01.02.06
15:49
Миналата седмица в предаването на Недик се обади зрител,който каза,че има проблем със зърната(били отпуснати и когато е студено се оправяли)и тои му препоръча NOLVADEX.Аз имам същия проблем и съм на 14 и не знам дали няма да ми навреди?
01.02.06
15:55
ами значи нолвадекса е лекарство което се използва при стероидни цикли и то предпазва за да не се получи този ефект но мисля че след като имап този проблем тои няма да ти помогне 8)
01.02.06
16:26
Дам и аз така мисля. Не се притеснявай при много хора го има това. Във всяка клиника за естетична хирургия могат да те отърват от този проблем. Предполагам няма да е повече от 100 лв.
нема нужда да го използваш. този проблем е срещан в побертета. би трябвало след няколко години да се стегнат. това е свързано с хормоналниа баланс в организма и при подрастващите организми тои е по-различен(говорим в случай че нямаш гинекомастия защото това си е сувсем друго нещо). в твоя случай предполагам просто трее да изчакаш.
ако си по мазничък, също може да ти се получи. Ако положението е сериозно обаче обърни се към личния лекар
01.02.06
19:40
виж сегас като бях колкото теб и аз имах същия проблем на тая възраст е нормално