KYOKUSHINKAI (Изграждане на тяло)

30.01.06
12:41

Тренирам от 7 години и имам мн добри успехи - 5 пъти републикански
Но! искам да напрая по масивно тяло..в момента съм мн мн добре изчистен ама искам да покача маса (качествена) но да не ми пречи на бързината и техниката...! просото за по-добър вид!се пак тряя да изглеждам добре пред хората пък и аз искам така да съм(по масивен) така че ми дайте съвети отностно колко пъти на седмица да тренирам с тежести и относно добавки и т.н (тренирам каратето 3 пъти седмично - вторник,сряда и петък) !

П.С
размерите ми са:
Ръка - 37см
Гръб - 110см
талия - 79см
Тегло - 73кг
Ръст - 183см

Поста е от един приятел(Емо)

не е мой(Тотти)

30.01.06
18:14

Еми емо би трябвало да знае за 7 години стаж какво да прави :) Аз съм се чуствам безсилен да кажа нещо

30.01.06
18:27

[quote author=“Psychedelic”]Еми емо би трябвало да знае за 7 години стаж какво да прави :) Аз съм се чуствам безсилен да кажа нещо

ми той Емо така като гледам май 7 години стаж има в киокото а не във билдинга :wink:

30.01.06
18:36

[quote author=“Psychedelic”]Еми емо би трябвало да знае за 7 години стаж какво да прави :) Аз съм се чуствам безсилен да кажа нещо

И аз така :wink:
Но все пак като иска да качи маса и иска добра фигура да прочете сайта и форума :wink:

JI

30.01.06
19:55

с тези размери и изчистен много сигурно и сега имаш доста добро тяло , но тренирай 3 пъти на седмица в повчивните дни от каратето , като оставиш един пълен почивен  от карате и билдинг .
Яж много месо яйца мляко . яж много но качествно ,за да не се замажеш .
тренирай около 40 - 50 минути с тежести във фитнеса като разделиш групите тъй като си тренран следното не би трябвало да ти е проблем :
1 гърди трицепс
2 гръб бицепс
3 крака рамо като разпределиш тренировките с почивни от киокошина дни . сметни си трябват ти минимум 2.5 грама белтък на 1кг тегло при твойто натоварване и около 300- 400 грама въглехидрати ( комплескни по възможност ) мазнините ги дръж около 50-60 грама . 100% ще качиш ако ги спазваш горе долу тези граници

01.02.06
21:43

значи аз съм Емо вече се регистрирах във форума и мога да ви пиша!Искам да искажа много благодарности за съветите!Също така да кажа че от малък тренирам карате и до сега сам се занимавал само с него!Не съм вдигал тежести и точно затова размерите ми са малки,но сега съм твардо решен да изграда тяло и смятам че ще се справя!!

Още веднъж,Благодаря!!!!

ЧАО ::::)

VL

02.02.06
20:28

като качиш килограми ще станеш по-муден и по-малко гъвкав , което може да е проблем с другият спорт

03.02.06
01:54

Постарай се да ен ставаш повече от 80кг.Аз не практикувам бойни изкуства за сега,но разбирам много теоритично за тях,гледам бая филми и чета доста из нета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1