16:07.

Кристина Маринова

24.04.16
16:51

Олеле и аз много я харесвам и през почивките си денсам на нея :D :D простоо тази мелодия ме пренася в друг свят (inlove)
А относно кекса - не го мисля изобщо даже :Д обаче от него ме гони гоооляма жажда и изпих 4 чаши вода наведнъж и просто щях да се пръсна съвсем :D сега корема ми е 5м. напред и съм +2кг. (devil) Утре заминавам за Австрия, да видим там какво ме очаква (giggle) Не, че някой го е грижа, но това на снимката е програмата за седмицата там :Д^-^

24.04.16
17:20

Да присъстваш на тренировка по езда в Spanish Riding School звучи невероятно.  Много харесвам конете липицани!

24.04.16
17:29

Вземи ме в сака за натам? (wasntme)

Кристина Маринова

25.04.16
10:34

@КикоСан - Така е, аз също много ги харесвам (inlove) и нямам търпение да посетя това величествено място (sun)
Ще докладвам със снимки :) ^~^
@AnneRose - С куфар съм, но ще те скрия  из между дрехите (giggle) :*
Сега отивам към автогарата, после летището... :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Снощи довърших яко чийта :D Обаче днес уж влизам в релси
1.Мляко с кафе, 60гр.орехи, 1 банан
А сега чао от мен, ако имам възможност ще ви пиша вече от Виена :P (sun) :D

Кристина Маринова

29.04.16
01:23

Здравейтее! Пиша ви от Австрия :)
Нямах силен wi-fi затова не можах да пиша по-рано, но сега се подобри малко (:
Тук е повече от страхотно, много е красиво! Посетих толкова много красиви места, че просто не мога да повярвам (sun) Прикачвам малко снимки, за да не се впускам в подробни обяснения :D Днес ходихме в солни мини, в Халщат!  Беше просто невероятно красиво (inlove). Храната - тук в Австрия преобладават шницелите и картофите :D не се оплаквам, вкусни са много :) останалата храна е... каквото ми дадът за ядене - това :D направо съжалявам, че пръснах супер много пари, за да си купя уж здравословна храна за тук, след като чак днес стигнах да нея... И то за “десерт” :x :D
Както и да е, ще го преживея :Д
В понеделник довърших деня със: 20гр. солети в самолета, 60-70гр.орехи преди вечерята, а вечерята беше - Пуешки шницел с пържени картофи и някаква салата с домати и др. зеленчуци (беше много кисела:Д)
Вторник: в хостела : Мюсли с прясно мляко, 2 уж био яйца :Д(варени) и 1 кафе лате (inlove);
1 оогромно кафе с мляко от Старбъкс (беше гадно, горчиво хд), 1 ооогромен и хипер лют дюнер, който ни беше купила директорката ;
Ии за вечеря не бях гладна заради този дюнер, затова като се настаних в приемното семейство ядох само салата с някакъв сос и 2 резена кашкавал (беше мноого вкусен)
Сряда: 2 пфх - 1 със сладко от ягоди, 1 с крема сирене и кашкавал, 1 кафе с мляко и глътка кафе с мляко и захар (за проба хд);
- 1 сладка (в училището им - гледахме опити по физика и правиха опити с едни сладки, които накрая ни дадоха:Д)
-  Зелева салата (отново мн кисела хд), ориз без подправки и нищо - беше супер безвкусен :D, варени картофи, пуешки шницел+сладко от нещо (така го сервират, добра комбинация е:дд)
- Салата от краставици, домати, нещо зелено  (приличащо на спанак, но не беше такова:Д) овкусена със зехтин студено-пресован и оцет балсамико,ок.30гр.резен кашкавал и фпх
Четвъртък:
- 2 пфх със крема сирене и кашкавал, 1 мляко с кафе
- (3 часа след закуската хд) - ОГРОМЕН сандвич от бензиностанция (1 огромно хлебче, пълно с моцарела, домати, зеленото нещо подобно на спанак хд и зелено песто или нещо такова (някакви подправки) - мрр беше уникална вкусотия
- нещо желирано, гумено (под формата на лула) с вкус на мента и в същото време хипер сладко (беше отврат хд) 60кал.
- 100гр. орехи
- 60гр.орехи, малко картофена салата (ок.100гр.), малко пилешки шницел (ок.100гр.), 120гр.царевични оризовки
Та това е за последните дни, качвам снимки от тези уникални места, някои от храната и тялото (ужасното) в момента хд заради тази “прекрасна” храна , корем - 93738м.напред хд
П.С. Снимките са наистина мноого! Качват се много бавно, затова когато се прибера в България, може би ще кача още :)
Всичко е невероятно, толкова величествено!
Снимките са от солните мини в Халщат, пазара във Виена, Испанското училище за коне и т.н.
О, има снимка и на меденките, които правихме в училището :)

Кристина Маринова

29.04.16
22:48

1) 10 джинджифилови меденки (в училището)
2) 100гр.веган солени пръчици
3) 1 ОГРОООМНА пица Маргарита (на партито)
Суууупер яко парти има туук (rock)(nmuchfun) (beer) Нямам какво друго да кажа за днес - изразходих пицата, споко ;) Ахахха :D
П.С. На последната снимка - най-големият кон е нашия :D имахме задача да направим кон с определени материали ииии от общо 9 държави, ние сме на 4-то място :) it’s not soooo bad (rock)
Преди вечерята имаше различни състезания, играхме по отбори (държави), едно от състезанието беше това с бика. А накрая, след състезанията, вече можехме да се качим на бика просто ей така - стигнах само до 5-то ниво, но беше соооо кул 8-) (rock) (sun) Щом дори и попа се качи:))

Мнението беше редактирано от Кристина Маринова на 30.04.16 01:04.

Охх, като ти гледам снимките ми се плаче! ;(
И аз участвах в един проект, за 1 месец в Германия през лятото, дадох най-доброто от себе си, душата си вкарах направо, всички страшно много го харесаха и бяха сиурни, че ще отида и накрая от посолството ме отрязаха...
Както и да е, много се радвам за теб, страшно красиво е и храната изглежда бая вкусничка, особено тези бисквитки. (giggle)
А тази песничка “Feel” и на мен ми е любима и в момента се надъхвам с нея да стана най-накрая от леглото и да си направя тренировката. :D

Кристина Маринова

30.04.16
23:35

Благодаря ти много (sun) Сигурна съм, че ще успееш и ще те приемат следващия път, само недей да спираш да се отказваш ^~^!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1) от 8 до 11-12 - 150-200гр.орехи
2) 15ч. 210гр. сандвич с пилешка шунка, крем сирене, пиперка и тн
3) 20ч. и нещо - огромна пица “Салами” (в италиански ресторант, с италиански сервитьор, който обърка имената на пиците и донесе други, но няма значение хд)
Днес малко се изнервих от думите, казани от директорката, че трябва да ядем заедно, цялата група, без да се делим. Няма - гладен-негладен трябвало да ядем заедно.. От тези орехи изобщо не ми се ядеше друго, обаче нали съм с група трябва да се съобразявам с това... :) (dull)
И днес имаше дъъълго обикаляне, ходихме в двореца на Принцеса Сиси. А от вчерашните танци имам ааадски силна мускулна треска (заради подскачането хд)в долната част на краката и когато трябваше да слизам по стълбите... го правих с огромна мъка :{

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1