Нуждая се от помощ

01.05.16
22:39

Пичове искам да изкажете мнение. Правих 12 седмици Горна/Долна и останах доволен. Следвах план във който всяка седмица сериите се увеличават повторенията намаляват , а кг се качват.

Въпроса ми е да продължа ли МГ да тренирам по 2 пъти в седмицата или да ги разделя на тип сплит да речем , а другите варианти са цяло тяло или КЛЕК ; лег , Тяга + горна и крака.

02.05.16
11:37

Щом си останал доволен, защо ще сменяш сплита?

02.05.16
13:40

казано от Aesthetic Un на 02.05.16, 11:37:

Защото тази схема се прави точно 12 седмици. Мога да продължа горна/долна ,но не по същия начин.

02.05.16
17:01

казано от Krasen Georgiev на 02.05.16, 13:40:

Защото тази схема се прави точно 12 седмици. Мога да продължа горна/долна ,но не по същия начин.

Еми тренирай си горна/долна мани ги тия схеми за 12 седмици и прочие, важното е да има прогрес в работните тежести.

02.05.16
22:16

казано от Aesthetic Un на 02.05.16, 17:01:

казано от Krasen Georgiev на 02.05.16, 13:40:

Еми тренирай си горна/долна мани ги тия схеми за 12 седмици и прочие, важното е да има прогрес в работните тежести.

То има голям прогрес при тежестите ,но имам чуството че свиквам със нея и от кън обем не прогресирам. А и честно казано вече се замислям как да тренирам...

07.05.16
05:10

Ето ти няколко съвета и от мен ако искаш :D
Защо комбинираш гърди с бицепс? или гърба с трицепса? Един мои познат ме светна, че в зависимост от упражненията които си избрал трябва да си правиш програмата. Демек примерно първи ден си избрал да правиш гърди и си решил да правиш лежанка тогава се запитай - Добре, кои друг мускул натоварва лежанката освен гърдите? Този мускул е трицепса, демек като буташ от лежанка малко или много натоварваш и трицепса. Демек си избираш упражнения за гърди които малко или много натоварват трицепса и след като си приключил с “голямата” мускулна група (в този случай - гърдите) преминаваш на трицепса които вече е загрял добре от предишните упражнения за гърди.
И още нещо, винаги започвай първия ден от тренировъчната програма с изоставаща мускулна група.

П.С. - Ако съм сгрешил някъде с информация или каквото и да било моля да ме извините и поправите.
Успех!

07.05.16
05:16

Оп..това което ти написах беше за другия ти пост “Четиридневен Сплит”.
Съжалявам за объркването!

07.05.16
05:16

Оп..това което ти написах беше за другия ти пост “Четиридневен Сплит”.
Съжалявам за объркването!

07.05.16
23:13

Ами така комбинирано не мога да си натренирам ръцете както трябва. И се получава обратното на растежа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1