31.01.06
09:56
Губи ли се маса при бягане 15 минути след тренировка и изобщо губи ли се ефекта от тренировката.Ако се бяга 5 дена в седмицата тренировката е също 5 дни.И по-разумно ли е да бягам 3 пъти а да си водя тренитовката 5 пъти в седмицата?
Айде кажете де не разбирам много
Според мен ако искаш да качиш килограми не трябва да бягаш.А ако все пак искаш да бягаш,прави го,но бягай за въздух(бягаи бързо,защото с бавното бягане се гогят повече калории).Може 5 мин преди тренировка да загряваш по този начин(лично мнение)
03.02.06
10:34
не пречи 15 минути са нищо прави ги но след тренировка от 3 до 5 пъти седмично зависимост какъв тип си едно мезо морф. ако си слаб и си ектоморф не бягай .
03.02.06
11:42
[quote author=“Nask0`”]Губи ли се маса при бягане 15 минути след тренировка и изобщо губи ли се ефекта от тренировката.Ако се бяга 5 дена в седмицата тренировката е също 5 дни.И по-разумно ли е да бягам 3 пъти а да си водя тренитовката 5 пъти в седмицата?
Айде кажете де не разбирам много
Ако целите ти са да качваш маса недей да бягаш.
Абе то маса ще си качи и като бяга,че дори и по-чиста,мен ако питаш,може би съвсем малко по-бавно,но пък по чисто. 2-3 пъти седмично по 15-20мин са добър избор,споредн мен. Аз така правя,качвам си килограми и не съм забелязал да губя...УспеХ! :P
03.02.06
15:11
[quote author=“kaliksto”]
Абе то маса ще си качи и като бяга,че дори и по-чиста,мен ако питаш,може би съвсем малко по-бавно,но пък по чисто. 2-3 пъти седмично по 15-20мин са добър избор,споредн мен. Аз така правя,качвам си килограми и не съм забелязал да губя...УспеХ! :P
Няма да изгубиш КГ от 15мин, но ще си забавиш качването дори и малко...
аве прейте квото искате
аве прейте квото искате
Абе човек,форума е да се помага и съветва,кво е тва отношение. Ти също си прав а аз просто дадох предложение как да качи по-чиста маса,то хубу че с тва бягане ще се забави качеството,ама... :?