P&B Labs...................!

EN

01.02.06
15:22

Незнам дали някой от вас ползва продуктите на P&B Labs,но аз вече няма да ги ползвам,след като открих несответствие в количеството протеин обявено на предната страна на 100%Whey 4000 и това което е написано отзад,днес се сблъсках с ново такова,некратко:разглеждах им каталога и се спрях нааминокиселините  BCAA,в каралога пише :Единична доза:3 капсули>Леуцин-750мг;Изолеуцин-375мг;Валин-375мг.Реших да си ги купя и след като ги купих какво открих,отзад пише:дозировка-3капсули.състав в една доза:Леуцин-250мг;Изолеуцин-125мг;Валин-125мг!Ако това е състава на една капсула ОК,но ако е на една доза егати и разминаването!Продавача ми препоръча на Оптимум,те бяха по скъпи но и повече броики,каза че в съцност излизали на една цена,като се има предвид съдаржанието на една капсула!
Какво мислите,има ли и други продукт на които сте забелязали нередности,относно това което пише?

02.02.06
22:51

някои да е пробвал креатина на П&Б да ми каже има ли ефект има ли смисъл да си купвам на П&Б или напрау да си зема креатинче на НУТРИМ

02.02.06
23:03

[quote author=“CTe4KuH”]някои да е пробвал креатина на П&Б да ми каже има ли ефект има ли смисъл да си купвам на П&Б или напрау да си зема креатинче на НУТРИМ

Нема да има неква съществена разлика...земи си който ти падне,но иначе добре си се спрял на Нутрим,те са мнохо хубави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1